Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Én úgy tudom hogy Kimi nem érzi már magáénak az F1-t, és sztem ha így van akkor el kell mennie.
Leginkább azért mert ha ez az érzés valós akkor csak pocsékolja az idejét, és korlátok közé szorítja az egyéniségét. Nincs kizárva hogy jó ralliversenyző lenne belőle és mint ilyen akár legenda is. Jelenleg viszont nem érezni rajta hogy úgy gondolja és érzi hogy a legjobb helyen van ahol csak lehet és addig akarja csinálni amíg csak a lehetősége engedi.
Valszeg Spa az ő futama (is) lesz, ...és talán Rubinho győzelme, Massa drámája és a hírbe hozott helye elgondolkodtatja...akkor bármi lehet.
Nekem jelenleg kicsit talajvesztettnek tünik...kapna ülést abban biztos vagyok ez miatt nem kell aggódnia, a lényeg hogy ő mit akar.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest