Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Alonso valszeg úgyis lerajtolja Hamiltont sőt lehet Vettelt is vagy mind2en Vettelt

Legalábbis valahol olvastam asszem Monaco előtte, de ha jól tévedek akkor ott is igaz volt hogy mind2 Ferrari pilóta minden futamon nyert pozíciót az első kör végéig.Amúgyis egyre erősebb a Ferrari, Massa is feljött mint száraz kenyér a moslékban.
-
giigz
veterán
Holnap megszámoljuk, hányszor hangzik el a bajnokok fala?
-
werszomjas
addikt
Eddig kedveltem a bajnokok falát, de most már utálom, hogy minden képen, amikor valaki elmegy mellette hujujujuzni kell, hogy majdnem nekiment... sőt nem tudom ki kapta el, de egyszer azt is mondta rá Mezei, hogy Bajnokok Ligája

Wéber meg sajnos kezd lesüllyedni Mezei szintjére...
A Ferrrrrrrári viszont eszméletlen mit fejlődött év eleje óta

-
Motion_Blur
félisten
válasz
MPowerPH
üzenetére
Értem én, csak az eddigi 6 futamból egyiken se dominált a RB. Ahol a két futamgyőzelem született, ott sem
Barhainben sokkal jobb volt a Lotus, talán Monacoban volt egy minimális előnyük, amit lehetett látni abból hogy Vettel kopott lágy keveréken ugyanolyan gyors, vagy gyorsabb volt mint a többiek újakon
De nem véletlenül volt vonat a végén..Összességében nem hinném hogy (3 tizedes) technikailag fölényben lennének.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Láttad az egyéni pontverseny állását, és azt, hogy az első három pilóta közül kettő milyen csapatban versenyez? Monacoban hol volt Vettel? Köszöntem.
-
hermanyi
addikt
válasz
kukinyo
üzenetére
RBR, Vetelel jól ment . De majd kiderül ,hogy ezt az előnyt a futamon is tudják e tartani .Ha rajtnál elmennek mellette (Vetel) akkor bajban lehet mert előzni azt nem tud max ha nagyot hibázik aki előtte van vagy netán-tán kék zászlót lengetik az előtte lévőnek . Ezzel nem azt mondom,hogy nem jó pilóta mert agyilag az egyik legjobb ,de csak akkor tud gyors lenni ha szabad az út.
Én a Ferrari versenytempójára leszek nagyon kíváncsi mert időmérős gyorsulásuk az futamról futamra meglátszik és bízom benne nem megy a versenytempó rovására .
-
AMD Power
titán
Button megint hol van???

-
Motion_Blur
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
DanielXXXV
nagyúr
Komolyan mondom MS idei szerencsétlenségét nem hiszem már el.
-
Pá
addikt
Nemértem, senkinek sem tűnt fel, hogy Schumi nem futott rendes mért kört a Q3-ban?
Két melegítő kört ment, aztán a végén akart egy gyorsat futni és kb 2 mp-cel a leintés után ért csak fel, azért vette el a gázt és intett a levegőbe, gondolom akkor szóltak rá a fülére, hogy kár a gőzért.Nem tudom, amúgy ki bénázott most, de ha megint a csapat nézte be, az már lol kategória lenne.
-
TESCO-Zsömle
titán
Most gondolj bele mit érezhet az öreg...
Tudod, hogy benned van, érzed, és ki is adod magadból, de mindig jön valami xarság...
Aláírom, hogy az a hátulról belerohanás az rajta is múlott, noha az előtte levőnek nem kellett volna kifele rántani a gépet, mielőtt elindul befele...
Ma is pl feltartották, a korábbiakat meg ismered...Szegény öreget az ág is húzza...
Eddig idén nem volt egy olyan futama sem, ami alapján tényként ki lehetne jelenteni, hogy haza kéne mennie.
Pá: Őszintén nem vettem észre, de ha ez tényleg igaz, és megint a csapat cseszett el valamit, az már tényleg kiábrándító volna.
Pedig ezzel az idei autóval ott lehetne az elején összesítettben.
-
Sundesz
addikt
Szegény Vettel-t annyira nem szeretem, ha kicsit lassabb lenne, akkor biztosan a kedvencem lenne.
De erről nem ő tehet, hanem a Red Bull, idén sem bírták félretervezni az autót.Amúgy szépet ment.

-
giigz
veterán
Rosberg 5, MSC 9.
Semmi változás? Okés, legyen, csak ne törje össze, vagy ne legyen probléma a kocsival. Célozzuk meg a 10. helyet, aztán felejtsük el ezt a futamot is, és a következő nagydíjon újra lehet reménykedni egy dobogóban. Csak már amikor 15 futam alatt lesz meg a dobogó, szerintem mindenki le fogja sz@rni... -
mokus1
addikt
dupla
-
mokus1
addikt
1-2-3-4 há jaaaj

-
MPowerPH
félisten
No, Vettel nagyot ment, Marco mehet kirántani
. Alonso és a Ferrari kicsit csalódás, elrontotta az utcsó kört. 
-
mokus1
addikt
Maldonado ki is ütötte a kocsit
-
MPowerPH
félisten
Nah, Kimi most betalált. De Massa is...
Bár nem túl meggyőző ez az idő.Grosjean azért megint odavert. Maldonado meg ismét elszúrta. Kimi megint alulmaradt, 12. hely, WTF.
-
JColee
őstag
RB pole-nak néz ki.
-
badd
tag
Azt hiszem a hétvége végére egy életre elegünk lesz a Bajnokok Fala kifejezésből... Mezei nagyon élvezkedik...
A Lotus-nak most valahogy nem megy

BMW001:
Azért Grosjean se volt túl gyors...Most látom Live Timingon, hogy Kimi 9dik lett Grosjean előtt
-
mokus1
addikt
Kíváncsi vagyok ma ki lesz a meghívott
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Neoteric
addikt
Közel sem HD, de azért nézhető m2 stream.
-
TESCO-Zsömle
titán
Ez nem vicc, ez így igaz. Mint ahogy a foci WB-n/EB-n is úgy fújnak a bírok, hogy:
A - a hazai csapat minél tovább jusson.
B - a meccsek nézettségét maximalizálják.Ennyi. Nekik is a nézettségből jön a pénz... Ezért nincs videóbíró, mert az kerek-perec megmondaná, mi a szitu. Nem volna akkora befolyásuk a meccsek kimenetelét illetően.
-
jpm
senior tag
12,5k ment Alonso edzéselsőségére
112,5k jöhet. -
kukinyo
addikt
"Noha a csapat versenyautója az eddigi összes gépátvételen átment a szezon során, az FIA úgy döntött, a Red Bullnak ki kell cserélnie a kérdéses alkatrészeket, azok használata ugyanis a továbbiakban nem engedélyezett."
Elolvastad te ezt?
(#49850) BMW001: Erre ne vegyél mérget.

(#49851) badd: "mintha találomra, a kedvük szerint mondanának rá dolgokra igent vagy nemet és ezzel mintha befolyásolni akarnák a dolgokat."
Teljesen egyetértek veled.nagyon olyan szaga van. -
Neoteric
addikt
m2, SkySports, esetleg német RTL streamnek örülnék majd. Aki tud normálisat, az ne habozzon megosztani!

-
badd
tag
Inkább az FIA vicc, hogy eddig nem szólt, csak most. Ha valami szabálytalan, az elsőre is szabálytalan. Oké, jogos hogy betiltották ha szabálytalan, de akkor már az első alkalommal ezt kellett volna tenni. A fenéklemezt is már Bahrein-ben be kellett volna tiltani, főleg hogy nem egy rejtett helyen volt, vagyis gépátvételnél simán láthatták. Ilyen későn hozni a döntéseket olyan, mintha találomra, a kedvük szerint mondanának rá dolgokra igent vagy nemet és ezzel mintha befolyásolni akarnák a dolgokat.
-
giigz
veterán
A HRT-nél végsebességgel nincs probléma, Karthikeyan 324.7 km/h

-
giigz
veterán
Tényleg, a Merci fejleszt? Vagyis mi a fejlesztmény?
A múltkor valami 8 tizedes gyorsulásról volt szó, Monaco-ra vagy mostanra? -
AMD Power
titán
Vettel vitte a 3-ik szabadedzést.
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
igen műszaki
az mekkora Vetel 1.14.711 Hami 1.14.712 -
hermanyi
addikt
Rosberg félreált

-
-Mike-
addikt
FP3 16:00-tól [link]
-
SzalaiG
addikt
Köszi!

Akkor majd letöltöm.
-
SzalaiG
addikt
Mikor lesz az időmérő és a verseny az M1-en?
-
MPowerPH
félisten
válasz
JJános
üzenetére
Monaco -ban? Persze, mert Webber és Rosberg feltartotta. Láttad azt a körét, amikor Hamilton végre kiállt előle? Massa akkor majd 2s-et kapott. Plusz az első gumispórolós időszak végén szépen otthagyta. ne a verseny elejéből indulj ki, Alonso akkor fogta direktbe spórolósan ment. Monaco nem jó kiindulás alap.

rocket: No igen.

-
MPowerPH
félisten
válasz
mokus1
üzenetére
Az elején lehet... Utána elnyalják a gumikat az ilyen beállítással. A végsebesség egyébként még változhat IM-re is akár.

Elég csak megnézni Massa és Alonso végsebességét, náluk is van 6km/h különbség. Egyébként ez az érték egyáltalán nem vészes.
És ez Schumihoz képest, Hami csak 318-at ment, és a Lotus -ok is ugyan ennyit.A Hispania, Caterham, Force India csúcssebességeit nem kell nézni, a 15km/h-s lemaradás az RBR részéről azokhoz értendő.
-
MPowerPH
félisten
válasz
-Mike-
üzenetére
Remélhetőleg megszületik a az első 2. futamgyőztes.

AMD Power: A Te szemszögedből, ezt azért fontos kiemelni. Az én szemszögemből az tenne jót a VB-nek, ha Alonso most is nyerne, és jól meglépne.
Nála egy pole se garancia, ahogy azt már láttuk párszor idén. Ha Alonso közvetlen mögüle rajtol, akkor nem lesz Hamiltonnak esélye. -
MPowerPH
félisten
válasz
AMD Power
üzenetére
Szerintem Hamiltonnak ha az IM-en nem is, a futamon Alonsoval meg fog gyűlni a baja a gyengébb versenytempo miatt. Plusz a Ferrari tényleg biztató, elég csak megnézni Massa -t.
mokus1: A DRS miatt ennek itt nincs nagy jelentősége. A végsebesség csak az utcsó részen jelent előnyt. Ha előzni kell, akkor ott a DRS, azt nem lehet kivédekezni, és itt most vonatkoztassunk el Monza-tól. Plusz a meredekebb szárnyak miatt a gumifogyás is mérsékeltebb.
-
AMD Power
titán
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Én is szeretem ezt a pályát meg ő is.... mondjuk most nem fogja Button felkenni a falra mint tavaly. A közelében sem lesz....
-
AMD Power
titán
LH elég jól kezdte a tegnapi napot. Remélem az időmérőn is hasonló eredmény fog születni.

-
JColee
őstag
Kanadai futam m1-es reklámjában azt mondják, hogy Monacoban nehéz volt előzni, de most újra épített pályán versenyeznek majd a pilóták.

-
mokus1
addikt
Ami érdekes a Red Bull végsebessége, sőt a ferrarinak se valami sok előzni nem nagyon lehet ekkora tempóval.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez majd kiderül, azért elég magabiztosnak tűnik. A Ferrari is sötét ló, szabadedzéseken mindig jók, im-re elfogy a lendület.

-
Motion_Blur
félisten
Az első 13 versenyző 7 tizeden belül... itt megint a pillanatnyi forma és a legjobb beállítás fog dönteni

Szvsz Hamilton kiautózta magát a hétvégére, legalábbis sok hétvégén ment így egészen vasárnapig, addigra elfogy a lendület (illetve az autó)

Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi haladó szinten
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Apple MacBook
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Star Citizen
- További aktív témák...
- Logitech MX Keys (ENG/INT) hibátlan állapotban Logi Unifying USB vevőegységgel.
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Barhainben sokkal jobb volt a Lotus, talán Monacoban volt egy minimális előnyük, amit lehetett látni abból hogy Vettel kopott lágy keveréken ugyanolyan gyors, vagy gyorsabb volt mint a többiek újakon
De nem véletlenül volt vonat a végén..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Semmi változás? Okés, legyen, csak ne törje össze, vagy ne legyen probléma a kocsival. Célozzuk meg a 10. helyet, aztán felejtsük el ezt a futamot is, és a következő nagydíjon újra lehet reménykedni egy dobogóban. Csak már amikor 15 futam alatt lesz meg a dobogó, szerintem mindenki le fogja sz@rni...

![/250835_401939106524705_2060746237_n.jpg] /250835_401939106524705_2060746237_n.jpg]](http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s320x320%5BL:http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/250835_401939106524705_2060746237_n.jpg)