- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz
Drakmusz #8137 üzenetére
Köszi, igyekszem én is lazán felfogni, nem rágörcsölni, csak az a 30 nap alatti -2 kiló nem tetszik, mikor 4,5 kiló ment le az első 30 napban. Csökkentek kicsit a magvakon, más ötletem nincs.
Illetve javítanom kéne az alvásomon. Napi 3-4-5 kávé simán lecsúszik (egyikbe rakhatok csak cukrot), és van, hogy éjfélkor tolom be a vacsorát. A reggeli viszont általában elmarad, tízóraizni szoktam. Lehet, ezen is változtatni kéne, még átgondolom. Megoldható lenne reggel tolni be több kalóriát, az ebédnél és a vacsoránál meg kicsit csökkenteni.
Di Natale: Szerintem nem maradnék életben.
-
guftabi96
addikt
válasz
Drakmusz #8126 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Az elején volt nagyon gyors a fogyás, most már egyre jobban lassul. Ekkora súlyból "könnyű" volt sokat fogyni.
Még 20kg-tól szeretnék megszabadulni, tehát a cél ~95kg. Szerintem úgy nyár végén/ősszel jutok el idáig.(#8128) storm3
Sok-sok kardió. Eleinte csak bicikli és kevés elliptika. Idővel egyre több elliptika.
Később elkezdtem futópadon hegymenetben viszonylag tempósabban gyalogolni és az utóbbi hetekben lépcsőzőgépezek is. Na ez utóbbi brutálisItt is lassabb tempóban (52 lépcsőfok/perc), de lehetőleg minél többet.
Étkezés:
Reggeli/vacsora: puffasztott rizs/abonett (ebből a zöldséges még magában is finom) + halpástétom, esetleg chilis májas (ezt nagyon szeretem, nem fogok lemondani róla), jobb minőségű baromfi virsli (ami persze még így is lehet, hogy vágóhídi nyesedék... ez van). Hétvégén ezek helyett reggelire van, hogy banánt eszek.
Ebéd: bulgur/rizs/párolt zöldség + csirkemell, hal (ha bulgur vagy rizs van, akkor van, hgoy csinálok mellé salátát)
De nagyon ritkán előfordul, hogy ha nincs időm/elfelejtettem csirkét csinálni, akkor amilyen hús éppen van készen (ha sertés, akkor sertés, nem foglalkozok vele).Ezeken kívül szoktam gyümölcsöket, de abban nincs semmi rendszer, hogy mikor. Amikor éppen megéhezek rá.
Folyadék: víz. Napi 4-5LAz esetleges hétvégi esti kis összeröffenések alkalmával is próbálom visszaszorítani a sört és a gyógynövényes rövideket.
(#8129) KISDUCK
Erre a hsz-em elején ott a válasz. -
törölt tag
válasz
Drakmusz #8116 üzenetére
En is kezzel szoktam, a gepi sosincs olyan. Tiszta rozst szoktam kenyernek, magam keszitette kovasszal. 2 het alatt sem peneszedett meg.
Palacsintahoz meg zabpehelyliszttel keverem felesben.
De neha gondolkodom ujra gepen, idonkent jol jonne, plane ha lenne hozza igazan jo tk recept, mert feherlisztbol max szejtant csinalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest