- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Petya25 #39635 üzenetére
off: és az otthonodban található termékek 90%-nak köze van Kínához..ami az egyik legerősebb gazdasági hatalommá nőtte ki magát, aki olyan picike államot finanszíroz mint USA..méghozzá a legnagyobb mértékben
Kubicáról és BMW-ről annyit, hogy Heidfeld Glockra húzta rá túlságosan a BMW-t mint múltkor Kubica Vettelre, illetve Kubica megint törte az autót. Oké hogy rossz az autó, de azért ésszel is lehetne közlekedni.
Motion: hát Renault már szerzett pontot az idén...azé
. Egyébként Ferrarit lehagyta nagyon, most a SC miatti futam előtti kiállás+megpörgéssel együtt is Kimi előtt végzett Alonso. Azért ez ciki.
-
Incubus
tag
válasz
Petya25 #30381 üzenetére
Legyen egységes gumi (visszahoznám a több gumi választás lehetőségét); - kasztni (kisebb módosítások beleférnének, mint D-fül stb.). De könyörgöm a motorokhoz NE nyúljanak? Mit akarnak elérni, h legyen egy másik Forma X széria? Legyen, de akkor Bernie - Mosley uralomnak vége lesz!
-
Andrew_31
Modder
válasz
Petya25 #29713 üzenetére
Kár ,hogy ez nem igaz, mert akkor Massa-t nem büntetik meg és dobogon végez.
Sokszor láttam már Ferrarit megbüntetni,ha érdekel nézz utána.
Én azt sajnáltam ,hogy Kimi nem fordult be , akkor az 1990-es év megismétlödött volna amikor Senne egyszerüen kitolta Prost Ferrariát a pályáról és ezzel lett VB. első, és nem csak Kimi kényszerült ki a pályáról hanem a fél mezöny.
Érdekes akkor se büntették a Meclarent. Sok ilyen eset volt az elmult 20 évben amióta F1-et nézek.
Erröl a boxutca felgyújtásról meg az a véleményem ,hogy ez csak a hülye Palik és a Gyula haverja agyában született meg és egész futam alatt ezzel foglalkoztak.Biztos túl sok akció filmet néztek amibe egy pöckölésre felrobbannak az autók. Hogy gyulladt volna be az autó mögött 3 méterre, onnan kicsit messze van a kipufogó.
Barmilyen érdekes közüti balesetekben se sürün robbannak az autók pedig ott nincs rugalmas tank. -
Pompi
nagyúr
válasz
Petya25 #26229 üzenetére
Abszolut offtopik, nem szakmai észrevételek DS bácsitól:
"Ehelyett kapott tizenvalahány ezer eurós büntetést..."
Nem tizenvalahány, hanem tíz. Napokig volt téma, az összes portál lehozta, de hát szakértőbácsinkhoz ez biztos nem jutott el.
"... amely ugyan engem nyomorba döntene"
Remek. Ekkora ember, ekkora múltal és hazavágná egy közel 2.5 millás kiadás. Lehet nem fizet jól a megélhetési odamondogatás itthon. Érdekes.
"Akit esetleg érdekel ez az "összeesküvés elméletem", az megtalálja a tavalyi könyvemben, ha még kapható valahol."
Kár ez a fellengzős duma, még kapható. Különben is az előbb még sajnáltatta magát, most meg eljátsza itt a nagy bestseller írót.
"A tévéstúdióban (...) én Ferrari pólóban ültem"
Igen, és a kérdésre, hogy miszerint ez most állásfoglalás-e, valami olyasmit válaszolt, hogy igen, csak pont fordított értelemben.
"nem lévén más, a blue-boxhoz megfelelő cuccom"
OMG. No comment.
A "szakmai" részekre kár bármit is mondani, pedig ott is van pár remek gondolat.
Pl: "Kiminek eszében sincs elengedni, sőt jól rá is tart" vagy "szabály szerint azonnal nagyot fékezett" -
-
PazsitZ
addikt
válasz
Petya25 #26229 üzenetére
Massának hátrasorolásos bünti?
Miért? Nem a versenyző dolga kinézni, jön e a boxban mögötte valaki. Az egy az egyben a csapat feladata.
Esetleg csapatpontlevonás lenne még értelmes húzás erre. Bár nem ez volt az első eset "boxutcai versenyzésre" sem.
Hamilton esethez hasonlítani? Előre viszont már mikor kijött a saját boxrészből a haladósávban a versenyzőnek a dolga figyelni.
Akkor Kimit már hamarabb büntethetnék, mivel ott tényleg ő hibázott.Tényleg, valaki nem ismeri az összeesküvés elméletét? Kíváncsi lennék rá
.
(#26230) wildrain: akkor vedd úgy, hogy röhögök.
Nem kisebbítem, az adatok adatok, csak általában több változó is közrejátszik.
De lényegében tényleg ő a legjobb eredményt elért újonc, meg tényleg övé a legjobb kezdés, meg tényleg ő az első színesbőrű..., jah az nem, csak kellett a hype.
-
JColee
őstag
válasz
Petya25 #26229 üzenetére
annyira nem értelmes de nembaj már megszoktuk tőle
pl mi az h ugyanolyan baki volt amikor massa sutil mellet ment a boxban és az amikor hami nekiment kiminek kanadában?"Egyre közelebb került ellenfeléhez, és egyre bizonyosabbá vált, hogy meg tudja előzni. (Ezt tőle tudom, a végén elmondta.)" ettől kapok agyf@szt
-
DigitXT
félisten
válasz
Petya25 #25846 üzenetére
Ha egyértelműen visszavett volna, nem lenne ok a vitára. A McLaren nyilatkozta, hogy 6 km/h-val lassabban ment át a célvonalon: ezt persze a visszaengedés tényét bizonyítandó tették, de szvsz pont azt erősítették meg ezzel, ami a felvételen is látszik, hogy minimális volt a különbség. Ha Lewis elvette volna a gázt, akkor nem csak ennyi a különbség*, de ezt nem nekünk fogják bebizonyítani, hanem az FIA-nak, ha fellebezhetnek. *És nem előzött volna ott, és akkor, hanem két kanyarral és fél perccel később. Nem mellékesen meg ceteris paribus nincs, tehát ha nem így alakul a csata, talán Kimi sem dobja el a gépet és bejön pl. másodiknak, de ezt már sosem tudjuk meg.
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest