- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
AMD Power #42393 üzenetére
Hozzák az idei szintjüket, nem csak csúnya az autó de lassú is.
Szerintem most isszák a levét nagy KERS pártolásnak. Mondjuk ha a KERS-re elherdált időt és pénzt az autó egyéb részeire fordították volna akkor most lehet hogy máshol állnának. A dolog pikantériája hogy a nagy konkurens Mercedes jobb KERS rendszert épített mint ők.
Erre még rájön hogy a tavaly még a pontverseny élén is tanyázó Kubica 5 verseny után jelenleg 0 ponttal az előkelő 18. helyen áll. Mondjuk tavaly rendesen kibabráltak a lengyellel amikor gyakorlatilag VB esélyses pozícióban volt és nem fejleszetették alá az autót mondván hogy ők elérték az arra az évre kitűzött célt. No comment.
-
törölt tag
válasz
AMD Power #42243 üzenetére
Egyenlőre még nem valószínű.
Ami körvonalazható az
Alonso-Ferrari
Rosberg-McLaren
Grosjean-RenaultSajnos a tesztversenyzők nem igen tudnak fejlődni, de hát végül is Hamilton sem volt tesztversenyző, szal jöhet Hulkenberg és talán B. Senna is.
Piquet-vel nem tudni mi lesz. Kovalainen detto. Na meg persze azt sem tudni hogy mi lesz jövőre, ha jön még 2-3 csapat akkor az 4-6 versenyzői hely.
-
-
-=Sziszi=-
aktív tag
-
Motion_Blur
félisten
válasz
AMD Power #40546 üzenetére
Gondolom nehéz lehet szembesülnie azzal, hogy a csapattársa ismét agyonveri. Meg úgy alapból is egy gyökér
"Egyébként tudja valaki, hogy akkor most Kiminél volt KERS vagy nem?"
Ahogy Glock elől megugrott az egyenesben, szerintem KERS nélkül nem ment volna. Az ökör Gyulai mire alapozta, hogy Kimi nem használja?
-
stvnppp
senior tag
válasz
AMD Power #40546 üzenetére
Egy top csapat top pilótája bármit megtehet...
(Tavaly se gondoltam volna, hogy ezt fogom írni most, és az egyik része még igaz is)
Ferrarira Barcelonában leszek kíváncsi (nem biztos, hogy bejön a csúcsdiff, már túl sok az elvárás vele szemben), a BMW-t sajnálom, nem tudom meddig fogja ezt Kubica tolerálni... -
JJános
addikt
-
puttputt
őstag
válasz
AMD Power #40200 üzenetére
Hát... Webbert tényleg elvitte a "homokvihar", kár érte (druszám
)
Vettelnek megint nagy esélye van..., tényleg szép jövő előtt áll.
A két Toyota szerintem megint nem lesz versenyképes annyira, hogy tartani tudják magukat (boxtaktika?), Raikkonen, Hamilton... biztos, hogy nekiindul szépen..., akár Kínában.
Kubica szegény, kaphatott volna egy "5 rajthelyes kitüntetést", ha már Sutilt nem lehet hová büntetni -
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
AMD Power #38749 üzenetére
Nagyon megérdemli az biztos. De várjuk ki a végét. Nem szabad elkiabálni. Le is kopogom, mert ha nem idén akkor sajna lehet soha nem lesz VB.
Kop-kop-kop
bdav:
"Nagyon sztárolva lett Hami az a baj, így a fanok istennek tartják"
"l lehetne fogadni, hogy idén nem lesz VB."
Ezt arra reagáltam, hogy már a Brawn GP- be képzelik, mert rossz a csapata és ez az év ugrott és az ő tehetségét egyből az egyik legjobb autóba kell rakni. Úgyan már
Elismerem, hogy nagyon jó pilóta, de egyből úgy érkezett a F1-be, hogy az egyik legjobb autó volt alatta és ha rossz autója van akkor egyből a legjobba kell rakni. Ez elfogultság.Üdv Szisz
-
Nowhereman
őstag
válasz
AMD Power #38717 üzenetére
Hogy Kova másodvonalbeli, az nem kérdés. Viszont ebben a balhéban nem bűnös. Mégis ő szívná meg a nagy nyelest Lajoska helyett.
Hamilton nevéhez pedig a rekordok könyvébe az is bekerülhet, hogy már a harmadik szezonra hiteltelen figurává vált. Még Suminak is több mint 10 szezonra volt ehhez szükség! Onnan kezdve Sumi is bármit csinált, a rosszat tételezték fel róla!/lásd a monacoi parkolás/
-
Nowhereman
őstag
válasz
AMD Power #38709 üzenetére
És akkor mit mondjon Kova? Neki aztán semmi köze nem volt az egészhez, és végül ő marad majd hoppon - lévén érte nem tolonganak, nem pedig az afrogyurcsány...
Lajoskának meg ha annyi a sütnivalója, hogy a lehalgatott-felvett szöveget együtt tagadja a csapattal, akkor nyugodtan bűnhődhetnek együtt... - részemről az F1 tiszteletbeli Darwin diját is megitélem neki...
-
törölt tag
válasz
AMD Power #38521 üzenetére
Annyiban nem az, hogy a szerződésekben valóban létezhet egy ilyen kitétel. ..és ha kibújhat a szerződéséből akkor kiváncsi vagyok kik keresik meg.
A Ferrari-ra nem gondolok, oda Vettel-t várják és az sztem rendben is van. De ha valamelyik eddig középmezőnyös csapat kinövi magát élcsapattá akkor van esélye. ..
Nem feltétlen gondolom ezt komolyan, de egy ilyen hír megszellőztetésének van értelme, mert igen is megkeresik ilyenkor ajánlatokkal. Nem hinném hogy komolyan el akarna szerződni máshova, de azt is megértem hogy a mostani lelkiállapotában elgondolkozik rajta.
Azért nem kis dolog történt ám... Nekem mindegy csak Rosberg-l legyen egy csapatban jövőre -
Zé_Mester
őstag
válasz
AMD Power #38380 üzenetére
én is, mint eddig bármikor.
99 óta van itt futam ha jól tudom, érdekes módon az eddig eltelt futamoknak se csappant meg minimálisra a nézettsége, a korai kezdés miatt. akit érdekel az úgyis fel fog kelni, ha hajnal 3-kor kezdődik akkor is. vagy megnézi délután ismétlésbe.
de ilyen marhaságot hogy "európába is nézhető legyen"....röhej -
-
Motion_Blur
félisten
-
Sanya595
senior tag
válasz
AMD Power #36291 üzenetére
Én arra lennék kiváncsi,hogy ha valaki gyorsba lekoppintja a diffúzort,akkor begyorsul-e?
Mert szerintem meghozta gyümölcsétt az,hogy tavalyi szezon felétöl ök már ezt a kocsitt fejlesztették és pénz is volt rá.Tehát ez a mezönyben szerintem az a kocsi,amitt a leghosszabb idön át terveztek. -
MPowerPH
félisten
válasz
AMD Power #36159 üzenetére
Nekem a Brawn gépek tetszenek a legjobban. Még a festése is olyan letisztult.
Button -nak kijárna amúgy már egy VB, végre használható autó van alatta. A Brit sajtóra én is kíváncsi leszek, mert 2 év alatt teljesen elfelejtették Button -t. Most jön majd elé a kétszínűség, amikor elkezdik isteníteni.
Aktív témák
Hirdetés
- Foxpost
- Formula-1 humoros
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest