- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Aktív témák
-
Macka
veterán
válasz
hunnylander #27517 üzenetére
Na ennél még a Need 4 Speed beütésű Suzuki ruhaszárító is jobb.
-
sparx
tag
válasz
hunnylander #27521 üzenetére
Mennyivel szebbek azok a szárnyak amiket most Monzában használtak...
-
Oliverda
titán
válasz
Vagy legyen szélesebb vagy legyen alacsonyabb mert ez így egy vicc. Nevetségesen néz ki vele az autó. Hányinger...
-
c.zsolti
őstag
válasz
Nagyon bután néz ki... úgyhogy abban reménkedjünk, hogy legalább működni fog.
-
törölt tag
válasz
Nagyon ronda...szvsz egyszerűen otromba a formája, nem is értem hgoy illik ez egy, lehet mondani, kecses autóképhez ami a jelenlegi F1 autók sajátja.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
undormány..
-
gV
őstag
válasz
ennél szebb volt az az elképzelés aminél ketté vágták a hátsószárnyat
-
Jofi81
őstag
válasz
Ez a hátsó szárny elég furán néz ki. Ennek köszönhetően könnyebb lesz majd előzni?
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #27513 üzenetére
"A csapatok konszenzusaval pedig gyakorlatilag barmit a befagyasztott teruleten is. A csapatok mernokei rabolintanak vagy elutasitjak.
2. Gyakrabban kellene a beadvanyokra vizszintes vonalu valtakozo iranyu fejmozgasokat tennie, a fuggoleges vonalu valtakozo iranyu fejmozgasok helyett."
Én nem tudom hogy az FIA milyen formában juttatja el a változtatások indítványát a többi csapat felé, mert gondolom nem a csapatok küldözgetik emilben hogy légyszi bólints már rá..Az FIA nem hinném hogy részletes tervrajzot juttatna el a csapatok számára, nem hinném hogy leírná a pontos változtatásokat, és hogy az milyen anyagból állítják elő, milyen méretben.. de nem tudom. Ahogy azt sem tudom, hogy ha egyetlen csapat azt mondja hogy nem, akkor az visszatartó tényező-e, vagy 50%+1 csapat kell. Az én angolom pocsék nem tudok utánanézni, de ezzel a felfogással már többször találkoztam amit írsz, de ez csak egy nagyon tág keret, amiben nem tudni a konkrét részeket. Ez kb olyan hogy az EU-ban a képviselők szavazhatnak igennel és nem-el is. Oké, de én ezzel nem tudok mit kezdeni
A kenőanyagra meg nem írok semmit, kevesebb Palikszöveget hallgass.
Abban igazad van hogy a Renault is hibás, csak én ezt a mértéket kicsinek tartom, de ez persze személyenként változó.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
hunnylander #27494 üzenetére
ez ugye most nem komoly hogy így fog kinézni az gép az éjszakai futamon
kicsit fura ott a kocsi orrán az a 4 bazi nagy reflektor -
Pompi
nagyúr
válasz
hunnylander #27389 üzenetére
Fogd fel, hogy nem érdekel az állandó magyarázkodásod. Mindenre van valami válaszod, mindenre úgy érzed, hogy muszáj válaszolnod. Pedig nagyon nem kellene. Tele van már velük a padlás.
Megmondtam amit megmondtam. Ha megint sikerül elérned (igen neked) azt, hogy veled fog foglalkzni a topik, ki fogunk innen rakni. Ezúttal végleg. -
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #27380 üzenetére
Ha már személyeskedsz, akkor Te viszont hőbörögtél hogy a levágást muszáj volt végrehajtania abból a helyzetből Hamilton mindent pöpecül csinált, és hagy ne írjam milyen véleményed volt a vizsgálatról és később a büntetésről is. Most hogy Glock tudott fékezni, az helyén van hát mindenképpen érdekes a szitu főleg hogy érvekkel és ellentmondásokkal dobálózol.
Tudom a kettő eset más és a csillagok állása miatt Hamilton az előző futamon nem tudott fékezni és kész.
-
Pompi
nagyúr
válasz
hunnylander #27380 üzenetére
"En is atsiklanek a helyedben, ha nem lenne ervem"
Kezdesz megint olyan lenni, mint a kirakásod előtt, pedig nagyon nagyon igérgettél valamit. Próbáld már meg ahhoz tartani magad! Nem szeretnék itt OFF hegyeket látni amiben Te vagy a téma értsd már meg!
-
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander #27275 üzenetére
hunnylander, Oliverda: Részemről lezártam, mert a szerelem nagyon elvakít titeket! PLS ti is zárjátok le. Hamilton sportszerű volt és nagyon szimpatikus ezen a futamon. Így jó?
-
janeko
őstag
válasz
hunnylander #27267 üzenetére
Lewis mai teljesitmenyere egy rossz szava nem lehet az embernek. Aki belekot az egy rosszindulatu antidrukker. Ugyan, hova magasztalnatok a kis kedvenceiteket, ha feleannyit elozott volna mint Lewis?
egyet értek, ha kimi csinálta volna akkor most ő lenne a király.. -
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander #27267 üzenetére
Dehát én egy rosszindulatú antidrukker vagyok!
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #27060 üzenetére
Meredeken.
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #26934 üzenetére
Ki fog elmenni a BMW-től? Heidfeld?
-
copin
őstag
válasz
Volt valami félkegyelmű, aki szerint azért lenne rossz választás Alonso, mert nála, mint ember megbukott. Jó tudni, hogy a bajorok nem a fair play díjra hajtanak és nem adnak az ilyenek szavára.
Szvsz ha 3 évre megy a BMW-hez, akkor lehet hogy ott is fejezi be a pályafutását.
soulcube Micsoda pálfordulás.
-
soulcube
aktív tag
válasz
Akkor Heidfeld ezek szerint visszavonul : "Továbbra is vizsgáljuk a helyzetet, ám az egyértelmű, hogy mi vagyunk a legerősebb csapat a mezőnyben, ahol még van egy szabad versenyzői ülés a jövő évre, így majd meglátjuk, mi lesz."
BMW001 - Lásd: Fuji 2007 (fejből nem tudom de 10 kört biztos mentek SC mögött)
-
törölt tag
válasz
hunnylander #26921 üzenetére
így van...iszonyat kemény lesz onnan az első sikán....ötletem sincs hogy mi a jó taktika, mert hideg gumikon az első sikán körbe mindenki próbálkozik...pff kiszámíthatatlan.
-
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander #26921 üzenetére
Hát ha SC mögüli rajt lesz, akkor nem nagy kunszt túlélni. Csak akkor meg hidegek maradnak a gumik.
-
Shabranigdo
tag
válasz
hunnylander #26915 üzenetére
de persze egy esetből ne általánosítsunk,ugye?
-
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander #26901 üzenetére
Talán azért cserél a Ferrari mert tudják, hogy most hozhatnak Hamiltonon jónéhány pontot és biztosra akarnak menni.
-
Shabranigdo
tag
válasz
hunnylander #26901 üzenetére
"valamit elszabhattak az elettartamaval." annyira,hogy már 1 versenyhétvégét sem bír ki?ezt nem mondhattad komolyan
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #26891 üzenetére
Nem kéne.
mod: Most nem esik, sőt nincs is sok víz a pályán.
-
joshua7
veterán
válasz
hunnylander #26884 üzenetére
Ez jól jött.
Supercup is lesz? -
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander #26853 üzenetére
A Red-Bull-nak van egy előnye....
Na már most ilyenkor a Mercinél mit isznak?
Vagy a Ferrari-nál?
Most meg látom más valaki kezdi a piszkálodást....(gyengeelméjüek)
Cél eredmény tipp holnapra?
1. Kova
2. Vettel
3. Massa
4. Alonso
5. Kimi
6. Hami
7. Bourdais
8. Kubica -
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander #26853 üzenetére
Reméljük holnap is...
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander #26849 üzenetére
Ezt nem bántás képpen mondtam.
Sőt. Kimondottan mázlista ebből a szempontból, a Ferrari illetve Massa. Kimi csak azért mert Hami előtt van.
Mert mindkét autó kint volt már az elejétől fogva és mégsem voltak jók.
Massanak is csak 6-ik sikerült. Gyalázat az hogy a motor jó (lásd Toro), csak bénák az aero beállításhoz. Lassan időszerű lenne néhány embert kicserélni a Ferrarinál.
Massa részéről pedig nem igen várok jó szereplést Spa után. -
ronaldo
őstag
válasz
hunnylander #26841 üzenetére
Oké. Kérdeztem valamit, te meg személyeskedsz. Áve szakmai topic.
-
ronaldo
őstag
válasz
hunnylander #26798 üzenetére
Csakhogy Lewis tortenetesen mas ritmusban volt kint a palyan, ami mas benzinmennyiseget is jelent. A futamon meg majd eldol, hogy ki a jobb.
Nem vita szítása miatt, de az tulajdonképp mit számít, hogy milyen ritmusban jött ki? A Q2 vége mindenkinek ugyanakkor van. Nem hiszem, hogy a holnapi versenyre is előre megtankolták volna a Q2 előtt.
-
Ijk
nagyúr
válasz
hunnylander #26815 üzenetére
Én csak arra akartam célozni, hogy a múltkori nyilatkozat után -amiben már majdnem bebizonyosodott, hogy az F1-ben ő az atyaúristen, főleg vizes pályán- egy kicsit csalódott vagyok a 15. hely miatt. Természetesen nem akartam semmilyen konzekvenciát levonni egyetlen időmérőből, bár nem tudom hogy jönnek ide az élet törvényszerűségei. Mondjuk most hogy mondod, egyel tisztában vagyok, magas lóról lehet nagyot pofára esni.
-
Shabranigdo
tag
válasz
hunnylander #26822 üzenetére
ki az a ti,akiknek válaszolsz? csak a saját véleményemet írtam,sem csoport,sem szervezet nevében nem nyilatkozom(más is szóvá tette már ezt neked ha jól emlékszem)
ezen kívül még csak megjegyzést se tettem Hamiltonra.mindenkinek lehet rossz napja/versenye/időmérője,ettől függetlenül akkor is irónikus a 15. rajthely (válasz Oliverdának is)
ráadásul azt sem tudom mit értesz "besertodott kimisek unalmas probalkozasai" alatt,mert szvsz ahonnan indultunk az sem az volt -
Shabranigdo
tag
válasz
hunnylander #26815 üzenetére
nem írja le senki sztem,de a múltkori nyilatkozat után kissé irónikus a helyzet.
Mégse bírod a "froclit"? -
copin
őstag
válasz
hunnylander #26811 üzenetére
Lehet benne valami, mert az igazi zuhé előtt az edzés egészét tekintve a 2. lejobb időt mente, ha jól emlékszem.
Ijk Hamiruton balls.
-
Shabranigdo
tag
válasz
hunnylander #26805 üzenetére
"úgy véli, hogy Hamilton a versenyre fókuszált és alacsonyabb leszorító erővel lépett pályára, ami száraz időben előnyt jelenthet."
és ezt miért tette volna q2-ben? -
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #26805 üzenetére
Monza-ban 5-10km/h nagyon sokat jelenthet ha szárazabb pályán fognak menni. Előzni sem nehéz itt.
Itt délutánra már nem is jósolnak esőt.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
hunnylander #26803 üzenetére
A taktika kiderül holnap. A még gyengébb elméjűek mint, pl. akinek válaszoltál majd rájönnek, hogy ki volt kevés üzemanyaggal.
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #26798 üzenetére
nekem eldőlt, ugyan avval a gumival ugyanakkor, ugyanott 1 mp-et kapott esőben a töketlen, mert ha Kimi szerinte nem elég tökös akkor viszont ő töketlen
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #26800 üzenetére
Én a helyedben gyengeelméjüeknek nem kezdenék el bizonygatni semmit mert aztán az ilyenekből kerekedik ki a fél kilóméter hosszú hsz. halmaz. Hagyd inkább rájuk az ökörséget.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
hunnylander #26784 üzenetére
Ilyenkor mindenkit a végéig tankolnak, mert kint kell körözni az utolsó pillanatig. Ugyanannyi benyával voltak kint a Q2-ben.
Massa még épphogy befért, mert már átment a kritikus részen mikor rosszabb lett az időjárás.
-
End-ru
aktív tag
válasz
"ha leesett volna neked"
azért ne rám legyél már mérges, továbbra is egy kicsit több tiszteletet a fórumtársaknak -
eXodus
őstag
válasz
aha, magyarázat 1.0
-
End-ru
aktív tag
válasz
hunnylander #26767 üzenetére
Amikor Massa még pont befért 10-be, akkor már LH is extrém gumin volt kint nem?
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #26632 üzenetére
Lewis is uszhatna egy-ket kort
Kívánságodra... -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #26618 üzenetére
Szlalomozás már profin megy mindenkinek
mod: mégse, piké elvitt egy táblát
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #26608 üzenetére
mondjuk elég élvezhetetlen...
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #26597 üzenetére
"Altalanos szabaly, amit pilotak es pilotakbol lett szakertok mondanak amiota csak ismerem az F1-et, hogy esoben hatterbeszorul a technika jelentosege es eloterbe lepnek a vezetoi kvalitasok."
Persze igazság van benne, de nem annyira lépnek előtérbe a versenyzők mint azt leírod. Nem is Hamiltonról volt szó részemről, hanem arról hogy jelenleg a Mclaren jobb esőben mint a Ferrari. Ezt maga a Mclaren is lenyilatkozta, így fura hogy vitatkozol.
-
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander #26608 üzenetére
Remélem menni fog. Mostmár akármilyen idő is lesz, körözgetniük kell, be kell állítani a gépeket az időmérőre.
(#26609) PazsitZ - Hétfői futam ? Vagy SC vezetésével rajtolnak el. -
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #26600 üzenetére
Te nagyon nem érted, hogy mi a probléma a nyilatkozattal...
-
Macka
veterán
válasz
hunnylander #26593 üzenetére
"F1 Muhammad Alija."
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #26578 üzenetére
Egyszer lenne jó a Ferrari Monzában, de majd a vihar szépen elmossa az esélyt a győzelemre
Minardi,Ferrari,Jordan,Mclaren with screaming v12s engines on Lesmo 2...rev limiter in action ;)
mod: parabolica
-
mexx0407
tag
válasz
hunnylander #26559 üzenetére
nem semmi!!!
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #26559 üzenetére
Jó sötét volt, mintha este lenne.
Ez is egy érdekes kép. Középen az üzenetekre gondolok.
-
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander #26549 üzenetére
Viszont Alonso és Kubica jóbarátok. Nem hinném ,hogy összevesznének. Nagyon ritkán látni olyat mint ami tavaly történt a Mekinél.
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #26551 üzenetére
Volt egy két futam ahol kifejezetten jól ment. Szerintem még nincs lefutva a dolog, mert annyira nem béna, pénzt meg állítólag hoz a csapatnak. Jó pilótát meg kit igazolna a Renault, nincs nagy csábító erejük, bár van 1-2 gp2-es pilóta. Meg Bourdais ha kiteszik. Alonso ha lelép akkor tuti marad Piquet szerintem.
Mike: csak nem érzékeltetni akarod hogy túlpörögtem a témát?
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #26549 üzenetére
Ahogy Trulli sem aki ebben az évben nyilatkozta valamikor hogy lenne újra Alonso csapattársa és ahhoz képest hogy oktatta az akkori ifjú spanyolt nem vannak rosszban. Fiskó is magát a csapatot szídta nem Alonsot. Mindardinál már nem tudom ki volt a csapattárs, Piquet meg a szezon előtti arcából igencsak visszavett és már nem akarja elverni annyira Alonsot.
Persze most nem azt akarom mondani hogy eddig mindenkivel kijött csak egy emberrel nem, éééén olyat soha
csak amilyen az írás olyan a reagálás
-
Iron Funeral
őstag
válasz
hunnylander #26537 üzenetére
Sok lúd disznót győz
-
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander #26492 üzenetére
Elég veszélyes lehet egy két sikánnál megállni a 330-as tempóról. Kemény ez a F1.
-
Male
nagyúr
válasz
hunnylander #26468 üzenetére
Nem tudtam, hogy kézzel ütögetve szokták állítani
Megállt a netes adás nálam
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #26468 üzenetére
Live Timing megy nektek?
-
DigitXT
félisten
válasz
hunnylander #26422 üzenetére
In fact, I'd like you to say it in a broad West Indian Patois and talk about bling and your 'bitch' and your Swinging Swiss 'crib' etc. You go girl.
Ezt a részt lefordítanád nekem? Most nincs kedvem szótárazni/szlenget keresni.
Arra ne nagyon hivatkozz, hogy nem lennél jó műfordító, amikor ezeket a szavakat magadtól találtad ki, tehát a mögötte lévő gondolat tökéletesen ismert. Max. magyarul meg kell fogalmaznod. Kíváncsi vagyok: amennyire értem, így első körben nagyon gáz. -
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #26434 üzenetére
Az, hogy egy megcsúszás a falban végződik, vagy tökvéletlenül a pálya hosszában csúszik az autó, majdhogynem szerencse kérdése. A hibát elkövették mindketten, Hamilton is, így nem érzem jogosnak ezt a nagy önmagasztalást.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #26412 üzenetére
Egy szóval sem mondtam, hogy mindez igaz Hamiltonra. Csak azt azért elismerhetnéd, hogy eddig teljesen más képet festettél róla. Vagy ne tedd, nekem végülis mindegy. Ennyi nekem elég is volt a témából, várom az olasz nagydíjat.
Oli uram: Nem azzal van baj, amit nyilatkozott, hanem a hogyannal.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #26403 üzenetére
"a fórum nyelve a magyar"
Tiszteld már meg annyival a fórumtársaidat, hogy magyarul írod le a saját véleményedet!
mod: vagy linkeld..
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #26403 üzenetére
Pedig ezelőtt teljesen másnak állítottad te is be őt, mint a visszahúzódó, szerény csodagyerek. Nos, ennyit erről, csak kibújt a szeg a zsákból.
Félreértés elkerülése végett: nagyszerű pilóta, ezt nem kétlem.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #26383 üzenetére
Én is röhögnék a helyében Trulli és Glock belgiumi szereplésén.
-
copin
őstag
válasz
hunnylander #26355 üzenetére
Irvine-Schumi páros utolsó évében volt ilyesmi, de Kiminek még nem elég nagy a neve, hogy csak úgy szórakozzon vb-címekkel. Aki nyafog, azt elküldik és onnantól kezdve lejtő. Amúgy nincs még veszve semmi. Kiminek talán még meg van az extra nyugalma hogy rajta már nincs olyan nagy nyomás, mint Massán, vagy Hamin, akik a végéhez közeledve könnyen elveszthetik a fejüket. Bár az is igaz, hogy a Ferrarinak is illene eldönteni hogy mit akar, szóval Kiminek nagyon nehéz dolga van.
-
c.zsolti
őstag
válasz
hunnylander #26346 üzenetére
Spára gondoltam. A többi csapat használta (Toyota, Toro Rosso, Renault, Force India), bár ezeknél a csapatoknál nem is nagyon emlékszem, hogy szoktak-e variálni.
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #26327 üzenetére
Hát nem az én tisztem, hogy ezen vitatkozzak veled, ha nem érted. A témáról volt szó, ami flémkeltésre alkalmas. Lehet, hogy nem fogtad fel, de a 3 nap bant is ezért kaptad, mert egy F1-es fórumban kezdtél nácizni, csak azért, mert a kedvencedet megbüntették.
A linkelt hsz-ben ugyan a szó nem szerepel, de ez nem változtat semmin, mert a téma, a flémkeltés viszont igen.
Ha nem érted (nem akarod érteni), hát nem érted. A te bajod. -
Racecam
nagyúr
válasz
hunnylander #26327 üzenetére
Kiraktalak 3 napra. Úgy jöttél vissza, mint aki semmit sem fogott fel abból, amit ott indoknak felhoztam, ráadásul továbbra sem vagy képes elfogadni, hogy a stílusoddal, az örökös és vég nélküli hozzászólásaiddal és az értelmetlen vitáiddal az itteni emberek többségét taszítod. Próbáld már ezt végre megérteni és változtatni.
Ez valóban egy utolsó figyelmeztetés és abban a reményben született, hogy mindenkinek meg kell adni a lehetőséget, hogy bebizonyíthassa, tud másképpen is viselkedni. -
Rick4
félisten
válasz
hunnylander #26323 üzenetére
neked kellett volna oda eljutni hogy be sem rakod.
-
Shabranigdo
tag
válasz
hunnylander #26315 üzenetére
"És korántsem annyira inkompetensek, mint amilyennek tartják őket. A belgiumi hármasból például Surinder Thatthi ismert ralinavigátor, Nicholas Deschaux pedig a Francia Autósport Szövetség elnöke, és nem mellesleg Max Mosley belső ellenzékének egyik legprominensebb tagja. A közvélemény azonosítja őket az FIA-val, az FIA-t pedig magával Mosley-val, holott a sportfelügyelők versenyről versenyre mások"
-
lenox
veterán
válasz
a stewardok nem hozzaerto szemelyek (egyik sem volt profi autoversenyzo)
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #26323 üzenetére
Most besz@rtál, mi?
(Mielőtt megsértődnél, ez egy froclizás volt.) Csak azt nem értem, hogy nem jön le neked a hsz írásakor, hogy nem ajánlatos mégegyszer felhozni ugyanazt a témát, ami miatt tempbant kaptál.
Oliverda: Szabadon jár és kel, de milyen viselkedéssel? Ha normális, akkor igenis van eredménye a végleges bannak.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Te most komolyan hülyének nézel minket?
Ki lettél rakva a Max Mosleyt illető jelzőid miatt, erre visszajössz és az első cselekedeted, hogy belinelsz egy másik fórumot ahol ugyanezt olvashatjuk tőled.
Kértelek, hogy ne linkelgess csak azért, hogy ne haljon ki a topik - a te állításod szerint. Mint láthatod a topik nem halt ki, csak nem volt felesleges feszültség amíg nem voltál itt, bebizonyosodott, hogy nyugisabb az élet topikon belül nélküled. Jó lenne ha a saját döntésed mellett maradnál és távol maradnál a topiktól.
Ha folytatod a mondandóm elején kifogásolt hozzászólások linkelgetését, akkor segíteni is fogok távol maradni, de ezúttal már végleg. -
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander #25850 üzenetére
Bocs ez nem sikerült.
Nem ezt akartam.
Racecam: Inkább azt a kis Mclaren Tűzet probálom felpiszkálni benne. Valszeg attól tud ilyen indulatos lenni.
Szerintem megbékül , idővel.
Más: Fiúk-lányok ma találkoztam olyan Ferrari drukkerral aki azt mondta, hogy Nem volt jogos Hami büntetése.
Az esmény másnapján.
Nekem ez már hihetetlen. (de az is hogy családtag az illető, de már dolgozok rajta, hogy ezt kiverjem a fejéből)(vicc)
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Hiaba ragodsz rajta. Mosley egy fasista nezetekkel fertozott Ferrari-berenc idiota (ki kell mondanom, ki akarom mondani, errol a sportszereto Ferrari szurkolok nem tehetnek), aki elvezetet leli masok kinzasaban (ezt nem csak a kuplerajokban teszi igy), az FIA stewardok mind az o puszipajtas babjai, ha mernenek ellene lazadni ott se lehetnenek.
Te meg egy hideg fejü, megfontolt, és másokat egyáltalán nem lenéző sport-ember vagy.
Vagy legalább is úgy gondolod.
Pedig ez a hsz-ed nem erre vall. És milyen drukker az aki egy kis baj látán, eloldalog?
Én Senna-Prost időszak óta nézek F1-et és végig a Ferrarinak szurkoltam, talán a piros szín miatt. Nem tudom igazából miért, pedig amúgy az olaszokat nem szerettem. És megjegyzem elég sokáig kellett néznem, hogy valami normális eredményeket hozzanak. És jelenleg sincsenek valami jó passzban. Akkor lehet, hogy én nekem is vissza kéne vonulni. És volt olyan időszak amikor Schumi-t is keményen megbünteték.(pl.1997) -
Shabranigdo
tag
válasz
hunnylander #25864 üzenetére
"Massa 10.000 eurós büntetést kapott Valenciában. Hamilton Belgiumban időbüntetést. Kettős mércével dolgoznak."
kettős mérce az,hogy két különböző esetet különböző módon bírálnak el -
Racecam
nagyúr
válasz
hunnylander #25870 üzenetére
Az biztos, hogy most 3 napig linkelni sem fogsz. Direkt szóltam, ahogy most is, legközelebb végleg elbúcsúzunk Tőled és hamar el is felejtünk.
-
Markgx10
őstag
válasz
"Ide egy ideig nem akarok irni"
Hála a jó Istennek!
-
prmcsk
addikt
válasz
Jaj ne má...!
Ezek a szakértők "nem nevek" ebben a sportban, így a szavuk is nulla. Majd az itteni szakértők megmondják a frankót.
Csodálnám, ha visszavonnák a pontokat is befolyásoló büntit, ez arrafelé nem szokás, főleg ha a ferka a kedvezményezett.
Annyi a valószínűsége, mint ferka rádiót versenyen hallani.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Te figyelj, ne játszd már el a topik megmentőjét, hogy csak azért idézz ide valamit, hogy ne süllyedjen el a topik. Erre semmi szükség küszönjük. Egy élmény volt veled itt fórumozni.
-
brownus
veterán
válasz
..., pl. hogy ne sullyedjen el a topik. Itt nem lesznek sajat kijelenteseim, nem fogok 'flamelo' parbeszedeket kezdeni, ez neked igy jo? ...
nekem tökéletesen megfelel
nem fog elsüllyedni a topik ne aggódj
-
Peat;)
veterán
válasz
Az én gyomromat meg a jobbra balra fasisztázó és rasszistázó emberek is felkavarják, és Te ilyen vagy. És folytatod és folytatod, mint most is. Köszi
-
Oliverda
titán
válasz
Sejthető volt hogy a többség ezen a véleményen lesz.
-
Racecam
nagyúr
válasz
Az utolsó bekezdésed első mondatához tartsd magad.
A fasisztázós első bekezdésed miatt pedig érezd magad figyelmeztetve. Semmi szükség az ilyen hangulatkeltésekre ebben a topicban, lapul így is elég indulat a felszín alatt. Legközelebb az ilyenért ki foglak rakni.
u.i.: Sajnos, úgy látszik, a kijelentéseidben sem lehet bízni...
-
törölt tag
válasz
dühöngd ki magad, aztán képj tovább
...sztem Hamilton-nak is ezt tanácsolják, úgy nem lehet Monza-ra készülni, hogy ez még a fejében legyen.
Engem is zavar,
-egyfelől nem értek egyet a helyzet megítélésével FIA részről.
-másfelől nagyon nem értem miért kellett ezt a döntést..egy ilyen döntést hipp-hopp meghozni. Legalább bekérték volna a telemetriai adatokat, kielemezték volna a szakértők, és döntést hoznak..ilyet vagy olyat.
De így most lehet hogy formai okok miatt nem is támadható a döntés.
...szal nem értem minek kellett sietni.De mindegy is...ahogy írtam, ezt a mutatást, és kockázatvállalást akkor is jó volt látni, nálam mindent megért, hogy ez a srác felrakta a pontelőnyét csak azért hogy megvívjon a győzelemért.
-
lenox
veterán
válasz
En kulonben ugy tudom, hogy a telemetria pont ellenuk szol, nem? Merthogy abbol az derul ki, hogy nem fektavon, hanem kigyorsitason elozott... De lehet, hogy ez csak talalgatas volt.
Masik meg, hogy azert, mert 2006-ban elcsesztek, most nem kell ujra elcseszni. -
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #25776 üzenetére
Nagy futam volt. Két hatalmas pilóta vívta!
De LH-nak jobban le kellett volna maradnia! Nem volt ez így 100% szabályos a videók alapján De mivel Kimi kiesett így nem értek egyet a büntetéssel.
-
DigitXT
félisten
válasz
hunnylander #25598 üzenetére
szamomra meghal a Forma-1
És akkor nem írsz többet ide? -
Pilács
senior tag
válasz
hunnylander #25776 üzenetére
Igen van sok precedens, de azthiszem a tavalyi érvől maradt még egy kis szálka mindenki szemében, és világos, ahol lehet a mclaren megkapja még azt is ami nem jogos. Sajnos nem kis dolgot műveltek (amit mindenki művel csak nem ilyen szinten) amivel erre a sportra rá nyomta a bélyegét. Gondolod szeretik őket? Mindenki okoskodik vádaskodik, úgy se itt dől el a sok okos között, hogy ki mit látott és stb... Ahol emberek döntenek, sajnos mindig is ez lesz ("sport romboló dolog"), mindig lesz aki húz vkihez, ez elkerülhetetlen. A távolugrásban pl mé nincs ilyen baj? A foci is gáz stb... Lassan az lesz, hogy erről is Gyurcsány tehet nem? Biztos benne van a kanala
-
lenox
veterán
válasz
hunnylander #25739 üzenetére
Mivel Kimi ugyis kiesett ennek semmi jelentosege nincs. Ha konkretan a velemenyemre vagy kivancsi, akkor azt tudom mondani, hogy szerintem ha a jobb kanyar elott a versenyzo bal oldalon egy kicsit elorebb van, az nem jelenti azt, hogy a masiknak el kell engedni, es ahogy fordultak, a kocka is fordult. Az, hogy Kimi kitolta az egy kerdeses manover, de azon nem szoktak tul sokat problemazni. Lehet, hogy jarna erte buntetes (mondjuk egy athajtas), lehet, hogy nem. A kanyarlevagasos elonyszerzesert mindenkepp jar.
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #25734 üzenetére
Azért attól, hogy Hamilton megszívja, még nem megy tönkre az f1. Mintha csak belőle állna az egész.
-
lenox
veterán
válasz
hunnylander #25713 üzenetére
Olyan hulye szabaly pedig nincs ami kimondana, hogy tobbszaz meterrel elobbre kelljen visszaengedni a delikvenst.
Ilyen nincs. De szerintem olyan kell legyen, hogy kanyarlevagasbol nem lehet elonyt szerezni, ha pedig kozelebb volt Kimihez, mint amennyire akkor lett volna, ha rendesen beveszi a kanyart, akkor elonyt szerzett, hiaba lassabb egy picit. Szerintem kozelebb volt.
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #25731 üzenetére
Én se tudok róla. Mind nincs még vége a dolognak.
-
Vandit.
addikt
válasz
hunnylander #25709 üzenetére
Lewis a batrabb fektavval elozott!
Mármint levágást akartál mondani?
-
Jadro
veterán
válasz
hunnylander #25713 üzenetére
Az egészben az a rossz hogy nem a versenypályán dől el a dolog. De ha jogos akkor jogos. Majd kiderül.
-
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander #25709 üzenetére
A célegyenesnél engedte még csak vissza maga elé.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest