- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
JJános #10476 üzenetére
Nekem Bahreinre ez a spanyol cucc bejött, és a műsorkiírás szerint most is közvetít mindent (a korai cuccokat felvételről is, ha jól látom). Szvsz itt egész évben nézhető lesz a Forma1. Érdemes a kedvencekhez adni, nálam már ott van.
-
Chip
aktív tag
-
TESCO-Zsömle
titán
Majd elválik... Nem véletlenül nemhivatalos a rekord... Vagy marketing, vagy trükköztek. Mondanám, hogy majd meglátjuk a Ferrari mivel rukkol elő, de már ismerjük a kúp alakú kerékanyát, amire biztosan könnyebb ráhelyezni a légkulcsot.
1,8s-be egy klasszikus kerékcsere nem fér bele...
-
SzalaiG
addikt
Ez érdekes, mert állítólag részesedése van a MercedesGP-ben. [link]
"Fry mellett Caroline McGrory, Nigel Kerr és John Marsden is kikerült a csapat vezetőségéből. Az eset érdekessége, hogy ők mind a négyen résztulajdonosok a Ross Brawn csapatfőnök által az istállóban birtokolt 24,9 százalékos részesedésben. Az átalakításról beszámoló Motorsport-Total.com-nak arról már nincsenek információi, hogy leváltásuk után mi lesz az ő tulajdonrészükkel."
-
törölt tag
futott ő 6. időt is:
[link]
bár összeségében mégis jobb az utolsó szakasz, hisz 23 és fél kilométeren kapott 25.6 mp-t,
míg a 15. szakaszon ugyan 6. lett, de 18 kilométeren kapott 22.8 mp-t
Nehéz számolgatni, mert sokat hibázott, egy olyan páya van ahol lehetne elemezgetni, ugye a leghosszabb szakaszon lehet összahasonlítani 1 futásra 54 másodperc másodikra már csak 38 mp-t kap.
A következő leghosszabbon elsőre nem tudott hiba nélkül végigmenni (2 perc felett)..így kiesik az összehasonlításból.
Az azután következő leghosszabbon első futásra 37mp-t kap, második nekifutásra 32 mp-t.Egyébként is nehéz, mert hisz minden pályaszakasznak megvan a maga nehézsége, de a hosszú pályák azok amik a leginkább érdekelnek, mert szvsz az mutatja meg hogy fejben mennyire alkalmas, technikailag sztem gyorsan fog tanulni.
De az a srác aki Melbourne-ben elalszik/elzsibbad futam közben, annak ez egy más kihívás, itt az utolsó 500 méteren is teljes odafigyelés kell...nem ismétlődnek féktávok stb. -
törölt tag
Sok munka áll még előtte, sztem más borításon még nehezebb lesz a dolga..sőt én még aggódok is miatta.
Ez az a pálya ahol max ki kell ásni az autót (ha tudod), de vannak pályák ahol egy itinertévesztés jóval nagyobb kockázattal jár.
Nem tudom mennyire veszi ezt komolyan Kimi...mármint ténylegesen qva komolyan, mert olyan technika van alatta ami el fogja várni töle azt hogy maximális erőnléti és koncentrációs állapotban vezessen.
Kicsit sokat kap..de ez sztem változni fog, az is lehet hogy egy megfelelő mezőnyben befér az elejéhez is. Nem nagyon lehet most még mondani semmit sztem....de lesz ennél jóval veszélyesebb rally is, ahol nincs hófal sőt. -
-
Markgx10
őstag
Nem tudom mi az amiről beszélsz, de gondolom valami f1-es játék vagy mi lehet
Egyébként ritkán szólok itt hozzá, de azért rendszeresen olvasom és úgy érzem (nem kritika, félre ne érts), hogy az én ilyen jellegű elveimtől pont a tiéd áll a legtávolabb
Van pár olyan sport, ahol szurkolok valakinek (foci, F1), de ott ha törik és ha szakad, akkor is annak szurkolok, függetlenül attól, hogy jön valaki újabb, jobb, hogy szarul megy a kedvencnek, fel nem tudom fogni és el sem tudom képzelni, hogy lehet egyszerűen csapatot váltani, de ezt a részét a dolognak inkább a fociszurkolók tudják átérezni, ott azért fanatikusabb rajongás jellemző az adott csapat irányában.
-
proof88
addikt
Áááááá! Én örülök neki!!! Én most már teljesen megőrültem! Ez nagyon jó év lesz! Én érzem! Most mondhatjátok, hogy nyújtott gyenge teljesítményeket, de tudom, hogy jó pilóta! áááá már nagyon várom ezt a szezont... remélem a kocsik jó közel lesznek egymáshoz és több fog múlni a pilótákon is. Kár, hogy most nincs itt Kimi...
-
Mit szóltak a hírre, amikor megtudták, hogy jön Sumi?:
Michael Schumacher (Mercedes GP): Meglepődtem
Fernando Alonso (Ferrari): Mint már mondtam egy vb cím akkor ér valamit ha te a versenyzők között vagy
Jenson Button (McLaren-Mercedes): Még nem vették el a jogosítványát?Hisz jobbról előzött(2005 Imola)
Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes): Megérkeztem, elment! Vissza akart jönni, nem tudott! Most végre itt van!A francba azt hittem megúszom
Robert Kubica (Renault): "Jön ez a piros izé mögöttem"Palik Vagy már színvak vagyok?
Flavio Briatore: Rosberg-et már szerződtettem,várunk! -
Motion_Blur
félisten
-
7Heads Drago
veterán
-
Peat;)
veterán
Mint mindenhez az életben az f1-ben is az egyik leglényegesebb tényező a szerencse. Kit üt ki egy lassabb autó, hogyan sikerül az új autó és a versenytársak autója, ki hibázik. Kimi és Button vb címénél is láthattuk hogy milyen lényeges elemek ezek, de Alonsonak is mákja volt 2005-ben ilyen alapon. Talán 2006-ban volt a legkiegyensúlyozottabb a csata úgy hogy e mellé a legkisebb szerepet játszotta a szerencse, de ott is volt kerékanya és elkopott gumi.
Az f1 ezért örök vitamező, nem olyan mint a tenisz pl., mert a pilóta csak egy dolog az egyenletben aki lehet bármennyire jó le tudja nullázni a többi tényező. Illetve fordítva is igaz.
-
Peat;)
veterán
109-109 pont. Vagy a matematikai képességeid gyengék vagy a nyelvtani. Ez elég szomorú, mivel ha jól tudom már nem nagyon fogsz változni korodnál fogva.
Egyébként kikapott volna, csak Hamilton olyan lelki nyomás alá került az utolsó futamokon amit nem bírt el, magának is köszönhetően. Alonso szintén nagyon gáz helyzetbe került, szintén magának is köszönhetően. Csak ő a fél szezont nyomta le ilyen nyomás alatt nem 3 futamot. Úgy hogy ő volt az akit becsaptak a Hungaroringen. Ott elszakadt a cérna és kész volt az év agyilag. A reflexek megmaradtak, így "elverték" 0 illetve 1 ponttal. 0%-al illetve 0.9 %-al. Égő na. Remélem akik szerint elverték azok ilyen brutális mértékű fizetésemelésben részesülnek a jövőben. Akik szerint mindkét pilóta elcseszte és legfőképpen a csapat azoknak meg remélem ennyivel fog növekedni az áramszámla, mert mi hülyék vagyunk így fizessünk ilyen sokat. Én benne vagyok.
-
tibi666
senior tag
mindenki csak erre a 2 percre emlékszik, de arra nem, hogy mindez azért történt meg, mert xarrá kopott gumik voltak alonso alatt. massa nürburgringes körbeautózására, vagy ahogy heidfeldet manyikúrban megelőzte és még sorolhatnám a bravúros előzéseit, arra soha.
te, amúgy még 1 hete alonso drukker voltál, mi történt janesz?
Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest