- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
balage1989 #10619 üzenetére
Majdnem kész. Pontos megjelenési dátumot már inkább nem közölnek.
Szerintem karácsony előtt már kint lesz.
-
Asbee
veterán
válasz
balage1989 #9962 üzenetére
Én váltottam ati kártyát nvidiára és nem lett igazán különbség. Inkább a proci a lényeg.
-
RCH663
aktív tag
válasz
balage1989 #9955 üzenetére
CCC-ben másik játéknak nem vetted fel az Anti aliassingot, és felejtetted úgy?
-
RCH663
aktív tag
válasz
balage1989 #9947 üzenetére
Nevemre kattintva cikk, olvasd VÉGIG FIGYELMESEN 2x!! és csak az után kezd el a próbálkozást. Egy olvasás, és a bejegyzések véletlen próbálgatása káros az FSX teljesítményére, és a user idegrendszerérre.
Mit változattál, telepítettél a "mostanában" előtt ?
Port takarítsd le, hűtést ellenőrizd, defrag, vírus, stb...
-
Cypresss
senior tag
válasz
balage1989 #9282 üzenetére
Én csináltatok egyet a HighFly-os fiúkkal.
Itt tartunk most:
Szia,
Össze kellene futnunk a szimulátorod ügyében. Nekikezdtünk néhány mechanikai dolog gyártásának ami a te szimulátorodba is jó lehet, de addig is itt van néhány tájékoztató ár. Ezek már jóval pontosabbak mint amit a legutóbb küldtem, de még mindig van néhány egyeztetni való.
Árak (tájékoztató jelleggel):
Megnevezés Leírás Eladási EUR Price HUF
MainPanel Captain és Center Main panel, FMS, MCP, Sixpack recall, Fire-, Master Caution, EFIS, AFDS, Gear 5 094,00 EUR 1 528 200 Ft
Pedestal Full pedestal 4 216,80 EUR 1 265 040 Ft
Overhead Full functioned OH, analog műszerek nélkül 2 108,40 EUR 632 520 Ft
Overhead Analog műszerek 1 951,20 EUR 585 360 Ft
Installing+shipping Szállítás, összeszerelés és konfigurálás 3 600,00 EUR 1 080 000 Ft
Összesen 16 970,40 EUR 5 091 120 FtAmit ez az ár nem tartalmaz. Pedálok, vetítés (el kellene döntenük, hogy mennyire komoly projektoros ill. monitoros rendszert szeretnél), yoke, orrfutó, Szerverek (PC-k), szoftverek. Ezekkel kapcsolatban még lesz néhány kérdésem.
Cseh Tamás
Mindezt úgy, hogy van MCP+EFIS kombóm és FMC-m is, tehát ezeket már nem kell megvenni.
Tapasztalatok szerint, tőlük és tőlük érdemes vásárolni. De ha tökéletes minőséget és élethűséget szeretnél aranyárban, akkor csak is ŐŐŐŐŐŐŐK jöhetnek szóba.
A Cockpitsonic ellenben igénytelen cuccokat gyárt, nagy ívben kerülendők. -
RCH663
aktív tag
válasz
Olyan 10 millió hángérien buznyák, meg 10.000 munkaóra.
-
cintula187
addikt
válasz
-
boeing
őstag
válasz
Egy jobb autó ára,az biztos.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
balage1989 #9168 üzenetére
Jajj, véletlen rányomtam a cancel-re. Na mind1.
Gondoltam azért jobb, mint amennyire a videón látszik. De az elmondásod alapján nem. Majd esetleg legközelebb.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
balage1989 #9166 üzenetére
Talán véletlenül ráfeküdtél a delete gombra?
Mesélj, milyen volt egy fsx-fs9-hez képest (grafika, fizika, szimulátor élmény)? Most szedem én is, de lehet, hogy még meggondolom magam. -
macy
addikt
válasz
balage1989 #8957 üzenetére
Uninstallálnom kellett a Comodo-t, máshogy nem ment.
-
Cypresss
senior tag
válasz
balage1989 #8916 üzenetére
Találsz erre a célra egy nagyon jó programcsomagot ITT
Youtubeon található számokat tudod leszedni és mp3-ba konvertálni, videókat ugyancsak letudod szedni és különböző formátumba menteni. De ezenkívül van még kb ezerféle szolgáltatása. Nem sorolnám fel mindet, töltsd le és próbáld ki, tetszetős kis GUI kezelőfelülete van.
-
boeing
őstag
válasz
Hi 8GB a eredeti,youtubról szed le és konvertáld át ennyi.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Ha kell a video, le tudod tölteni akár onnan a youtube-ról is. Feltalálták az IDM-et erre a célra pl. Azzal egy klikk és letöltheted az egészet. Ja, full HD-ben majd feltölti valahová Boeing, X giga méretben, X nap alatt. Csak hová, ahol ingyenesen van akkora upload tár? Tja, ba-be-ban -ben..
-
fatal`
titán
válasz
balage1989 #8866 üzenetére
Próbáld meg az FS9est, szerintem működik X alatt is.
-
Đusty
addikt
válasz
balage1989 #8849 üzenetére
Szia! Köszi a választ és a linket, sajnos érteni nem értem de valami dereng. Mikor kell kapcsolni a VOR/LOC-ot és mikor az APP-t? Az APP nem is marad világítva csak a vor/loc? Illetve ami feltűnt, hogy a kanyart nem az fmc alapján tervezett útvonalon veszi be hanem headinggel fordítja a gépet és akkor kapcsolja a vort. Valamint eddig én a második (jobb oldali) autopilot kapcsolot sem használtam, az mikor és mire kell?
-
Đusty
addikt
válasz
balage1989 #8779 üzenetére
Na megvan gyanús volt. Szóval az fmc-n tudom állítani.
Köszönöm szépen a segítséget. -
Đusty
addikt
válasz
balage1989 #8776 üzenetére
Szia!
A PMDG oldalán hivatalosan fenn van 2 ingyenes malév festés is.
Ja bocsi ezek 800-asok na mindegy hátha valakinek jól jön:
(törölni a hozzászólást úgysem tudom)Nekem az a bajom ezekkel, hogy megváltozik a belső műszerezettség is és azt nagyon nem szeretem, nekem baromi zavaró.
Most olyat keresek ami csak a külső festést változtatja, ha valaki tud segítsen! -
RCH663
aktív tag
válasz
balage1989 #8759 üzenetére
Valószínűleg nem mert a 4850 abba a kategóriába tartozik amire még anno számoltak a grafikus motor készítésénél, belülről ez még egyszerűbb utasítás készletekkel vezérelhető amire valamennyire optimalizálva lett anno az FSX.
Ahogy nézem nálad a sajnos vas csere ami első körben segíthet. Mind a proci, mind a memória nagyon lassú. Ha default dolgok felett elfogadható teljesítményt el is lehet érni vele, egy jobb addon scenery, és/vagy pmdg gép és máris 10 alá esik az fps
-
RCH663
aktív tag
válasz
balage1989 #8754 üzenetére
Nagy valószínűséggel, mert az Acceleration bár tartalmazza az sp2-t de sok minden mást is. Viszont ha acceleration-t akarsz telepíteni akkor teljesen újra kell rakni az FS-t!
Itt van egy leírás a telepítésről, érdemes elolvasni és betartani az itt leírtakat.
Nekem anno a harmadik telepítésre lett jó, mert ekkor tartottam be lépésről lépésre az itt leírtakat.
-
ádika86
aktív tag
válasz
balage1989 #8726 üzenetére
2.00
azt azért tegyük hozzá, hogy:
airbus x v1.22 +
ultimate traffic 2 50%-on +
rex overdrive +
gex europe +
shade for fsx +
ezdok camerával nézelődök.na ezekkel felhős időben 8-10 fps egy landing lhbp-n, és a rex textúrák 1024-esek.
gyalázatos az fsx optimalizáltsága.
-
Asbee
veterán
válasz
balage1989 #8723 üzenetére
Sajnos nekem se hozott javulást pedig règen sokkal jobban futott, ezèrt próbàltam me. Lehet új ati driverrel nem oké valami.
-
Korcsii
őstag
válasz
balage1989 #8583 üzenetére
Bug. Az adott magasságon lévő látástávolsággal torzítja a látnivalót az FSX. Azaz földközelben nem látsz az orrodig, mert 0200m, de fentről meg mindent lársz, mert 9999.
Ha jól tudom ActiveSky-ben van olyan, hogy köd szimulálása felhővel, az talán pont ezt a problémát hivatott orvosolni.
-
fatal`
titán
válasz
balage1989 #8585 üzenetére
Ilyen az FS Engine.
ASEt használj az valamennyire javítja, de nem tökéletes.
-
Geryson
addikt
válasz
balage1989 #8585 üzenetére
Próbáld ki akkor a másikat, amit írtam (cloud drawing distance, vagy mi), hátha, de sajnos a legtöbbször fent tisztulni fog, pedig nem kéne.
-
Geryson
addikt
válasz
balage1989 #8583 üzenetére
Azt mindenképpen érdemes megnézni, hogy az AS rendesen leszimulálja-e az időjárást, azaz mutatja-e, hogy köd van LHBP-n. Ennek ellenére pont Chichago-ban volt tegnap olyanom, hogy hatalmas köd volt AS szerint, én simán láttam a tájat, erre olyan 10000 láb környékén egyszer csak megjelent a köd egészen a földig.
Hasonlóan nagyon sokszor előfordul, hogy utazón kitisztul az ég nálam is, valamit ezen lehet segíteni, hogy a felhőzet rajzolást (valami ilyesmi a neve) elhúzod egészen 160 km-ig (ha jól tudom ez a max.), de mondjuk ez akkor kajálja is az erőforrást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 4
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest