Aktív témák

• Jakuu

őstag

válasz martin66 #11668 üzenetére

"Miért van az, hogy most újra raktam a windows 7-et ultimate-t pendrive-ról 64-bit és amikor bebootolt akkor vártam míg végig megy a fekete képben fehér csík amin beért bejönne a nyelv választő helyett a nyelv választó előtt várt 10 percet már az ideg rángatózott bennem, hogy ez az OCZ agility 2 60Gb-os miért ilyen lassú."

Eloszor mar megbocsass, de valami ertheto modon probald megfogalmazni, mi a bajod.
    A win7 telepites ami lassu ? Vagy mar amikor kesz az ujratelepites az utana levo boot fazis ?
    Mert ha az elso, en nem csodalkozom a lassusagon pendriverol torteno telepitesnel.
    Ha a masodik akkor valami mas a nyug, de amig nem fogalmazod meg rendesen a problemadat, eleg nehez lesz segiteni.

Jah es a masik fele, legkozelebb ne hasznald a Win7 particio manageret mert csak nyug van vele, mert amikor kreal egy particiot ele letrehoz egy 100MB-s kulon particiot es neha az kepes bekavarni.
    nalam pl megakasztotta az ACHI BIOS-t 15-os hibaval mindig elszallt es addig nem is tudtam bootolni, amig a 100MBs particiot le nem toroltem egy masik particio managerrel.

Aktív témák