- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
Aciduzzu #7894 üzenetére
Zabkása, hal, zöldség és más semmi? Abonettet, vagy valami könnyűt a halhoz ettél?
Én, mikor odafigyelek az étrendemre, akkor reggelire zabpehely+víz+banán+méz, ezt össze. Ebédre zöldségsaláta és hal és abonett, itthon edzés után beef protein+ kreatin, este alma, narancs. -
KISDUCK
addikt
válasz
Aciduzzu #7894 üzenetére
Akkor te gondolom nem számoltál kalóriát. Azért szép úgy a fogyás, hogy nem is volt tervben.
A koleszterin és triglicerid szint csökkentést egészségügyi probléma miatt kezdted el levinni vagy csak megelőzés céljából?
Én reggelire nem tudnék zabkását enni igazából semmi szilárdat, maximum tejtermékeket meg pudingot. Augusztustól novemberig sok tonhal konzervet ettem, de azt passzoltam novembertől, mert az olajosnak sok volt a kalória értéke, a sós lében áztatott meg undorító volt, csak csípős szósszal tudtam leküldeni. Lehet hogy majd januártól megpróbálkozok a filé sütéssel, szeretem a halat én is és a sült filé finomabb mint a konzerv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest