Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- iPhone topik
- Két kinyithatós Oppo is érkezhet idén
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Shimán

Igaz már van sztem több mint két hónapja, hogy avval repültem, de az még jobban is megy. Igaz előtte meg kellett nézni egy két videót, emrt azelőtt már régen repültem 747-essel, szóval fel kellett eleveníteni az élményt, de hidd el, ment.
Van is Belgrádba vele egy utam VATSIM-en.Nem tudom, amúgy valamiért nekem kicsit más az FMC-je, oks, legs meg a többi mind ugyanaz, oké, de valamiért nem jöttem rá, hogyan kell pontot törölni. Illetve csak azokat a dolgokat vágom FMC-ben, hogy a minimális szint menjen. SID, felszállás, egyéb apróságok...STAR...leszállás, ilyesmi. Majd ha egyszer jobban ráérek, akkor kicsit jobban belemélyedek, de egyelőre annyi tudás is elég, hogy repülni tudjak.Oké, megértem, ha te úg gondolod, hogy ez nem repülés, hanem csak bohóckodás
Amúgy mivel régen repültem 747-tel, hirtelen nem is vágom, hogy kellett e pölö LHBP-LOWW-nél SID-nél tranzisönt állítani.
MD-11-nél nincs ilyen gond.
RWY: offline-ban 31L,
SID: TORNO3S
STAR: GIGO1W, oszt csókolom, má megyünk is
Na jó, nem
de kábé
de a 737-esnél tudtommal be kell állítani atranzisönt, legalábbis GIGOR PESAT irányba.
Valahgy nekem azMD-11 FMC-je egyszerűbb, vagy könynebben átlátható, vagy nem is tudom. Tudom, hogy tudnánk vitatkozni, de mégsem akarok. Tudom hogy kicsit te jobban vágod a dolgokat, és tudnál újat mondani, de nekem így pont jó ahogy van az egész
Aztán majd ha egy kicsit jobban ráérek
Akkor....
Amúgy meghallgatok minden jótanácsot, segítő szót, tippet trükköt, oktatást, akármit, amivel kicsit tágíthatom a tudást
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gitáros topic
- Gaming notebook topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mini-ITX
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung S24 FE dual sim független Garanciális hibátlan készülék korrekt áron!
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest