Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Jakuu
őstag
Valaki merhetne egy speedet, mielott felteszi az OCCZ uj 1.32 FW-jet, kivancsi lennek a sebesseg valtozasra, mert 5%os novekedesrol irnak. Mondjuk en ilyen teren kicsit szkeptikus vagyok.
-
Jakuu
őstag
válasz
kleinguru #15211 üzenetére
Ez alapjan megtudod csinalni.
Ugyanigy kell eljarni, csak Puppy alol csinaltam, mert nalam nem epult fel az internet kapcsolat Parted Magic alol.
A lenyeg, hogy linux isot kiirot CDre es arrol bebootolsz, en az isoba beletettem a linux update utilityt is, de ramasolhatod egy USB pendrivere amit bemountolhatsz es onnan is futtathatod az utilityt.
A lenyeg, hogy szepen odalepsz a cd parancsokkal ahol az update program talalhato.
es elinditod a megfelelo parameterekkel mint pl fwupdate /dev/meghajto betujele
ezt latnifogod a boot utan lehet sda1 vagy sdd1 vagy akarmi mas es azt irod oda.
(pl fwupdate /dev/ssd1)
Nem art elotte leellenorizni az internet kapcsolatot sem, hogy él e, mivel ugyanugy mukodik, mint a toolbox, hogy online tolti le a frissitest.Ha esetleg olyan hiba uzenetet kapnal, hogy valami hasznalja az SSD-t vagy freezing, es ezert nem tud frissiteni, akkor allitsad IDE modba vagy ha ott van AHCI modra a bios beallitasat es aramtalanitsd az SSD-t es utana probald meg megint.
Nekem persze ez is bejatszott.De mint irtam tiszta kabare, hogy igy kell frissiteni.
-
Jakuu
őstag
válasz
kleinguru #15200 üzenetére
Jah sikerult Puppy Linux alol nagy nehezen.
Kozben elkuldtem az OCZ supportot is jo parszor a melegebb eghajlatokra.
Megakartak nekem magyarazni a foumukon, hogy milyen jo nekem, hogy igy frissithetem le ezt a szart a regi 10 masoperces frisstes helyett hosszu orakat tokolve.Olyen tanacsokkal lattak el, mint hogy telepitsek egy uj OS-t egy masik vinyora es onnan frissitsek, mondtam nekik es mi tortenik akkor ha valakinek csak egy SSD van a rendszereben, akkor vegyen egy uj vinyot a hulyeseguk miatt ?
Erre egyik nagy eszkombajn azt tanacsolta, hogy kuldjem el nekik a meghajtot es majd ok frissittik.
D
Ezeket a barmokat lol. Meg is irtam nekik, hogy szanalmas a supportjuk es egy 10 masodperces frissitest igy bonyolitjak egy tobb oras monyákolos frissitesse.
Aztan meg probaltak fenyezni magukat, aztan ott hagytam oket, mert a hulyeseget utalom, ha megakarja magyarazni valaki.
-
Jakuu
őstag
válasz
zetecR #15111 üzenetére
Az hagyjan most megprobaltam az alternative megoldast, hogy az altaluk lehetosegkent megadott Parted Magic alol frissiteni.
Kerdezd meg sikerult ?
Hat persze hogy nem mivel a PPPoe kapcsolatot felepitette , de megsem volt net.
Biztos ey halando usernek ilyesmivel kell foglalkozni, mert a OCZ support egy fos. -
Jakuu
őstag
válasz
zetecR #15098 üzenetére
Amiben ismet szinte nem javitanak, de az ismert hibak szama mar az egekben van.
Raadasul be is olvastam ma nekik, mert teljesen felduhitettek.Az FW frissites szanalmas OCZ-eknel. Ugyebar mar nem adjak ki a pkg fajlt mint regen igy aztan nem lehet csak online frissiteni.
Illetve azt is csak egy esetben, ha nem a primary meghajto az SSD. mikozben az userek 90% legalabb pont primary meghajtonak hasznalja. Idiota banda. Eddig legalabb lelehetett frissiteni az SSDupdate szoftverrel, de nem, ezek a gyikok mar nem teszik elerhetove a FW fajlt.
Gondoltam, oke rendben majd miniXP alol (Hiren's BootCD) frissitem. Na persze, hogyne, majd ha fagy, mivel XP alol nem lehet frissiteni.
Most akkor lehet egy op rendszert telepiteni egy masik meghajtora, vagy trukkozni mindenfele egyeb megoldassal, ami felorakba tellik egy szaros FW frissites miatt, ami elmeletileg par masodperc. Ha tudom, hogy ilyen tragya az OCZ support, hat bizony nem vettem volna Vertex 2-t.
Szanalmas.
-
Jakuu
őstag
válasz
fagy53 #14077 üzenetére
Csak kizarolag peldakent lett felhozva.
Azert el kell ismerni rengeteg warezolos van. Rengetegen probalgatjak ki a jatekokat, ezzel nincs is problema.Csak hogy mind a Temp konyvtarba kerulnek es onann telepites utan torlodnek. A rosszul beallitott Peer-to-Peer programoktol kezdve , legtobb szoftver,jatek etc mind oda ir es onnan torol.
Ez ket felesleges iras muvelet, oriasi adatmennyisegekkel.Minek kellene az SSD-t hasznalni a szemetesnek ? Olyan mintha vennenk egy jofajta autot es uresben allandoan porgetnenk max fordulaton a motort, mert megtehetjuk, mikozben a motort szep lassan kivegezzuk.
Jah es igen vannak olyan SSD tulajdonosok akiknek egy 9-10 honap alatt egyharmadaval csokkent az eletciklusa az SSDjenek es nem nem FW hiba miatt, ha netalantan arra akarsz hivatkozni, raadasul meg csak nem is irt ki ra 10 terabyteket, de meg csak 3-at sem.
-
Jakuu
őstag
válasz
Khelben #14060 üzenetére
Szerintem te meg azt hiszed mindenkinel kolbaszbol van a kerites es 2-3 ev alatt kiakar mindenki dobni egy SSD-t az ablakon, mert milyen jo a koltekezes.
Nem, ahol lehet ott kimelni kell az SSD-t, ha szinte teljesen feleslegesn pazarolod el az irasciklusokat.
Javaslom telepitgess szoftvereket es jatekokat egy nap a gepedre.
Mondjuk 20 mai modern jatek eleg lesz ami lehet 600GB irasi muvelet, nehany perc alatt.
Csinald meg parszor aztan kukkants ra az elettartamkijelzojere az SSDdnek ugy par het mulva es mindjart leszoksz ezekrol a buta kijelentesekrol.
Raadasul ne tanacsolgatnatok ilyeneket a kezdoknek, akik azt se tudjak hogyan ovhatjak meg a kondiciojat.Persze mondjuk aki sokat jatszik es allandoan telepit, es csak kb a 2 evet akarja hasznalni az SSDjet, az hagyjon ugy mindent, ahogy alapbol van az OP rendszer beallitva.
Hiszen hasznalni kell a stuffot nem az a lenyeg hogy kimelve is legyen kozben!!! -
Jakuu
őstag
Nem latom a Temp konyvtar athelyezeset masik meghajtora az 1. hozzaszolasban, pedig higyjetek el az SSD kimelese celjabol nem art, foleg ha sok jatekot szoftvert szoktatok telepiteni masik meghajtokra.
Egy mai modern jatek telepitese akar 15Gb irasat vagy meg tobbet is eredmenyezheti az SSD-re es ezt meglehet szorozni kettovel, mert a telepites utan altalaban torolni is szokta a temp konyvtarbol a telepito.
Letrehozni mondjuk a D: meghajton egy Temp konyvtarat (termeszetesen ez lehet barhol is ,csak a pelda miatt irtam ezt)
Majd beallitjuk a Windows valtozoinal ezt a konyvtarat, hogy ide dolgozzon az operacios rendszer.A beallitas pedig a kovetkezo"
Control Panel > System > Advanced System Settings > Enviroment Variables >
Felul lathato a ket lecserelendo adat a TEMP es TMP valtozok eleresi utvonala.
Itt kell lecserelni a TEMP es TMP konyvtar eleresi utvonalat, a mar emlitett D:\Temp konyvtarra, vagy masra, a sajat elkepzelesnek megfeleloen.
-
Jakuu
őstag
Van mar 1.24-es Vertex 2 is, de ahogy nezem nem nagyon erdemes frissiteni, mert csak egy hiba lett javitva.
"Issues resolved since version 1.23
• Fixed rare corner case where sequential write with IOMETER 2006 could cause errors
Known open issues:
• S.M.A.R.T. command B0 occasionally returns incorrect status
• TRIM command response for short trims takes longer than test expects
• Temperature reporting in S.M.A.R.T. data not correct (typically ½ actual value)
• Slow format command in Windows using PMC-Sierra maxRAID BR5225-80 RAID HBA
• Compatibility issue with Intel 3100 chipset
• Compatibility issue with NVIDIA MCP55 chipset under Red Hat Linux 5.4 " -
Jakuu
őstag
Azert nagy batorsag volt egy koztudottan FW problemaval kuszkodo SF-1200ast tesztelni.
Nem veletlenul jegyeztek meg sok helyen, hogy olyan gondokkal kuzd, amivel sok masik gyarto nem, peldaul, mint a tulsagos sebesseg ingadozas ill lagspike-ok.Ilyen peldaul a Vertex 2-nel nincs.
-
Jakuu
őstag
válasz
B4l!nt #11965 üzenetére
[Itt a valasz a 100 MB-s kerdesedre]
El lehet takaritani a mar kesz meghajtorol is. -
Jakuu
őstag
válasz
Intel fan11 #11941 üzenetére
En megfigyeltem, hogy ha rajta van a konfigon egy CD-Rom is akkor lenyegesen lassabban bootol be a windows , biztos a fejpozicionalas es az eszkoz leellenorzese, hogy van benne e CD idot vesz igenybe.
Lehet amikor mertek a tesztet CD/DVD meghajto nelkuli konfigban mertek azt a boot idot. -
Jakuu
őstag
Kozben leesett.
Amugy ez a nincs a tweakek kozet beirva, pedig nem art.
Firefox :
* about:config
* browser.cache.disk.enable bejegyzest false -ra allitani (igy nem irkal allandoan a SSD-re)
* letrehozni egy uj karakterlancot disk.cache.memory.capacity nevvel es az erteket beallitani a szamunkra, a memoriank mertekenek megfeleloen 32768 (32MB), 65536 (64MB), vagy 131072 (128MB). Minnel tobb memoriank van ertelemszeruen annal jobb ha minnel tobbet allitunk be.
* A Firefox ujrainditasa. -
Jakuu
őstag
Na megjott a Vertex 2-m. Szep meg jo de egy valamit nem ertek.
Ide linkelem a kepet. Szoval a problemam az, hogy a HDTune alatt eleg erdekes a grafikon.
Superfetch,ReadyBoot,ReadyBoost es a tobbi felesleges dolog kikapcsolva.
Szoval a teszt legelejen 150MB/sec koruli a sebesseg kb a 25%-ig a tesztnek es onnantol hirtelen felugrik rendes ertekre. Tobbszor leteszteltem es mindig ugyanezt az erteket kapom.Mintha valami lefogna az egeszet a teszt elejen, pedig se program semmi nem fut a hatterben. Perfmon es egyeb szoftverek nem mutatnak semmi kulonleges irast vagy olvasast.
Valakinek van valami otlete mitol nem egyenletes a sebesseg csak a 25. szazalekatol a tesztnek ?
-
-
Jakuu
őstag
válasz
martin66 #11690 üzenetére
Szerintem ez mas problema de hogy kikeruld adok egy tippet.
Felejtsd el az USBrol ilyen modon torteno telepitest. Egyszeruen azert mert lassu az egesz es nem komplett a szovtvereiddel/drivereiddel telepitett windowst kapsz.Acronis Rescue media Bulder vagy Acronis True Image kell neked. Persze lehet mas szoftver is, de en azert ajanlom ezt, mert pendrivere is lehet ra kesziteni bootloadert.
Ezzel lelehet menteni ill. visszaallitani a mar teljesen feltelepitett windows particiojat.
Nalam pl a mentesi folyamat 4 es a visszaallitasi folyamat 3.5 perc.
Azert nem mindegy a winfos telepitojehez kepest, amire meg a szoftvereimet se pakoltam. -
Jakuu
őstag
válasz
LordDarkness #11679 üzenetére
Nehogy ujra telepitsd vazz.
regeditben a
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Msahci erteket allitsad at nullara es utana mar elindul a win7 azutan is ha atallitottad a BIOS-ban IDE modrol AHCI-re. -
Jakuu
őstag
válasz
martin66 #11668 üzenetére
"Miért van az, hogy most újra raktam a windows 7-et ultimate-t pendrive-ról 64-bit és amikor bebootolt akkor vártam míg végig megy a fekete képben fehér csík amin beért bejönne a nyelv választő helyett a nyelv választó előtt várt 10 percet már az ideg rángatózott bennem, hogy ez az OCZ agility 2 60Gb-os miért ilyen lassú."
Eloszor mar megbocsass, de valami ertheto modon probald megfogalmazni, mi a bajod.
A win7 telepites ami lassu ? Vagy mar amikor kesz az ujratelepites az utana levo boot fazis ?
Mert ha az elso, en nem csodalkozom a lassusagon pendriverol torteno telepitesnel.
Ha a masodik akkor valami mas a nyug, de amig nem fogalmazod meg rendesen a problemadat, eleg nehez lesz segiteni.Jah es a masik fele, legkozelebb ne hasznald a Win7 particio manageret mert csak nyug van vele, mert amikor kreal egy particiot ele letrehoz egy 100MB-s kulon particiot es neha az kepes bekavarni.
nalam pl megakasztotta az ACHI BIOS-t 15-os hibaval mindig elszallt es addig nem is tudtam bootolni, amig a 100MBs particiot le nem toroltem egy masik particio managerrel. -
Jakuu
őstag
válasz
Kissjeno #11659 üzenetére
Elobb meg azt kerdezted, hogy tudnad megnezni, most azt kerdezed, hogy tudnad megvaltoztatni. LOL
Most akkor az MS-t akarod hasznalni ?Ha igen, akkor jobb klikk az eszkozre, tulajdonsago, driver tab, a driver csereje, nem az automatikust valasztod, hanem a sajatgepen a tallozast es alul a hagyd hogy en valasszam ki a megfelelo drivert.Ott latnod kell az Intel ICH9 family es a Standard 1.0 Serial ATA ACHI controllert
A masodik a winfos sajatja termeszetesen.
-
Jakuu
őstag
válasz
Kissjeno #11652 üzenetére
A 15D beta BIOSt tettem fel. ( @Bios-al siman felment OP rendszer alol.)
Alul a ket beallitast allitsd be, hogy a DMI-t is torolje es alapbeallitasokra tegye a BIOSt.
Utana ujra be kell allitani a BIOS-t viszont kell ez ahhoz, hogy ne legyen keveredes es hibamentes legyen a mukodes.Igy van az Intel RST driver nem tamogatja a lapot, mert sima ICH9 chip van a lapon nem pedig ICH9R.
Csak az Intel RAID vezerlos chipeket tamogatja az a driver.
Viszont a sima Intel chipset driver tartalmazza az ICH9 driveret.
Itt a legujabb : [link]Ha esetleg a JMicron vezerlot szeretned hasznalni [barna csatlakozo] akkor ezt szedd le. [link]
A gigabyte oldalan meg regi driver van fent a JMicronhoz , az egy nagy rakas hulladek, fel se probald tenni, mert jo bugos es fagy tole a gep, meg BSOD-t dob nem egyszer.
-
Jakuu
őstag
Na feltettem a beta BIOSt. Problema nelkul felment. Az AHCI kepernyo utan tenyleg gyorsabb lett a boot, pedig meg nincs is nalam SSD. Valoszinusitem, hogy a P45 P35 sorozatoknal mar nem lesz csak beta bios, legalabbis a 35-snel biztosan olyan regi a mobo.
A smart error hibauzenetet hetfon tesztelem. -
Jakuu
őstag
Vajon egy NTFS filerendszert hasznalo kulonallo (nem raid) SSD-t, hanyas cluster merettel lenne erdemes hasznalni ?
Az eredeti 4kb-s vagy a 16kb-ossal ? Vajon melyikkel lenne gyorsabb ?Amugy itt van egy nagyon kellemes leiras egyebekrol: [link]
-
Jakuu
őstag
válasz
Dluinet #11530 üzenetére
Hat mit mondjak nem valami impressivek az adataik, raadasul az a 220$ a 64GB-s model nem kicsit draga, annak a fenyeben, hogy a 64GB-s Vertex 2 jobb mutatokkal rendelkezik olcsobban.
Meg ez a MTBF – 1,000,000 Hrs se valami nagy eresztes, a konkurensek dupla ennyit tudnak es a Trim funkciot se latom a leirasok kozott.
-
Jakuu
őstag
Eh nem lehet mar kapni Iponban 64GBs Vertex2-t.
A tobbi meg kicsi, ami 30k korul van vagy sebessegukben a gyengebb kategoria.
Ha tud valaki webshopot ahol meg 35k korul lehet kapni SF1200as 64GBs SSD-t ne tartsa vissza es irja mar ide.
En sajnos nem talaltam. -
Jakuu
őstag
válasz
cowboy_bebop #11470 üzenetére
Egyaltalan nem mert az egyik SF-1200as a masik meg SF-1500-as.
-
Jakuu
őstag
válasz
Baboon #11469 üzenetére
Hat az biztos hogy alapbol ir az NTFS.
Az ATI driver is a profiles.xml-be, mondjuk ezt nem ertem en se, hogy miert irkal bele szinte folyamatosan.
Aztan ott vannak a *.log1 file fosok, amikre nem jottem ra hogyan lehetne kikapcsolni.Az is lehet hogy beszedtel valami virust, ellenorizd es a malwarekat is.
-
Jakuu
őstag
SF-1500as OCZ Vertex 2 Pro-t latott valaki a piacon ?
Mert ez a MTBF: 10 million hours megfogott. -
Jakuu
őstag
válasz
Nordic #11286 üzenetére
Ha IDE modban telepitetted a Win7-t, akkor ha szimplan csak atallitod ACHI modra a BIOSban, akkor blue screen lesz a vege a dologbol.
Ugy kell ilyenkor megoldani a helyzetet, hogy a windows 7 regeditjeben eloszor a HKEY_LOCAL_MACHINESystemCurrentControlSetServicesMsahci bejegyzes erteket 0-ra kell allitani es csak utana atallitani a BIOSt IDE modrol ACHI-re.
-
Jakuu
őstag
Na teszteltem a mar leirt reserved particio torlese utani allapotot, hogy nem e nyuglodik a win7. Elvenitsuk fel mit is csinaltam.
"1. nyissuk meg cmd promtot administratori joggal
2. bcdboot c:\windows /s c:parancsot irjuk be ami a C: meghajton bootolashoz szukseges fileket/adatokat lekrealja.
3. Menjunk a Disk Managementhez (compmgmt.msc) es a C: particion jobb klikk utan valasszuk ki a Mark "Partition as Active" menupontot, majd okezzuk le.
4. Reboot
5. Reboot utan menjunk ujra bele a Disk Managementbe es jobb klink a System Reserved particion, majd toroljuk."Azota semmi problema nem tortent.
Annyi az egesz, hogy a 100MB-s particio eltunt, de a C: meghajtora kerult egy Boot konyvtar.
Semmi lassulast nem erzekelek, semmi hibat es a 100MBs particio torlesevel nyertem 85mb-t, mert kb 15mb-nal nem lett nagyobb a Boot konyvtar a meghajton.Azert meg tesztelek, de ugy tunik semmi gaz nincs.
-
Jakuu
őstag
YES!!!
1,5 napi talalgatas utan kitalaltam, hogy szabaduljak meg a bitlocker unallocated particiojatol.
D
Elmeselem hatha mast is erdekel.
1. nyissuk meg cmd promtot administratori joggal
2. bcdboot c:\windows /s c:parancsot irjuk be ami a C: meghajton bootolashoz szukseges fileket/adatokat lekrealja.
3. Menjunk a Disk Managementhez (compmgmt.msc) es a C: particion jobb klikk utan valasszuk ki a Mark "Partition as Active" menupontot, majd okezzuk le.
4. Reboot
5. Reboot utan menjunk ujra bele a Disk Managementbe es jobb klink a System Reserved particion, majd toroljuk. -
Jakuu
őstag
válasz
cowboy_bebop #11129 üzenetére
Eleg hozza es jobb mint a ghost.
-
Jakuu
őstag
válasz
Kroni1 #11108 üzenetére
SSD-nel ezeket mindenkeppen tedd meg:
Prefetch kikapcsolasa regeditben:
Key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\PrefetchParameters
Name: EnablePrefetcher
Type: REG_DWORD
Value: 0Superfetch:
Administrative tools > Services > Superfetch
Stop > disabled > Recovery fulon , Take No action mindharom helyen
Indexeles kikapcsolasa a Programs and featuresben (ahol a telepitett alkalmazasok vannak) > (baloldalon egy link) Turn Windows features on or off, Index elol kivenni a pipat
Valamint a sajatgep > merevlemezek tulajdonsagainal a general fulon alul is kilehet kapcsolni merevlemezenkent az indexelest.Eszkozkezeloben a merevlemezek tulajdonsagainal a policies tabnal Turn off Windows write cache buffer flushing
Merevlemezek toredezettseg mentesitesenek kikapcsolasa az SSD meghajton.
Administrative tools > Task Sheduler > Microsoft > Windows > Defrag , Disable -
Jakuu
őstag
válasz
Cickánykoma #11101 üzenetére
Hajra, aztan lehet irni ide a tapasztalatokat, miutan mindent beallitottal rajta a leirtak szerint, mint prefetch es egyeb felesleges dolgok kikapcsolasa..
-
Jakuu
őstag
válasz
Cickánykoma #11098 üzenetére
Nyugodt szivvel mondom. 60GB-s SSDnek elegnek kell lennie a rendszervinyonak.
Amugy pedig ott a Total Commander, spacera a konyvtaron kiirja annak meretet, igy aztan le tudod ellenorizni mi az ami miatt akkora meretet foglal.
Kezdd a TEMP konyvtarral.DDDDDDD DE viccet felreteve konnyen lehet a miatt akkora, mert teleszokta minden szemetelni es ha nem urited, erdekes tomegge szokott noni a benne tarolt szemet.
Utan meg nezd meg a 2 program files konyvtar meretet.
-
Jakuu
őstag
válasz
Cickánykoma #11093 üzenetére
powercfg.exe -h off
-
Jakuu
őstag
válasz
Cickánykoma #11084 üzenetére
60GB eleg kell hogy legyen.
Jelenleg 14Gb nincs a C: meghajtom pedig nem ma telepitettem ra a win7-t. Szoval te nem tudom hogy csinalod azt az 50GB-t, foleg ha azt mondod, hogy az erdemi szoftver rajta a 12 GB-s Adobe CS5.Teszem azt egy par GB-s swapfile es Adobe szoftvert hozzaszamolnam a jelenlegi merethez akkor is kb 30GB korul lennek.
Azt irod jatekok nem mennek ra, tehat erthetetlen mitol akkora a te rendszererd. hibersysfile-t vagy a windows recovery fajlokat is ott tarolod a swapfile mekkora ?
Csak ezekre tudok kovetkeztetni, mert jo par szoftvert hasznalok en is es az egyuttes fajlmeretuk nem haladjak meg a 3GB-t.A Vertex 2 pedig kivalo SSD szerintem egy lassabb 80GB-sel rosszabbul fogsz jarni, foleg, mert erthetetlen meretre hizott fel a Win7-ed.
Szerintem eloszor ellenorizd le mitol not akkorara es csak azutan fontold meg, a vetelt, mert mint emlitettem szvsz egy 60GBs SSDnek elegnek kell lennie egy rendesen karbantarott Win7-nek, amire nincs jatek se tlepitve es csak par szoftver a munkahoz.
-
Jakuu
őstag
4 perc alatt megvan a rendszer ujratetele. Kulcsszo Acronis True Image.
Van egy usbs pendrivem amire feltettem a boot reszet, a particio imaget elmentettem egy merevlemezre, beboot a pendriverol es 4 perc alatt viszamasolok barmikor egy 16 GB adatot tartalmazo particiot, igy nem kell tokolni a win7 a szoftverek driverek telepitesevel.
Neha felfrissitem az imaget (csak ha nincs semmi hiba) igy majdnem mindig naprakesz win7-t tudok feltenni. PErsze van olyan funkcioja is, ami folyamatosan frissiti a particio imaget, de en ezt nem hasznalom, mert akkor a hibak is rakerulhetnek, amit csak kesobb vesz eszre a user.Amugy van egy sanda gyanum, hogy ez a 4 perces win7 visszatelepitesi folyamat meg gyorsabb raid 0-ba kotott SSDknel.
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest