- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Timyyy
őstag
-
proof88
addikt
-
Ősgyík
tag
válasz
Csabee. #36704 üzenetére
Nem tudom mi fáj, hogy a gyenge McLarennel előbb végzett Hamilton mint a kedvenc csapatod, vagy az agyad hiánya a fejedben? Ez nem szerencse, ez a kiesett versenyzők hibája. Ha mondjuk egy másnesesviharba kerültek volna a versenyzők, Hamiltonon kívül mindenkit felszippantott volna a vihar és így Ham nyerne azt mondanám, igen tényleg mákja van. De ő nem esett ki, így megilleti az elért helyezése. Hamiltontól is elevették a spa-i első helyét, most Trullitól vették el a dobogóját, ez így van rendjén.
-
mrlujoak
veterán
válasz
Csabee. #36704 üzenetére
Szia!
Ilyenkor utálod. Sokan mások is.
Csak ilyenkor felejtitek el, hogy pl. tavaly így vették el Hamilton első helyét, és lett Massa a bajnok. Ha jól emlékszem, időbüntit kapott, és úgy talán a 3. lett...Nézd, a szabályok éppúgy vonatkoznak a mázlisokra, meg a pechesekre is.
Volt azért több vitatott pillanat - és még van is, a diffúzor fellebbezés miatt - ennél a futamnál.Amugy még ennél is jobban örülök (hogy Hamilton dobogós lett) hogy a dobogón 3 azaz három Mercedes motor végzett...
peace!
mrlujoak
-
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Csabee. #36636 üzenetére
Nem hülye csak versenyző vére van
Egyiküket sem hibáztatom. Go Vettel
BMW001: Ha nem kapják össze magutak, akkor vége a sikerszériának ami a Brawn-Todt korban volt. Én csak Kimit sajnálom, mert megint csak szenved mint a Mekinél annó.Kimi kicsit olyan mint Button, "rosszkor rosz lóra". Button szerencséje, hogy Brawn a csapatfőnőke, így VB esélyes lett.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Csabee. #36054 üzenetére
Valamit csinálhattak, mert mielőtt meglátogattam a mellékhelységet még nekem is kilógott, de most már nekem is jó
.
RB remélem hozza a tegnapi formát időmérőn is csak hazai verseny Webbernek...
JJános: eléggé temettük az RB-t a végén csak nem lesz igazunk? Na majd vasárnap, meg most pár órán belül kiderül, hogy nagyjából hogy állunk.
Bár most pont a hazai szereplés miatt lehet direkt alultankolják a jó szereplésért, fene tudja. -
-
soulcube
aktív tag
-
JJános
addikt
válasz
Csabee. #10121 üzenetére
Én azóta nézek forma-1-es futamokat, amióta a TV1 elkezdte közvetíteni. Vannak szép emlékeim. Keke Rosberg, Fittipaldi, Lauda, és még sorolhatnám mennyi versenyző pályafutását néztem végig.
Nem dicsekvésként, csak mert kérdezted.
Adrián: Persze, hogy leverte. De a körülményeket ne felejtsük el. Ha ugyanazzal az autóval versenyeztek volna, a spanyol akkor sem veri el Sumit, ha vért izzad. Ez tény.
Annakidején mikor Sumi a ferrarihoz ment, még sokan elverték, aztán az autó is jó lett, és jöttek a VB címek sorban. Hányadik lett tavaly Lonzi? Ki verte el őt? Aztán lehet hősködni! -
Adrián29
aktív tag
válasz
Csabee. #10118 üzenetére
Schumi tuti nem jön vissza,mivel Alonso nagyban hozzájárúlt,hogy visszavonúljon nyugdijba..Csak megverte 2 szer Lonsi,nem csodálom,hogy elment a kedve....
Mielőtt elkezdené a népes tábor,hogy dehogy verte meg,egy hozzáértő szájából ime:
Link: [link]
Persze aki nem ismeri be az hazudik magának.Go Alonso!
-
D@ni88
addikt
válasz
Csabee. #10106 üzenetére
sauberben csapattársa volt?
azt heidfeld volt nem?
na mind1
amúgy Massának sztem csak azért volt esélye, mert az első néhány futamon (az első kivételével) jobbnak bizonyult Kiminél.
Massa 3. Kimi 4. felállás voltaztán évvégére ahogy beleszokott, szépen Massa elé került. és ez nem az utolsó futamra értem, mert ott mindenki tudja h gyorsabb is lehetett volna Massa... csak hazai pálya
Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Gitáros topic
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elektromos autók - motorok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Assetto Corsa
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest