Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Aktív témák
-
-Mike-
addikt

-
Oliverda
félisten
válasz
Xirtam
üzenetére
A box csapatért Sam Michael felel.
"The second is the pressure Sam Michael, now responsible for the organisation of McLaren pit-stops, finds himself under to find an immediate fix if his reputation is not to suffer lasting damage. The Australian certainly cannot be feeling comfortable at present: Williams, the team he left in November from the role of Technical Director at the end of their worst season in F1, are now in revival, while McLaren, the team he has joined as Sporting Director, are suddenly unable to put on a new set of tyres faster than the average back-street dealership."
-
Oliverda
félisten
válasz
AMD Power
üzenetére
No offenz, de sosem olvasol vissza. Ebben az esetben ráadásul épp a neked címzett hozzászólásban linkeltél ugyanezt pár hozzászólással feljebb.

Btw ez egy szimpla bulvár interjú.
Predator2: Szerződtessék le Domenicali-t... és Massa-t.

-
McCartman
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
valóban , csak egy sima pole-győzelmet dobtak el.
-
dokee78
félisten
Hányadik körben történt a Schumi-Senna baleset?
-
rocket
nagyúr
-
AMD Power
titán
Szimpatikus interjú...
-
proof88
addikt
-
Male
nagyúr
-
MPowerPH
félisten
Persze... De ha az új pilóta is konstans gyenge eredményeket produkál, akkor az nem vet rá túl jó fényt.
mod: Én itt most olyan pilótákra gondoltam, akik jelenleg is aktívan versenyeznek. Sutil dolga értelem szerűen nehezebb lenne, egy fiatal, tapasztalatlan pilótáé pedig még gázosabb.
-
dokee78
félisten
Készítettem egy egyszerű szavazást:
-
cyberkind
félisten
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Nyugodtan betehetnének egy Ferrari utánpótlás tehetséget !

-
Dr. Romano
veterán
-
MPowerPH
félisten
válasz
baluka26
üzenetére
Azért kicsit sajnálom am.
Jó fiú volt, és tény, a Hungaroringi balesete óta megváltozott. Hogy csak a véletlen műve ez, vagy tényleg így van, nem tudom. De Kimi -vel együtt töltött két évből a 2. évében gyorsabb volt, mint a finn, ami azért nem kis szó. Utána rossz volt a Ferrari, de ő ált. akkor is jó versenyeket futott.
Nehogy az legyen, mint a sérülése után. Mert akkor is akárkit ültettek bele a Ferrariba, mindenki bűn lassú volt. -
MPowerPH
félisten
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Katasztrófa.
Tényleg menedzsmentet kellene váltania...proof88: Akkor úgy néz ki Monaco után ennek az ügynek a végére is pont kerül. Már ha Massa véletlenül nem kezd el varázsolni.

-
proof88
addikt
-
attisx
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Talán (ha a csapat is úgy akarja) már nem kell sokat várnia a következő pohárkára...
-
hunnylander
őstag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Akkor régen ihatott már Johnnie Walkert.

-
Male
nagyúr
válasz
JJános
üzenetére
...ráadásul a félreállításnál tudták már, hogy kevés?
Erősen szerintem csak: Elcseszték a tankolásnál, amikor kihajtott már látták, hogy kevés lesz, de már nem volt mit tenni, gondolták megúszhatják egy félreállással, ha a rádióban is már eleve nem a kevés az üzemanyagot mondják, hanem az egyetlen kiskaput (force majeure), hátha ennyi és nem ellenőrzik, ha leadják a megfelelő mennyiségű mintát. Balszerencséjükre komolyan vették a dolgot, ellenőrizték mi is történt pontosan, aztán jöhetett a nagyon izzadós sztori, mert valamit mondani kellett, a "reméltük, hogy így megússzuk"-ot mégsem lehetett előadni.
-
JColee
őstag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Igen, én is erre akartam kilyukadni.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kevesebb üzemanyag volt benne mint azt a kiengedés előtt gondolták, de pontosan nem tudták, hogy mennyi. Akkor koppantak amikor utólag kiderült, hogy már csak 1,3 liter maradt benne. Túl optimisták voltak. Amennyiben megszakíttatja Hamilton gyors körét és végül kiderül, hogy bőven lett volna a tankban hozzá elég üzemanyag, akkor (is) szégyellte volna magát.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
dokee78
üzenetére
Igen, van. Időmérőről és szabadedzésekről is.
más téma, Whitmarsh nyilatkozott:
„Az utolsó mért körön az adatokból láttuk, hogy kevesebb üzemanyag volt az autóban, mint hittük. Tudtuk, hogy egyértelműen fogalmaznak a szabályok, tehát mintát kell adni a kvalifikáció végén, tehát azt mondtam: rendben, fekete-fehér szabályok vannak, tegyünk meg mindent azért, hogy eleget teszünk ezeknek! Szóval leparkoltuk az autót, kiszivattyúztunk 1,3 litert, de erről csak órák múltán szereztünk tudomást. Tehát lehetett volna benne akár 3 liter is, akkor pedig eléggé szégyelltem volna magam. Úgyhogy én mindenképp rosszul jártam.”
forrás: [link]
Lehet hogy én vagyok ennyire érthetetlen, de tényleg nem értem miről vakerol ez a fószer

-
dokee78
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem,nem arra,hanem pl ilyen előzések vagy Schumi-Senna felöklelés.
Fenn szokott lenni komplett Onboard futam is?

-
proof88
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
mi az, hogy tömöríti a képeket? Ha be van pipálva feltöltésnél hogy nagy felbontásban menjen fel, akkor az eredeti mérettel fog felmenni, egyébként kicsinyíti. Vagy a JPG tömörítés %-ra gondolsz, hogy azt lejjebb húzza?
Heti autósport:
A HÉTEN NÜRBURGRING 24 ÓRÁS VERSENY!
S Z O M B A T
8:05 - V8 Supercars: Phillip Island 1. futam
15:45 - WTCC: Salzburgring időmérő
16:00 - Nürburgring 24hV A S Á R N A P
7:40 - V8 Supercars: Phillip Island 2. futam
13:00 - WTCC: Salzburgring 1. futam
14:00 - WTCC: Salzburgring 2. futam
14:00 - DTM: Brands Hatch futam
11:15 - Int'l Superstars Series: Donington Park 1. futam
16:15 - Int'l Superstars Series: Donington Park 1. futamés még: ETCC, NASCAR, Kamion EB.
Stream-ek a szokásosak, aláírásomban doksikban!
-
Motion_Blur
félisten
-
dokee78
félisten
Tudtok még ezen az oldalon kívűl jó fotóoldalt?
Ahol a futamokról vannak nagyfelbontású képek? -
JColee
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Wéber is mondott nem egy hülyeséget a futam alatt.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Itt nem az a kérdés, hogy kinek mi jön be.
Czollner legalább akkora baromságokat tudott összehordani, mint most Mezei. Ezen az sem segít, ha Gregor József hangján énekli a verseny állását. Azt mondja, ami a képen van, vagy ami közvetlen ahhoz kapcsolódik. Ez a kommentátor dolga. Aki erre nem képes, az ne vállalja el!
Az előadás módja másodlagos. Nézd meg Wéber-t. Nem üvölt, nem vonyít, mégis szívesen hallgatják, mert amit mond, az számít.
-
AMD Power
titán
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Komoly volt nagyon, én is hallgattam reggel.

-
baluka26
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Reklámos jutúbon? Hogy a viharba ne folyna?!
-
McCartman
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
folyik , csak nem hozzájuk.

-
baluka26
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Az lenne a fasza, ha a FIA a saját YT csatornájára rakna fel minden kamerás felvételeket.
-
mokus1
addikt
Spanyol minidrivers fent van már valahol ?
-
dokee78
félisten
Mi lenne ha Kobayashit betennék egy Ferrariba?
-
ViiiiktorOC
senior tag
Jó tény ami tény hogy belenyúltam. NEM is akarok belemenni.
Mindenkinek más jön be.
Visszatérve csak tetszett a reggeli beszéd a rádióba!
Szujó is megszólalt. -
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ezen valahogy akkor átsiklottam. Nem is tudtam, hogy ebből kerül ki dvd, soha nem jött még szembe velem.
McCartman:
Naja...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hoffman_
üzenetére
Már le lett írva. A jobb onboard-okat azért nem mutatják TV-be se, mert az év végén megvásárolható DVD-n vannak.
Gondolom hasonló megfontolásból nem lehet TeCsőre se feltölteni semmit...
Csak azt tudnám, hogy a versenyeket hol/miként lehet egészében újranézni/megvenni. Mert én -őszintén szólva- csak úgy látnám értelmét a versenyből kivágott videók törlésének, ha ez valahol tényleges anyagi kárt okoz. Mert ha nem elérhető ugyanaz a tartalom pénzért, akkor az okozott kár csupán teoretikus...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
De ez mire jó? Vagy kinek? Hogy ezeket offolják?

-
stvnppp
senior tag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
"És értett ahhoz amit mondott."
Ezzel szerintem túl messzire mentél...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rengeteg mindent kevert, ami még elő is fordul, de nem egyszer olyan érzésem volt, mintha csak a közvetítések másfél órájában foglalkozna az forma 1-gyel.És akkor még nem említettem, hogy egy Lenny Kravitzet nem ismert fel, vagy jó pár futamba került, mire megtanulta Scherzinger nevét... Azért egy újságíró/kommentátor lehetne tájékozottabb... Mind a témájában, mind általánosságban.
Az igazi az lenne, ha Wéberből csinálnánk két klónt, az eredeti mehetne versenyezni a WTCC-be, a másik kettő maradna a kommentátorállásban, mondjuk egy Palikkal. Ketten normálisan elbeszélgethetnének a technikai oldalról, Palik meg tolná a poénokat/hülyeségeket. (Persze burkolt reklámok nélkül)

-
mokus1
addikt
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Szerintem az elég szar váltás lenne inkább rosszabb lenne

-
proof88
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
jah emlékszem. Ráadásul én playlistekbe gyűjtöm a videókat, és rossz látni hogy egy idő után egy csomó videónak már csak a címe marad a playlistben...

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hoffman_
üzenetére
2010-ben, visszatérésekor, Schumi olyat rajtolt Valenciában, hogy brutál. Egy kör alatt vagy 10 embert "megevett". Na arról is kemény 2 hétig volt fent az Onboard. Rendes felvételen nem is láttad, emrt annyira hátul volt, és annyira semmi volt akkor a Merga, hogy gyak nem mutatták...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Akkor ebbe lehet, hogy belefutottunk...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Azért óvatosan az általánosítással.
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Lehet h nyávog. De ő autósportos emberke. És értett ahhoz amit mondott.
Mezei meg össze vissza keveri az emberek neveit...
palikot is leakarták váltani. Most h nincs mindenki hiányolja.
Aktív témák
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

No off..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tényleg menedzsmentet kellene váltania...

Köszi