Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jim-Y
veterán
Én is most kezdtem, titkon én is mielőbbi sikerélményben reménykedek, de azt kell magadba szajkózni, akár ezerszer is elmondani magadban, hogy az eredmény jönni fog, mert az nem olyan, hogy vagy jön, vagy nem. Ez egy rendszer, amit ha megfelelően kezelsz akkor így fog működni. Tehát tartsad magad egy Jó rendszerhez, és előbb utóbb jönni fog az eredmény..
-
spammer
veterán
A hasizmost erősítheted bármikor, nem kell megvárni, míg lemegy a zsír
Pláne, hogy ha erősödik és fejlődik a hasizom, akkor előbb lesznek láthatóak a kis kockák, vagyis korábbi lesz a sikerélmény
A napi szükséges kaja mennyiséget (ezt magadnak kell kiszámolnod: szénhidrát, fehérje, zsír) oszd el minél több kisebb mennyiségű étkezésre. Napi 5-6 kajálás már nem rossz, ha bírod, akár lehet 7-8 is, nyilván minél több étkezés, annál kisebb mennyiséget kell egyszerre bevinni.
-
Jim-Y
veterán
Pont most olvastam, így friss szavahihető forrás, hogy hasizmozással nem lesz kisebb hasad, ugyanis a hasadon lévő zsír semmilyen összeköttetésben sincs a hasizmoddal, így ha hasazol, akkor max a hasizmodat erősíted, de a rajta lévő zsírpárnák még úgyanúgy ott maradnak. Ezt csakis jó táplálkozással és aerob mozgással (zsírégetéssel) lehet orvosolni. üdv
Fontos az is, hogy ha jól is étkezel, akkor is minél többször egyél, ne csak 3x, ugyanis ilyenkor a test raktároz, ha többször eszel, mondjuk 3 óránként, akkor a test nincs rákényszerítve, hogy raktározzon, mert hozzászokott, hogy rendszeresen kap táplálékot.
-
ssj81
aktív tag
Közvetve segít,de ha nem úgy étkezel akkor sajnos futhatsz 40km-ert mire elégetsz annyi kalóriát ami szükséges.
Én azt vettem észre magamon,hogy legutoljára megy le a hasamról a zsír.Mire lemegy a hasadról vállad már nincsen.Ha van rá lehetőséged akkor a futás mellé gyúrj egy kicsit az sok kalóriát eléget és nem esel össze annyira.Persze ez nagyon sok mindentől függ,de magamon én ezeket tapasztaltam. -
LOTR
addikt
amit mások csinálnak/tudnak/elérnek, az a többieknek sokszor úgy tűnik, hogy neki ez milyen könnyen sikerült
maradjunk annyiban, hogy általában ezek téves meglátások, és a másik is nagyon keményen megdolgozott érte, még akkor is ha genetikailag -ebben az esetben- kicsit szerencsésebb -
szki
őstag
Akkor további kitartást kívánok!
Nem lesz mindig ennyire gyors, és látványos a fogyás. Lehet lesz majd, hogy mindent jól csinálsz, de mégsem történik változás hetekig, hónapokig. De nem szabad feladni, azaz türelemmel kell lenni. Hisz amit felszedtél sok kilo felesleget, az se pár hónap alatt épült be.
A testsúly mellett javaslom a derékbőség méricskélését is. Többet elárul magadnak is, mint a testsúlyod.Ez a paleolit táplálkozás nem hagy nyugodni...
-
szki
őstag
Én se értem, hogy bírtam, de megvan még a kinyomtatott edzéstervem, amit magam raktam össze akkoriban. És tényleg hatásos volt
De túlzás.
Szerintem kérdezz rá a gyúrós topicban a lapos has titkára, mert oda többen járnak. De szerintem diéta, sok aerob, és kis hasazást fognak javasolni. És persze türelmet, mert időigényes.
-
szki
őstag
Majd lehet a gyúrósok kijavítanak, de szerintem felüléstől nem lesz laposabb a hasad. Csak izmosabb lesz, amit továbbra is el fog fedni a zsír
Hasazással minimális zsírt égetsz el, hisz egy kicsi hasizom dolgozik, ami kevés fölösleges zsírt éget el. Állítólag az izommunkánál (akár hasizom munkánál) nem arról a testrészről megy le a zsír, amelyet dolgozol, hanem az egész testről. Azaz a testzsír arány számít. Persze ezzel lehet vitatkozni, mert lehetnek egyéni eltérések.
Másik elmélet szerint kell 30-40 perc aerob munka (bicaj, futás), és utána egyből hasazás, mert akkor onnan fog aztán égni a zsír. '93-ban tényleg így csináltam, és eredményes volt. 10 éve viszont konditermi (anaerob) edzés végén nyomtam rengeteg hasazást heti 4x(!). Elég hülye voltam, de nagyon fitt:
- Hasazás (felülés) ferde padon, kis súly tarkó alá 10x25. Fele törzsforgatással.
- Utána háton fekve még 4x20.
- És még 4x20 lábemelés, lábnyújtás.
Ez össz 410x mozgatja a hasat, és benne van a felső, oldalsó, és alsó hasizomzat is.
Persze volt még 4x50 törzsforgatás (kézben 2 db 5 kg-os súlyzó), és néha csináltam törzsdöntést oldalra is 4x15-öt 18 kg-os egykezes súlyzóval. -
LOTR
addikt
mindenkinek "kockás" a hasa, csak a zsírréteg elfedi és ezért nem látszik
aki meg fedettebb, de mégis látszanak a bordák, annak sokkal fejlettebb a hasizma azért látszik (ugye mélyebbek a gödrök és vastagabb az izomzat)
tehát csak le kell diétázni és látszani fog, a futás meg segít abban, hogy könnyebben érj el kalóriadeficitet (nyilván nem csak a futás a jó) -
szki
őstag
Ha az egészség a fontos, akkor csakis aerob mozgás lehet a megoldás, és a táplálkozás felülvizsgálata. Ez nem feltétlen jelent sanyargatós diétát.
Persze jó elhagyni a tévézést is.
Semmilyen csodaszer, csodaöv nem fog javítani az egészségeden. Sok linket betettem már ide. A jógát is javasoltam, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- OTP Bank topic
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- LEGO 10219 Maersk Dízel-elektromos tehervonat (Bontatlan) train
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest