- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozzancs
csendes tag
Dicsekedni jöttem
A két kép között 24 nap telt el.
Onnan tudtam, hogy valamit kell tennem, hogy éreztem plötyi vagyok.Szeretek dinamikusan de ésszel vezetni, és akkor éreztem azt, hogy elég volt, mikor éles kanyarban éreztem ahogy a zsír tolódik a külső ívre és kb folyok ki az ülésből
Sebaj, volt már ilyesmi a recept is megvolt, így jól kiírtam facebook-ra, hogy oké akkor ez itt a before, 24 nap múlva jön az after.
Na innentől nincs visszaút, akármi van meg kell csinálni, ha nem akarom hogy mindenki rajtam röhögjön. Ez elég jó motiváció volt.
Belevágtam.
Reklám / nem reklám nem tudom, nem írok inkább terméket, akkor talán rendben van.
Van egy 9 és egy 15 napos program, amit egymás után megcsináltam.
Nem nagy varázslat, kevesebbet eszel, többet mozogsz, csak közben beviszel mindenféle vitamint, hogy ne az legyen hogy megpusztulsz éhen.Ki mennyire veszi ezt szigorúan, én most annyira nem törtem magam, aztán mégis elégedett vagyok az eredménnyel
Volt azért egy-két akadály.
Pl egy családi szülinap oroszkrémtortával. Abból csak kis szeletet ettem.
Volt még egy évfordulós hétvége 2x svédasztalos reggelivel és vacsorával, egy-egy pohár borral, aztán a hétvége zárásaként egy középkori éttermes ebéd puliszkás kacsávalÉs akkor egy rövid before-after videó - Vigyázat, pocakröcögtetést tartalmaz!
[link]
Képek:
-
zozzancs
csendes tag
Dicsekedni jöttem
Nekem ez lett a tavalyi újévi fogadalom eredménye:9+15 nap alatt 6 kiló minusz 82 -> 76
Ez eddig oké, ilyet sokféleképp lehet, a menő inkább az, ami ezután jött... vagy hát nem jött.
Nem jött vissza
Track-eltem még tovább a 100. napig, ott 73 voltam.Van erről blogposztom, meg tudok még sokat mesélni róla, de inkább majd privátban, aki kíváncsi.
-
zozzancs
csendes tag
válasz
santakaloz #8294 üzenetére
Szia!
Én vegyíteném a dolgot, hogy változatos legyen, mert nyilván az elején még kevés féle dolgot tudsz főzni magadnak.
Saját tapasztalat, level1 egészséges "főzhető" dolgok:
- Tortilla:
Serpenyőben mindkét felét megpirítod, mehet bele ízlés szerint kb minden: felvágott, saláta, uborka, paradicsom, egyéb random dolgok. Nálunk ez a joker. Mindig van pár csomag tortilla, a bele való meg majd lesz valami, amit találunk a hűtőben.
- Csirkecomb sütőzacskóban:
Veszel XXL sütőzacskót, abba 6-8 egész csirkecomb fog beleférni. Bepácolod ízlés szerint. Én aldiban kapható grillcsirke pácot használok simán vízzel. Optimális esetben pár órát áll benne, de ha nem, akkor is egész jó lesz. Zacskóba be, sűtő 180 fokra - kb 1 órát hagyod, aztán kivágod a zacskó tetejét, és félretuszkolod a tepsiben, hogy tudjon pirulni a husi teteje. Még vagy 10 percre felső sütésre vissza és kész.
A combok mellé lehet még bepakolni süthető zöldségeket: répa, cukkini, karfiol whatever.
- Egyszerű Köretek:
- Random nyers zöldségek. Nálam saláta, ubi, paradicsom az állandó kínálat
- Bulgur fél leveskockával (valami auchan bio izét szoktam) és fagyasztott borsóvla főzve
Kb ennyi jut eszembe, hirtelen, amire én is képes vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- A rend őrei
- Elite: Dangerous
- Path of Exile (ARPG)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Gurulunk, WAZE?!
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest