- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
válasz
bundaska #42495 üzenetére
A bejegyzésemben van több Giga alaplap, ismerős BIOS beállításokkal fogsz találkozni, de utólag nem lehet csak simán IDE-ről átállni AHCI-re, előtte egy registry kulcs módosítás szükséges, még mielőtt a BIOS beállítás megtörténik.
Szintén a bejegyzésemben, annak is a vége felé a "6. SATA IDE módban telepítettem a Windows 7-t, utólag át lehet állítani SATA AHCI módra?" pontban olvashatsz ennek a kivitelezéséről. -
-
scope2007
addikt
válasz
bundaska #24371 üzenetére
ezzel a progival meglehet nézni a már bekötött eszközöket milyen vezérlőn ülnek.
Drive Controller Info 2.1.4. .NET framework 3.5 kell hozzá
-
kerekfej
őstag
-
Dragon27
senior tag
válasz
bundaska #24155 üzenetére
jozsi252 crystal disk mark Nem használom mert Szerintem nem valós értékeket mutat .. Ezért használtam a HD Tune Pro és Atto disk benchmarkot
Érdekes az hogy amiben SandForce van a gyári érték közelébe sincs a crystal disk markal
De ha Marvell vezérlős a gyári érték felett teljesít ..
A gyártók inkább kihozzák a maximumot az SSD teszteléssorán és Azt írják rá .... crystal azért készült hogy Marvell vezérlős SSD-k is jól teljesítsen ..
De megnéztem jó pár tesztet így tudtam hogy gyengén szerepel crystal disk markal Így nemért meglepetés ... ( crystal azért kipróbáltam )
A rendszer számára vettem nem tesztelésrebundaska Igen meg .. A HDD után gyors , Win7 számára tökéletes 7,9 pont
GT90 gyárilag frissítve érkezett , Win7 telepítés 5-6 perc , 1 ami picit zavart hogy a SATA kábel fémpöckei nem rögzülnek az ssd-be ((nem stabil) de nem esik ki) Mivel ez az első SSD-m így nem tudom másikhoz viszonyítani .. Ezért nem akarlak rábeszélni
De nem bántam meg számomra megfelel ,,... -
fagy53
nagyúr
válasz
bundaska #24139 üzenetére
A korábbi SF vezérlős Corsair éppenúgy szenvedett, mint az OCZ a külföldi fórumok szerint. Én nem tudom, hogy 3-asban lévő vezérlő fw-e mennyire problémamentes és nem is próbálnám ki, de rajta aki teheti gyűjtsön tapasztalatot, reméljük nem csalódik.
Szerintem a bench-ekben kimutatható különbségek nem indokolják, hogy kisérletezzünk a pénzünkkel, inkább a járt utat kellene választani és ott is van választék. -
sapphie
csendes tag
válasz
bundaska #18657 üzenetére
Én pár órája rendeltem egy ilyet Crucial SSD 64GB Crucial 2,5" (6.3cm) C300 retail CTFDDAC064MAG-1G1
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- 3D nyomtatás
- BestBuy ruhás topik
- Építő/felújító topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest