- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
JJános #13906 üzenetére
Nem szeretem Hamiltont.
De Raikkönent se szeretem csak mióta a Ferrarinál van.
Massát elviselem.
Sőt Alonsot kimondotan utáltam, de most ahogy elviseli azt, hogy egy szar autőval kell vezetnie... nagyot nőt a szememben.
Én nem érzem ugy, hogy bunkó lettem volna. De nekem akkor is az a véleményem, hogy ha Hami hibázik, akkor begőzől a feje és ez ujabb hibára vezet. Nem azt mondtam, hogy idegbeteg, csak azt hogy ezen kéne neki fejlődnie. Illetve mielőtt nyilatkozik gondolkozon egy kicsit.(de ez igaz másra is).
Ne kapd fel a vizet, hanem öntsd ki!
Sajnos én a piros szint nagyon szeretem, jobban mint az ezüstöt. -
Motion_Blur
félisten
válasz
JJános #13868 üzenetére
"Majdnem minden versenyen megtörténik ilyen, ma is volt több ilyen helyzet, ha visszanézed a hsz.- eket."
Mármint, hogy normális körülmények között, kigyorsítási szakaszon valaki ennyire ráfusson a másikra? Mutass párat
Hamilton amatőr hibát vétett (2x is), ezt ő is elismerte. Nem kell ezt ennyire túlreagálni
-
hunnylander
őstag
válasz
JJános #13861 üzenetére
Az ütközésig akart, aztán meg nem állt módjában.
Nem lehet leegyszerűsíteni a dolgot; "ó hát csak visszaesett a mezőny végére, de van egy gyors McLarene, csak előznie kell és ott lesz a pontszerző helyen". Első szárny nélkül kellett bevánszorognia a boxba, fényévekre lemaradt a pontszerző autóktól, mire visszatért a pályára. Plusz rátankolva letekert motorral utána erdni a mezőnynek, aminek se híre se hamva, de már Massáék majdnem a hátában. Csak potyázni jött vissza, hátha sokan kiesnek előle és/vagy lesz egy SC-os esemény.
-
-
Mezcal
addikt
válasz
JJános #13058 üzenetére
Én nem tudom, hogy gondljátok, hogy egy Alonso Raikkönen páros jól működhetne...mikor láthattuk, Hamilton és Alonso sem fért meg egymás mellett. Tudom, Hamilton jobb versenyző náluk, klasszisokkal, de Alonso pont emiatt követelte a kivételezett pozíciót, ezért kezdett el cirkuszolni. Namármost, nem kell nagy jóstehetségnek lenni ahhoz, hogy kijelentsem: ezt a Ferrarinál is megtenné.
-
PazsitZ
addikt
válasz
JJános #12952 üzenetére
Én ebben nem vagyok 100%ig biztos, hogy Kova nem lenne képes megverni Hamit.
Emellett temészetesen biztos, hogy Hami lesz előrébb, vagy így vagy úgy.(#12964) Rick4: Nem feltétlenül Button védelmében, de vannak olyanok, akik nem attól szurkolnak valakinek, mert az VB esélyes kocsiba ül, vagy mert VB lett belőle.
Persze az év aktuális élmenőin kívül, gondolom számodra mindenki szerencsétlen balfék...
-
Viktor77
titán
válasz
JJános #12928 üzenetére
Viszont ő Kimiről és/vagy a Ferrariról írta le a véleményét (még ha hülyeség is). Veled ellentétben (és a többiekkel, akik nekiugrottak).
Pont ugyanannyira bannolhatnálak téged is, mint őt. Szóval szerintem inkább fejezd be.
Tényleg ne kelljen többször szólnom, mert be fogom zárni a topicot (megtettem már, nem fog nehezemre esni).
-
hummertime
csendes tag
válasz
JJános #12858 üzenetére
A stílustalan megjegyzéseidet tartsd meg magadnak. Az pedig, hogy nem tudtok valamiről, az nem jelenti azt, hogy nem történt meg.
Előszöris, kezdjük ott, hogy csapatutasítás nélkül (amit ugye tilt a sportszabályzat), 109-109-108 lett volna a végeredmény, és Hamilton a bajnok. Ez már önmagában a WC-papír kategóriába teszi ezt a remek bajnoki címet.
Másodszor, senki ne mondja nekem, hogy Hamilton utolsó 2 futamos "bakijai" csak úgy hirtelen nyomás alatt jöttek, ennél átlátszóbb hibákat tizenvalahány év alatt nem láttam. Az is furcsa, hogy az utolsó futamokon Alonso is leeresztett, átlag alatti szinten, küzdés nélkül vezetett.
A kémügy miatt volt a bunda, mert nem akarták, hogy a csalás miatt elítélt McLaren elvigye az 1-es rajtszámot. Ígyis ártottak a sportnak, de valamennyit talán megmentettek, ráadásul 2 legyet is lehetett egy csapásra ütni, a hőn áhított bajnoki címet a "szélvészgyors jégembernek" ajándékba adták, hiszen ki tudja, hogy valaha is képes lesz önerőből ilyesmire.
Tudom hogy szar ezt hallani, meg a legjobb leordítani mindenki fejét, aki mer gondolkodni, és kinézni a nagyságos Räikkönen úrfi ánuszából, ahogy leordították azok fejét is anno (jobbesetben), akik ki merték jelenteni, hogy a nagy Szovjetunió csak bundával nyert Magyarország ellen, de sajnos ettől még.
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
válasz
JJános #12850 üzenetére
Az nem túl nagy fegyvertény, hogy év közben, amikor még sok-sok verseny hátra volt, bíztál Kimi győzelmében (bár én ezt is kétlem, hiszen Hamiltonnak drukkoltál, és az idény nagy részében megnyugtató előnnyel vezetett). Ha az utolsó verseny előtt (vagy két versennyel korábban) is úgy bíztál volna benne, az "számítana", de simán leírtad őt, ahogy a korábban linkelt hsz-ek mutatják. Ezért zavart, hogy ilyennel próbáltál meg villogni.
-
wildrain
addikt
válasz
JJános #12846 üzenetére
A korábbi hsz-ed szerint ki kellett volna tűnnie, hogy egyedül te bíztál Kimi győzelmében. Ezt simán megcáfoltam a linkelt hsz-ekkel, legfeljebb neked nem egyértelmű. Egyrészt a verseny előtti utolsó hsz-eidben Kimi vb győzelmét meg sem említetted, másrészt nem tudhatod, hogy ki miben hitt.
Tudom, hogy csak azért irtál, mert a múltban többször összekoccantunk.
Ez biztos valami megváltozott elmeállapot eredménye, mert eddig kínosan ügyeltem, hogy ne reagáljak a hsz-eidre. -
törölt tag
válasz
JJános #12596 üzenetére
Igazából Kimi oldhatná meg könnyen ezt a helyzetet, hogy időmérőn is odapörköl neki, akkor ennyi remény sem lenne benne, hogy ő "esetleg", és elfogadná a tényállást. Időmérőn mellesleg szerintem nem Massa a nagyon erős, hanem Kimi a gyenge valami oknál fogva. Valahogy rendszerint elcsesződik az autójának az egyensúlya Q2-ről Q3-ra. Ezt kellene megoldani. Én még emlékszem, hogy a McLarennél Kimi miket alakított időmérőn is, sokszor lehetetlen időket ért el azzal a nem épp csúcsjárgány McLarennel. Most nem érzem benne ezt az erőt időmérőkön, legutóbb Q2-ben éreztem, aztán Q3-ban meg ahhoz képest sehol semmi.
-
Bandit21
addikt
válasz
JJános #12477 üzenetére
Örülök, akkor másnak is feltűnt, a kipörggátló pl a aus- nagydíj első körében egyértelmű volt az 1 kanyarban, mert Massa ott amikor Kovát próbálta megelőzni, a kanyar kijáratán 1x csak más irányba kivágott a kocsi hátulja, és elszáltt, most viszont ebben a kanyarban (amit 1 kormánymozdulattal vesznek be már az előtte lévő 7 essel) még lényegében a második kanyar bejárati ívén, max a csúcspontján szállt el. Most visszanéztem, és végig padlógázon ment, ahogy előtte is. Hallgattam a motort, akkor csúszott meg amikor épp felváltott volna. Ha a kijáraton száll el akkor talán kipörgésggátlástalanság miatt. Ha olyan a kanyar, h nem végig padlógázon mennek, akkor is. De mivel végig nyomják a gázt, és a kormányon nem ránt semmit, nem nagyon értem mi lehetett. Sztem vagy elváltotta magát, véletlen lekapcsolt fel helyett, v nem vette be, v üresbe került v talán érintette a rázókövet a belső íven. Mind1 kár volt érte, mert bár én CSAK Kimi szurkoló vagyok, a végén nem ártana majd neki, ha a többiek kevesebb pontot szereznének Massa miatt. Ez most nem lett így.
-
madster
tag
válasz
JJános #12405 üzenetére
Hát, szvsz nem lett volna dobogó, most nem volt tempó a mclarenekben
Ferrari most ellógott
BMW, Mclaren, Toyota, kb egy szint
Kicsit lemaradva Red Bull, Renaulteléggé együtt van a mezőny
maszat helyett nem kell jobb, különben nem lesz meg a hierarchia...
Melyik csapatnak kell egy olyan vb elbukás mint tavaly a mclarennek? -
törölt tag
válasz
JJános #12390 üzenetére
Sztem sima teszt volt,..nem volt meg a McLaren tempója...mert bár Webber tényleg szépen tekert, azért hogy Trulli a Toyota-val is tartotta Kovalainen McLaren-jét, az mutatja hogy egyszerűen nem voltak tempónál a McLaren-nél.
Heidfeld a végén odalépett, hátha két virga összeakaszkodik előtte és ha ott van hasznot húzhat egy hibából, ..de nem lett hiba.
Nagy grat. Kimi-nek-Kubica-nak
irány a GP2szerk:
t1: akkor gondolom Alonso sem az. ehh -
-
wildrain
addikt
válasz
JJános #11678 üzenetére
Sokkal hátrébb volt mint DC
Nem ártana ezt mégegyszer megnézned. A kanyarodás megkezdésekor egymás mellett voltak, a sebességük is nagyjából megegyezett. Massa fékezett, amikor észrevette, hogy DC nem ad helyet, és megpróbált minél jobban vágni a kanyart, de ennyit tudott. -
Kispipe
csendes tag
-
Adrián29
aktív tag
válasz
JJános #11098 üzenetére
Már megbocsáss de tudtommal ugyanannyi pontot szerzett Alonso mint hami.
Ez aztán a kikapás....
Végét azért ne felejtsük el,hogy hami ugy elcseszte az utolsó két futamát,ahogy szinte már nem is lehetett.Alonzo ilyet tuti nem csinált volna.
Nagyon csipem az ilyen "szakmai" hozzászólásokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest