Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, két SSD-s kérdésem lenne.
Egyik: win7+progik telepítése után csináltam egy ghostot az adatokról, ami kb 5 giga lett. Namost azt olvastam, hogy SSD-nél fontos, hogy szektor elején kezdődjön a win7 (remélem jól írom) de ghost felrakása után ez nem biztos, hogy így lesz. (ellenben a friss telepítéssel, akkor biztosan ott kezdődik)
Szóval hogyan lehet akkor a ghostot úgy visszaállítani, hogy az jó helyen legyen?Másik: bootoláskor nem akar az SSD-ről bootolni, még a biosban sem látja a vinyók között (2db sata vinyó) az SSD-t. De ha előhozom boot elején F8-cal a boot-választót, ott már szerepel az SSD. De jó lenne ha nem kéne mindig ezzel indítanom. Egyébként egy IDE-s vinyó csatlakoztatása óta csinálja ezt, amit már ki is vettem egyébként de nem javult meg.
Előre is köszönöm az ötleteket! -
Kloden
senior tag
Kíváncsian várom a mo-i betörést, a vinyókkal úgyis mindig csak a gond van.
Ez is olyan mint fél éve még a ddr3. Nem éri meg a pluszpénzt, de lassan eljön az idejük! -
Kloden
senior tag

resized.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest