- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
-
-
válasz
fatal` #11898 üzenetére
Kár, szerettem csak úgy repdesni a kedvenc gépemmel.
Közbe nagy nehezen megcsináltam az első ils-es leszállásom, csak irányba állított, mert az f14d-nek nincs rendesen megcsinálva a robotpilóta panele. Ja ez a kedvenc gépem, és előzőleg egy camsim 747-essel próbálkoztam, de az csak morsezott ott nekem. Hiába sok órám van a kis drágámban. (főleg multi, félkomolyan)
-
Colos1
őstag
válasz
fatal` #11889 üzenetére
Nekem 3570K van alapon. Amióta megadtam neki az affinityMask=14 -et, azóta megtáltosodott.
A többszálúság nem egyszerűen azt jelenti, hogy "több magot használ", hanem azt, hogy az egyes magokon külön folyamatok futnak. (Az egyiken a fő szál, a másikon a renderelés, a harmadikon asszem a forgalom, a negyediken nem tudom, majd valaki kijavít
) Ennek előnye, hogy ha elég erős a CPU, akkor nem kell arra időt pazarolnia, hogy szétossza a szálakat magokra, viszont van egy nagy hátránya is: ha az egyik mag - az FSX esetében általában a "0", amin a fő szál fut - kiakad 100% -on, akkor nem osztja rá a folyamatot más magokra, hanem CPU limit lesz, még akkor is, ha a többi mag csak malmozik. Ha beállítod az Affinity Mask -ot 14-re, az elméletileg azt jelenti, hogy a 0 -ás magról letiltottad a fő szálat. Gyakorlatilag pedig azt, hogy a 0-s magról letiltottad, hogy a fő szál csak itt futhasson. Továbbra is ezen a magon fog futni, de ha eléri a 100% -ot, akkor simán ráosztja a malmozó magokra, amely miatt nő a teljesítmény. (Igaz, hogy időt "pazarol" a szétosztásra, de többet nyerünk, mint vesztünk.)
Nekem GEX -el, UTX -el, REX -el és A2A P51 Mustang -al a legrészletesebb beállításokon - kivéve víz, az közepesen van - 50..60 FPS -em van - FPS limiterrel 60-ra szabályozva - , és csak nagyon felhős égen esik le 35...45 -re.
Amíg nem volt az Affinity mask 14-re állítva, addig már a kifutón állva sem haladta meg az 50 FPS -t, repülés közben meg 25...35 között ugrált. És akkor még nem voltak felhők...
Azon is látható a különbség, hogy előtte a CPU összkihasználtsága 20...25% -al kevesebb volt, mint 14-el.
-
wolruf
őstag
válasz
fatal` #11171 üzenetére
Nekem is volt par evig x52-esem,nem volt semmi ilyesmi. Ez hardver nyug lesz. USB hubon keresztul csatlakozik,vagy kozvetlenul? Eleg nagy aramfelvetele van,nehogy az legyen,hogy keves tapot kap neha es meghulyul. Probald meg kulso tapos usb hubbal vagy az alaplapon olyan usb-re dugni,ahol csak o van (windows tudja,melyik usb melyikkel van parban es milyen aramfelvetel van).
-
Cypresss
senior tag
válasz
fatal` #11041 üzenetére
FTX-en van. Érdekel default is?
(#11024) Rudi50: PMDG-nél az a megoldás működött, hogy gép és SM3 leszed, PC újraindít. Gép reinstall, és ezután SM3 vissza. De az a legjobb, ha úgy csinálod, ahogy RCH leírta.
(#11031) aviator: A teljes bolygóra kiterjedő részletes MESH-t nem kínál más csak az FS Global, abból az Ultimate még részletesebb felbontást (általában LOD12-13) ad. Az Ultimate Terrain az utakat, vasútvonalakt, részben partszakaszokat javítja az FS-ben, MESH-hez semmi köze.
(#11042) Korcsii: : Igen, most hallottam én is. Viszont úgy néz ki lesz egy délutáni érkezés is.
FB-accom nincs, így sajna lemaradok az ottani infókról.
-
Geryson
addikt
válasz
fatal` #10404 üzenetére
Igen, add-on helyeken valóban a 15 FPS nálam is a középérték. Amin mondjuk meglepődtem, hogy annyira nem volt alacsony az NGX, mint amennyire azt hittem, hogy lesz (pedig azért valljuk be, nagyon komolyan ki van dolgozva az a VC).
A 747 VC-je gusztustalan, de legalább jobb az FPS már ha a levegőben járok.
-
Geryson
addikt
válasz
fatal` #10399 üzenetére
Nekem a 3930K szimpatikus plusz a hozzá tartozó szett beleértve a quad channel ramot is. Kíváncsi lennék azonban, hogy ez hozna-e fejlődést. És, hogy az a fejlődés komoly-e, vagy megáll 1-2 FPS-nél (szemben mndjuk egy 10 FPS javulással). Ezt tesztelted már, vagy valaki más?
Kellene itt akkor nekem egy proci, egy lap, egy RAM és egy hűtő, ami közel 3 kiló bár természetesen az én cuccaimat azért még el lehetne adni valami aprópénzért, tehát jönne is vissza vagy éppen a fiamnak odaadnám, aminek meg ő örülne nagyon.
Alapjában véve totálisan meg vagyok elégedve a gépemmel, de néha leesik az a rohadt FPS 20 alá és olyankor a VC-ben már nagyokat ugrál a kameranézet, ami engem zavar. Plusz ha add-on repülőtérre jövök haza, akkor simán 10-15 körül szállok csak le, amit megoldok végső soron, de ott bosszant.
-
Cypresss
senior tag
2012-ben nincs az egyik legnépszerűbb add-on proginak DX10 kompatibil textúrája?
Az elmúlt években halálra optimalizálták... Ebből is látszik, hogy nem használok REX-et és már valószínű nem is fogok. ActiveSky 2012 sokkal jobb.
Más: [egy remek írás arról, amiről korábban éppen veled beszélgettem.]
Azt hiszem minden sorával egyet kell értenünk.
(#9254) BigBlackDog: ha nagyon zavar a dolog, próbáld ki esetleg ezt vagy ezt utóbbi hasonló a REX-hez, csak nem zabálja annyira a gép erőforrásait. Olvasd el alul a vásárlói véleményeket.
-
Stauffenberg
nagyúr
Te direkt nem akarod érteni amit mondok? Értem én, hogy mi milyen számítások azok amik kifejezetten gépigényesek, de én meg pont azt mondom, hogy a grafikus motort összecsapták, rosszul gazdálkodik az erőforrásokkal. Teljesen gáz, hogy szinte MINDENT proci izomerőből akar megoldani, miközben a többi hardver komponensre nem támaszkodik annyira, mint lehetne.
Egy i7-es proci is csak akkor hajtja meg igazán ha bőven 5 Ghz körüli értékre húzod az órajelet. Mindegy neki a 4 mag meg a HT... az nem dob rajta annyit, mint az 5 Ghz körüli órajel.
Ez embertelen pazarlás az erőforrásokkal. Az X-Plane sokkal összetettebb fizikát számol, mégis amikor a képernyő tele van pakolva AI járművekkel, autókkal, városokkal (rengeteg épülettel) akkor is kb 15%-al jobban fut, mint az FSX amikor direkt megritkítom az AI forgalmat meg az scenery összetettségét.
BigBlackDog: Hát én nem tudom, mókolt konfig fájlt használok (többen linkeltetek egy weboldalt ami helyre teszi a konfig fájlt). Valóban hoz teljesítmény növekedést, de amikor megnézem a CPU használatot akkor így néz ki:
1. mag: 100%-on pörög masszívan
2. mag: 5-20% között ingadozik
3. mag: 1-2 %
4. mag: 1-2 %Feladatkezelőben is belőttem a CPU magok affinitását, hogy használja mind a négyet, de semmi eredmény.
-
Stauffenberg
nagyúr
Én máshogy látom. Ez már egy korszerűbb grafika, nem mindent processzor izomerőből old meg, jobban támaszkodik a RAM és GPU erejére is és ha 4 magos rendszered van akkor jobban kihasználja a magokat. Nekem AMD CPU-val jóformán csak egy magot hajlandó konstans 100%-on pörgetni az FSX.
A fizikát meg simán lehet számoltatni már egy korszerű VGA-val (pl: nVidia rendszereken ott van a PhisX ami direkt a bonyolult és összetett fizikai metódusok számításához van, de enélkül is be tud szállni, hogy segítsen a procinak). De akkor még arról nem is beszéltünk, hogy felesleges a fizikát és a megjelenítást ugyan azon CPU magoknak számolnia.
Az FSX egyetlen baja a rettentően trehány módon összecsapott grafikus motor és az, hogy a fejlesztés, vele együtt a terméktámogatás megszűnt már évekkel korábban. Ha most nem SP2-nél tartanánk hanem SP4-nél, kihasználná a korszerű VGA-kat és a procinál is jobban érvényesülne a több szálú számítás akkor sokkal szebben futna.
Erre jó példa a Prepar3D, amely az FSX forráskódán alapul, ám sokkal simábban fut szebb grafika mellett is.
-
BigBlackDog
veterán
Jelenleg én is csak "kipróbálom és törlöm" beállítottságú vagyok vele kapcsolatban. Az előszele nem nagyon tetszett...
Egy másik kérdés; nemrég volt gépváltás, i5 2400-ra váltottam, 2500k sajnos nehezen fért volna már bele a keretbe. Amióta megvan az új gép, azóta őrlődök, hogy kellett volna a 2500k az fsx miatt DD. Jelenlegi konfiggal ultra high beállításokon Aerosoft féle Ferihegyen 12 fps-t mértem, alap Cessna-val (G1000). Bezzeg, ha 2500k lenne 4,5-5 Ghz-en, "affinity_mask" bejegyzéssel, azzal már jobb lenne, gondolom én.
A kérdés, melyre izgatottan várom a választ; lenne esély, hogy mondjuk egy 2500k (esetleg 2600k) típusú csodával 30 fps alá nem menjen sohase a másodpercenként megjelenített képkockák száma, ultra high vagy afölötti beállítás mellett (még iFly B737+Aerosoft LHBP+REX+gyönyörű felhős idő esetén sem)? -
-
Cypresss
senior tag
Na de van olyan, aki használja a beépített multit?
Borzalmasan szar minden tekintetben. Már csak az FS9-é rosszabb a maga remek frissítésével. Gondolom (legalább egyszer) már próbáltál már te is kötelékben repülni beépített FS multival...
(#8947) macy: Én is azt mondanám mint Hunfatal. Néhány kiegészítés: VATSIM-et nem ajánlom, csak akkor ha már sokat tudsz, nemcsak a repülésről, de a fóniáról, navigációról is.
Az irányítók egy része (Svájciak, Hollandok, Svédek, és néhány magyar is) igazi hardcore maniac, ha nem vagy tökéletesen felkészült szétszednek apró darabokra. Svédeknél pl van olyan irányító, aki az életben is ezzel foglalkozik. Hollandoknál pedig angol nélkül kétlem, hogy értenéd mit darál neked az APP
IVAO már jobb választás, sokkal barátibb a hangulat, sok a segítőkész ember és sokkal lazábban veszik a szabályokat is (hiszen ez csak egy játék és nem a valóság), többek között emiatt fordulhat elő, hogy amikor te éppen leszállni készülsz, szembe tart veled a felszálló gép.Persze itt sem árt az angol nyelv, de enélkül is megoldható egy-egy rövid repülés.
Ha barátokkal akartok repülni és forgalom kell, akkor EZT ajánlom. Remek program, de a sok gép az fps-ednek tuti nem fog jót tenni. ATC-hez pedig FSNavigatort érdemes használni, persze olyan irányítóval aki jól ismeri a programot.
Ha pedig csak repkedni akartok, magyarok közt és jó hangulatban, akkor pedig őket ajánlom.
-
Geryson
addikt
Valóban szinte biztosan be lehet állítani ASE alatt is, nem kell hozzá FSUIPC. Nekem ASX-em van és ott is van ilyen.
Amúgy nekem is előfordul, hogy overspeed lesz egy-egy széllökéstől 1-2 mp-ig. Mondjuk ennyi nálam belefér.
Biztos van ebben a CATIIIc-ben? Tudatosan még nem figyeltem, de egészen biztos vagyok benne, hogy elég különböző helyeken fog ILS-t a gép.
-
RCH663
aktív tag
Igazad van, de még sincs teljesen. Sajnos bizonyos dll-ek futtatásakor nem enged mindent, vagy ha itt módosítasz, vagy külső modul akar visszaírni ide ( SIOC szerver, Fsuipc pl) akkor néha megmakacsolja magát, mert a win szerint, vagy a tűzfal/vírusirtó szerint védett mappa.
Meg lehet oldani, ha rájössz, hogy mit nem enged, és külső app is admin jogokkal bír, de sokszor innen az emberi tényezőt nehéz kihagyni: "ÚÚÚÚ bazzzz mekkora marha vagyok" két hét szívás után. Ez redukálható a dologgal.
Nekem két újra telepítés után jött le, hogy mit cseszek el. Én mondjuk sok külső appot használok a cockpit építés miatt, és mindegyiknek külön lelkivilága van.
-
Cypresss
senior tag
"The game will feature it’s own marketplace, with content regulated by Microsoft. There will be no scenery development kit and hence no user created content."
Szia! Köszi az infót, részemről ennyi is volt a program. De ha ettől többen fognak a repülés irányába fordulni, akkor az még jól is elsülhet, hiszen látszik, hogy a fiatalabb "konzol generáció" felé nyitnak, akiknek egy része - remélhetőleg - idővel átcsúszik az FSX-X-Plane vonalra.
-
haky
senior tag
Néztem. Azért az FSX-es elég gépigényes lett: GTX 560+ i5-2500k@4,5Ghz: 27-34 FPS, ha közelítek a főépület felé akkor 38-45 FPS. Igazából folyamatos, olyan mint Aerosoft Innsbruck (FPS szempontjából), csak ott nagyobb terület van kidolgozva. De ami tetszett az a jó magyar vonat
.
-
Cypresss
senior tag
De, ár/érték arányban drága. Nyílván nem a magyar közösség a célcsoport, de itt élek, és a topiclakók is.
Semmilyen logika alapján nem tudom követni az érvelésed. Leginkább egy voluntarista ember okfejtésének tűnik, amivel nem tudok és akarok foglalkozni. Egy biztos, nyilvánvalóan nem fejlesztettél soha, mert akkor tudnád, hogy milyen szempontok vezetnek egy olyan volumenű céget, mint a PMDG.
Nem emlékszem, hogy egyszer is lehurrogtalak volna.
Akkor frissíteném az emlékezeted: [link]
Semmi bajom a PMDGvel, de csak te nem látod be, hogyha a legalitást nézzük, akkor bizony az NGX-el elkéstek.
Kihez-mihez képest? Az NGX megjelenést éppen olyan időszakra időzítették, amikor már - százalékosan - megfelelő az FSX használók száma. Talán pár hónappal előbb is megjelenhetett volna, de semmiképpen sem mondanám, hogy elkéstek vele. Sőt: biztos vagyok benne, hogy nagyon sok FS9 használó csak az NGX miatt fog áttérni FSX-re. Ergo: a legalitással nincs semmi baj.
Egy szóval nem mondtam, hogy komplexebb vagy szebb lenne az iFly viszont kétplatformos és ár/érték arányban nagyon jó, de szerintem te még egy fél órát sem repültél vele. Egyszerűen annyit mondtam, hogy szerintem, hiába részletesebb a PMDG, nem ér 2x annyit.
Nincs olyan gép, amivel ne repültem volna legalább 20 órát, ha fejlesztő vagy, ez a minimum...
Éppen azért ér többet az NGX, mert sokkal részletesebb és komplexebb gép. Ha viszont azt mondod, hogy NEKED nincs szükséged erre a komplexitásra, emiatt nem ér ennyit számodra a gép, azt elfogadom. Van akinek játék az FS, van akinek komoly szimuláció. Az NGX nem az első kategóriába tartozó usereknek készült.FS soha nem fogsz valós géppel repülni a szimulátoros tapasztalat alapján, már csak a fizika miatt sem.
Ezt pontosan az én példám cáfolja meg, erről majd rakok is be valamit...
Kiváncsian várom, ettől még tartom, hogy semmilyen fs addon nem ér 25000 ft-ot. Nem, a régi PMDG gépek sem.
Neked nem, másnak igen. Ez úgy gondolom világnézeti kérdés és nem több.
Egyrészt a ph-n tiltott a warez, másrészt ezt elég fura egy béta-tesztertől hallani.
Amennyiben tipikus, egyszerűen gondolkodó magyar lennék, biztosan kikérném magamnak a feltételezést és indulatosan anyáznék. E helyett inkább annyit tanácsolnék, hogy kérdezd meg a HighFly-os fiúkat, hogy a sceneryk nagy részét kitől kapták és milyen feltételekkel. Keresd Jánost ha részletesebben is érdekel. Tudod, nekem sokkal többet számít a korrekt üzleti magatartás, mint azt te feltételezed. De mondhatnék még referenciákat: Rucz Gabi, Somodi Sanyiék (European VA), kérdezd meg, hogy mennyire vagyok tisztességes ember, és bármilyen warezzben érdekelt vagy érintett voltam-e valaha.
Maradjunk annyiban, hogy egyszerűen félreértettél. -
Cypresss
senior tag
Nemcsak ennyivel: lesz HUD, VSI, tovább fejlesztett GPWS, after OVHD, teljes és rendkívül komplex szimulációja a hidraulika rendszernek, száz százalékban eredeti hangok. Soroljam még? Nem valamivel, hanem sokkal és nem szebb, hanem részletesebb lesz mindenben.
Ne nyilatkozz olyanról, amiről nem, vagy csak alig tudsz valamit!
Részemről ennyi! További jó fórumozást!
-
Cypresss
senior tag
Ahhoz képest, amit adni fog NEM LESZ kurva dárga. Egyébként sem mondta senki, hogy meg kell venni. A nagyjából 200 magyar szimulátoros nem a legfontosabb célcsoport a PMDG számára, SŐT! Hurrogni általában te szoktál másokat, köztük engem is, ezért sem írok már ide. De most kivételt teszek, pusztán csak azért, hogy azt a rettenetes - és számomra érthetetlen - PMDG ellenességet, ami téged jellemez kicsit megcáfoljam. Illetve azt is megválaszoljam, hogy miért kellett eddig várakozni.
Ajánlom az alábbi linkeket figyelmedbe:
[link] [link] [link] [link]De ha te mondod, az iFly biztosan sokkal-sokkal-sokkal jobb és komplexebb....
Hogy best buy-e az iFly? Természetesen! De mint azt tudjuk, olcsó húsnak....
Ugyanakkor az NGX egy új szintre fogja emelni az eddig ismert szimulációt, és ez nem túlzás!
A gép annyira komplex, hogy alaposabb tanulás nélkül nem is lesz érdemes repülésre fogni, aki viszont beleássa magát, az minden további nélkül képes lenne repülni egy igazi 737-essel is.
-
Geryson
addikt
Úgy értettem, hogy az 3-as metró Dózsa György úti megállója onnan kb. 10 perc gyalog. Közben mondjuk tudnak enni egy gyrost, vagy valami ilyesmit...
-
Geryson
addikt
Ja, én azt hittem, hogy engem kurváztál le.
Viccet félretéve, én nem tudtam, hogy erről már volt szó.
Nekem a Malév miatt mind a kettőt meg kellene vennem úgy, hogy a 6-700-ra még 4-8 hetet kell várni. Ráadásul olvasható, hogy az ár 69.99-ről 74.99-re megy fel az ára ha nem veszed meg augusztus 4.-e előtt. Egy szó, mint száz, nekem ez 100 dolcsi lenne a csomag, azt egy kicsit sokallom úgy, hogy tuti, hogy egy pár service pack majd kell hozzá.
Marad azt hiszem az iFly...
-
Korcsii
őstag
ja igen, azt kifelejtettem: valamilyen eszméletlen sebességgel tudja lefelé küldeni a robot... nem kicsit megijedtem, amikor megláttam a több mint -4000-es variót
de fogta végig, nem szállt el... ez mondjuk V/S állítással meoldható - wilco+vasfmc kombót is úgy használtam anno, most legalább már nem külső ablakban kéne állítani...
körbe-körbe menéssel nem találkoztam, igaz EGKK-EGLL-t repültem, az is csak SID + r9vidített STAR volt, mert annyira azért nem értem rá hajnalban
szerk: másodikra (AIRAC frissítés után kipróbáltam, de maradt az a "ALL" és a "No trans") már azt hiszem nem volt fatal error - vagy csak már nem hökkentem meg rajta, mindenesetre nem emlékszek rá...
-
Korcsii
őstag
ugyanaz kicsit később, csak már lejárt a szerkesztési limit, mire lőttem... csak azért mert nekem jobban tetszik a világító logó miatt (előtte is be volt kapcsolva, csak nem látszott)
viszont megjött a VGA-m, kicserélték egy újra... és eltűnt az AA... no majd előkerítem ha ráérek
egyébként a próba topikban néhány első hsz tesztet nézve gondolkodtam egy hasonlón ide is... időről időre előjön ez a téma, aztán soha nem lesz belőle semmi, és itt áll ez a bő 8k-s topik rendes első hsz nélkül
IFR (avagy longhaul) társaim nem unatkoznak repülés közben esetleg ilyent csinálni?
-
GrooveHero
addikt
Pedig hidd el, hogy van, különben nem mondanám
És nem csak szerintem, hanem az MD-11 FMC-je szerint is, amit ráadásul frissítettem is, illetve hát fent van a 1106os AIRAC.
Legalábbis én mindíg ezt választom Ferihegyen, és VATSIM-en is, a kedves tornyos kolléga pedig csak helyeselHidd el, hogy offline-ban, a 31L az aktív pálya.
Legalábbis nálam
Mert ha én azt akarom, akkor az
Ugyanis ott azt csinálok amit én akarok, szabad vagyok...
Remélem érted mire gondolok
Tudom, hogy nem jól csinálom, de hát ez van.
Régen mindíg 31L volt, cssk aztán mivel nyugatra mentem, ezért forgolódtam össze vissza -
GrooveHero
addikt
Shimán
Igaz már van sztem több mint két hónapja, hogy avval repültem, de az még jobban is megy. Igaz előtte meg kellett nézni egy két videót, emrt azelőtt már régen repültem 747-essel, szóval fel kellett eleveníteni az élményt, de hidd el, ment.
Van is Belgrádba vele egy utam VATSIM-en.Nem tudom, amúgy valamiért nekem kicsit más az FMC-je, oks, legs meg a többi mind ugyanaz, oké, de valamiért nem jöttem rá, hogyan kell pontot törölni. Illetve csak azokat a dolgokat vágom FMC-ben, hogy a minimális szint menjen. SID, felszállás, egyéb apróságok...STAR...leszállás, ilyesmi. Majd ha egyszer jobban ráérek, akkor kicsit jobban belemélyedek, de egyelőre annyi tudás is elég, hogy repülni tudjak.Oké, megértem, ha te úg gondolod, hogy ez nem repülés, hanem csak bohóckodás
Amúgy mivel régen repültem 747-tel, hirtelen nem is vágom, hogy kellett e pölö LHBP-LOWW-nél SID-nél tranzisönt állítani.
MD-11-nél nincs ilyen gond.
RWY: offline-ban 31L,
SID: TORNO3S
STAR: GIGO1W, oszt csókolom, má megyünk isNa jó, nem
de kábé
de a 737-esnél tudtommal be kell állítani atranzisönt, legalábbis GIGOR PESAT irányba.
Valahgy nekem azMD-11 FMC-je egyszerűbb, vagy könynebben átlátható, vagy nem is tudom. Tudom, hogy tudnánk vitatkozni, de mégsem akarok. Tudom hogy kicsit te jobban vágod a dolgokat, és tudnál újat mondani, de nekem így pont jó ahogy van az egész
Aztán majd ha egy kicsit jobban ráérekAkkor....
Amúgy meghallgatok minden jótanácsot, segítő szót, tippet trükköt, oktatást, akármit, amivel kicsit tágíthatom a tudást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged