- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
válasz
GEPESZ66 #7911 üzenetére
Edzőtermi minőség millió forintos tétel, a 300e Ft-os már nem olyan játék gagyi mint a 100e-res, de az is nyikorogni fog, nyekleni nyaklani ha ezt be tudjátok vállalni (nem kell azt várni tőle, mint egy robosztus edzőtermi géptől) pár évig jó használatot tehet.
Szerintem a futópad komplexebben használható (főleg a változtatható dőlésszögű), én biztos azt választanám elliptikus helyett, bár főként egyéni preferencia ki melyik mozgásformát szereti. Az elliptikus kíméli legjobban az ízületeket, ez szempont lehet.
Amúgy üdv a topiklakóknak, én itt az újévi lendületet meglovagolva álltam neki pár napja az edzésnek/diétának. 2 éve megy a lustulás meg a pizza éjfélkor, 85 kg-ról sikerült 108-ra felhízlalni magam. Én a matekban hiszek úgyhogy kalóriát számolok és napi 1 óra edzés (aerob és súlyzó felváltva). Nagy lendületet kívánok mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest