- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChipKng
aktív tag
Lehet ezt vizionalni, mert szerintem elobb-utobb odaig fog vezetni a second life meg hasonlok...
Egyebkent a BattleField3-ban nagyonszepen es elvezetesen van megcsinalva a felhok/terep kidolgozasa (nomeg a repulo belseje), csak hat az iranyitas ugye....Azert egy poen erejeig ajanlom a kiprobalasat. El birnam viselni azt a szintu kidolgozottsagot... XP10 tenyleg jol nez ki. Ha tenyleg van demo, kiprobalom en is...
-
Geryson
addikt
És egyszerre akarod a kettőt? Én anno FS9 és FSX-el próbálkoztam így (még amikor kijött az FSX és tesztelgettük) és nekem nagyon instabil volt az eredmény. Fagytam, hihetetlen sokat darált a gép töltéseknél és egyértelműen megszűnt amikor töröltem az FSX-et. Bár lehet már az segít ha külön partícióba rakod, nekem egy meghajtón volt.
-
Geryson
addikt
FS2000-ben nem tudom, hogy van-e ablak dokkolási mód, azaz a több képernyő bekapcsolásának lehetősége. Ehhez próba után meg is lesz a válasz.
Ami tuti, hogy makulátlan lesz az FPS-ed, a grafikád ellenben hagy majd maga mögött azért kívánnivalót és szerintem a kiegészítők beszerzése sem olyan széleskörű még.
-
Korcsii
őstag
Flight Sim Labs valóban nem ingyen adja, de a British Airways Virtual-nál meg voltak őrülve érte anno, amikor végre megjelent.
avsim viszont ingyenes, igaz emiatt általában nem is annyira jó, mint a fizetős - de hát valamit valamiért. Viszont komoly tapasztalatom ezzel sincs.
-
Korcsii
őstag
Van concorde kiegészítő is
Flight Sim Labs féle ConcordeX-et szokták dicsérni. Nn avsim-en találtam anno, de igazából rendesen még nem repültem vele (csak videó felvételhez random irányban, random sebességgel, random magasságban - és akkor most rám lehet szólni, hogy rossz sorrendben mondom).
Amúgy legyen 3 tengely, és máris jó a joy... illetve az olcsó logitech-ek szenzorát szokták szidni elhasználódás miatt. Jelenleg Saitek Cyborg Evo-val tolom, anno épp kiszórták a készletet MM-ban amikor arra jártunk, így bár nem volt célunk, mégis megvettük (2k-ért simán).
-
Geryson
addikt
Én is úgy játszottam anno 2004-ben, hogy előttem a cockpit 2D-ben, a másikon meg overhead háttérben, előtte FMC és throttle panelek. A világ legkényelmesebb dolga, de valóban kajálja is az energiát, merthogy 2 monitort hajtasz meg a kártyáddal.
FSX-ben még szerintem nálam sem menne el szépen a 2 monitor, FS9-ben viszont akár majdnem csúcs grafikával is tolhatod neki.
-
andorra
őstag
Az teljesen tőled függ. Nyithatsz másik ablakot tetszőleges + nézettel, ez jelentősen csökkenti azonban az FPS-t. Kitehetsz a gép műszerfaláról egyes paneleket. Komolyabb felhasználok azonban itt egyéb programokat futtatnak, amelyek a repüléssel kapcsolatosak.
A bővítés alighanem kevés lesz, új konfig kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest