Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
A fekete felni vajon maradni fog?

-
rocket
nagyúr
Sehol nem latom a nagy innovaciot amit mondott tegnap a McLaren egyik mernoke.
Ranezesre +0.5 sec a Red-Bulltol![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Valahogy van egy olyan erzesem, hogy a McLaren hozni fogja amit evek ota, nagy igergetesek, aztan kipukkad a lufi az elso versenyen, majd a 8. verseny kornyeken felzarkoznak teljesitmenyben a gyoztesek melle,de a VB cim realisan nezve elment addigra, ezutan eroltetik az utolso pillanatig a ffejleszteseket a futamgyozelemert, igy fontos eroforrasokat vesznek el a kovetkezo szezonra valo felkeszulesbol.
Szoval a szokasos varhato, es nem a kepek alapjan szallt meg ez a gondolat, hanem belenztem a varazsgombombe

-
Xirtam
veterán
Luca megmondta, palackorrú delfinünk lesz 2012-ben!
-
attisx
addikt
Na van már kacsánk, krokodilunk, úgy néz ki lesz delfinünk is. Kész kis állatkert...

-
Xirtam
veterán

-
Xirtam
veterán

-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
A krokodilnak jól áll a zöld. Na de piros krokodilt ki látott már?
Amúgy én azt hittem, hogy a max. orrmagasságot jobban megvágták. Reménykedtem, hogy visszatérnek az ilyesmi orrformák. A szinte teljesen vízszintes megoldások sosem jöttek be igazán. A 2001-es Jordan is ilyesmi volt.
-
Motion_Blur
félisten
Úgy néz ki nem lesz pénteken bejáratva az új Ferrari: [link]
(mai fénykép) -
hunnylander
őstag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Bár úgy tűnik, hogy a közönség nagy részének a klasszikusabb vonalak jönnek be, nekem tetszenek az ocsmányul innovatív meghökkentő autók is, lehet, hogy ilyen lesz a Ferrari is.
A Caterhamet is lehet szeretni, mert annyira krokodilos, hogy az már jó.

-
Gabesz1019
senior tag
Remélem, hogy a Ferrarinak is ilyen orra lesz és nem olyan lépcsős.

Bár az eddigi nyilatkozatok alapján az utóbbinak van nagyobb valószínűsége. -
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
The new McLaren is a complete rework according to director of engineering Tim Gross. "A bit of the fuel system is the same, but almost everything else on the car has changed."
"We have set ourselves tough and ambitious targets, and we aim to deliver those by the first race and have a championship-winning car," explained Goss. "This car is a complete rework from nose to tail, and there is very little that is carried over. A bit of the fuel system is the same, but almost everything else on the car has changed.
"There were a few features we have pushed quite hard from the beginning of the project. I am proud of the whole team and the efforts so far, and from now we go to the next phase of the project which is really wringing the performance out of it. We have a good track record of that – we have big plans, upgrades for the front wing, rear wing, floor and bodywork are already planned."
In typical McLaren style he goes on to explain that "Every part has been assessed for weight and performance."
Btw a hátulja engem is inkább az MP4-24-re emlékeztet.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nagyon jó képek, de remélem jó is lesz nem csak szép!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Hasonlóak az én "érzéseim" is

még több kép: [link]
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Első benyomásra eléggé konzervatív, viszont szépek a vonalai, kivéve a kipufogó pozícióját, de erről a szabályok tehetnek.
Szerintem az orr nem fog sokat változni. Ha lépcsősre akarnák csinálni, annak jelei már látszódnának a homologizált cockpiten az első tengely vonalában, mint a Caterhamnél.
Vizuálisan - az orr vonala és a motorborítás miatt - inkább hasonlít az MP4-24 Ezüstszamárra, mint az előző két év autóira, de remélhetőleg közel sem lesz annyira rossz autó.
Már most úgy tippelem, hogy a Red Bull és a Ferrari kevésbé lesz duci kinézetű. A McLaren valahogy sosem tud annyira szűk hátsókat készíteni, mint pl. a Red Bull. Egyik oka, hogy a Mercedes motor nagyobb hűtési igényű lehet, mint a Renault (lásd Mercedes GP/AMG szenvedései a kopoltyúkkal, pedig az lenne a gyári csapat). Emiatt aztán összességében nagyobb térfogatot igényel az autó hátul is. (Persze a fejmögötti/airbox alatti kisebb nyílás maradt. Ez hűti talán pl. a KERS elektronikát. A fő hűtőnyílásokon is van egy elkülönített bemenet, ezek hűthetik a KERS aksikat, ami nagy valószínűséggel a pilóta alatt és/vagy a tank alatt van.)
Jelen pillanatban csak egy lényeges hűtőlevegő-bemenet van (mármint a szimmetria miatt kettő; az oldaldobozokon), nincs már fej feletti/airbox körüli ami a váltót hűtötte.
A váltó/hátsó ütközési zóna a tavalyi Williemsére emlékeztet, a váltót valószínűleg zsugorították is. Tehát láthatólag keményen dolgoztak a lehető legszűkebb hátsóért.
Az autó egyfajta kettős érzést kelt a kinézetével. A vélt konzervativizmusa sikertelenséget sugall, de a kifinomult vonalaiban ott van a meglepetés, hogy nagyon gyors lesz.
Összességében, habár az oldaldobozok vizuális változása miatt nem tűnik így, leginkább evolúció, mintsem revolúció és innováció. Persze sok innováció rejtve van és fog is maradni, mert pl. az autó borítása alatt van.
-
SG3rg0
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Thx

Mennyire tetszik a kis jövevény? Lehetséges hogy a teljes orr kialakítás változni fog az első versenyig? Mert a szárnyak tuti.
-
hunnylander
őstag
Box.net-re feltettem egy .zip-et a stúdiófotókkal (2500px-es változatban).
A HunnyF1.com szervere már 'csapágyas' lett.

-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem is nagyon szép lett!!

-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az idei is vagányul néz ki!
-
raper
senior tag
Sziasztok!
Ezek az autók mind nagyon szépek. De sajna állnak.
Majd a bemutatók legvégén kijön a Vörös Bika csúnyácska autója.
Majd elindulnak a futamok és ezen autók fenekét fogja a mezőny többi tagja nézni.Tervezte: Adrian Newey.Az Ő neve garancia a sikerre. S hogy odateszi, odatette magát a Red Bull-nál az biztos. Amit a csapat és a vezetőség meg is hálált neki. Kapott valami rozzant járgányt.

Amúgy meg: GO KIMI!!!!!! Remélem megmutatod nekik, amit a Ferrárinál is, hogy egy közepes(en gyenge) autóval is lehet eredményeket hozni.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez alapján úgy fest, hogy nem trükköztek.

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Oldalról lenne még jó egy hasonló kép, bár ahogy néztem az orrmagasság nem sokkal lett alacsonyabb. Remélem nem a tavalyi orrész + első szárny került rá a bemutatóra.
-
Motion_Blur
félisten
szemből (szerintem k*rva jól néz ki)
-
Xirtam
veterán
Most jól kitesznek magukért. Tavaly poén volt,hogy összerakták nagy vonalakban a kocsit, viszont most rengeteget beszélgetnek. Már több mint 1 órája.

-
Nowhereman
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ha van valami extrém az autóban, az akkor a burkolat alatt van - ha van. Mondjuk még Hakkinen győztes autói se voltak mindig extrémek kívülről, belül meg két fékpedál...
Szóval konzervatív, de attól még lehet nyerő...
-
Xirtam
veterán
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Nem azért nem értem, mert azonos információkat kaptál te is én is a kocsiról! Így számomra egy tök egyértelmű volt, hogy a külsejéről beszélgetünk!

Amúgy egyre több közeli éles kép kerül elő az MP4-27-ről, szóval én már kezdem észrevenni azt amit mondtak, hogy a Ferrari és az RBR egyből mibe fog belekötni!

Na egy olasz akcentussal beszélő férfi első kérdés, egyből Ferrari-val kapcsolatos!

-
-
IreN!CuS
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nézd újra az azt évet és rájössz.A hringtöl kezdve ért valamit is az autó ami elég volt 2 győzelemre meg talán volt egy 3. hely -ebben nem vagyok biztos- azért ez nem egy jó autó ismérve.
"Mert más összehasonlítási alapot nem láttunk az MP4-27-től..." Na pont ezt írom én is,semmi adat nincs ne hasonlítsuk már egyből az elmúlt évek egyik legszarabb autójához(McLaren vonalon).
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jó de itt teljesítményről szó sem volt, mivel csak a külsejét láttuk!

-
Motion_Blur
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
"Nem tudom, hogy a 2009-es MP4-24 mióta szinonimája a "szar"-nak..."
[link] pedig az volt az évad első felében

-
JColee
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Eleinte még a Ferkánál is lassabb volt.
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
Oliverda
félisten
-
Motion_Blur
félisten
MP4-24: [link]
Hogy nézett már ki ez az autó??!!

JColee:
- Ferrari, Force India (péntek)
- Lotus (vasárnap)
- Red Bull, Sauber, Toro Rosso (hétfő)
- Williams (kedd) -
JColee
őstag
Ferkát mikor leplezik le?
Kösz
-
Xirtam
veterán
válasz
IreN!CuS
üzenetére
De komolyan ne húzz már fel. Mért mondanám, hogy sz@r? Soha egyik ellenfél kocsijára egy rossz szavam nem volt. Most is örömmel nézem a legnagyobb ellenfelünk bemutatóját. Mert imádom a sportot, és kedvelem az ellenfeleket, tisztelem és becsülöm a munkájukat. Nem mint egy 12 éves kisgyerek aki FÚJ McLaren, FÚJ RBR, Imádom a Ferrari-t büszkén viselem a logójukat a testemen. De nem pocskondiázom a másik csapatot csak azért mert jobb vagy ügyesebb.
Nem idióta focidrukker vagyok.Szimplán annyit jegyeztem meg, hogy az FIA-nak hála a jelenlegi IndyCar autók sokkal jobban tetszenek.

Oliverda Bizakodok benne, hogy örömkönnyek lesznek. És nem csak üres ígéretek mint az utóbbi 3 évben.

-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nagyon csillogós lett. De sereghajtónak jó lesz ez is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kár, hogy az L alakú oldaldoboz nem maradt, szerintem az mocsok jól nézett ki.
Nowhereman Ja, szóval nem használják ki, hogy a cockpit magasabb is lehetne.
-
Motion_Blur
félisten
Szerintem odab*szós

-
IreN!CuS
őstag
válasz
Xirtam
üzenetére
Ezt mire alapozod?
Egy 15 perces bemutatóra amikor is oldalról láthattunk egy autót.Esetleg vezetted már szimulátorban,vagy élőben,esetleg láttál konkrét adatokat amit tudtál viszonyítani a RB,Ferrari,Merci,stb stb adataihoz?Vagy csak megláttad a hogy Mclaren + a pilótákat és késztetést éreztél beböfögni valamit?

Motion_Blur Na pont egy ilyen képet hiányoltam,kösz.Az az elsőre szárny bitangnak nézz ki.
-
Xirtam
veterán
Hát ez nagyon MP4-24 feeling.

-
SG3rg0
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
-
SG3rg0
őstag
Hol lehet majd nézni a bemutatót?
-
Nowhereman
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Ubi+Epiphany alatt olyan, mint amilyen az általad mellékelt képen.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
hunnylander
üzenetére
Ezen hol lesznek a szponzorok logói?

-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Letisztult, minimál. Eddig jó

-
rocket
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Nagyon szep egyedi design
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hunnylander
őstag
Még be se mutatták, de már leírják.
'Béláim', íme az MP4-27! Se nem aerodinamikus, se nem súlycsökkentő.

-
-
McCartman
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
gondolom már megoldottad , mert nálam rendesen megjelenik a bézs téma. (ff)
-
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Nálam egyforma. Win XP SP2 + Mozilla Firefox 10.0
-
válasz
hunnylander
üzenetére
Nálam jó,ugyanolyan a kettő
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Nálam sem olyan, de ahogy elnézem a wordpress cache-eli a css-t. [link] Cache: wpfb, atom-core, atom-style, mediaelementjs-styles
Vagy, ha mégis jónak tűnik, akkor lehet rossz css-t mergel össze assetnek.(#40205) hunnylander Kétszer is átolvastam a cikket, én nem találtam red bull másolós részt.
Egyébként kb. inkább azért szedték le, mert gyakorlatilag úgy sikerült tálalni a nyilatkozatot, hogy a saját versenyzőik bénák.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
hunnylander
üzenetére
Ubuntu+Opera 11 alatt olyan, mint Pá-nál.
-
hunnylander
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
OK, köszönöm szépen mindenkinek!
Ez egy WordPress téma, tehát WordPress szoftver alá kell installálni és onnan lehet konfigurálni. 'Gyárilag' van benne 3 stílus-variáció és természetesen lehetne buherálni a CSS-t, de az nekem kínai, mert ez egy nagyon komplex csomag, alapvetően nem egy szimpla WordPress téma, hanem egy 'framework'. Valószínűleg fejlesztésre szorulna, remélhetőleg lesz is még az alkotója által.
Egyébként a szürkésebb alapverzió sem rossz, csak én preferálnám inkább a bézs variációt. Igen, a böngészőm valószínűleg cacheből tölti ezt be, mert a kezelői felületen átkapcsolásnál megkapja, mert ott is betöltődik a weboldal egy ablakban.
De gondolkozok, hogy nem e a Mystique is megfelelne, de nekem ez túl csicsás. Most csekkoltam, ennek az Atom témának a fejlesztője már WP-clone szoftvert ír az egykori Atom WP-témából és úgyszintén ezt az Atom keretrendszert használja arra, hogy új témákat fejlesszen.
-
Apika
addikt
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Nagyon sejtelmes...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Köszi a linket!

Remek a videó!

-
attisx
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Itt szintén ugyanaz, mint Pá-nál... (Opera 11.61)
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Nálam ilyen
Win7 + Chrome (legújabb stabil) -
sfdrakex
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem egyforma a kettő. Felül írtad a tárhelyen rendesen a fájlokat? A te böngésződ nem cacheből dolgozik véletlen, és azért mutatja jól?
Szerk: Nálam is olyan mint Pá-nál, XP+firefox 9.0.1, és miközben megnéztem a firefox pontos verzióját, le is szedte a 10.0-t azzal is ilyen.
-
hunnylander
őstag
Kellene nekem egy kis visszajelzés, mert nem minden okés az új honlap-témámmal.
Ilyen színvilágúra, stílusúra állítom be a kezelőfelület felől. Nálam át is kapcsol és az én böngészőmben így is jelenítődik meg, de csekkoltam más böngészőkkel és azokon nem ez a stílus jelenítődik meg.
Milyen stílust láttok, ha a honlapra látogattok?
Még átmeneti konfiguráció, de valószínűleg ATOM téma marad, akkor is ha nem sikerül működésre bírni a bézs stílusát. Egyszerűen ez a legjobb, amit találtam, ami nagyon sok lehetőséget nyújt.
-
hunnylander
őstag
válasz
rocket
üzenetére
Ez a Joó Gabi ennyire sötét vagy csak tetteti? Ha a Red Bullt koppintanák, akkor nem látnánk az autón semmi új és meghökkentő megoldást.
Egyébként a cikket hamar leszedték és egy nevenincs 'újságíró' nevével volt publikálva. Felmerült, hogy nem is valós a tartalma vagy a kontextus. Tehát lehet, hogy valaki 'civilben' beszélgetett egy mclarenes taggal, aztán meg engedély nélkül eladta az Autosportnak vagy interjút kért a MAT egyik fejesével és mellékesen kérdezgetett az F1-es részlegről is és aztán utóbbiból csinált hírt, nem abból, amit a fejes várt volna. De a nyilatkozó kijelentései is kérdőjeles; 'McGrath' már hülyeséggel indít, ugyanis tavaly pont az octopus-os túl-innováció miatt buktak el, nem a konzervativizmus miatt.
De Joó Gabi is tudja halmozni a hülyeségeket; hogyan lesz az 'alkalmazott technológiák' (MAT) cég ügyvezetője fejlesztési igazgató és ezzel a kontextussal a McLaren Racing-hez társítva?
-
Gabesz1019
senior tag
-
rocket
nagyúr
Necces átvételek vannak az új McLarenen
McLaren mindig belebukik a nagy innovaciokba, van egy olyan erzesem ezuttal se lesz mashogy, vagy ha sikerulne elso futamtol egy nyero autot krealni, akkor majd tesz rola az FIA ne legyen az

Szep meg jo, hogy ok tudnak a leggyorsabban feljavulni, csak a VB szempontjabol semmit nem ernek vele, mert mire feljavulnak mar nagy a lemaradas, raadasul nincs masodikszamu csicska pilotajuk mint a Red-Bullnak es a Ferrarinak, igy a szezonban tobbszor egymastol elvett pontok a vegen sokat szamithatnak a VB cim kapcsan.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hja, 83-ban kb. ugyanezt(mienk volt a legjobb autó) mondta a Renault techfőmufti{öfényezés-A}, leszámítva, hogy ő nem Piquet-t dicsérte, hanem a saját pilótájukat titulálta tehetségtelennek. A Renault utána futamot se nyert, a tehetségtelen pilóta meg 4VB-t, mindenki ítélje meg a a valóságtartalmát.
Annak fényében meg, hogy tévedhetetlen Motion Blur szerint tehetségtelen Mark Webber is rendre a világbajnokok kormányozta garantáltan legjobb McLarenek elé került, ítélje meg mindenki, hogy nem-e techfőmfufti önfényezés-B-t látunk...
Aktív témák
Hirdetés
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(mai fénykép)

"