- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
mefistofeles #8185 üzenetére
Hogy egy napi etap most konkrétan milyen arányban áll szénhidrátból, zsírból, etc. azt már tényleg nincs energiám strigulázni. Yazio-ba fel szoktam vinni nagyjából a dolgokat, ott még nem láttam említésre méltó túllépéseket. (Ha erre gondolsz.)
Igen, irodai munkát végzek (IT).#8186) batagy: Ritkán, akkor is már csak pozdorját. (extrudált kenyér)
Ha főzök, akkor csak "laza" cuccokat. csirke/hal többnyire, zöldség vagy zöldséges köretekkel. esetleg pl csilisbab, stb. Lisztes cuccokat próbálom mellőzni. Ha rendelek, akkor vitálkonyhától szoktam kcal csökkentett abrakot.(#8187) WayneGace : Próbálom elosztani, de általában 3-4 étkezés szokott összejönni. Reggeli, ebéd, du. max gyümölcs vagy smoothie/turmix. (többnyire edzés után, miután megéhezem). vacsorára pár falat. Az elmúlt hetekben, amíg még HO-ban voltam, nagyjából a következő volt átlagosan nevezhető:
-Reggeli: zabkása vagy granola+joghurt (~4-500 kcal)
-Ebéd: vitálkonyha (~5-600 kcal)
-Du/Edzés után egy emberes adag smoothie vagy turmix + 1 alma
-Vacsora: 3-4 deszka pozdorja cottage cheese-el, sonkával, paradicsommal. (itt csak a farostlemez-ről tudok nyilatkozni, az 20kcal/deszka)+napi 2 bögre KV, barnacukorral/édesítővel/eritrittel és tejjel.
Folyadékbevitelen lehetne emelni, szerintem az átlagban 1-1,5 liter lehet/nap.
Azt nem tudom, hogy mennyire gyors az anyagcserém, gyanítom, hogy nem nagyon. Bár emésztőszervrendszeri gondjaim vannak. (Crohn és talán enyhe reflux) -
Fred23
nagyúr
válasz
mefistofeles #8152 üzenetére
Én is akartam csinálni, de -ez is ritka-, nem vittem magammal mobilt.
Patikák előtt meg 30 méteres sorok. Hogy lehet ennyire parázni?!
-
KISDUCK
addikt
válasz
mefistofeles #8120 üzenetére
Van rajt 4 fém felület (lábanként kettő) amikre rá állsz mezítláb. Valószínűleg vezet az emberbe egy kis áramot és a megadott magasság, életkor és nem alapján gondolom kiszámolja a főbb értékeket mint zsír/izom/csont. A zsír % meghatározása szerintem teljesen korrekt otthoni felhasználók számára.
-
törölt tag
válasz
mefistofeles #8083 üzenetére
Ráadásul, akinél jól működnek ezek a (meg)érzések, és oda is figyel rájuk, az el se szokott hízni, és nincs mit lefogyni
-
Genji
őstag
válasz
mefistofeles #8083 üzenetére
Ez nem szent grál ez matek. Adaptálódni kell a saját szervezeted viselkedésedhez, ezt említettem is.
Nincs itt semmi hangulatkeltés részemről, akinek nem inge ne vegye magára.
Ha az eredmény másodlagos nyilván lehet bárhogy fogyni és mindenki csinálja ahogy akarja, de ne mondjuk már a számolásra, a tervezésre, a matekra, hogy hülyeség.
Amúgy több mint 2 hónap volt a 7 kiló.
-
válasz
mefistofeles #8079 üzenetére
Ez jó!
-
samujózsi
senior tag
válasz
mefistofeles #8076 üzenetére
Én azért remélem, hogy ennyire nem csapják be az embereket.
-
válasz
mefistofeles #8048 üzenetére
Szerintem nem arról van szó, hogy ez a jó megoldás, vagy a másik. Nem fekete és fehér ez a kérdés sem. Hanem inkább az, hogy segít megtalálni a középutat. Ebből is egy kicsit, meg abból is egy kicsit tanul az ember. Ehhez persze befogadóbbnak kell lenni és nem elzárkózni a másik véleményétől. A tájékozottság nem hátrány, hanem előny.
-
válasz
mefistofeles #7849 üzenetére
178cm
-
Droughert
tag
válasz
mefistofeles #7844 üzenetére
Azért írtam, hogy a csirkemell alap (magas fehérje, alacsony zsír+szénhidrát tartalom, diátához ideális), de a köret az mindig más (meg a fűszerezés is), hogy ne legyen unalmas. Nagyonsokféleképpen lehet összedobni belőle egy ebédet, úgy hogy kiadós és egészséges is legyen. Én imádom a csirkemellet, így nekem nem probléma. Ha valaki nem szereti, vagy unalmas neki, akkor lehet filézett csirkecombbal kiváltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest