Hirdetés
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Tauren45
aktív tag
Sziasztok.
A Lenovo W510et szeretném feltúrbózni egy SSD-vel de pár dolog tisztázatlan előttem:
Például:
1. Melyik SSD-t vegyem.
2. Ahogy olvasgattam a Lenovo fórumát a Crucial M4 256GB-tos SSD és a Samsung 830 256GB-tos az ami ajánlott.
Le is van írva a Specifikációk közt, hogy a max amit támogat az 256GB Jelenleg, de elméletileg már készül a "javítás" amivel képes lesz 512+GB-tot fogadni <<-- Érdemes lenne várni?
Na most én azt nem értem, hogy a Crucial honlapján miért az az SSD támogatott 100%-an amihez van egy USB kábel. Az külső SSD-nek számít nem?
Én belsőt szeretnék.
Gondolom akkor csak annyi a teendőm, hogy olyat választok amihez nincs ilyen adat kábel?
A két SSD közt 5€ az árkülönbség.3. Mennyi egy ilyen SSD átlag életkora, hogy ha a gép napi 8-9 órában megy nem csak üresjáratban.
Segítségeteket, javaslatotokat előre is köszönöm.

Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest