- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Macrodroid
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
bluobluo75
üzenetére
Hát, a file másolás, meg a max. átviteli sebesség az biztos előjön, mint különbség.
De ha HDD-ről váltottál SSD-re, akkor ott kell lennie egy olyan hatalmas disznó ugrásnak a sebességben, ami után már (napi átlag használatban) nem hiszem, hogy olyan nagyon feltűnne, hogy SATA2, vagy három. Mert azt észreveszed, hogy 5 másodpercig töltődött eddig a firefox, most pedig benn van 1 alatt a SATA2-vel, de az már nem észlelhető, hogy SATA3-on ugyanez meglenne 5-6 tizedmásodperc alatt is.
Szerintem. De majd megírom, hogy milyen a SATA2-vel.Én ettől "vesztem meg". AMD Liano, megtámogatva az SSD-vel.
AMD A4-3400 Llano APU ismertető és teszt
A videó harmadik percénél estem hanyatt. Mi a f**** villódzik ezen? Ja, akkor jöttem rá, SSD-ről töltődnek a programok...
Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest