- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
Dízeles #49462 üzenetére
Bizony, azt láttam először, mint BBC-streamet és le voltam nyűgözve a "mieink" után.
A kommentátor "benne élt" a futamban, az előzetes meg kifejezetten humorosra, de informatívra is sikeredett egyúttal. Azóta sajnos nem tudtam elkapni azt a gyorssávú adást (Media Player streamelt - BBC); remélem, azért csak lesz még rá lehetőség.
/Persze, nyilván helyzeti előnyben van a csatorna az ismertség és a számukra előnyt szolgáltató jogok miatt, de kétségtelen, kiválóan élnek is amivel és amikor csak lehet, professzionális szinten.../ -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Dízeles #49455 üzenetére
Ha megnézed a tavalyi végeredményt, szinte az időmérőn elért helyezéseken értek be, innentől nem hiszem hogy lesz csata az első helyekért.
Időmérő:___________Verseny:
1. Massa___________1.Massa
2. Hamilton_________2.Hamilton
3. Kubica___________3.Kubica
4. Räikkönen________motorhiba
5. Kova____________4. Kova
6. Vettel____________5.Trulli
7. Trulli_____________6. Vettel
8. Heidfeld__________7.Glock
9. Rosberg_________8.Rosberg -
törölt tag
válasz
Dízeles #49455 üzenetére
Jaj nehogy elaludjál véletlenül..
Vagy csak rázzanak fel ha valami esemény történik, de szvsz a legjobb ha csak az összefoglalót nézed..
Aludtam már el én is motorversenyen, ami pedig mindenek felett áll nálam...de csak magamra voltam piszok mérges. Max eseménytelen a futam.
-
hunnylander
őstag
válasz
Dízeles #45878 üzenetére
Szerintem az apjának van igazán nagy arca (de inkább büszkeség és határtalan önbizalom), de nagyon sok érdeme is van fia karrierjében. De enélkül nem is juthattak volna el idáig.
Hát igen, sok ez a 3 hét szünet, de a Magyar Nagydíj után is ennyi lesz. Bezzeg a NASCAR-ban ehhez képest dömping van.
-
stangli
senior tag
válasz
Dízeles #40846 üzenetére
Hát ez az, a sterilség öli meg az F1-et. Biztonság kell, oké. De ne arról szóljon, hogy mekkora világválság van, ezért olyan szabályokat hoznak be, hogy mindjárt egy idényt kell kibírniuk a motoroknak, semmi tankolás, na meg a eljön azaz idő hogy egy versenyhétvégét kell kibírniuk a gumiknak is. pffff
-
törölt tag
válasz
Dízeles #38983 üzenetére
Ne becsüld le a mérnököket, mezei halandó az elmúlt 100éve technikai fejlődését is nehezen dolgozza fel, az elmúlt 20 évét pedig nem is képes.
A lendkerekes cucc pl. überbrutál, csak az elnevezése csenghet kicsit régiesnek.
A KERS előnyeit eddig is láthattuk, frankó... pedig még igen csekély mértékben használják ki a benne rejlő tartalékokat. Messze még a vége.akosf:
na igen...de valahol el kellett indulni.
-
D@ni88
addikt
válasz
Dízeles #38941 üzenetére
volt ott pénz dögivel...
Hondahány hónapon is fejlesztette? Az meg egy dolog hogy mikor jött létre a csapat, de akkor is kész volt és nem 1hónap alatt lett ilyen, meg nem 1szál sponsorral. Hanem gyári honda támogatással.
Amúgy meg Honda motorral sztem kicsit gyengébbek lennének, szval végülis jól kijött nekik...
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest