Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Aktív témák
-
Yany
addikt
A hibernálás nem csak arra szolgál (sőt, szvsz elsősorban nem), hogy a boot-időd csökkenjen, hanem hogy a félbehagyott munkafolyamatodat a bekapcsolás után folytathasd. Speciel én erről nem is tudnék lemondani. Hibernáláskor egyébként nem sok elektron utazik, legalábbis egy idő után:
"In Windows Vista, 'Stand By' and 'Hibernate' have been combined into an additional 'Sleep' function which is active by default. When chosen, this new 'Sleep" mode saves information from the computer's memory to the hibernation file on disk, but instead of turning off the computer, it simultaneously enters Standby mode. After a specified amount of time (3 hours by default), it shuts down (hibernates). If power is lost during Standby mode, the system resumes from the existing hibernate image on disk. Sleep mode, thus, offers the benefits of fast suspend and resume when in Standby mode and reliability when resuming from hibernation, in case of power loss.[...]"
Aktív témák
- Apple MacBook
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Elfelejtettem a film címét
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest