- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83 #30170 üzenetére
Mi meg delegálnánk Dávid Sanyit
-
!Overdose!
őstag
válasz
venember83 #30135 üzenetére
Délelőtt 11? Hogy a családok ne tudjanak együtt ebédelni, mert apuci nézi a futamot!
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #30115 üzenetére
Ez 0:50-nel van a videoban. Ellenkormanyzas, elso korben...
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #29919 üzenetére
Egyaltalan nem mindegy, hogy mi mikor es hogyan tortenik, es nem a szurkolotaborotok egesze "gerinctelen goreny diszno".
Nem azert, de en nagyon sok olyan Ferrari szurkolo velemenyevel talalkoztam aki meltanytalannak minositette Lewis es Bourdais bunteteset.
Nem csak a mclarenesek haborodtak fel, hanem a neutralis kozvelemeny es a ferrarisok egyresze is, ami azert jelezne szamodra valamit. Ha eszreveszed, kiemeled magadat az altalad leirt kategoriabol.
Es meg mindig nem ertelek, te pont a kemeny osi F1-et szereted, ami nem volt szetbarmolva ilyen mondvacsinalt buntetesekkel. Akkor legy hu onmagadhoz es ne simogasd a sz@rt megelegedettseggel, meg ha az FIA nektek is adta.
-
george11
addikt
válasz
venember83 #29919 üzenetére
Mert, ha valami nem sikerül a Mclarennek, arról a Ferrari tehet, mert csal, és lefizetnek mindenkit, sőt tuti még ölnek is miatta. Lehet a Ferrari emberei okozták a cunamit is, csak nem tudunk róla.
Hamilton elcseszte a rajtot, és a bírák úgy látták, ezért a manőverért büntetés jár.
Itt hangsúlyoznám ki hunnylander kollégának, hogy a büntetés erre a konkrét esetre/kanyarra vonatkozott, és nem az összes eddigi hasonló esetre. Minden szituáció más, és most ezt dobta a gép. Ha totál jogtalan lenne, akkor szerintem fellebbeztek volna, de nem tették ... sőt Hamilton is elismerte, hogy ezt most benézte.Bár lehet tényleg felesleges szájtépés, mert amikor tavaly ment a nemíromle milyen botrány, akkor is sokan kiálltak mellettük, és szőtték a jobbnál jobb elméleteket. Amikből még olyanok is kikerekedtek, hogy a Ferrari szemét, mert meglopták
Én a FIA helyében már akkor kitettem volna legalább egy évre az egész Mclaren pereputtyot a formula1-ből. Ehelyett mi történt? A pilóták megtarthatták a pontjaikat, csak a csapat nem. Hmm..... ha ennyire Hamilton ellenesek a döntéshozók, akkor tavaly miért nem csapták le a magas labdát, és vették el a pontokat a pilótáktól is?
Csak én nem vagyok döntéshozó ebben az ügyben(sem), ahogy szerintem más sem az ezen a fórumon./ szerencsére /
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #29885 üzenetére
Hát ha ilyeneket írsz akkot biztos.
-
prmcsk
addikt
válasz
venember83 #29839 üzenetére
Szerintem masszát meg kimit azzal motiválják bármire (lásd hazugságok), hogy állandóan alonzónak a ferkához jövetelét lebegtetik előttük...
Mindketten tudják, hogy semmi esélyük nem lenne alfonzal szemben.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83 #29839 üzenetére
"Kétlem, ... hogy feltartaná Hamiltont"
Miért? Ha lassabb nála és előtte van, már feltartja
-
prmcsk
addikt
válasz
venember83 #29813 üzenetére
Linkelje már valaki, most már én is kíváncsi vagyok...
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #29801 üzenetére
Nem kel tul komolyan venni a kirohanasaimat, csak egyszeru felhaborodas, nincsen semmilyen konkret osszeeskuves elmeletem es nem is akarok gyartani. Csak azt a nyilvanvalo tenyt akartam alahuzni, hogy az F1/FIA befolyassal biro entitasai se nem szentek, se nem igazsagosak, senem partatlanok, es ez all a stewardokra is plusz meg ezt hozzanemertessel is meg lehet fuszerezni.
Szoval neked az jott at a futamrol, hogy semmi szemetseg, semmi meltanytalansag es semmi reszrehajlas nem volt, minden a legigazsagosabban a legszokvanyosabban tortent, nincs semmi vitathato eset? Minden szep es jo volt? Pfff.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #29777 üzenetére
Na persze Lewis is utkozni akart Kimivel, hogy aztan Massa szerezzen csak pontot, brillians logikad van.
Inkabb jusson mar az agyatokig amit Alonso mondott: "Even myself I locked the front tyres and went a little bit wide. These cold tyres surprised us, we locked up and everyone went long.
Lewis tul optimista abban, hogy kepes elozni, Kimivel egyutt ki-mer-kesobb-fekezni jatekot jatszottak, ha ilyenert buntetsz, mellebeszeles reszedrol a regi F1 visszasirasa, ami pedig szokasod. Olyan naivak vagytok, hogy nem esik le miert krealtak Lewisnak buntetest Massa benazasa utan.
A neutralis kozvelemeny is Hamilton es Bourdais atlatszo erdekbuntetesen hoborog, ti meg csak veditek a mundert meg szinezitek a tokeletes alomvilagotokat, amiben minden szep es jo es minden tokeletes es igazsagos. Ezert hanyok mar a ferraritabor ezen reszetol Szerencsere a gerincesebb realistabb resze nem ad igazat a hanyadek reszenek.
(#29778) RobiGida: Lasd felul. Kimihez csak Kovalainen ert hozza minimalisan, tessek megnezni a visszajatszasokat szuperlassitassal. Kimi is meg Massa is csak Ferrari PR-bol hazudott, hogy mindkettojuket megutotte Lewis. Ha nem hazudnak, akkor meg csak bekepzeltek.
-
törölt tag
válasz
venember83 #29692 üzenetére
Ez full uaz a helyzet volt...ja annyi különbséggel hogy ott esett az eső.
Sikán-sikán, és Massa uabban a helyzetben volt mint akkor Hamilton. A különbség még annyi hogy itt Massa nem volt gyorsabb, mint akkor ott Hamilton. Megelőzték uúgy kivűlre került a sikánban, és uúgy nem volt helye mint ott Hamilton-nak. Massa beleugratott Hamilton nem.Ijk: ha padlógázzal elszáguldott volna Kimi mellett, akkor nem lenne miről beszélni, Kimi elfordul mögötte és kész.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
venember83 #29692 üzenetére
Azért szvsz nincs annyira nagy eltérés a két kanyar között h ne lehessen összehasonlítani,mert ha LH rámegy a rázoköre ugyanígy kiüti kimit.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
venember83 #29514 üzenetére
Nem értem mi a probléma a versenybírók döntéseivel ... az idei évben a szituációkat teljesen jól ítélik meg. Ők a szabálykönyvben leírtakat követik és értelmezik a jelenetekre. Ahogy Hami gyerek megtanulhatta volna Spa-ban, hogy mindent a pályához mérnek és nem a pályát övező bukótérhez. Ugye Spa-ban, ha betonfal lett volna akkor nem előzte volna meg Kimit ... most ha betonfal áll a pálya azon szakaszán, ahol a rajt után Hamilton meglehetősen felelőtlen elfékezésé, akkor pár autó felkente volna magát a falra. Teljesen egyértelmű az esett ... ez a Forma-1!!! aki ide bekerül az már fel tudja mérni, hogy melyik az az utolsó pillanat amikor rá kell taposni a fékre, ha nem teszed meg akkor figyelmetlen voltál és hibáztál. A figyelmetlenségért is büntetnek manapság, mert a múlt futamon a Massa féle kígyós jelenet ( ami megjegyzem baromi jó volt
) is figyelmetlenségből elkövetett hiba volt, ment is a bünti érte. A Hami-Massa tök egyértelmű nagy a teher a bajnoki címért, keménykedni kell nyilván a vele járó büntit el kell viselni. A Massa-Bourdais eset büntetése is teljesen jogos ... nem a belső íven van a vita, hanem azon, hogy van-e értelme vagánykodni ha egy kocsi jobb kigyorsítási szakaszon van rajta ráadásul az autó háromnegyede már előtte van az előzött járgánynak. Szintén itt jön elő, hogy ez a Forma-1!!! aki ide bekerül az már fel tudja mérni, hogy mely szituációba érdemes belemenni hideg gumival és melyik a veszett ügy. Persze próbálkozni lehet, de abból hiba lesz és, ha hibázik valaki akkor megy a bünti, jelen esetben is a hibázó félnek.
Nem kell rögtön összeesküvésre gondolni, azok a versenybírók folyamatosan cserélve vannak, tehát elfogultság ebben az évben teljesen ki lett zárva ... Olyan emberek ülnek a sportfelügyelői székben akik értelmezik a szabálykönyvet vörös, szürke és kék szemüveg nélkül.
-
törölt tag
válasz
venember83 #29469 üzenetére
Esetek nagy részében? ja mert képernyőn van...és őt meg is büntetik. Első kanyar elfékezés???
Vajon aki elfékezte magát, és Trulli-t meglökte, minek következtében Kimi kisodort a bukótérbe....vajon megbüntették?
..mert nem.Mindenki kiteszi a fűre a másikat, ...Kubica is kitette Kimi-t..és még csak nem is volt annyval előrébb mint Hamilton Glock-l szemben Monza-ban.
-
Shabranigdo
tag
válasz
Massát én is jobban megbüntettem volna.én azt hittem stop&go-t kap.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Ez igaz.
Távol álljon tőlem Hami védelme, de lökni és kényszeríteni még mindig nem ugyanaz. -
bajuszati
tag
válasz
Massát valahogy az utóbbi versenyeken az ág is húzza,Hamiltont csak most kezdte...
Mindekettőjüknek volt hibája, kaptak büntetést is...ennyi... -
ronaldo
őstag
válasz
venember83 #29350 üzenetére
Tudom, de a lehetséges történések engednek majd helyet a találgatásoknak...
Amúgy ahogy áll a verseny, kurva mindegy, hogy hol van hamilton. Massa majd 20mp-vel Kubica mögött a 7. helyen szerencsétlenkedik. Csak abbban bízhat,hogy valahogy elkeveredik Bourdais elől a box után.
-
Ricardo
titán
válasz
venember83 #29335 üzenetére
Nem volt szép. Viszont azt sem bánom hogy végre nem ment simán ez a "lerakom a gyepre" taktika. Nem az első alkalom hogy hamilton ezt csinálja.
soulcube: Bizonyos elők hatásánál nincs az a lánc ami odafogja
-
PazsitZ
addikt
válasz
venember83 #29286 üzenetére
Számomra se sok, mikor azt látom, hogy az RB szemben a Torroval! visszasülyed a williams, Honda szintjére.
Vb cím szempontból a Ferrari csapat nem érdemli meg, Massa meg Hami közül meg,(bár nem kedvelem, de én is azt mondom, hogy) Hami fogja elvinni.
-
törölt tag
válasz
venember83 #29212 üzenetére
áá...Én nem lennék biztos ebben, Barrichello nem egy rossz vezető, és jelenleg Button-nál 8 ponttal van többje.
Rubinho-nak van óriási tapasztalata, Button-nak szintén ill. mindkettőnek futamgyőzelmeik.
B. Senna max vérfrissülést hozhatna...de a jövő évi autó mellé mindenképpen kell tapasztalt versenyző, aki az új technológiákat segít hangolni...oda inkább kolonc lenne Bruno.
A Honda-nak meg van pénze. -
quby
őstag
válasz
venember83 #29096 üzenetére
mindenképp a divatnézöre van szükség! ezt célozza a város pálya is! ami szép meg jó de a nézök hoszutávu megtartásához verseny kell, monnyuk ilyen amit városban (valencia, szingapur) tényleg csak safety car-al lehet! Szerintem az idöméröért pontot kéne adni, és a qual forditott sorrendjében rajtolni! akkor aztán lenne csat még valenciában is...
-
Integra
titán
válasz
venember83 #29084 üzenetére
egyet bekell látni. ha nézted rendszeresen a champ car-t vagy indy racing league-t, akkor láttad, hogy bizony az egyen autók milyen brutális csatákat tudnak vívni.
az f1 csimborasszója a technika zsenialitása.
volt.
ma már ebből semmi sincsen.... -
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #29088 üzenetére
Az (FIA) alelnok nem ezert mondott le? Talan mar nem volt gyomra ehhez adni a nevet, ugyis mindig az van amit MM akar.
A FOTA is csak javasolhat, de MM (es a babjai) dont es biral mindent felul. Ez a ficko a 'szakmajaban' is perverz, elvezi, hogy kinozhatja az F1-et vagy akar a WRC-t, a csapatokat es a szurkolokat is beleertve.
Igy sziven szurni az autok szivet.
Ez igy lassan tenyleg A1GP technikai szinvonal.
-
wildrain
addikt
válasz
venember83 #29061 üzenetére
Egyszerűbb lett volna kicsit átdolgozni a lámpás rendszert, hogy akkor váltsón zöldre, mikor a töltőcsonkot lehúzzák a kocsiról. Persze biztonsági okokból maradhatna, hogy egy ember figyelje a dolgokat és gond esetén felülírja az elektronikát
Meg fogsz lepődni, de a jelzőlámpás megoldás a kezdetektől fogva így működik. A legutóbbi versenyen pont az a bizonyos biztonsági okból való belenyúlás (forgalom volt a boxutcában) jelentette a problémát.prmcsk: Egyszer már kifejtettem. Igaz, ezek után már nagyon kérdéses, hogy tényleg előnyt jelent-e.
-
PazsitZ
addikt
válasz
venember83 #29036 üzenetére
Jaja, Hondán gondolkoztam én is, hogy ők még asszem nem hirdették ki a felállást
.
Persze kérdéses az is, hogy mi van a szerződésében. Egyéniben jelenleg 7. a csapat pedig 4. Ez pedig annyira nem is rossz egyelőre. -
prmcsk
addikt
válasz
venember83 #28846 üzenetére
Erről van szó, persze hogy van zavar elleni védelem. Ilyen alapon minden bonyolult elektronikás, hétköznapi autóét is megzavarhatná bármilyen metro.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #28809 üzenetére
A valasz hosszu...
Roviden:
Tudjuk, az egysegesitett gokartszeriakat (Cadet Class, Super One, JICA, Intercontinental A, Formula A, Formula Super A), az egysegesitett Formula Renault-t, az egysegesitett Formula 3-at, az egysegesitett GP2-t mind McLaren Mercedessel nyerte.Mindenutt hatszele volt mert Ron ki se akarta deriteni, hogy jo lesz e a srac, mindenaron szerzodtetni akarta, csak mert fekete.
Nem o volt az egyetlen, akit a McLaren es a Mercedes szponzoralt ezekben a szeriakban, megis o emelkedett ki. Kubicat (!) a Renault, a Mercedes, a BMW nyomta, Rosberget szinten a Merci na meg az apja, Vettelt a BMW, Mateschitz/RedBull, Schumacher stb.
Es igen, ha tetszik, ha nem a jelenlegi ferraris pilotak, ha osszedobjak a pedigrejuket, az akkor is sehol sincsen Lewisehoz kepest, aki F1-es debutalasa utan is igazolja a pedigreje mogotti hatalmas munkat es teljesitmenyt.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Namost igazad van, hogy csak úgy, összehasonlítani, nem szabad.
De azt ugye mind tudjuk, hogy Hami mindenkinél jobb... vagy neked még nem szólt erről senki? -
Oliverda
titán
válasz
Szerintem mindenkinek lehet saját véleménye. Ehhez nem kell itt valakinek lenni.
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #28739 üzenetére
Egyetértek. Főleg akkor ha az autó piros esetleg kék, sárga és egy kis narancs is van rajta. Hiába na, a tárgyilagosság manapság már odaát van.
-
wildrain
addikt
válasz
venember83 #28713 üzenetére
Mert gondolom zárt boxutcánál mindkét (ki-be) lámpa piros.
Nem, a kijáratnál levő lámpa csak akkor piros, ha a SC mögött felsorakozott mezőny éppen elhalad a célegyenesben. A bejárat meg akkor lesz piros, amikor a SC bejön a pályára, és addig piros, amíg mindenki fel nem sorakozott az SC mögé.b-type: Ez a hsz neked is szól erre válaszolva:
pont akkor az SC kihirdetésre kerül és lezárják a Pit kijáratot -
törölt tag
válasz
venember83 #28700 üzenetére
Nem is annyira naívitás miatt lepődtem meg, hiszen az F1 a kiskapuk kihasználásáról (is) szól, hanem hogy ez ennyire nyílvánvaló? Le lehet nyilatkozni a tévének, újságnak...hát igen kicsit jobban is taktikázhattunk volna a szabályszegéssel....legalább mondta volna azt hogy mittomén akkor még elég volt az üzanyag a francba, de később már muszáj volt bejönni
Ezzel gyakorlatilag kiemelte, mennyire hülyén néz ki a büntetést kisazbó testület amikor büntetést hoznak....nézd mi port vertetek fel..1 milla perköltéség legutóbb is,..hát öreg én direkt szegtem szabályt...ja és várj.
Legközelebb okosabban próbálom meg direkt megszegni a h×lye szabályotokat. -
válasz
venember83 #28700 üzenetére
Ha megéri áthágni a szabályt akkor rossz (kevés) a büntetés. Normális esetben nem lehet kifizetődő a szabályszegés, de hát az F1 szabályrendszere és büntetési tételei is hemzsegnek a hibáktól, soxor úgy tűnik egyre jobban......
-
aesir
veterán
válasz
venember83 #28614 üzenetére
Érdekes lesz megnézni az ismétlést, mert én is ömlő benzinre emlékszem, nem pedig pár centiliternyire, ami bentmaradhat két szelep között. Rendesen locsogott a betonon.
-
biker
nagyúr
válasz
venember83 #28617 üzenetére
de ha ráment volna a hátsó kerék, és letépi a tömlőt a kocsiban maradt csonkról, akkor már izgibb lett volna
-
Integra
titán
válasz
ja csak palik egy fasz és ha elkezd üvöltözni a széken ugrálva, akkor máris nem tudja mit beszél, egyszerűen nem képes magát kontrollálni.
ilyenkor születnek ezek a hosszú perces agyrém monológjai, amik mellőznek minden realitást..
és a legszomorúbb, hogy erre még büszke is -
ChromeX
addikt
válasz
venember83 #28617 üzenetére
hát ezt mondom hogy a palik mindig ordibál mindenen.. de akár el tudom azt is képzelni hogy nem tudta, bár azért talán ért hozzá ennyire, de tulajdon képpen mind1 igaz ö csak a feszültséget csinálja
-
ChromeX
addikt
válasz
azt én értem és igaz is de abban a helyzetben azért a logikus jozan gondolkodás kicsit háttérbe szorul a palik meg mindig üvölt szoval nem ujdonság..
-
ChromeX
addikt
válasz
venember83 #28609 üzenetére
de azt láttad amikor massa elinduláskor hátulrol muatták és lehetett látni ahogy fröcsköl a benzin
sh4d0w: igazad van egyetértek söt még a motort sem állíthatta le, nagy a káosz de hát már látjuk jo pár verseny ota hogy ennek nem lesz jo vége
-
janeko
őstag
válasz
venember83 #28545 üzenetére
7
-
ronaldo
őstag
válasz
venember83 #28492 üzenetére
Ahogy Kimit megdobta a rázókő, úgy a második újraindításkor hamilton is odavághatta volna a falhoz, amikor erősen megcsúszott Rosberg mögött.
Nem kell ezt túlmisztifikálni ilyen szempontból, hogy ki mit érdemel vagy sem. Ezen a pályán (is) a Ferrari volt a leggyorsabb, megbízhatósági problémák sem voltak az autóval. Volt egy baleset a boxban (az viszont nem az első) meg egy szerencsétlen momentum Kiminél.
Persze engem is bosszantanak a most történt dolgok. Szóval van mit javítani azért.
-
róland
veterán
válasz
venember83 #28472 üzenetére
Határozottan érdekes.
-
vagamo
őstag
válasz
venember83 #28472 üzenetére
És szerintetek, ki tudnak szállni az autóból, nem fognak összeesni a fáradságtól? Trulit nézve?
Remélem Alonso fog nyerni, megérdemli!
-
vagamo
őstag
válasz
venember83 #28433 üzenetére
Jó lenne! De Oli-nak igaza van!
Tel. Palikéknak?
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #28433 üzenetére
A lágy még nem volt fent nála tehát jönni fog.
-
Integra
titán
válasz
venember83 #28259 üzenetére
jó kérdés, mert montoya sehol..
-
Csabee.
nagyúr
válasz
venember83 #28231 üzenetére
az meg a másik!
"Egy kis hiba és az ember már nyaldossa a betonfalat" óóó.... -
AMD Power
titán
válasz
venember83 #28185 üzenetére
Sőt eleve György kereszt is csöppet vörös.
-
törölt tag
válasz
venember83 #28144 üzenetére
Én megversenyeztetném Hamilton-t
...egyrészt mert mindenekfelett azt szeretem ha verseny van, meg sztem az csak jót tesz (persze ennél összetettebb a dolog..csapatérdek ilyesmi).
Meg kellenek az 1-2, vagy a 2-3...de megint 5. lett, amikor pedig erősnek látszott..nyilatkozata szerint odaverte az autót a gyors körében, ami nem lenne baj...de az egsz évet tekintve az.
Jelenleg a Ferrari 1-2 simán elképzelhető míg a McLaren 1-2 nálam nem igazán. -
Oliverda
titán
válasz
venember83 #28123 üzenetére
Nana! A "Mester" rangot én visszautasítom itt még mielott Motion leveszi mindkettőnk fejét.
Kolombusz:
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #28120 üzenetére
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #28120 üzenetére
Aztán nehogy "sírás" legyen belőle a végén ha ezen kissé provokatív hiányoló mondatod hatására megjelenik.
-
PazsitZ
addikt
válasz
venember83 #28051 üzenetére
Szerintem se volt feltartás, bár én anti-hami vagyok.
Lehet most 42fokos láza van, de csak futam után árulják el.Lesz itt holnap shell reklám. Látom előre: Még mindig nem jön ki? Még mindig nem jön ki?
Értem én, hogy el kéne adni a Torro-t, de azért a Red Bull-al is kezdhetnének valamit.
-
törölt tag
válasz
venember83 #28051 üzenetére
A részidőt kellett volna nézned, akkor nem mondanál ilyesmit.az utolsó szektor elég nyílvánvaló volt.
Ahogy Kimi-nél a szabadedzésen...4 tized előny, majd 3 tized hátrány mert utolért valakit (nem kellett előznie) -
válasz
venember83 #27934 üzenetére
Ha úgy lenne amint írod az lenne bizony a tiszta szemétség! Ha nekem nem megy dögöljön meg a szomszéd lova is? Ez egyáltalán nem sportszerű magatartás! Az ő esélyei már elszálltak. Idén nem lesz egy akkora zsák mázlija mint tavaly (kétszer egy embernek nincs ekkora), hogy innen nyerjen.......
-
Oczu
senior tag
válasz
venember83 #27934 üzenetére
Hm....még aazt is bevállalja, hogy lesajnálják?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83 #27929 üzenetére
Szektorok miatt? Ha nem, akkor itt a végeredméy: katt
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #27841 üzenetére
Azt mondjak, itt meg nehezebb lesz elozni, mint Valenciaban. Hihetetlen, azt is alul lehet meg mulni?
Remelem tevednek. Az idomero donto lesz, ha szaraz lesz a verseny, a palya szuk es a masodik leglassabb Monaco utan.
Ami bennem felotlott a kepeket nezvegetve, hogy egy napfenyes verseny nekem sokkal jobban tetszene. Sok szep epulet van a palya menten es az egesz palya feelingje nekem termeszetes fennyel tetszik leginkabb. A lampafenyes MotoGP latvanyvilagatol is majdnam 'hanytam', remelem Szingapur jobb lesz.
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #27743 üzenetére
Nem, de utólag átvariálni a pódiumot sem túl méltányos és észszerű. Egyszerűen más büntetés kellett volna. Ennyi.
Akár már be is lehetne fejezni ezt a témát. Szerencsére még van 4 verseny arra hogy revansot vegyen egyik a másikon.
Rick4: Muszáj ezt megint századjára is elkezdeni? De most komlyan?
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #27743 üzenetére
Igen, mert a pozicio visszaadasa masodszor is megtortent, amikor Lewis kifutott a fure es Kimi megelozte, tovabba Kimi hasonloan sulyosakat vetett (palyaelhagyas elonyszerzessel, sarga zaszlo alatti elozes).
Tovabba, az elonyszerzes targya (Kimi Raikkonen), kiesett a versenybol.
CW gerinctelen szakmai hibat vetett, mert jovahagyta a manovert, de perccel kesobb o maga panaszolta be a dolgot a stewardoknak.
A McLaren a ket auto telemetriajanak osszevetesevel bizonyitotta, hogy az elozes sikanatvagas nelkul is, a kigyorsitason es fektavon (Lewis javara meglevo) extrem kulonbseg miatt letrejott volna.
Az UJ iratlan szabalyt pedig hazon belul kellett volna leosztani a versenyzoknek, hogy ezentul varjatok egy kanyart.
Ha tolem ezt nem fogadod el, olvasd el Farkas Peter Gorbetukret. Jogszeru meltanytalansag tortent, maximum. Tovabba a fellebbezes elutasitasanak mikentje aggalyos. [link]
A mod jovobeli szandekos vagy veletlen tevedesek visszavonhatatlansagat eredmenyezi. A szabalyalkalmazas totalitarius zsarnoki mahinaciokra ad szabad kezet a jog kontose alatt, amely ezaltal nagyon messzire fog esni az igazsagostol, az etikustol es a meltanyostol.Beszamolo a meghallgatason tortentekrol (International Herald Tribune)
De, ha valaki errol akar velem diskuralni, az tegye meg egy masik forumon, ha annyira akarja. Ezt a helyet hanyagolni akarom melyenszanto eszmecserekben, nem is vartam, hogy valaki fennakad joszandeku tovabblepesre buzdito rovid megjegyzesemen.
-
soulcube
aktív tag
válasz
venember83 #27670 üzenetére
Pedig a 2006-os évük nagyon jól sikerült.
-
aesir
veterán
válasz
venember83 #27636 üzenetére
Nagyon nem ugyanaz. A célegyenest és a boxbejáratot teljesen átépítették, kivették a sikánt így lett egy gyors jobbos, így a Rivazzatól a Tamburelloig talpgáz. Még a WTCC-autók is 4mp-vel jobbat mennek így.
James Thompson meg minden elismerést megérdemel a mai 3. és 1. helyezéseivel!
-
Iron Funeral
őstag
válasz
venember83 #27639 üzenetére
Na jólvan meggyőztél, könnyen lehet, hogy Rajkót nem érdekli már a dolog, csak azért marad 2010 végéig, hogy jó nyugdíja legyen
LoL, ez a két tény üti egymást nem? Ha unja a banánt akkor ha valaki, akkor ő abbahagyná az egészet, szerintem nem az ő hibája, hogy csak 4. a tabellán. Az viszont, hogy nem elég ok az 1x VB, nos az nem Massának kellene oknak lennie hanem a csapatnak, akik a következő évben is el akarják hozni a címet, meglehet nézni a McLarent, igaz ott nem is nagyon kell mondani, hogy segítse egyik a másikat mert akkora a különbség kvalitásban, nem igazán rabolnak egymás elől pontokat (pontosabban Heikki nem vesz el pontot Lewistől).
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #27636 üzenetére
Én 2006-ban láttam utoljára Imola-ban versenyt. Azóta pl. kivették a célegyenes előtti sikánt.
-
pH érték
aktív tag
válasz
venember83 #27623 üzenetére
Én szívem szerint Czollner Gyulát és Wéber Gabit ültetném be a Ferkákba.
-
soulcube
aktív tag
válasz
venember83 #27620 üzenetére
És ami még rosszabb, hogy Massát se nagyon akarja támogatni.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83 #27620 üzenetére
Legalább jövőre lesz motiváció. Ha idén megvédte volna a címet, szerintem visszavonul. Így még láthatjuk 2 évig, remélhetőleg jobb formában, mint idén
-
Peat;)
veterán
válasz
venember83 #27503 üzenetére
Igen, engem az egységes gumi is kiakasztott anno, bár ez belátom jól sült el viszonylag, csak bridgestone nem veszi már elég komolyan. (minőségi kilengések ugyanazon fajta gumigarnítúrák között is...)
De ez a motorfagyi olyan mintha az úszóknak maximalizálnák a levegővételt. -
Peat;)
veterán
válasz
venember83 #27493 üzenetére
Mert az marhára fair hogy az egyik legerősebb motorból (2006 vb) a leggyengébb lett a motorbefagyasztás után és mivel megbízható elvileg ez a hátrány kötött a szabályok szerint bármennyire is lehet jó pl az areoja a renault-nak(valaminek nagyon jónak kell lennie hogy már a Bmw szintje körül járkálnak). A megbízható ferrari motor meg a megbízhatóságra vonatkozó változtatások által a legmegbízhatatlanabb lett az egész mezőnyben. Érdekes dolgok ezek. Tehát ők tovább hangolhatják a szerkezetet, majd eljutunk oda hogy ferrari kers nélkül legyorsulja a kerses gombot üvöltözve nyomogató vörös fejű Alonsot az egyenesben.
Vagy töröljék el a motorbefagyasztást vagy igenis egységesítsék a dolgot (gondolom nem kell leírnom melyiket tartanám jobbnak), de én nem vágyom arra hogy mostantól ameddig nem lesz új motorszabály a jelenlegi erőviszonyokat stabilizálják, mert nagyon úgy néz ki hogy lehet bármennyire jó egy autó bukja a dolgot a gyenge motorral, konkrétan ott a Red Bull és Torro viszony ami tökéletesen mutatja mi az a szabályrendszerbe leírt, megváltoztathatatlan kötött hátrány. Mivel súlyos tizedekről van már szó, ez több mint unfair. Ez az idiótaság.
-
gyomlosi
tag
válasz
venember83 #26465 üzenetére
Bocsesz, ezt jól benéztem
Köszi
-
IreN!CuS
addikt
válasz
venember83 #26421 üzenetére
a postomnak a lényege az akart lenni h ha 2 auto között beállitás kül. van és netán az 1ik vmivel jobban gyorsul akkor miért kell elvenni Még1szer a gázt,ebben a szituban?
-
törölt tag
válasz
venember83 #26384 üzenetére
Nem lett volna az rossz, csak ugye Trulli-t keményen megtolták a rajtnál, Glock meg majdnem bekerült a 'buborékba'.
A Toyo' nem rossz egész jókat mutatnak, remélhetőleg erősödnek, mert szvsz nagyon kellene vagy Honda vagy egy Toyota az elejébe. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
venember83 #26150 üzenetére
Szerintem ha valami üzleti ügy van a a háttérben, az Börni papa, ő pedig fekete világbajnokot akar, mert üzletileg az érné meg neki, később talán női világbajnokot, ezzel a feketék és a nők is néznék szerinte a forma1-et.
Az FIA-nak semmi haszna nincs abból, hogy ki nyeri az évadokat, csak maximum a pénzbüntetés jön jól nekik. -
Racecam
nagyúr
válasz
venember83 #26150 üzenetére
Szerintem meg azt, hogy még számukra sem volt egyértelmű, nekik is kétségeik voltak. Ahogy elmondták, azért is kérdezték meg, mert akkor szóltak volna Hami-nak, hogy engedje előre újból Kimit. Nekem ez az információ már bőven elég lenne ahhoz, hogy eldöntsem megamban, hogy legalábbis kétes manőver volt az "előreengedés".
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #26094 üzenetére
Javaslom költözz az USA-ba, ott gondolkoznak így az emberek.
PazsitZ: Monza-ban egy 10 helyes bünti szinte semmi. 5 kör alatt odaért volna a 3. hely környékére ezzel az autóval kb. úgy mint Alonso 2006-ban. Pontosan ezért nem ezt a büntetést kapta szvsz. Hülye kocsogok.
-
Integra
titán
válasz
venember83 #26090 üzenetére
a hülyéje!
inkább menne és versenyezne még többet, ha már egyszer megteheti!!!
idióta vagy czöllnerds-t meg a múltkor láttam, járni alig tud már..
-
Oliverda
titán
válasz
"Egy DS kaliberű Hamilton-fetisisztától"
Tessék?
Elég rosszul látod a dolgokat, az FIA-t pedig mint objektív döntéshozó szervet emlegetni pedig a nap vicce. Gondolom hogy a 89'-es Japán GP után is objektív döntéshozó szervet láttál az FIA-ban és Jean-Marie Balestre személyében.
-
törölt tag
válasz
a cikk vége felé:
"Akkor különben azt mondtam, hogy egy ilyenért nem csak a konstruktőrök versenyéből kellett volna kizárni a McLarent. Én a két pilótát is elmeszeltem volna." -
Oliverda
titán
válasz
venember83 #25607 üzenetére
Szerintem a "hogy" is helyes mondatszerkesztési szempontból.
-
lúzer
veterán
válasz
venember83 #25510 üzenetére
nyitott kaput döngettél, melleseg én is erre gondoltam LH előzésekor
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83 #25494 üzenetére
Pedig jó 40 körön keresztül Kimi verte Hamiltont, és amit az első körben produkált, az a "régi" Kimit idézte
Sztrego: ez élvezhetetlen...
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #24844 üzenetére
Melbourne forro volt, a Ferrari az ottani szereplesevel csak magara vethet. Malajzia forro volt, ki is kaptunk. Bahrein forro volt, ki is kaptunk. Barcelona, hideg nem volt, kikaptunk. Isztambul, evszaknak megfelelo homersekelt, Lewis jol nyomta, de akkor is kikaptunk. Monaco esofutam, McLewis. Montreal, meleg volt, a Ferrari nem volt lemaradva. Magny-Cours, evszaknak megfelelo homerseklet, Ferrari 1-2. Silverstone esofutam, McLewis, de a Ferrari sem volt gyenge Kimi alatt, sokak szerint nyerhetett volna. Hockenheim, huvos ido, plusz a Ferrari valamit benezett (Kimi hanyatlasanak kezdete), McLewis. Hungaroring, Valencia forro, Ferrari dominancia. Spa, spai idojaras, a McLaren jonak tunik.
-
prmcsk
addikt
válasz
venember83 #24830 üzenetére
Lassan új pilótát követel a nép (nem, nem, igazából nem Alonsót, de nála jobb jelenleg sajnos nincs.
De régen ítam már erről és végre a ferka is meg egy "bigott" ferkás is belátja...
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #24830 üzenetére
Ne legy telhetetlen, Hungaroring, Valencia forro volt. Massa be is zsebelhette volna mindkettot, ha megbizhato a cucc.
Itt sem olyan rossz Massa. Kimirol nem mondok semmit, mert tul nagy a szurkolotabora.
-
törölt tag
válasz
venember83 #24716 üzenetére
Ez szép lenne, 10 élcsapat (azaz nincs 'él')
-
gV
őstag
válasz
venember83 #24607 üzenetére
trauma nem ért, csak mivel nálam Schumi is és Senna is esőmenő kicsit zavart, hogy megkérdőjelezed az elöbbivel kapcsolatban, ezért merült fel bennem, hogy az utóbbinál is jobb esős teljesítményt felmutatóval cáfoljak rá a Te nézetedre
-
gV
őstag
válasz
venember83 #24586 üzenetére
Mintha nem lett volna Sennánál is jobb pilóta esőben, már ha szerinted Schumi nem esőmenő
1984 Monaco
28. kör
Bellof 1:55.080
Senna 1:56.628
Prost 2:00.19329. kör
Bellof 1:54.978
Senna 1.56.666
Prost 1:59.43630. kör
Bellof 1:58.949
Senna 1:59.008
Prost 2:02.59831. kör
Bellof 1:59.219
Senna 1:59.433
Prost 2:03.766kicsit megvan verve
mellesleg Ő Nordschleife királya
-
hunnylander
őstag
válasz
Ezt par napja neztem, DS es Frankl Andras!
(Azert azt egyezzuk meg, hogy Frankl Andras egy rendkivul elismert es hozzaerto ujsagiro, akit mindenki ismer es elismer a boxutcaban. Kulfoldon meg ismertebb, mint itthon, meg The Times ujsagirojat is o segiti ki F1-es dolgokban stb. Le a kalappal elotte. De a tv kozvetitesek nem a szakterulete.)
Muszaj hozzatenni, hogy DS ennel tudott jobb kozvetitest, de Frankl akcentusos dumajat mindig birtam, ertelmetol fuggetlenul.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Spa?
mod: bazz, DS-től megkímélhettél volna
mod2: 18+
mod3: Thrawn: tudom.. -
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #24543 üzenetére
Jo a tipp, az az. Ez a kep kicsit segit beazonositani. A rudazat vegen az olasz zaszlo es a Ferrari cimer.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #24541 üzenetére
Fogalmam sincs, mi lehet (valami jelentektelenebb eszkoz), de szepen rafestettek a Ferrari-pacit.
-
Pompi
nagyúr
válasz
venember83 #24538 üzenetére
Nem akarok másik topikot nyitni és nem akarok bannolni senkit. Szeretném valahogy normális mederbe terelni a topikot, mert amiben az utóbbi időben van az szerintem nem az. Nemtudom, hogy miért nehéz ignorálni, de a jelek szerint sokaknak nem sikerül és unalmas, fárasztó és sokakat sikerült is elüldözni a topikból az állandósult vitákkal és feszültséggel. Azt sem értem, hogy ha valakit mindenki ignorál az miért jó annak a valakinek. És abban is csak reménykedni tudok, hogy valaha visszaáll a régi jó hangulat a topikban. Lehet, hogy manapság pang a topik, ha hunnylander nem ír - de ez nem véletlenül van így - ezen szeretnék változtatni, ha egyáltalán lehet.
-
lúzer
veterán
válasz
venember83 #24359 üzenetére
köszi
-
lúzer
veterán
válasz
venember83 #24353 üzenetére
ki kapott már ilyet és miért?
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #24338 üzenetére
Nem volt vita. En csak megjegyeztem, hogy azt a videot nem egy schumis linkelhette. Epeszu schumis azt nem linkeli. Igazam is volt.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #24228 üzenetére
Massanal meg nem volt ismert a sulyos problema lehetosege, Kimivel ellentetben.
Nekem nem kell innom senki szavait, az en velemenyem fuggetlen DS-etol, FP-etol es akarkietol es nem az irasaik alapjan alakitom ki.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #24210 üzenetére
És esetleg még a motorját sem főzi meg. Bár erre azért nem tenném le a nagy esküt. Sőt a kicsit sem.
Ha Kimi nem csinal maganak galibat, nem veszit idot, nem esik vissza a mezonybe, sot megelozi Kovat, es elkezdhet sporolni a motorjaval a hatralevo korokben, ugyanis a Ferrari mernokei es maga Kimi is tisztaban volt vele, hogy a motorja ugyanugy idozitett bomba, mint a Massae volt a Hungaroringen. A nem ugyanaz az szeria egy hatalmas kamu volt a sajtonak es a szurkoloknak, a Ferrari pontosan tudta, hogy mire szamithat.
Nade erre sem tette volna le DS a kiseskut se, szoval csak elmeleti szinten kapcsolta a kettot, mert igenis kapcsolhato.
-
wildrain
addikt
válasz
venember83 #24012 üzenetére
Nem az autó előtt, hanem mellett szoktak állni.
Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Moza R9/KS Steering wheel eladó pedál szett nélkül
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest