Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
macy
addikt
Ha a térképet előhívjátok az mutatja az időt, az alapján vissza lehet állítani normál sebességre a repülést.
-
macy
addikt
Erre most mit mondjak? Ez a 2024

A hídnál egyébként felhajlik a víz a híd szintjéig, olyan mint egy domboldal

-
macy
addikt
Big Bear City

-
macy
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Az üzemanyag nem elég nálam is volt már, de azt vettem észre azért mert nem figyeltem a propeller pitch és mixture megfelelő beállítását. Vagy csak egyszerűen bug

Freelancerben mindig rászámolok 20-25%-ot arra a mennyiségre amit a mission kezdetekor kiír. Így sose fogyott még el az üzemanyag.
Nincs valakinek Winwing hotas-a, joy-a, akármije? Az őrületbe kerget már a SimApp Pro. Jó lenne belőni a rezgőmotorokat is, mert most csak futó kiengedéskor, behúzáskor jelez vissza. -
macy
addikt
Olyan mintha az idő haladásával halmozódnának a bugok. Van hogy nem indul a hajtómű, már harmadszor írja landolásnál, hogy nem a kifutóra szálltam le. Vagy tízszer fuvaroztam Afrikában, minden alkalommal dörög és villámlik. Tegnap a 737-essel FL270-en megbüntetett taxizás közbeni gyorshajtásért, aztán landolás után mutatta ugyan a taxi utat a gate-ig, de ott már nem adta be a parkolóhelyet és a küldetés végét. Egyre furább dolgokat csinál nálam a játék.
-
macy
addikt
Érdekesek ezek a talaj texturák.

-
macy
addikt
Nem vágom hogy kell repülni a Grand Caravan-nal. Elfogy az üzemanyag jóval a reptér előtt.
-
macy
addikt
Indítottam egy medevac küldit, Pilatus PC-24-et kaptam. Hát az a repcsi egy bughalmaz, szinte semmi nem működik benne. De a legjobb hogy még a futóművet se lehet felhúzni.
-
macy
addikt
válasz
xandrush0831
üzenetére
Teherszállítóra minek utastéri ablak?
-
macy
addikt
válasz
Triathlete
üzenetére
Szinkronkizáld windowsban az időt.
-
macy
addikt
Jut eszembe, nálatok van esőben víz a szélvédőn? Nálam semmi, pedig tegnap is esett mission közben. Vagy cdak azért mert nem csináltam még meg az instrument vizsgát?
-
macy
addikt
válasz
energomatt
üzenetére
Pl. én

Na megvettem az első ócskavasat. Azt mondták jó állapotban van. Mindent is szerelni kell rajta

-
macy
addikt
Továbbra is fagyogat a játék. Tegnap semmi baja nem volt órákig, ma 2 óra alatt kétszer is csontra fagyott. Fogalmam sincs mitől van de ez így játszhatatlan.
-
macy
addikt
válasz
MzperX07
üzenetére
Nem tudom mi hogy van de a steamből indított MSFS2024-ben ott van minden xbox verzión elért eredményem a karrierben.
Alapítottam egy céget, vettem egy használt Cessnát, erre ott van az opció, hogy a 23k-ért vásárolt gépet eladhatom 174k-ért. Mondom ez fura, adjuk már el, nézzük meg mi lesz. Na eladtam, úgyhogy most van pénzem de nincs repülőm, mert a legolcsóbb gép 185k
-
macy
addikt
válasz
HantekDSO
üzenetére
Eddig úgy tűnik működik, köszi. Már csak azt kéne kiderítenem, hogy van-e kavarodás az xbox és a steam verzió között.Tegnap megvettem steamen de fent van a gamepass verzió is. Azt le kéne törölnöm, csak nem tudom leradíroz-e valamit a steamesből, mert az is az xbox-ot használja. Nem akarom elbukni az eddigi haladást karrierben

-
macy
addikt
Nálam még mindig szarrá fagy a game egy idő után. És persze általában mission végén. Most is leszálltam és csontra fagyott, újra kellett indítanom a gépet.
-
macy
addikt
Tegnap este fél 7-kor kezdtem a próbálkozást, hogy bejussak a játékba. Mindent próbáltam, C++, dx, tűzfal, vírusirtó... Hiába, mindig megállt 12%-on a betöltés. 10 körül kijelentkeztem az xbox app-ból és úgy indítottam el a játékot. És betöltött bakker. Végignyomtam a traininget és megszereztem a jogsit. Ha ma este megint nem megy szétrúgom a gépet
-
macy
addikt
Szánalom ez a játék gyerekek. 12%-on áll fél órája, ki is nyomtam a francba. Nem is értem minek adták ezt így ki. Azt is agyonverném aki kitalálta ezt a streamelős baromságot.
-
macy
addikt
Szerintem ma se fogok játszani. Tuti mire hazaérek megint összefossák magukat a szerverek
-
macy
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Christmas chemtrail
-
macy
addikt
Én le se tudom tölteni a frissítést, elindítottam elkezdte letölteni, de megállt fél órája.
-
macy
addikt
válasz
energomatt
üzenetére
Nyomj egy alt+entert, hogy ablakos módba kerüljön az msfs, utána elvileg rá tudsz kattintani a belépésre.
-
macy
addikt
Használ valamelyikőtök vr-hoz openxr toolkitet? Mennyi fps javulást hoz? Mert nálam semmit nem számít, hogy azzal használom-e a játékot. Amit mondjuk nem nagyon értek, nem tudom 30-35 fps-ről feljebb tornászni az fps-t.
-
macy
addikt
Ejj, a haverok sóherek, nem veszik meg a H-145-öst, pedig a 135-ös tetszik nekik. De így meg nem tudunk együtt repülni, mert ők repülőként látnak engem. Érdekes látvány egy helyből felszálló repcsi.
-
macy
addikt
Ki akartam próbálni a vízre landolást, de nincs benne az a menü amit a videóban láttam. A műszerfalról is hiányzik két kapcsoló. A 127-es stabil verzióban sincs, meg a 129-es dev buildben se.
-
macy
addikt
Rio és a H-145. Jó ez a heli, azt hittem rosszabb lesz

-
macy
addikt
Jó lenne ez a google térkép de sajnos ilyen hibák vannak benne.
És ez a játékban is ugyanígy látszik. -
macy
addikt
Kijött az Aerosoft CRJ 900/1000.
-
macy
addikt
Nem tudom mi van ezzel a túróval, de napok óta próbálunk együtt repülni haverral és nem megy. 1-2 hónapja működött a multi, de most invitnél csak azt írja invitation pending.
-
macy
addikt
-
macy
addikt
Kész röhej, harmadszor futok neki az ingyenes EDPL reptérnek, de nem tölti le. Egész éjjel ment a gép, 31% van lent és nem tölt semmit.
-
macy
addikt
Úgy látom nem update-eli magát a CRJ. 1.0.0.1-es verzió van az Aerosoft oldalán, nálam 0.1.0 van.
-
macy
addikt
Nem tudom mi baja van most ennek a nyavajásnak, de tegnap kétszer is leállt a játék repülés közben. Nem merek rányomni a steames fájlellenőrzésre, mert állítólag volt akinek letörölte az egész játékot.
-
macy
addikt
válasz
Rakamaz
üzenetére
Köszi.
Megnéztem ma Rómát, pofás. Még a végén megtanulok repülni
Athen - RomaJut eszembe, live traffic szinte 0, vagy kétszer láttam repülőtéren felszállni AI repülőt. Ki akartam próbálni, hogy AI repülőket állítok be, de nem megy. Betöltésnél egyszerűen leáll a játék.
-
macy
addikt
válasz
Korcsii
üzenetére
Hát kell vas alá az biztos.
Jó ez a kis gép, már eljutottam addig, hogy le tudok repülni egy útvonalat, persze vannak sötét foltok, főleg landolásnál
TCAS-t fogalmam sincs hol lehet bekapcsolni, tegnap jöttem rá egy Tokió - Nagasaki vonalon, hogy hol lehet állítani a kabin nyomást, mert kétszer már kinyírtam a gépet miatta. -
macy
addikt
Senki nem vette meg a CRJ-t?
-
macy
addikt
Na, ez a Little Navmap egész jónak tűnik, tolok egy cigit, aztán megnézem hogy kell lehullani az égről a CRJ-vel

-
macy
addikt
válasz
energomatt
üzenetére
A Little Navmap fent van a gépen, de még nem mélyedtem bele, ha hazaérek átnézegetem.
Tegnap már sikerált elszakadni az aszfalttól, úgy gondoltam megtanulom az ILS- landolást, de az approach videót nézve elég sok a sötét folt
-
macy
addikt
válasz
energomatt
üzenetére
Gondoltam kell, hogy a CRJ 700-as FMS-ét be tudjam állítani.
-
macy
addikt
Kellene egy kis segítség uraim. Ahhoz hogy útvonalat tudjak tervezni, meg kell vennem a Navigraph oldalán az FMS Data-t? Ha igen, elég a térkép nélküli verzió?
-
macy
addikt
Bakker, azt csiripelik a vérebek, május 1-ig meghosszabbítják a mindent bezárunk mókát. Lesz idő repkedni.

-
macy
addikt
válasz
LWhite
üzenetére
Nem nagyon értek hozzá, ezer évvel ezelőtt repkedtem FSX-vel, de ott is csak úgy-ahogy, FMS az nekem homály volt. Azt látom, hogy a gyári gépekhez képest itt minden kapcsoló működik, a stewardess beszél az utasokak, be kell lőni mindent rendesen. Tegnap végül sikerült beindítani a gépet, ki is taxiztam a kifutóra, de felszállni már nem tudtam, valami stabot mondogatott a computer, gondolom a stabilzátor nem volt belőve. Gondoltam ktolok vele, bekapcsoltam az AI-t, de úgy se engedte.
A Simbrief, Navigraph fizetősek? Simbrief-ben csak a 1903-as Airac van nekem aktiválva. -
macy
addikt
Tegnap próbáltam beröffenteni a CRJ-t. Tutorial video, EDLP-EDDM, apu indít. Nem röffent az istennek sem. 2 órába telt mire rájöttem, hogy porzik a tank.
-
macy
addikt
Büdös életbe, csak megvettem, pedig totál hülye vagyok a nagygépekhez. Most kezdhetek tanulni.
-
macy
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Streamelik már egy páran a CRJ-t, twitch-en is meg youtube-on is.
-
macy
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Köszi.
Épp ma néztem egy videót a repcsiről, csini
-
macy
addikt
Milyen progikat használtok útvonal tervezéshez, amit be is lehet tölteni az MSFS-be?
-
macy
addikt
Nem tudom mi történt tegnap óta, de most full játszhatatlan nálam az MSFS. Leesik 3%-ra a GPU kihasználtság, 5fps, még a menüben is alig tudok navigálni. Minden más játék rendesen fut.
-
macy
addikt
válasz
energomatt
üzenetére
Ez nem bencsmark, csak jól néz ki. Nálam sajnos mikrolagol mint a bánat 1440-es felbontáson, 4k-s tv-n, 1080-ban meg nem szép.
-
macy
addikt
válasz
energomatt
üzenetére
A radeon szoftvere azt mutatja, hogy leesik a vga fogyasztása, felugrik az fps és érzésre is sokkal simábban fut a játék.
-
macy
addikt
Mi ez a hülyeség, hogy ha így kis ablakban használom a rádiót meg a térképet, duplázódik az fps?
-
macy
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Nekem is annyi volt kb. az első telepítés, bár még ez is vicc kategória.
-
macy
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Arról nem beszélve, hogy frissítés közben is fullon dolgoztatja a VGA-t. Elmennek ezek a p.csába.
-
macy
addikt
Úgy néz ki megoldódott a telepítési probléma. Kitöröltem mindent a steam-userdata mappából, így indításnál feldobta a microsoft bejelentkezést és elkezdte tölteni a 110GiB-ot. Köszi mindenkinek.
-
macy
addikt
válasz
energomatt
üzenetére
Nincs play gomb. Steamről feltette az 1GB-ot, indítom a játékot, bejön a repülős töltőképernyő, megy a csík alul és 3/4-nél megáll. Nem tölti le a 91GB-ot.Az első telepítésnél feljött egy update ablak, most semmi.
-
macy
addikt
Újra akartam installálni a játékot, indítom, elindul, de a töltő csík kb. 3/4-énél megáll és meg se moccan. Vártam vagy fél órát, de nem csinál semmit, csak az 1GB-ot szedte le steamről, a többit nem szedi.
-
macy
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
De, csak nagyon lassan, próbáltam már.
-
macy
addikt
Na, mondja meg valaki ezt miért csinálja nálam a vízzel.

-
macy
addikt
válasz
energomatt
üzenetére
Próbáld meg hogy alt+enterrel átváltasz ablakos módba és lehúzod.
-
macy
addikt
válasz
lanszelot
üzenetére
Helikopternél nagyon kell a pedál, emelkedésnél és süllyedésnél a rotor elcsavarja a helikoptert. Ott elég kényelmetlen a joyt tekergetni miközben mozgatod is előre-hátra. Egy Kamovnál nem annyira fontos, mert a két rotor kiegyenlíti ezt a csavarodást, de Huey-nál vagy Mi-8-asnál nagyon jó ha van pedál is.
-
macy
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Kizárt dolog, szerintem valami bug lehet és újra le akarja tölteni a játékot.
-
macy
addikt
Steam-es verziót nem frissítik? Nálam még 1.7.12.0 van.
-
macy
addikt
Nem tudja valaki, hogy a 787-es IFR repülés közben miért kacsázik jobbra-balra az útvonalon? Nem tudom, hogy én nem állítotk be valamit vagy más bibi van. Kétszer repültem vele Budapest - Fiume útvonalat, egyenesen még nem repült, tiszta vízszintes hullámvasút volt az út.
-
macy
addikt
Csak annyit, hogy a simában is megvan ez az akadás a gázkaron, alul is meg fent is, bár ez engem nem zavar. Egyébként az összes tekerentyű, a mini joy is kontakt hibás már. Gázkarnak még használható, de a joyt lecseréltem pár éve egy Javelinre. Az x52-t vagy 15 éve vettem 15ezerért, annyit megért.
-
macy
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Azt olvastam, hogy FSX-et a telepítőjével kell uninstallálni.
-
macy
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
A telepítőben nincs benne az exe? Próbáld meg bemásolni valahova, hátha csinál valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Anyagi helyzetek és életutak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Warhammer 40.000
- Lightyear - befektetési app
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest