- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz
Csabee. #46060 üzenetére
Nem nehéz kivenni, szoktam nézni a radarképeket (főleg mikor jönnek a jó kis zivatarok), és ott szokott lenni a magyarázat hogy milyen szín mit jelent. Gyanítom ott a világoskék szín az kb 2mm/h-t jelenthetett, de pl a magyar radarképen a színek skálája kicsit máshogy van [link] .
-
brownus
veterán
válasz
Csabee. #45897 üzenetére
még egy bulvár cikk: gombos csajával kezdett ki virginboy:d
-
wildrain
addikt
válasz
Csabee. #45897 üzenetére
gondolom azokat az elektronikákat, amivel a verseny közbe beletudnak nyúlni a boxból
Ez már valamikor a kilencvenes években be lett tiltva. Pontosan ezért tekergetnek annyit a kormányon, mert már minden ilyen paraméter állítás a versenyző dolga.
És ahogy hunny írja, Vili azokra az elektronikákra gondolt, amiket tavalyra már betiltottak. -
remington2
senior tag
válasz
Csabee. #45688 üzenetére
Ez de LOL . . . saját hozzászólásodban cáfolod meg önmagad
"mért mondod hogy senkiházi? ismered? ártott neked? hm?"
"aki az f1-ben van azokat tisztelni kell!"
Miért mondod? Ismered? Hm?
szerk: nem fogok tisztelni senkit azért, mert köröz egy pályán, egy-két kivételtől eltekintve. Körözgetni Baumgartner szinten és Senna szinten is lehet.
szerk: a Ferraris bulvár-élménybeszámolós könyvetírós jelenetek szépek voltak, ragyogó emlékek a pályafutásából.
-
Markgx10
őstag
válasz
Csabee. #45688 üzenetére
Képzeld, nem tisztelem, sőt megvetem, addig jó volt a 10 millió dolláros fizetés, amíg a Ferrarinál volt és azért kapott, hogy azt csinálja, amit mondanak, aztán mikor eljött, meg kinyílt a szája és azóta sír, hogy jajj Istenem, tönkretették az életem, meg kitálalok, meg könyvet írok a szenvedéseimről. Egy senkiházi, gerinctelen ez a barika, ha akkor jó volt a pénz, akkor most ne játsza az eszét.
Szóval még egyszer, nem tisztelem, rühellem, mint minden ilyen gerinctelen embert.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Csabee. #45528 üzenetére
"F1 alatt szokott lenni kivetítő ott is? Oda mennyi egy jegy ár?"
Tavaly volt, pont a tribünnel szemben. A hétvégés jegyet az erős forint miatt meg lehetett úszni 85K körül. Gondolom idén 100K fölött lesz. Én idén nem fogok kimenni, max pénteken egy Gold4-re, vagy SuperGoldra.
szerk: 360 euró a hétvége Gold4-re, ehhez még a 8K-s klubkártyát kell hozzászámolnod
-
hunnylander
őstag
válasz
Csabee. #45525 üzenetére
A jelenleg elérhető 2010-es Sportszabályzatból:
33) QUALIFYING PRACTICE
33.1 The qualifying practice session will take place on the day before the race from 14.00 to 15.00.
The session will be run as follows :
a) From 14.00 to 14.20 (Q1) all cars will be permitted on the track and at the end of this period the slowest eight cars will be prohibited from taking any further part in the session.
Lap times achieved by the eighteen remaining cars will then be deleted.
b) From 14.27 to 14.42 (Q2) the eighteen remaining cars will be permitted on the track and at the end of this period the slowest eight cars will be prohibited from taking any further part in the session.
Lap times achieved by the ten remaining cars will then be deleted.
c) From 14.50 to 15.00 (Q3) the ten remaining cars will be permitted on the track.
The above procedure is based upon a Championship entry of 26 cars. If 24 cars are entered seven will be excluded after Q1 and Q2U and if 22 cars are entered six cars will be excluded after Q1 and Q2. -
Integra
titán
-
wildrain
addikt
válasz
Csabee. #45473 üzenetére
Gondoltam, hogy nem ismered az idei szabályokat, ugyanis ezt megváltoztatták már.
Idén ki lehet állni büntetés nélkül, de az SC tábla megjelenésétől a boxutca bejáratáig, vagy a célvonalig (ha az autó nem megy be a pitbe), nem lehet egy adott sebességnél gyorsabban haladni. Így nincs előzési pont, és nincs büntetés sem, mindenki jól jár. -
-
válasz
Csabee. #45335 üzenetére
Van pénze repülgetni Angliába és annyira nem is kellett olyan sűrűn átrepülni tesztvezetésre,hogy feltűnjön.Imád kocsikat vezetni és így mégis egyszerűbb kipróbálni a kocsikat mintha megvenné
De nem hinném,hogy ő volt.Ilyenekkel csak nem foglalkozik,pláne ha nem is tudják,hogy ő vezeti a kocsikat.
hunnylander:
-
PazsitZ
addikt
válasz
Csabee. #45326 üzenetére
Nem biztos, mert pont arról volt szó, hogy azon pályák elvileg nem lehetnek, amelyek szerződésben állnak az F1-el.
Hát kezd egyre komolyabbnak látszani a dolog.
Ilyen nyilatkozatok után azért már elég csúnya lenne visszatáncolni.Egyébként azon gondolkoztam, hogyha pl. bizonyíthatóan leesne pl. a nézőszám az F1-ben akkor lehet megtámadhatnák a tv adók a szerződést, hogy amiért ennyit fizettek az nem ilyen nézőszámú és nem "ez a széria" volt.
Tehát szerintem még a közvetítések is megoldódhatnak, ha ténylegesen beindul a dolog. -
puttputt
őstag
válasz
Csabee. #44948 üzenetére
Semmi nem kell hozzá, egyszerűen települ. Amire figyelj: Vista (x64-en) alatt úgy kell, hogy Kompatibilitási módot állítasz neki ('98 v. XP) és rendszergazdaként indítasz. Máskülönben folyton kilép. Szórakoztam vele eleget
, de mostmár szépen működik!
Hol tudom elérni az interjúkat (csak az angol nyelvű)? Most direkt kinyomtam, mondván, úgysem lesz semmi érdekes, erre Webber csinálta a fesztiváltHallani szeretném!
-
puttputt
őstag
válasz
Csabee. #44942 üzenetére
Talán, csak jövő ilyenkor... ugyanis úgy tűnik, ki kell bővíteniük két szériásra, meg kiszedni a KERS-t
(Amúgy, komolyan, fogalmam sincs mikor..., de jó lenne minél hamarabb... amúgy; ez az eddigi legjobb 2009-es - közel sem tökéletes -, ami a neten fent van, szerintem... [link]
-
Ricardo
titán
válasz
Csabee. #44938 üzenetére
Azt nem vitatom hogy jobb a finnél. azt sem mondta senki hogy rossz lenne. ha nem megy a kiocsiakkor nem megy. csak furcsa hogy egy ugyanolyan kocsival egy rosszabb pilóta már harmadszor végez előtte az időmérőn. Ennyi és nem több.
Oliverda: Nem az a baj hogy hibázik: Vettelt egyszer sem kiáltották ki "nagymenőnek" ellentétben Hamiltonnal. Mint többször leírtam csak a túlértékelés ami szemet szúrt vele kapcsolatban.
Igazad van nem szimpatikus. nem pilótaként , hanem emberként. Amikor bekerült az F1be akkora arca volt hogy nem tudom hogy fért bele a sisakba. Mostanra kicsit visszavett, de úgy néz ki az első benyomás az ami "nyomot hagyott" -
leviske
veterán
válasz
Csabee. #44650 üzenetére
Én is remélem, hogy inkább azt fogják közvetíteni és azt is remélem, hogy Magyarország felkerül az új széria futamlistájára is.
Részleteket még nem tudni... Az eddig kérdésesek szerintem nem fognak indulni, de miután a Ferrarit és RedBullt véglegesítették a jövőévre, nem tudom, hogy fognak kimászni. Nagyobb csapást tudnak mérni a szériára, ha az F1-ben egyikük sem indul.
Szvsz ezt mindenképp meg kellett lépniük ebben az évben, mert később -mivel idővel szürke egérré vált volna az összes csapat az új szabályoknak köszönhetően- nem tudták volna sikerrel átcsábítani a rajongókat. Így viszont tényleg jó eséllyel az F1-et kinyírják. A Ferrari, Renault, McLaren, BMW (és mostmár talán a BrawnGP is ide sorolható) nélkül egyszerűen nem maradnak fanok...
-
sekli
addikt
válasz
Csabee. #44224 üzenetére
igen, ezt lattam, de nem ezt kerestem, mert a Buttonnak sem egymás utáni gyozelmei vannak..., de 2004-ben az első 13 ból megnyert 12 futamot, szóval a Button még teperhet egy kicsit...
na, köszönöm, közben én is kikerestem...
grabber: Montoya belement hátulról SC alatt... -
LA_COSTE
senior tag
válasz
Csabee. #43846 üzenetére
Nem lehet, hogy a Brawn megint taktikázik? Szerintem nagyon furcsa, hogy edzéseken nem mennek frankón, aztán időmérőn, mint akik feltámadtak, úgy mennek.
Jól járt a Brawn Mercedes, a befektető is, Brawn személye és taktikussága, valamint a szerelők nélkül elképzelhetetlen lenne a csapategység. És nem utolsósorban Button és Barrichello, akik (ez nekem nagyon tetszett) lemondtak a fizetésük egy részéről, hogy versenyezhessenek.Fantasztikus teljesítmény!
Raikkonen tényleg rallyzik?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest