Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
-
d@minator
addikt
válasz
randras
üzenetére
Jó kérdés, mert már emiatt töröltem de majd visszateszem. Nem mintha zavart volna egyszerűen kíváncsi voltam, hogy a RD okozza e. Az biztos, hogy FAT16, Autosave nem hanem csak kikapcskor. Az Options fülön szerintem semmit. Win vagy Dos azt nem tudom. Jövő héten ha több időm lesz próbálgatom tedd azt te is.

-
-
stm_
tag
válasz
randras
üzenetére
Minden ilyesmi ki van lőve illetve átállítva.
Egy teszt volt CrystalDiskMark-al tehát attól sem lehet.
Valamit folyamatosan írkál ez a sz@r... annak ellenére, hogy kb mindent úgy állítottam be, hogy kímélje az sdd-t. Hát nem lesz így valami hosszú életű.

My SSD is faster than......

-
válasz
randras
üzenetére
Ugyanaz, mint a 470-es esetében B=Basic(Ezek a jelölések egységesek, várhatóan a következő generációs Samsung SSD-knél is megmarad). A Samsung oldalán is van lehetőség összehasonlítani az SSD-ket: B vs. N vs. D
ETOM
Jobb az ilyen kérdést kivesézni, körbejárni, úgyis idővel majd kiderül, hogy mi lesz a sorsa az SSD-nek, de a lényeg, hogy a piros led-es szitu megszűnt. -
rbalint88
veterán
-
Bodor
veterán
válasz
randras
üzenetére
A felsoroltjaid közül egyedül a A-Data S596 64GB ajánlott, de azonos áron van annál jobb is!
Tudod, az olcsó néha drágább....
No meg itt is vannak tippek!
-
Mi5i
aktív tag
válasz
randras
üzenetére
Lassabb főképp, és nem annyira tartós - tehát elvileg élettartama rövidebb - mint a nagytesóé. Sima Corsair Force (nem GT) vagy Agility3 alá pl. azért nem adnám.
v+100-as Kingston is javasolt volt nem annyira régen, illetve néhány hsz-t feljebb szkrollozol, akkor láthatsz még listát a javasolt ssd-kről. Szemezgess
(#33085) degec:
Sokan használnak itt raid0-ban ssd-ket, hogy sata2 és ssd sata3, nem sok vizet zavar. Nem ettől lesz gond, ha bármi is lesz. Gyaníthatóan raid1 is simán kell, hogy menjen.
Atom fontos cuccok miatt javasolnám azért egy hdd beszorítását is akár, amire némi időközönként menne az auto backup.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- Projektor topic
- Bittorrent topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux kezdőknek
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- További aktív témák...
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Frissítve 04/24!! 4TB HDD 100/100 - Több darab!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

most hagytam azon az erteken amit alapbol irt es igy csinalt melle egy 350 Mb-s rendszer nevu particiot. Akkor nem is igazan kell particionalni? Igy formazatlanul nyomok egy tovabb gombot es ugy is jo lesz?