- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
Henkei #39144 üzenetére
Ezt így egyáltalán nem mondanám, remek pilóta mind a kettő. Csak nem értem itt erre miért volt szükség. Még ha Hanninen nyer is a skodával Vettel ellen, akkor is ott egy shoutout, mivel előtte Schumi elverte Kristensent. Megérdemelték tényleg nagyon jók voltak, csak nem értem miért kellett ez a végén
-
D@ni88
addikt
válasz
Henkei #19723 üzenetére
Hát a SPA-i manőverről nem tehetett, ott pl ő fékezett csak normálisan aztán beleszállt Barichello. Onnantól az a hátsó kerék se volt 100as, aztán lehet annyi hiányzott ahhoz hogy ne csússzon meg ott a kocsi, agy hogy még meg bírja fogni. Amúgy igaz, hogy Alonso is sokat hibázott, de most elég konstansnak tűnik
-
Viktor77
titán
válasz
Henkei #19683 üzenetére
Azért mielött ilyeneket írsz, nézd meg a képeket a #19641-ben. Hova ment volna Webber? Így is a rázón fordult. Versenybaleset. Egyikőjüket sem igazán "kedvelem" (bár, ha választani kéne, akkor inkább Hamilton legyen vb, mint Webber), de itt nem tudok hibást kihozni. Ahogy a versenybíróság sem tudott.
-
hobizoli
nagyúr
-
MPowerPH
félisten
válasz
Henkei #19680 üzenetére
LOL, ez ám a hozzászólás. A hozzáértés sugárzik belőle.
Miért kapott volna büntit?!
Senki nem tudja megmagyarázni.Egyébként Ausztriába biztosan nem szeretik Hami -t, mert tegnap hazafele jövet egy kis aranyos vendéglőben álltunk meg F1 -et nézni, és ott örömünnep volt a koccanás pillanatában.
-
Oliverda
titán
válasz
Henkei #16553 üzenetére
Az nem számít (már).
Pedig 4 éve úgy ment itt a sárdobálás Alonso-ra mint kb. most Hamilton-ra. Akkor Alonso (aka "Pajesz", "Majom" 1 , 2, stb.) aki ráadásul mindig csak mutogat, különbeniskiengedtemegnekihogymutogassonbüntessékmáámeeeg, és csapata a Renault volt a szemét csíter főellenség. Aztán azóta már pár sárdobálóból Alonso fan lett. Hiába nagyot fordult a világ pár év alatt.
Ezt sosem büntetik meg semmiért!?!
Briatore: Fekete zászlót lengettem volna Hamiltonnak
Nagy humorista ez a Briós.
Amikor még a csapatában versenyzett MS és neki lengették körökön át a fekete zászlót akkor azt úgy sz@rták le ahogy csak kell.[link]
Amúgy mintha Briós is kapott volna egy szép nagy fekete zászlót nem is olyan régen.
Hamilton: Egy Sauber hagyta le... nem én tettem tönkre a versenyét!
-
MPowerPH
félisten
válasz
Henkei #11426 üzenetére
Nem vagyok rasszista, nem is írtam olyat még véletlenül se, ami erre utalt volna. Különben is, imádom az NBA -t, néger az összes kedvenc színészem és zenei előadóm is.
Szóval rasszizmussal nehezen vádolhatsz meg, sértésnek veszem. Magával a Hamilton gyűlölettel viszont igen, nem is tagadom.
De egy valamiben egyet értek, ma megint ő hozta ki a maximumot. És azt se, amit tavaly művelt, és a Kers-el karőltve szolgáltatta a showt. Ez dicséretes, Alonso mögött a legjobb pilótának tartom. Arról nem tehetek, hogy ezek a tettei ilyen ellenszenvet gerjesztettek bennem 3 év alatt.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest