- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
Motion_Blur #12842 üzenetére
Ha mindenkinek a saját idejének 120%-án belül kell teljesíteni akkor szerintem rendben van, így legalább már az időmérőn elkezdődik a verseny.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #12824 üzenetére
Te úgy elbízod magad Sepang után, mint én Melbourne után.
Reméljük Massa év közben is hozza a formáját. Én mindig ezt láttam tőle, még a szabadedzések köridő-adatlapjairól is. Néhány gyors kör, aztán bénázik, néhány jó kör, aztán bénázik. Nem tud konstans lenni, nehéz elképzelni, hogy ha eddig ezt nem nőtte ki, ezután ki tudja.
-
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur #12824 üzenetére
szerinted pilotat cserélnek évközben?
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #12811 üzenetére
Szerintem arra játszottak, hogy mindkét Ferrarit Alonso előtt tartsák, így a későbbi helycserével Massa pontot rabolhat Alonsotól.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #12783 üzenetére
Fülöpke azért még nem futott ilyen kaliberű versenyt. Szerintem Barrichello jobb versenyző mint Massa.
-
JJános
addikt
válasz
Emlékszem a futamra. Akkor is, most is a frász kerülgtett. Majdnem rosszul lettem. Hogy lehet ilyet megengedni. Ha ott vagyok nem futott volna sokáig. Úgy rugtam volna fel, mint tik a töreket. Tiltakozzon otthon a bunkója. Megunta az életét, és másokét? Pffff.
-
30z.Samu
titán
válasz
Nagyot autózott annak idején Barrichello. Ha még egy kicsit vállalta volna még a másodhegedűs szerepet most lehet hogy Kimi helyén csücsülne.
-
hunnylander
őstag
válasz
"Há' vigyék má' onnan!!!"
Hajmeresztő egy eset volt, nem sokon múlott a tragédia.
-
Neró
őstag
válasz
Az meg mit szaladgált ott?
Lehet feltámadt benne a kimegyek a
pályára és elüttetem magam szándék? -
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #12778 üzenetére
Igen, csak félek nehogy most fordított helyzet álljon elő s az angol-amerikai istálló fejlessze le a maranelloiakat az év végére.
-
hunnylander
őstag
válasz
Sepangban egyértelműen volt jelentős, több tizedmásodperces különbség, de remélem ez nem fog állandósulni.
-
venember83
nagyúr
válasz
Van, csak kérdés ez mennyire elég a szezon folyamán.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #12775 üzenetére
Hányszor fékezte el magát Lewis amikor a saját tempójában mehetett az autó? Hányszor kellett küzdeni az autó irányításával ekkor?
A beállítások, gumihasználat és tapadás csakis az autó saját tempójánál ideálisak.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #12772 üzenetére
Ha egy Mclaren nem tud a saját tempójában haladni alulkormányzott lesz és csökken a tapadása. Ezen felül még képbe jön az is, hogy az autó futóművét és a hasmagasságot esős versenyre lőtték be, mert azt még az időmérőn kell belőni, és ahhoz már nem lehet később nyúlni. A szárnybeállításokkal meg ezt már nem lehet teljesen korrigálni, ha mégis száraz lesz a verseny.
-
Enjoy
addikt
válasz
Motion_Blur #12751 üzenetére
Köszi az oldalt
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #12765 üzenetére
Azt azért ne felejtsd el, hogy a sepang-i pálya új aszfaltozást kapott a legutóbbi futamra. A Meki tavaly sem szerette az új aszfaltozást (pl. Brazília). Sőt, a Williams is erre panaszkodott, és az eredményeik is tanúsítják ezt. Továbbá így, hogy Lewis beragadt a lágy gumival Webber mögé, az ötlet a visszályára sült el. A lágy gumit azért tették fel másodszorra is, hogy szabad térben gyors felzárkozó köröket mehessen (ugyanis a Meki tapadási és kormányzási problémálja helyzetfüggő volt, nem állandó). Arra jó is lett volna, mert a kemény gumival is csak néhány századdal volt Lewis leggyorsabb köre lassab Kimiénél. Amikor Lewis szabad térben Trullit üldözte és körönkén 0,8-1 mp-et adott neki, voltak stabilitási problémái a McLarennek? Nem.
Judge McLaren after Spain, says Dennis -
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #12768 üzenetére
Látszott, hogy a felfüggesztést nem tudták belőni rendesen, bal első gumi túlságosan kopott.
-
Thrawn
félisten
válasz
Barcelona-ban azért nem vagyok olyan biztos, Monaco meg teljesen lutri.
Kár, hogy most hétvégén nincs verseny, mondjuk nekem napi 1 futam lenne elég kb -
venember83
nagyúr
válasz
Azért a McLarennek gondolom nem lesznek ilyen jellegű beállítási problémái mindegyik pályán...
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #12762 üzenetére
Ezt miből gondolod? Sepangra ne alapozz!
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #12759 üzenetére
Ugye!
OK, végülis ez egy elég profán kijelentés, így, hogy ebből lett a cikk címe.
"A Ferrari és a McLaren között szoros lesz a küzdelem. Aki a lehető legtöbbet tudja kihozni a csomagból, az lesz bajnok. De azt is mondhatjuk: az, aki kevesebbet hibázik."
De a lényeget szummázza; gyors autó + kevés technikai hiba + kevés vezetői hiba = nagy esély a bajnoki címre. És az utolsó tényező az idei szezonban már egy jelentősebb faktor, mint eddig volt.
-
c.zsolti
őstag
válasz
Motion_Blur #12743 üzenetére
A klasszikus nyugdíjas...
-
Hold
őstag
válasz
Motion_Blur #12740 üzenetére
Kiderűlt a kanyarodó autó miért ugrott akkorát hogy elveszítse az egyensúlyát ?
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #12717 üzenetére
Massa nagyon maszatol.
Remélem minél hamarabb kicserélik Vettellel. Még idén. -
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #12717 üzenetére
Ez egy láma akar lenni?
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #12674 üzenetére
Nem lazulhat, mert akkor rögtön orvul hátba támadják a vörösök!
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #12557 üzenetére
"vajon mit látott ebben a kisgyerekben Schumi anno"
A tökéletes csatlóst.
7Heads Drago: Elég érdekesen tudod értelmezni az olvasott szöveget. Hol nyiltkozza ebben azt hogy Alonso egy senki?
Szerintem még rágodja rajta egy kicsit.
-
JColee
őstag
válasz
"Hirtelen furcsán kezdett el viselkedni az autó hátulja, így egyelőre nem tudom, mi okozhatta a kicsúszást."
azért kezdett furcsán viselkedni mert elkezdett csúszni
sztem massa nem tudott teljesen hozzászokni az új szabályokhoz (nincs kipörgésgátló)
és csak nagyon eröltette a dolgot és kész (persze ezt nem vallja be...)
azért nem kell még temetni a szezon elején, de kétségtelen h nem áll vmi fényesen -
törölt tag
válasz
Nemcsak ez a probléma, a fő probléma az, ahogy Massa viseltetik a csapattársa ellen a pályán. A rajtnál hogy szorította már le Kimit!
Ezzel szemben Kimi úgy vigyáz Massára/Massával, mint egy hímestojásra (épp aktuális
). Pedig Kimi a VB, tavalyi év második felében Massa egyértelműen kikapott a legtöbb versenyen, de ő továbbra is bizonyítani akar. Ha ezzel kilöki a csapattársát, keresztbe tesz neki, az őt nem érdekli, csak végre legyőzze Kimit. Agyament.
-
hunnylander
őstag
válasz
Majd jön a helyére Vettel. Legalábbis ezt rebesgetik. Meddig is van Massának szerződése? (Nem mintha számítana.)
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #12453 üzenetére
Ezt ugye már nem tudjuk meg.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #12436 üzenetére
Valóban, Melbourne-ben jóval könnyebb előzni...elég csak a két futamot összehasonlítani ebből a szempontból, köszi
-
laci666
senior tag
válasz
Motion_Blur #12436 üzenetére
Igazad van Melbourne nem egy elözös pálya és Kimi-nek még is sikerül igyaz 1x nem
De itt Hemi bénázott,peddig lehet elözni.
Azért meglátszik nincs ott Alonso nem tudja beállítani a mekit -
Zé_Mester
őstag
válasz
Motion_Blur #12295 üzenetére
de szép is volt akkoriban.
mertek még előzgetni a kedves versenyzők. most meg a nagy többség annyira beszari, hogy inkább nem is megy bele kényes előzésekbe.
ezért szerettem bele régebben az F1-be, mert rongyá verték egymást (pl Schumacher és Hakkinen).
most meg a legtöbb futamon csak azt látni hogy mindenki elvan magának a kényelmes kis pozíciójában, és kb ennyi egy futamez se olyan már mint régen volt, remélem reggel eső lesz ,akkor izgisebb a futam, amúgy meg csak jönnek mennek, célbaérnek, és kb ennyi
-
george11
addikt
válasz
Motion_Blur #12295 üzenetére
Ha már régi szép időkről van szó: [link]
-
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur #12285 üzenetére
Akkor miért írtad egy hete, hogy Bahreinben lehet kezdeni a felzárkózást, mert a Meki itt (is) minent visz?
-
Baggio74
csendes tag
válasz
Motion_Blur #12178 üzenetére
Már hogyne vesztett volna amikor nem a megfelelő íven érkezett a kanyarba. Teljesen egyettértek george11-el.
-
pityeszka
őstag
válasz
Motion_Blur #12178 üzenetére
Itt szerintem nagyon jól látszik,hogy bizony nem volt ideális íven és a féktáv is nagyon közel volt már.
-
george11
addikt
válasz
Motion_Blur #12144 üzenetére
Az elég meredek lenne, ha nem lenne büntetés, mivel
1: ez már a Q3 végén volt
2: feketén fehéren le van írva, hogy a lassú autóknak hol/hogyan kell haladni a pályán
3: elég balesetveszélyes volt a téma, nem csak egy gázelvétel kellett, hanem cikáztak a "bólyák" közt
4: mindezt aközben, hogy rajpozícióért harcoltakHa ez nem elég, akkor
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #12144 üzenetére
Most nem a VB pontverseny hajrájában vagyunk, hogy a bírák ne merjenek beleavatkozni az ügyekbe. Egy öt rajthelyes büntetés nem egy nagy érvágás a Mekinek, főleg ha holnap leszakad az ég a versenyen.
-
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur #12138 üzenetére
A master/slave felállást alfonz meg nem fogadná el. Ezt írtam...
Illik a véleményedhez, mert alfi év közben sem állna slave-be, max. talán akkor, ha nagy volna évközben a pontkülönbség, ő és valaki között.
-
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur #12113 üzenetére
Vagy valami látszat büntetés... pénz, mert az úgysem számít, esetleg rajthely, de akik megelőzik így, azokat is megbüntetik valamiért...
Amúgy Gyulám ma képes volt egy Force Indiát McLarennek nézni, és amit az időeredményekkel kavart... nem igaz, hogy nincs egy alkalmasabb ember oda...
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #12113 üzenetére
Ha a BMW akarja a büntit, lehet bünti.
Érdekes, hogy Hamiltont emlegeted, amikor Kovalainen a sárosabb.
Rémlik valami Melbourneből? Kimit sem büntették feltartásért, pedig kellett/lehetett volna.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #12072 üzenetére
Ez nagyon nem lenne jó!
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #12066 üzenetére
Jó lenne ha 10 kör után nem állítanák le a futamot.
-
brownus
veterán
válasz
jó lesz ez
a káosz
-
proof88
addikt
válasz
Szeretjük az esőt
, de nem ennyire.
Remélem, nem marad el ... -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #12063 üzenetére
Ami a versenyt illeti, Hamilton egyszerűen hibátlan volt, úgy tűnik, továbbfejlődött a télen, és egyre jobban megtervezve, összeszedetten vezet. Ha belegondolsz, hogy mennyien károgtak a tél folyamán (még a Ferrarinál is), hogy majd jól megszívja, mert agresszívan vezet és fogalmatlan napközis lesz a segédeszközök nélkül, ehhez képest olyat nyújtott, ami közel állt a tökéleteshez. A sok pro és kontra, szeretem, nem szeretem érv mellett, mintha eltűnne a lényeg a sok szakavatott megszólalónál: ez a srác a világ legnagyobb tehetségeinek egyike - amióta autóversenyzés létezik. Ja, és ehhez semmi köze a bőrszínének, meg az újdonság varázsának, ez egyszerű tény. És ez az, amit nem lehet másként értékelni (azért jó néhány izzadtságszagú erőlködést olvastam már a témában).
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #12039 üzenetére
"A Ferrari azonban korántsem lélegezhet fel, hiszen amellett, hogy egyes számítások szerint kisebb üzemanyag-terhelés mellett futották hosszabb etapjaikat, az első gyorskörös teljesítményét illetőleg mindenféleképpen Lewis Hamiltont kell kiemelni, aki leggyorsabb körét, mely a nap legjobbja is egyben (1:35.055) úgy teljesítette, hogy a pálya 15-ös fordulójában majdnem keresztbeállt autójával."
-
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur #12039 üzenetére
gut, veri gut
tipp a holnapi dobogós helyekre?
-
válasz
Motion_Blur #11982 üzenetére
Ezért lehetnek mérgesek hogy jön az eső, onnantól kezdve pedig a kipörgésgátló nélküli autóval már lutri, hogy milyen eredményt érnek el.
Eső valószínűsége:
péntek: 20%
szombat: 90%
vasárnap: 70% -
soulcube
aktív tag
válasz
A megbízhatósággal sem lesz gond. Kiminek az 1. edzésen ugyanis nem motorhibája volt, hanem egyszerűen kifogyott a benzinje...
-
Thrawn
félisten
válasz
Ez nem is volt kérdés.
Na majd meglátjuk lesz-e eső, elég szép felhők vannakszerk: Bourdais-val mi van? Nincs mért ideje
-
Rick4
félisten
válasz
Motion_Blur #11965 üzenetére
köszi. én nem találtam sok infót, de ezek jók..
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #11907 üzenetére
Megnéztem! Köszönet érte, hogy belinkelted, profi munka. Még így is tetszett, hogy Kimi-re volt kihegyezve.
Kár, hogy a befejező részből kimaradt a Rosberg örömködés.
Remélem lesz folytatása is.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #11901 üzenetére
Ez nagyon szép volt Motion! Úgy láttam neked még van csúszásgátlód!
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #11901 üzenetére
Ez melyik játék konkrétan?
Én az F1 Challenge 2007-et próbálom most, de nincs benne pl. biztonsági autó, ráadásul optimalizálás szinten sincs a toppon, mert gyors lenne, de ha sok autó van egyszerre a képen, akkor irreálisan belassul... meg az újabb pilóták (Hamilton, Heikki, stb.) neveit is más hanggal mondja be, tehát talán egy régebbi játékhoz mod. Talán még a 2002-es F1 Challenge-hez? Mert kb akkor szinten van a grafika is... egyébként nem a grafikára megyek rá egy ilyen játéknál, csak lehetne még tartalmasabb is, pl. lehetne biztonsági autó, meg az autók törésmodellje jobb lehetne... PC-re nincs jó Forma1-es játék? :S
Ráadásul van egy BMW M3 Challenge nevű játék, abban van a nürburgringi pálya, és eléggé más az F1-es játékomhoz képest, gyanítom, h abban nincs elég realisztikusan lemodellezve a pálya. Na mindegy, ajánljatok valamit. -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #11863 üzenetére
Térjünk egyből a lényegre! Nem kell a rizsa! Ne kerülgessük a forró kását!
-
george11
addikt
válasz
Motion_Blur #11863 üzenetére
Az lenne a durva, ha tényleg kiderülne, bár ennek 0% esélye van, mert akkor a többi csapat is szívna vele.
-
T-Nagyon
tag
válasz
Motion_Blur #11831 üzenetére
Ha rájönnek a mérnökök, hogy mi idézte elő a hibát és sikerül azt elhárítani, akkor a dobogó az tuti!
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #11753 üzenetére
tavaly 1:34 volt a legjobb kör kizárt ez az idő idén szvsz
-
válasz
Motion_Blur #11753 üzenetére
OK, és kemény gumikkal?
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #11745 üzenetére
De jól értesült valaki... Honnan szeded? Nem kételkedek, csak kiváncsi vagyok.
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #11625 üzenetére
Hát igen, Massa bemutatta, miért félt annyira a kipörgésgátló hiányától.
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #11625 üzenetére
az a 28:végés idő lett volna jobb is. cask hát 3/4ed tankal nyomott annyit...
a kovás incidens? hát nem tudom. lehet h még ment volna 2-3 kört amíg kijön. mert amikor megnyílt a boxutca nem jött szval volt benne kraft. csak hát amire leszedte volna a gumiról a piszkot, addigra jöhetett volna be. és sztem ezért jött be egyből utánna a kör végén...amúgy én bízok a maláy földben. nem lett volna itt ekkora mclaren fölény ha a két ferka elöl van. de ha nem szúrja el kimi 2xis.. és a motor is akkor 2-3.hely az bérelve lett volna. és nem az első 2 sorból... ami sztem nagy szó. igaz hogy hozzájön az sc, de hát mint mindenkinek...
na majd maly földön meglátjuk. 1 biztos ha Kimi ilyen aktív lesz egész évben és bírja a kocsi alatta akkor VB lesz -
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #11596 üzenetére
jaja, a mclarenekben
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #11596 üzenetére
Nem 20 az hanem csak 19.
-
poffsoft
veterán
válasz
Motion_Blur #11467 üzenetére
Héder már beszél valahol....
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Motion_Blur #11450 üzenetére
A vb egy nagy favágás lesz szerintem.
Annál izgibb. -
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur #11460 üzenetére
Köszi, azt tudom... csak a műsor szerint az adás is akkor kezdődik, ami elég meglepő... szokott némi műsor lenni elötte.
T-Nagyon: Köszi!
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #11444 üzenetére
Szerintem a Ferrarik a versenyben nagyon jók lesznek. A qualifikáció lehet gyenge, de a verseny nem.
Nem lehet Meki, BMW négyes befutó!
Egy dobogós hely a Ferrarié minimum. -
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #11426 üzenetére
Egy "tiszta" küzdelem meghibásodás nélkül jobb lett volna.
-
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur #11417 üzenetére
szoba antenna, vagy kábé másfél méter hosszú rezet a tv seggébe és már fogod is
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #11417 üzenetére
Nagyon szépen fejezted ki magad Motion!
-
Racecam
nagyúr
válasz
Motion_Blur #11320 üzenetére
Kicsit vegyél vissza
-
Speed®
titán
válasz
Motion_Blur #11329 üzenetére
Nálam van, azt hogy csináljátok, hogy nálatok nincs? Mivel veszitek az adást?
Macka Mi lenne? Kifeküdt..írták, hogy motorgondok vannak, nem meglepő.
-
Speed®
titán
válasz
Motion_Blur #11323 üzenetére
laci06 RTLKlub ÉLŐ közvetítés..igen, a TVben
Megy a TVben is, minek szenvedtek netes közvetítéssel?
-
Raikönnen f@sz volt..Kubica 1. időt ment volna
-
Thrawn
félisten
válasz
Motion_Blur #11306 üzenetére
Elég szép időket mentek a BMW-k
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #11298 üzenetére
Áhh nem ugy van az, abba az irányba fejlesztettek amelyről a Ferrari már tavaly is tudta h kifizetödő + betiltották a Ferrari által használt gázt szal inkább most az van h Costa szemcsésedésről beszél a lágy gumik esetében f@??#opó FIA
, na majd meglátjuk
-
Thrawn
félisten
válasz
Ez csak egy gyors kör volt, nem így tolta végig
-
hunnylander
őstag
válasz
Ugyanolyan jó hosszú etapot ment ma a szabadedzésen, mint Kimi, vagy még egy kicsit jobbat is. Az időeredmények alapján, bírja a gumi.
De látványosan a határon autózik.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Motion_Blur #11203 üzenetére
Tavaly milyenek voltak?
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #11219 üzenetére
És Vettel a 9.! Ez is jó! Élvezetes este volt!
Jó alvást! Aki tud kelljen!
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #11208 üzenetére
És Kimi a leggyorsabb. Így is lehet követni a versenyt, csak az időket nézem, 2 perc után tudom ki hol megy. Jó!
1.26.4 ez irtózatos!
Nagyon jó meccs volt, érdemes volt fentmaradni.
Köszi Motion!
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #11206 üzenetére
Valami még kell hozzá? Mert csak kattog. Valami kezelő progi?
Nah, már látom az eredményeket. Hami elöl! Ferrarik, Kova, Lonzi. Nem rossz!
Közben a futam megállt. Bár gondolom, hogy csak a képernyőn.
Sajna az ITV megállt. -
Thrawn
félisten
válasz
Motion_Blur #11203 üzenetére
-
Fortissimus
őstag
válasz
Motion_Blur #11189 üzenetére
Ahhh -
JJános
addikt
válasz
Működik. Bár a live timingről halvány fogalmam, de valami van.
Vettel 1.32
Motion_Blur - minden elismerésem! Köszi! Látom! Bár a live timing rejtély, hogy az mi is lehet?
-
wildrain
addikt
válasz
És erre hol találtál rá az itv honlapon?
-
Thrawn
félisten
válasz
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #11182 üzenetére
Azt nem tudom , hogy lehet-e, de ha igen dobhatnátok egy linket, szegény éhes Lámáknak. Nem tudom megoldani, hogy lássam. Marad a retek klub.
-
Rick4
félisten
válasz
Motion_Blur #11167 üzenetére
-
Rick4
félisten
válasz
Motion_Blur #11162 üzenetére
jó dolog az RTL livestream, csak kár, hogy nem közvetítik a szabadedzést...
nem baj, majd nézzük helyette az upss-ot..
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #11161 üzenetére
új tetkó?
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #11162 üzenetére
attól függ hány szerver dolgozik, és hány gigabites előfizetés van a szolgáltatás alatt
amúgy a szabadedzés is 1 órás? vagy az több? mert elvileg 5:30kor kelnék... de lehet megnézem mennyire agyonterhelt a cucc -
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #11161 üzenetére
ez a 003as vmi PS bénázás eredménye
az 1-es rajtszámot meg már jó lesz végre élőben látni Kimi autóján
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #11158 üzenetére
és mit szol ehez a Marlboro? ahol lehet dohányreklám ott ők vannak a hátsó szárnyon
-
greenmukk
tag
válasz
Motion_Blur #11140 üzenetére
Wazz , ne ijesztgess
Már aszittem ,hogy vmi baj van a Ferrarinal
-
soulcube
aktív tag
válasz
Motion_Blur #11092 üzenetére
Már csak 4 nap 8 óra 56 perc
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #11058 üzenetére
A Palik a legjobb. Nélküle már nem is az igazi.
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest