Hirdetés
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Továbbfejlesztett TruSense érzékelőt villantott a Huawei
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
sir fg
aktív tag
válasz
Ringman #42460 üzenetére
Azt nem tudom, de:
így 5 nap alatt írsz annyit, amennyi a kapacitása. Azaz (ha tökéletesen kiegyenlítetten vannak használva a cellák, amiről a vezérlő próbál gondoskodni) 1 év alatt minden cella 71-szer van újraírva. Ha egy cella átlagosan 5000 írási ciklust bír ki, akkor szerintem nem kell aggódni.
Amúgy az a baj, hogy az átlagfelhasználás bármit jelenthet. Van, aki napi 2 órára kapcsolja be a gépet, és netezik, másnak egész nap megy. Van, aki játszik, mások fényképeket szerkesztenek gyakran... Szóval mi számít átlagosnak?
Leírnám amúgy, mennyi nálam az érték, csak nem vagyok otthon. De én például naponta 1-2 órára kapcsolom be a gépet...
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Továbbfejlesztett TruSense érzékelőt villantott a Huawei
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Revolut
- További aktív témák...
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- WD Blue SN580 2TB NVMe SSD - garancia
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest