- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
"Táplálkozáson semmit se kell változtatni!"
Hát ez hülyeség! Nem azt mondom, hogy kövesse a csirke+zöldség irányt, de a cukrot meg a lisztet igazán kivonhatná az étrendjéből, nem lesz semmi, csak egészségesebb lesz, meg fogyni fogy, nagy gáz mi?
Gyakrabban kevesebbet is ehetne, azzal meg az anyagcseréje gyorsul, ami szintén jótékony hatást gyakorolna rá..
-
Jim-Y
veterán
válasz
spammer #6379 üzenetére
Na azért nem minden fegyenc
De egyébként igen, na mindegy, kiegészíteném a delikvensnek szánt választ annyival, hogy ide is nézzen be: [link] igaz még nincs túl sok hasznos dolog benne, de az biztos, hogy a CF szerű funkcionális edzés egy diétával megfejelve gyors kalóriaégetést eredményez...
mod: bár.. ha otthon edzene, akkor inkább fegyenc.. ahhoz nem kell semmi kiegészítő.. meg futás, meg ugrálókötél stb..
-
Jim-Y
veterán
Szerintem egy ilyen a minimum lenne: Daily Vita-Min, de én még egy C-1000-et is beszereznék a helyedben, idegrendszerre, meg úgy általában sokmindenre jó, és ha leosztod havi szintre, akkor egyáltalán nem drága. üdv
-
Jim-Y
veterán
De, ezek szerint nem is akarsz fittebb lenni, ez olyan, hogy kéne magammal csinálnom valamit, mert ahogy kinézek az nem tetszik, de jól étkezni nem tudok/nem akarok, edzeni nem akarok/nem tudok, meg amugy is az plusz energia. Lefogyni, fittebbnek lenni nem egyszerű. Kezdj el főzni ember.. nem akarásnak nyögés a vége!
-
Jim-Y
veterán
Szia
Csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyon rossz az étrended ha azt nézzük, hogy mi a célod. Melóhelyen nehezebb megoldani az étkezést de nem lehetetlen. Reggeli még otthon legyen, fehérje turmix + tojásrántotta kenyér nélkül!, vagy zabkása, vagy gyümölcsök (gyümölcsöt csak reggel egyél). Ebédnél a kantinban valami szárnyashúst válassz kiskörettel (rizs/hasább) + saláta. És minél többször egyél, az nem jó ha ebéd után már nem eszel semmit, mert akkor minden el fog ratározódni zsírként.
Edzést illetően, és t.k ezért írtam be, mert valaki azt mondta, hogy fekvőtámasz, húzódzkodás,tolódzkodás elég.. Jah elég lenne, de szerintem nem azzal kell kezdeni, mert ez túlsúlyosan nehezen kivitelezhető. Először menj le gyúrni, fekvenyomás, egykezes sulyzók, kettlebell esetleg, gugolás stb. Ezeket tuti, hogy bírni fogod, így + a kajálás meghozza az eredményt majd. üdv
-
Jim-Y
veterán
Én is most kezdtem, titkon én is mielőbbi sikerélményben reménykedek, de azt kell magadba szajkózni, akár ezerszer is elmondani magadban, hogy az eredmény jönni fog, mert az nem olyan, hogy vagy jön, vagy nem. Ez egy rendszer, amit ha megfelelően kezelsz akkor így fog működni. Tehát tartsad magad egy Jó rendszerhez, és előbb utóbb jönni fog az eredmény..
-
Jim-Y
veterán
Pont most olvastam, így friss szavahihető forrás, hogy hasizmozással nem lesz kisebb hasad, ugyanis a hasadon lévő zsír semmilyen összeköttetésben sincs a hasizmoddal, így ha hasazol, akkor max a hasizmodat erősíted, de a rajta lévő zsírpárnák még úgyanúgy ott maradnak. Ezt csakis jó táplálkozással és aerob mozgással (zsírégetéssel) lehet orvosolni. üdv
Fontos az is, hogy ha jól is étkezel, akkor is minél többször egyél, ne csak 3x, ugyanis ilyenkor a test raktároz, ha többször eszel, mondjuk 3 óránként, akkor a test nincs rákényszerítve, hogy raktározzon, mert hozzászokott, hogy rendszeresen kap táplálékot.
-
Jim-Y
veterán
Először az étrendeden kéne javítani, utána a kondis gyakorlatokon. Étrend: tartalmazzon sok fehérjét, és a szénhidrátot fog vissza, cukrot egyáltalán ne egyél, és édességet se. Többször egyél kevesebbet, próbálj 3 óránként egy étkezést beiktatni. És lehetőség szerint hagyd el a finomított lisztből készült ételeket, rostra szüksége van a szervezetnek, erre azért figyelj. Gyümölcsöt inkább reggel egyél, este 7-8 körül inkább sovány túrót.
Az edzéseken pedig próbálj metabolikus gyakorlatokat csinálni, vagyis magas pulzusszámú gyakorlatok rövid ideig, 30mp-1p-es pihenőkkel. üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DJI Mavic 3 Classic RC - drón szett - 2 akku, garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest