- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
Aktív témák
-
D@ni88
addikt
válasz
JJános #21344 üzenetére
B@szod, nem látjátok a fától az erdőt?
ott írom hogy az alkoholistaság az elítelendő, az hogy valaki színesbőrű az nem.
és én ezt így is gondolom, és mivel nem ítélem el a színesbőrűket, ezért én nem látok semmi kivetnivalót abba hogy használom! Mivel én nem olyan szövegkörnyezetbe használom. SZTEMON
most újranéztem az időmérőt, Alonso Kimi előtt van, pedig a 2. körbe is lágy gumin jutott be és ott is csak épp hogy beértszval nem sok benya lehet benne, és így azért gyors lehet az első 12 körben
-
Vandit.
addikt
válasz
JJános #21278 üzenetére
Mi ebben a sértés? Annyira gyerekes vagy. Ezek szerint, ha valakire azt mondják, hogy kék szemű, magas, alacsony, sovány, kövér stb. az mind sértés?
Döntsd el nyugodtan mi nem tetszik, de ettől Hamilton, akkor is fekete, ez tény.
Ha ez sérti az önérzeted, akkor alacsony az ingerküszöböd.
-
nat
senior tag
válasz
JJános #21278 üzenetére
Nem aról,hanem arról volt szó,hogy:
"A személyeskedő, egymás kedvenceit megalázó és lekicsinylő hozzászólások, rasszista kijelentések nagyon elszaporodtak az utóbbi időben. "Na ez nem volt.
Ha valakit lefekázok az nem negatív. Majdnem az összes rap zenész színes bőrű,tehát feka és szeretem őket.
Ham.-ot nem szeretem ugyan,de tisztelem.
De már megint nem arról szól a topic amiről kéne. -
D@ni88
addikt
válasz
JJános #21278 üzenetére
akkor nekem meg az nem tetszik hogy Kimivel kapcsolatban olyanokat írtok hogy elrontotta az időmérőt
TESSÉK azt mondani hogy tökéletes köre volt és még szatyorba vitte magával a benyát, mert nekem ez tetszik. És mindenki írja Kimi neve elé hogy PERFECT!!!
és mindezt csak azért mert nekem tetszik...ha ennyire öntörvényű vagy alapíts királyságot magadnak...
-
lenox
veterán
válasz
JJános #20829 üzenetére
Minden adott volt, akkor. Ma mar nem. Nekem pont az ezustko hetvege nyitotta fel a szemem, hogy ez a Ferrari mar nem az a Ferrari... Szerintem leszalloagban van a Ferrari, es a szuk 7 esztendo kovetkezik. Lehet, hogy iden meg vb lesz, de csak ugy, ha a Meki eleget hibazik, jovore meg mar ugy sem... Szerintem...
-
deniro2
senior tag
válasz
JJános #20572 üzenetére
Mélyentisztelt János!
Felhivnám a figyelmedet néhány dologra:
1. nehezen találsz tőlem gátlástalanságot ebben a topikban
2. attól, hogy idézgetsz a szabályzatból még nem lesz ezen a fórumon önkéntes moderátor rang sem neked, sem másnak, úgyhogy ne intézkedj, ha kérhetlek
3. évek óta olvasom ezt a topikot, viszont ritkán irok , ha szeretnéd, hogy ez igy maradjon, akkor kérlek mellőzd az ömlengést és a rendszabályozást és nem lesz egymással dolgunk -
lenox
veterán
válasz
JJános #20508 üzenetére
Ha nem nekem irod, akkor az 'uj' linket kell hasznalni, nem a 'valasz'-t...
Nézd vissza
Dehogy nezem, en nem is mondtam olyat, hogy irtal, de nem is erdekel...
akik szeretik őt, próbálják védeni őt.
Ez messze nem igy van, beirtok minden hulyeseget, es az allaspontotokat probaljatok vedeni, nem Hamit, neki az egeszhez semmi koze.
-
shev7
veterán
válasz
JJános #20491 üzenetére
"holott mi nem bántunk senkit"
Biztos a Heidfeld rajongoknak kulon jolesik, hogy leszorosozted...
Egyebkent nem tudom mi a problemad... megy az omlenges a tejcsokirol,azt varjatok, hogy a "masik oldal" ilyenkor ne is irjon semmit, most ez a ti topikotok, aki meg beszol az meg menjen el, majd hunnyval eldontitek ki valo ide?!
-
lenox
veterán
válasz
JJános #20491 üzenetére
Biztos nekem akartad ezt irni? Mit irtam en Hamirol, ami bantas? Nyugodtan menj a moderatort keresek topikba, hatha nem rohognek ki...
Az meg milyen vedekezes mar, hogy irtok egy csomo tulzast (maradjunk ennel az udvarias szonal), megnezzuk a konkretumot, kiderul, hogy nem ugy van, akkor eloveszunk mast, arrol is kiderul, majd vegso ervkent te benyogod, hogy bantjak Hamit, ban... Azert ez nem kicsit komolytalan...
Egyebkent nem gondoljatok, hogy gyava es sunyi dolog mindig 'egyeseket', meg 'akinek inge'-t irni?
#20496: Bocs, en ezt meg se nezem, mi koze a gokartnak, az f1-hez? Szerintem semmi... Amugy sem kerdes, hogy Hami jol megy-e esoben, termeszetesen kurva jol megy. Az sem kerdes, hogy vasarnap o volt-e a legjobb. Magam reszerol annyi volt a kerdes, hogy mi alapjan mondja hunnylander, hogy Hami esoben gyorsabb volt barki masnal. Jobb volt, az ok. De gyorsabb?
-
!Overdose!
őstag
válasz
JJános #20444 üzenetére
Szerintem nem lehet rámondani 1-1 jó esős futam után valakire, hogy esőmenő!
Például ha jól emlékszem a közös kiállás után Button másodpercekkel volt gyorsabb Barichellónál, igaz kicsúszott, most akkor ki az esőmenő, aki közepesen gyors, de hibátlna vagy nagyon gyors, de néha hibázik egyet?
Egyébként, ha mégegyszer olyat írsz, hogy barika vagy szőrös, akkor nekem is minden jogom meg lesz arra, hogy Hamiltont rasszista jelzőkkel illessem, nem gondolod???
-
lenox
veterán
válasz
JJános #20384 üzenetére
Mert mi? Mar megint offolsz? Legalabb offba tenned...
#20372: a 21-ben jottek ki, a 23-ban mar nagyon esett, szal plusz egy kor kint aztan extrem esogumi, es rogton mas a vegeredmeny. De ne ertsuk felre, en csak azzal vitatkozom, hogy 'senki sem tudta volna megfogni', attol meg teny, hogy senki sem tudta megfogni.
Nekem kulonben nem tunik ugy, hogy az 'esomeno' Lewis barmennyire is gyorsabb lett volna volna Kiminel, legalabbis az idotablazatban a 10. kor utan (amikor Kova 'elengedte' Kimit) nem latszik semmi ilyen. Erre mondom, hogy tulzasokba esel.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
JJános #20232 üzenetére
Bocsika.
Lehet hogy akkor voltam kinnt a sörömért és nem láttam.
Akkor visszavonom , amit írtam Kimiről.
Fegyvertény? Ez eső és box taktika volt, nem fegyvertény.
A legutóbbi száraz futamokon tudtom szerint sehol se volt a Merci.
Leginkább csak a BMW-kel probálták a versenyt felvenni több-kevesebb sikererel. -
7Heads Drago
veterán
válasz
JJános #19856 üzenetére
Nem az a baj hogy hibázott, hanem hogy ezt még a csapat is megfejeli avval hogy nem hivták be egyből. És esetleg lett volna idő átnézni egy kicsit az autót is. Valami biztos elállítodott.
A futamokon általában mindig erős a Ferrari.
De Massa-val mi volt? Még csak képen se volt Q3-ban.
A bűnös egy kerékanya volt. -
PazsitZ
addikt
válasz
JJános #19547 üzenetére
Tehát, nézzük csak.
Az előzést befejezte. De lement az ívről, mert:
-a Red Bull lassú volt előtte
-a Torro belerohant volna hátulról
"és még esett is", jah itt most pont nem.Esetleg azon tudnám alapozni az ártatlanságát, hogy még a mi közvetítőink is rizikósanak ítélték az előzést. Márpedig ők mindig le vannak maradva és/vagy hülyeséget beszélnek. Talán ez a legmeggyőzőbb érv számomra, Hami büntetésével szemben
(#19551) b-type: A hiper-szuper csoda újonc ne tudná bevenni a kanyart? Neked is címezném a költői kérdésem
-
törölt tag
válasz
JJános #19547 üzenetére
áá
Sztem simán szűk volt az előzés, mint vezető a lehető legjobb döntést hozta...ha már bepróbálkozott akkor hajrá.
Az egy nagyon is fontos s kombináció, ha nem sikerül a bemenetel, akkor vagy lesodródik pályán kivülre, vagy ketten is elmennek mellette a következő technikás balosra...ez ziher, neki is a nyakán voltak. Szal tökölés nincs, ha sok akkor vágni kell ha alkalmas rá kialakítás.
Ez nem probléma, a vágások 90 százaléka azért következik be, mert sok a bemeneti sebesség.
Itt az volt a lényeg, hogy az előzés maga teljesült-e, ha igen, akkor nincs miről beszélni, hiszen a pozíciót nem a levágás közben szerezte.
Olyan meg rengeteg van, hogy valaki elsokall,..és olyankor is van mögötte autó..valahol egész biztosan.
Megint Monza-t tudom felhozni, mert ott az első sikánban rengeteg ilyen szituáció alakul ki, féktávon beesik a másik mellé, de nem tud már ívet tartani, ezért a sikán második felét már vágja....és ez sehol nem volt eddig probléma, pl. WTCC-ben minden évben látni rá példát, mindkét futamon.De ha megbüntették akkor valszeg nem teljesült az előzés, és akkor jogos a bünti.
...de a véleményem nekem is az, hogy ha ezen a Mercisek egy percig is kellett hogy gondolkozzanak, akkor rá kellett volna szólni Hamilton-ra hogy engedje vissza Vettel-t.
Egy visszaengedést is meg lehet csinálni úgy, hogy a dolog megtörtént, de okosan csinálva olyan pozícióban, hogy semmit nem ér vele a másik.
versenyzői finesz, szintén több példa van rá. -
shev7
veterán
válasz
JJános #19542 üzenetére
"savjaba"
? LOL. Ez nem a delutani csucs...
Nem fejezte be az elozest, mert ha "reg" befejezte volna, akkor be kellett volna vennie a kanyart, ahogy azt a megelozo es az azt koveto korokben tette. Nem megfelelo sebesseggel erkezett. vagy nem azon az iven erkezett, amin azzal a sebesseggel be lehetett venni azt a kanyart. Akkor fejezted be az elozest SZABALYOSAN, ha utana a palyan tartod az autot...
-
D@ni88
addikt
válasz
JJános #16059 üzenetére
Köszi, ez jól esett, és Hunnytól is, és mindenkitől, aki szóbaállt velem. Mert ilyentályt, amikor támadják az embert, ez az egyetlen, ami talpon tart.Elhiszem hogy mennyire rossz lehet neked, az önsajnálat borzasztó tud lenni... főleg nekünk kívülállóknak. Ez sztem nem az önsajnálat rehabilitációs topic. Menj fel kérlek a chat.hu-ra és sajnáltasd ott magad ha kérhetlek. Megjegyezték már páran hogy nem bírják ezt a nyavajgást amit az utóbb pár hétben csinálsz itt.
Ha megkérhetlek vagy beszélj a témáról, vagy csak legyél read only user... mert ennek így nincs értelme.
Tőlem sírhatsz a moderátornak hogy megint "bántanak a csúnya bácsik", ha kapok is érte valami büntit akkor sem érdekel. Nemtom hány éves vagy de fel kéne nőni, ha meg már felnőtt vagy akkor meg elég szégyen! -
Adrián29
aktív tag
válasz
JJános #16027 üzenetére
Én csiplek
Remélem Kimi összekapja magát és vb-ok lesz.
nem szeretném,hogy Massa legyen,valahogy Kimibe mindig is jobban hittem,úgy ahogy van csipem.Nagyon szeretném látni,hogy a Renault összekapná magát és Lonzi az élmezőnybe harcolna.Azért nem is rossz a teljesítménye egy ilyen szar kocsiban.Na megyek leguritok egy hideg sört. -
copin
őstag
válasz
JJános #15988 üzenetére
Szerintem OFF.
A "zaklató" jelző nézőpont kérdése. A gerinctelenséget pedig nem tudom mire vélni, hiszen ez egy fórum. Tele van a hozzászólásod ellentmondással. Ha nem értek valakivel egyet akkor egyértelmű hogy vitázok és ha akarod akkor nem veszed figyelembe. Mellesleg itt senki se szakértő. Viszont mindenkinek van véleménye (akinek pedig nincs az OFF-oljon).
-
Peat;)
veterán
válasz
JJános #15908 üzenetére
A netes fórum célja az én felfogásomban nem az egyetértési közösségek megalkotása hanem a vélemények ütköztetése. Én úgy érzem hogy a mai napon nem léptem át olyan határt ami magyarázatot jelentene nálam arra a megnyilatkozásra amit teszel. Régebben biztos léptem át, ez nem kérdés. De ma nem érzem ezt.
Én ennyiről tudok: "Én nem beszéltem Lonzi módszereiről, így nem értelek. De téged sosem értettelek, ha ez megnyugtat..."-re akadtál ki. Úgy néz ki nem akarod látni a smiley-t és felfogni annak jelentését. Nem kérek elnézést mert ebben a mondatban így semmi bántó nincs. Pont annyira "negatív" önmagamra mint rád ha nem nézzük a smileyt, azzal meg sokak számára azt hittem egyértelmű a könnyed hangvétel és az ez általi célja. Számoda nem, pech.
Semmi negatívumot nem írtam rólad. Erre egy személyeskedő, a fórum más tagjainak véleményét is (önkényesen, én nem láttam hogy bárki megkért volna erre) általad képviselt hozzászólással reagáltál , amire megkértelek kultúráltan hogy ez a stílus nem fekszik de nem zavar! viszont off vagy privát kategória, erre totálisan kifakadsz Ennyi történt. Nem gyermeteg kicsit ez a játék?
Ennyi Peat személynév említést legközelebb remélem hogy egy szerelmes levélben látokB. Senna megcsinálta a kárbejelentést, nem is így történt, fél az állatvédőktől:
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
JJános #15908 üzenetére
Nem attól függ valami, hogy mi van a nevem alatt, örülök, hogy pont ezzel próbálsz támadni.
Ha újonc lenne a nevem alatt (többször volt már, nem véletlenül), akkor is ugyanaz lenne a véleményem rólad és ugyanúgy megmondanám.Ez nem elfogultság kérdése.
És továbbra is úgy gondolom, hogy nem véletlen, hogy sok emberrel összetűzésbe kerülsz és általában ők támadnak, nem te.Mert én is gyakran kerülök összetűzésbe, de általában én kezdem. És sosem véletlenül. Veled sem véletlenül.
De hogy ne gázoljak lelki világodba még egyszer, hogy szépen tudj aludni, egy ideig megpróbálok nem reagálni a postjaidra.
-
Peat;)
veterán
válasz
JJános #15868 üzenetére
Egyik sem bírt a másikkal és a feszültséggel. Különben sima vb 1-2ők.
Abban az értelemben meg teljesen igaza van hogy nem sikerült a Dennis terv. Miután összekaptak (igen a spanyol hibájából is) egyértelmű hogy melyik pilóta felé orientálódott a csapat és legfőképpen az a Dennis aki megszerezte a 2x-es vb Alonsot ki tudja milyen ígéretekkel. Azzal biztos nem hogy egy újonc vagy Rosa (még nem volt eldöntött) ugyanolyan elbánást kap majd mint ő. De ez Dennis sara és nem Hamiltoné, akit ugyanúgy etet valszeg Dennis mint bárki mást. Kimi, Montoya, Alonso- aki ilyen pilótákat kizsigerel azzal komoly problémák vannak. Én pl. kifejezetten haragszom rá hogy Montoyát "elüldözte" f1-ből.
-
D@ni88
addikt
válasz
JJános #15752 üzenetére
Nem értem mit beszéltek már komolyan mondom
Hunnylander azt mondja hogy a gyors kanyarok fexenek a Mekinek, Barcelonában kikapott, Törökben a 8as kanyarban nem ő volt a leggyorsabb. Na mind1 ezt még hagynám. Csak azt nem értem hogy ha a ferrari jobb a lassú kanyarokban (ahogy ti mondjátok), akkor mért mondjátok hogy Monacoban a Meki az esélyes? Ahol a pálya 90%a lassú kanyar...
-
gV
őstag
válasz
JJános #13981 üzenetére
egyformán nagyok mindketten, különböző korszakokban versenyeztek összehasonlitani viszont igy nem lehet őket
sztem Fangio, Clark, Gilles V, Senna, Schumi a maguk korszakaiban ugyanolyan nagyok voltak (vis max egyenlőséget leht vonni, arrol vitatkozni h ki volt a legnagyobb nem)
-
gV
őstag
válasz
JJános #13948 üzenetére
kizárom és hozzátenném h
2001ben szobeli megálapodása is volt már Todtal h jön rá 1 hétre mégis a rönohoz irt alá majd az évek során folyamatosan kritizálta a Ferrarit /többeközött h miafa*zt szorakoznak Rossival (milyen jogon birál egy csapatot az ügyben h mit csinál az idejével?)/ és Schumit valamint Sennához hasonlitva magát kijelentette h sose lenne ferraris nagyon jó lenne ha esetleg mégis felötlött benne az a gondolat h az egyetlen nagy csapathoz (igen az a Ferrari) jönne ami az F1ben van, felejtse el -
30z.Samu
titán
válasz
JJános #13935 üzenetére
Az könnyen lehet, de az is kérdés, hogy hova menne. BMW? Kizárt! Kubicához ragaszkodnak, és Heidfeld-hez is... márcsak azért is, mert német.
Ferrarinál majdnem hasonló a helyzet, Massa ugyan nem olasz, de 2010-ig van szerződése (Bár ahogy Alonso is mondta: a szerződések rugalmasak). McLaren élből kizárt, talán a Toyota szóba állna vele, de ahhoz sem fűznék nagy reményt. Röviden szólva nincs hely, tesztpilótának talán átvennék jelen pillanatban. -
madster
tag
válasz
JJános #13904 üzenetére
Szvsz Massát is érte malajzia után annyi támadás mint most Hamiltont, csak akkor nem állt ki mellette senki, illetve mivel itt nem ő a "nagy kedvenc" nem igazán lehetett kit megbántani a fikázásával.
A Hami szurkolók most meg annak örülhetnek, hogy legalább beismerte a hibáit, nem úgy mint a kis pösze.
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest