- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
Lehet fogyni cukor, és liszt mellett is! Kamu duma, hogy egészségtelen lenne a kristálycukor, finomított liszt, és az asztali só!
Ami fehérje adag számok itt elhangzanak az meg rengeteg. Egy növekedő szervezetnek, vagy egy testépítőnek lehet kell annyi, de egy diétázónak nem.
Elhangzott már, hogy csak a kalória deficit számít a fogyásnál. Az egészséget meg testmozgással lehet megerőzni, fejleszteni. A testmozgás legyen aerob (bicaj, futás), és kell egy kis saját testsúly megmozgatás. Nem kell annyit számítógépen játszani, és nem kell tévézni. Máris jut majd idő az egészségre, és a családra!
(#6383) Peethy : több bicaj kellene. Persze ha tudsz heti 3-4x 10 km-t futni 60 perc alatt, akkor az se rossz.
(#6388) Jim-Y: elég sok cukrot eszek 39 éves koromban. Nincs is rajtam egy deka súlyfelesleg. A csirke-rizs kombót próbáltam 2 hétig, de semmi energiát nem adott, és muszáj volt napi elhagynom.
-
szki
őstag
Vannak olyan módszerek fekvőtámaszra, húzódzkodásra, hogy nem a teljes testsúlyát mozgatja meg az illető. Illetve én feleslegesnek tartom kezdetben a konditermi edzést. Ráér még azzal később. Amíg elmegy egy edzőterembe, addig hasznos időt veszít az utazás alatt.
A bringázás meg nem szobába való
A biciklizés előnyeire találtam egy kis szösszenetet: [link]
Tudom mindig ezzel jövök, de tényleg sokat köszönhetek a bringázásnak, és a sportnakMég egy jó tanács életmódváltóknak: ne nézzenek tévét! Egyáltalán ne!! Sok szabadidő felszabadul, amit lehet az új életmódra, és a gyerekekre, családra, haverokra, hobbyra fordítani! Persze a sok órás számítógépes játékokat is hanyagolni kell. Az elegendő alvás is fontos...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest