- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
kabanka
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
ok akkor figyelem itt... eddig úgy vagyok bele hogy ssd komoly szopás. Lehet hogy gyorsabb, elérésben de pl nekem bekapcsolástól feláll a rendszerem 20-30 mp között. SSDvel meg több mint 30mp? Most van egy bontatlan lehet eladom így mert ha achira kell áttenni akkor megy fel hardveraprora. Felesleges szenvedés. Youtube-on megnézve jópár videót a raid0val összehasonlítva eléggé néztem hogy azért a raid kicsit sem ilyen lassú. Persze ha 128 Stripekre osztjuk alig van különbség de 64esen már szépen érezni a lendületet. Az meg hogy a PS hány mp alatt indul el... nekem konkrétan 5-6 mp alatt áll. Nekem eddig eléggé elment a kedvem az ssdktől, meg hogy mennyi behal meg ilyen firmware meg olyan. Nemár, berakom menjen. Megint bonyolítjuk a gépeket össze vissza aztán lelassul meg kutyaf@sza aztán wd raid meg belőttem és megy nem lassult nyár óta semmit. szóval valaki világosítson fel kibontsam vagy sem?
mert ez elszomorítópersze tisztában vagyok az eléréssek meg satöbbi ne nézzetek hülyének csak az hogy most megnyitok 10 weblapot egyszerre meg 2 PS.t meg 3 db 3Dsmaxot eléggé valószinűtlen

Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Corsair MP600 Elite 1TB NVMe SSD ÚJ, bontatlan
- Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / 250GB Sata SSD
- Eladó 4 darab nvme 512GB Sdd + 2 darab nvme 256 GB ssd. 2230-as méret
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- MinisForum HM80 mini PC - Ryzen 7 4800 / 16GB / 512 GB SSD / Win 11
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mert ez elszomorító