Hirdetés
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
Aktív témák
-
tomyka74
senior tag
válasz
DeFranco
üzenetére
nemtom pontosan mire is gondolok csak ahogy olvasgatok mindenfelé utána, olyan vagy működik rendesen vagy nem szaga van az SSD-s WIN-ek! nekem pl. a BIOS-ban nem is tudsz AHCI-t állítani, nincs ilyen lehetőség!!!
valamiért ugy érzem mintha 5-10 mp hamarabb bootolási időért nem érdemes ennyi pénzt bele feccelni!
hát könyörgöm MÁSODPERCEKről beszélünk!!!!
ha jól látom a dolgot akkor csak a bootolási idő rövidül a program utána már ugyanolyan sebességgel fog menni mint HDD-ről, ezért nem értem erre miért van szükség, pár szaros mp-ért?!
nyugodtan okíts ki lécci, mert lehet nem jól látom az egészet mert ugye nem értek hozzá csak olvasgatok egyenlőre, hogy tudjam érdemes-e ez nekem!!!!!!!!
Aktív témák
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ha jól látom a dolgot akkor csak a bootolási idő rövidül a program utána már ugyanolyan sebességgel fog menni mint HDD-ről, ezért nem értem erre miért van szükség, pár szaros mp-ért?!