- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
MrPetya19 #13131 üzenetére
Semmi spec, bár a kép közel 3-4 éves (2-nél több, annyi most a fiam
). A Windowsban engedve volt a második megjelenítő kiterjesztett asztalra, a főképernyőn indul az FSX, aztán a plusz ablakokat szimplán áthúzom a második képernyőre. Annyi a lényeg, hogy az elsődleges kijelző felbontására állítom az FSX-et. Steam verzióval ezt még nem néztem, talán hétvégén összelapátolom újra
-
Korcsii
őstag
válasz
MrPetya19 #12982 üzenetére
FSUIPC + WideFS?
LWhite:
Az FS Global független, bármikor telepíthető.Az FTX Glabálnál viszont a base az alap, az mindenképp kell, a többi arra épül, de a Vector és az openLC között a sorrend szerintem mindegy.
Amúgy az oldalon még vannak letölthető repterek is az FTX Global-hoz.
-
aviator
tag
válasz
MrPetya19 #12181 üzenetére
Azt hiszem az enyém is realtek, de mindjárt megnézem. Genius 5.1 hangrendszerem van, a 3 jack dugós megoldást használnám. Windows-ban a hangszóró beállításoknál ha rákattintok az egyes hangszórókra akkor mind szól megfelelően. Megnézem a drivert. Egyéb ötlet ha esetleg továbbra sem jó? FSX-ben nincs erre külön beállítás?
-
fatal`
titán
válasz
MrPetya19 #11896 üzenetére
Mit értesz komok alatt?
A VatSimen még az IVAOnál is jobban tartják a szabályokat. Bohóckodni jelenleg tudtommal nem lehet, mert lelőtték a gamespyt.
(#11897) core2: Az árakat passzolom, szerintem annál olcsóbban nem nagyon lehet beszerezni.
AMD-vel nem tudom milyen teljesítményt nyújt, de az FPS nagyban függ a használt kiegészítőkkel. Az alapjáték gond nélkül el fog futni, persze az élmény messze nem ugyanaz, mint addonokkal.
Joystickból gyakorlatilag bármelyik jó, arra figyelj, hogy a nyele forduljon (Z tengely) az oldalkormányhoz. Nekem egy Saitek Cyborg EVO van, ellátja a feladatát, 5-6k körül vettem, de úgy tudom már nem kapható.
-
Đusty
addikt
válasz
MrPetya19 #11866 üzenetére
Ha eljössz érte a XI. ker-be adok egyet (egy 2L-es kóla elég cserébe)
Annyi a gondja, hogy a Z tengely vagy melyik szóval ami a repülőn az oldalkormány potihibás, és berángat, ha azt nem használod minden gomb és irány jól működik. (Tiszta highly feeling)
egyébként ilyen: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest