- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Jakuu
őstag
válasz
martin66
üzenetére
"Miért van az, hogy most újra raktam a windows 7-et ultimate-t pendrive-ról 64-bit és amikor bebootolt akkor vártam míg végig megy a fekete képben fehér csík amin beért bejönne a nyelv választő helyett a nyelv választó előtt várt 10 percet már az ideg rángatózott bennem, hogy ez az OCZ agility 2 60Gb-os miért ilyen lassú."
Eloszor mar megbocsass, de valami ertheto modon probald megfogalmazni, mi a bajod.
A win7 telepites ami lassu ? Vagy mar amikor kesz az ujratelepites az utana levo boot fazis ?
Mert ha az elso, en nem csodalkozom a lassusagon pendriverol torteno telepitesnel.
Ha a masodik akkor valami mas a nyug, de amig nem fogalmazod meg rendesen a problemadat, eleg nehez lesz segiteni.Jah es a masik fele, legkozelebb ne hasznald a Win7 particio manageret mert csak nyug van vele, mert amikor kreal egy particiot ele letrehoz egy 100MB-s kulon particiot es neha az kepes bekavarni.
nalam pl megakasztotta az ACHI BIOS-t 15-os hibaval mindig elszallt es addig nem is tudtam bootolni, amig a 100MBs particiot le nem toroltem egy masik particio managerrel.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest