- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Aktív témák
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
hunnylander #45133 üzenetére
Nem a magyar közetítést néztem, és nem hiszek ezeknek az alakoknak.
Button első helyben hiszek én is, és meg is érdemelné a srác, nagyon sokat dolgozott érte! -
LA_COSTE
senior tag
válasz
Nowhereman #45129 üzenetére
Lesz itt Button dobogó is! Biztos vagyok benne, hogy Brawn megint olyan taktikát dolgozott ki, amin le fog esni az álluk Vetteléknek. Webberért kár, tudott volna jobbat is futni, de vele már ez többször is előfordult.
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
hunnylander #44206 üzenetére
A legnagyobb az volt, mikor a szerencsétlen Gyula a végén azt hitte, hogy leállt Button kocsija, De azt se felejtsük el, mikor Palik azt mondta, hogy korán van még: negyed 4. Hát ezek hülyék, hogy lehet valaki ilyen színvonaltalan kommentátor?
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
Motion_Blur #43977 üzenetére
Az a Renault Alonso alatt nem jól muzsikál, ebből is kiderül.
Buttonék megint kitaláltak valamit, taktikásan, de meg fogják verni Vettelt holnap. Nagyon szépen ment Vettel, tényleg elismerésre méltó tehetség, de Button is, na meg az autók is. -
LA_COSTE
senior tag
válasz
Csabee. #43846 üzenetére
Nem lehet, hogy a Brawn megint taktikázik? Szerintem nagyon furcsa, hogy edzéseken nem mennek frankón, aztán időmérőn, mint akik feltámadtak, úgy mennek.
Jól járt a Brawn Mercedes, a befektető is, Brawn személye és taktikussága, valamint a szerelők nélkül elképzelhetetlen lenne a csapategység. És nem utolsósorban Button és Barrichello, akik (ez nekem nagyon tetszett) lemondtak a fizetésük egy részéről, hogy versenyezhessenek.Fantasztikus teljesítmény!
Raikkonen tényleg rallyzik?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest