- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
sir fg
aktív tag
válasz
Ringman #42460 üzenetére
Azt nem tudom, de:
így 5 nap alatt írsz annyit, amennyi a kapacitása. Azaz (ha tökéletesen kiegyenlítetten vannak használva a cellák, amiről a vezérlő próbál gondoskodni) 1 év alatt minden cella 71-szer van újraírva. Ha egy cella átlagosan 5000 írási ciklust bír ki, akkor szerintem nem kell aggódni.
Amúgy az a baj, hogy az átlagfelhasználás bármit jelenthet. Van, aki napi 2 órára kapcsolja be a gépet, és netezik, másnak egész nap megy. Van, aki játszik, mások fényképeket szerkesztenek gyakran... Szóval mi számít átlagosnak?
Leírnám amúgy, mennyi nálam az érték, csak nem vagyok otthon. De én például naponta 1-2 órára kapcsolom be a gépet... -
válasz
Ringman #33337 üzenetére
igen, csak az általad linkelten van valami "kerethez hasonlító tárgy" is("kicsit" korrektebb megoldás). Azon a régi laposon a "súrlódás" tartotta bent a HDD-t, olyan szoros volt, hogy féltem, hogy a szalag, amivel ki lehet húzni, az ki- vagy el fog szakadni...
(csak a hdd jön ki, semmi keret meg hasonló, mint a think-en)
-
Formaster
addikt
válasz
Ringman #31135 üzenetére
Huha, valamit nagyon keversz. A micro sata az más dolog, ott kell egy átalakító sata-ról micro sata-ra.
A pcie x1 az pcie foglalat, köze nincs a sata-hoz. Össze sem hasonlítható. Ha Revo-ban gondolkozol, az pedig nem fér be az x1 foglalatba, mert ugya az x4 mérete nagyobb, csak nagyobba tehető, mondjuk x8 vagy x16.
Vagy valami micro sata cuccban? Mert az nem PC-be való az 1.8"-os méretével.
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest