Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aguinaga
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
"hogyha három lábam volna, valószínű tudnék róla....."

-
Sirandrish
legenda
Nyitottam telon egy 83+x2es csomagot és rózsaszín konfetti hulott ki. Majdnem bezártak, mert már 200 pakk óta nem láttam Futtiest, erre nyilván egy duplicate Florenzi

-
Woodslave
félisten
Cech. Tudom gáz, de egyik lap sem hozott nekem annyit mint ő
-
|AP|
veterán
nem tudok egy konkrét játékost írni. Aminek örültem (és egyszerre valahol sajnáltam is), azok a Barcás EOAE lapok. Őket nem is fogom kitenni a csapatból, de szerencsére nem is kell, mert még mindig hozzák azt a szintet, ami nekem kell a játék végén
Az meg az EA szégyene, hogy Zlatan nem kapott lapot
-
miro.
senior tag
Egy honap es jon az uj.
Egyetlen jatekost irjon akinek van kedve,aki a kedvence volt ebben a reszben.
Nem kell a legjobbnak lenni feltetlenul,lehet ez egy arany rudiger is akar,egyszeruen akit vagy nehezen vettetek ki,vagy a nyitasanal orultetek a legjobban,vagy oszlopos tag volt,vagy mar ki lehetett volna tenni,de egyszeruen nem volt szivetek.
Lehet nyitas,sbc,vetel,barmi. Egy darab.Nalam az elso potm Valverde. Egyszeruen imadtam ot.
-
Woodslave
félisten
na csak sikerült De Jongot sbcbe rakni a nagy grindban.
-
Szigma70
addikt
Szerintem én is kijátszottam ezt a részt.
Bárki is jön, nem variálok, úgy sem számít már semmi a 100 egyforma statos játékossal
Igy játszok velük
Padon még Rodrygo, Forlan, Jesus, Cech, Govu, Koulibaly,
-
EA's hit
addikt
Na a 452. 84x10-ből megérkezett Benzema is, ezzel teljes a bingó, mindenkit kinyitottam már a mostani futties teamből
A padra ratinget húzni jó lesz ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
|AP|
veterán
láttam Boras videóját, amiben nyitott egy eladható 99-es Pelét egy sima two players packból, amit asszem a Zidane SBC bronz vagy silver csapatáért kapott.
Ezen felbuzdulva én is megcsináltam az összes bent lévő ikon bronz és silver squadját.És rögtön az elsőből jött is az ikon: Riquelme
-
Woodslave
félisten

Szerintetek hogy lehetne kihozni a legjobb felállást? A felső kép ingame általában ezzel próbálkozok.Zidane ahogy írtam nem tetszik de túl sokat dolgoztam vele hogy kihagyjam pedig lehet jobb lenne, vagy lehet ez a pozi nem jó? Ez a get forwardos vagy balancedes cam amúgy a másik cm a stay back (meg Vanja akit nem igazán tudok nélkülözni, de cb-be is jó)
Az a baj, hogy full chemes kezdő is próbléma, mert a fenti csapat nem tud 100-ason kezdeni
Ja még Rooney is meglesz ha lesz bronz meg silver rare lapom este.
-
Woodslave
félisten
Reggel 3/2 kupa. Sztem csak azt akarja a játék minél tovább jatszak
. Kipróbáltam a cbt elég jó. De jong nekem annyira nem adta ezt a faxit jobban látom. Capdevillat is kipróbáltam rbben. Észre se vettem lbben meg atom. Érdekes. Robi megy cmbe Cap meg lb.Amúgy eszembe jutott egy hasonlat. Ez a játék most olyan mintha lenne egy garazsod ahol a legjobb sportkocsik vannak. Izgatottan beulsz kinyitod a garazsajtot és kihajtasz egy földútra...
-
bodnar123
őstag
Amúgy néha én is eltudok rötyögni sb-vel. Múltkor kipróbáltam ultimatet. Vicces volt. Egy silver csapat ellen. Kb 4:1re vezettem simán. Aztán 4:4,5:5,6:6...tizenegyesek, és valahogy szinte mindig tudta az irányt (nem is értem
). Ezután kirpóbáltam egy 91es ellen és 5:2re nyertem... Valahogy ott az a gond, hogy tudod kb, hogy akkor lő a gép gólt amikor akar. A kérdés mit akar 
viszont reggel 3.ra meglett Ginola... Jeee
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Semi pron nincs is. Indítsd legenden vagy ultin, lesz kihívás.
És legalább nem köcsög. Nincs bicskanyitogato golöröm, kick of gól, majd hátul labda passzolgatassal idohuzas. És még sorolható. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nyilván nem!
De ez most az sb-re vonatkozott, nem sok értelmét látom. -
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
pont ilyesmi jutott eszembe.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát ha a Fifa23 online része a "perfekt" megtestesítője, akkor az a nő egy 140centis púpos, egyszemű, háromlábú, pattanásos, csomóshajú, kampósorrú. X lábú, 1 mellü csoda lehet

-
bodnar123
őstag
Most van az ingyen lap osztás. Eddig lehetett bízni, hogy ha lenne egy csodacsapat akkor jó lenne. Most meg már biztos, amit a szíve mélyén mindenki tudott, hogy ez akkor is szar. Csak annyi, hogy már arra is kicsi az esély, hogy a csapatod jobb mint az ellenfeledé, és ez kompenzál más egyenlőtlenséget. Már csak a nagy különbségű tudás vagy az egyéb dönt. Viszont a lapok szép színesek, és az igazi faktort ami a legfontosabb tényező most elégül ki a legjobban. Ez pedig a szerencsejáték. Végeláthatatlan ingyen rulett.

-
miro.
senior tag
Azert le a kalappal sracok.
Nem gondoltam volna,hogy aug vegen fog a legjobban porogni a forum. -
Mrguba
őstag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Tokmindegy

JOtt rivalsban egy vak es vilagtalan semmilofaszjoska senki.
99 benzema nala...semmit se tud jatszani...labdahoz se jut...35 percig nyomok terfelen at se tud jonni....erre benzeme elso veletlen odacsorgo labdabol hattal 0.00001 mp alatt megfordul es beveri minusz 180 fokbol...masodik ugyanaz kb....xbox kikapcs alvas -
Madn!ght
addikt
2 sec delay. Így milyen szuper nézni a 97+ csapatot, ahogy keresik a labdát a pályán.
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
én a szerelés részét nem értem a dolognak. Abban nem látom a konzisztenciát. Mármint nálam nem látom, mert ilyen is olyan is. Náluk látom. A játékos előtt sasszézik összevissza a játékos, de mint egy bólya egy centit nem nyúl a labdáért. Aztán vagy kötény vagy láb között vagy visszapattan. Persze igazából csak a helyzeteiket látom, szóval lehet, ha én is spammelném ügyesen a cseleket, aminek a tudáson kívül van egy olyan akadálya is, hogy néha egy passzt 1 másodpercig csinál a játék, de ha menne, akkor lehet én is sorra lőném az ilyen gólokat. Ami csak egyedül azért érdekes, mert azért van néha olyan meccs, ahol sorra lövöm az ilyen gólokat. A tudásom ott sem érzem jobbnak. Ne érts félre, én nem cselezni szeretnék, és nem ilyen góloat lőni. Hanem azt, hogy ne legyenek olyan meccsek, ahol körbe futkosom a labdát 8szor, de nem veszi el. Ha van valakinek pro tippje, hogy hogyan kell én szívesen fogadom. A szerelés gombot próbáltam, az nem jön be. A second man press meg szintúgy röhejes, mert most is kaptam egy olyan gólt, ahol nyomtam, de hiába, mert hátrált a védő és gól, pedig a bogyó előtt állt fél méterre, de tartotta a távolságot, pedig ha megállt volna akkor a csatár belefut. Persze valszeg nem kéne első osztályba feljutni, és akkor nem 4 meccsből 3 lenne ilyen hanem 1.
Amúgy a div 5-6ban is volt ilyen fele fele arányban nekem, de persze ha valaki szarul játszik, akkor hiába lő két ilyen gólt, ha utána lövök neki 5öt. -
Woodslave
félisten
-
homerhamm
veterán
85x10 sbcből, már harmadszor kapom meg ezt a 92-es icon Lahmot.
Tegnap háromszor bedobta 91-es Gyökerest, meg 88-as Navast. Nem kommentálnám. -
bodnar123
őstag
Ez a kupa esélytelen. Gyakorlatilag full patkányok gyűjtőhelye.
Én értem, hogy 3. Osztályban, wl-t sosem játszva ez a játék egész fairnek, statisztikán alapulónak tűnhet, de nem tudom ki az, aki sokat beletéve, sok tapasztalattal is úgy gondolja. Gyakorlatilag ha olyan ellen jatszol, akkor esélytelen védekezni, és támadni is. A korábbi fifákban gyakran volt gond, hogy mindent blokkoltak. Itt viszont ez teljesen unfair. Tudom mikor vagyok a dákó jó oldalán, és mikor nem. Első osztályban az esetek csekély részében vagyok jobb hekyzetben. Talán van amikor kiegyenlített. Viszont ahogy nézem az ilyen auzio vidóit. Ő mindig ott van. A 10szer visszapattanó lábon átmenő cseles gólok. Míg ha szar oldalon vagy amikor már megközelít az ellenfél a tied összerogy és elveszti a labdát. Az egész játékot ez a csel faszság teszi tönkre. Ha beraknák, hogy a jatékosod lábától fél lépésnyire nem mehet el a labda, hiszen úgy sem tudsz tenni azért semmit, hogy odanyúljon (másodperces késésnél a szerelés vackot hagyjuk), akkor nem lehetne cselezni. Kb minden fifa az első hónapban ilyen. Aztán megy a felháborodás,és megváltoztatják. Úgyhogy várom. Az easports fc sokkal lassab, taktikusabb játék lett véleményeket az első hónapban.

-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor nem csak nálam van baj
90+ pick. carlos helyett jöhetne csak
-
Sirandrish
legenda
válasz
bodnar123
üzenetére
Szerencsére nekem Dinho full kiürítette a klubbom, szóval nekem már felejtősek ezek az SBC-k. Mondjuk van 3-4 darab amit még ki se nyitottam

Ma kollégának bosstoltam meg a csapatát pár 84x10es pakkal, ő ugyanis sose SBC-zik, így segítettem neki, de már az életemet eluntam, főleg hogy neki pont ugyanazok a 89-93as fodderek esnek mint nekem..
Még VÉÉÉÉLETLENÜL se esne egy Henry, Pele, Benzema, Ronaldo, Bappe, Messi, vagy valami hasonló...mondjuk eddig se esett.. -
ThuG4LifE
senior tag
Ez a 30x84+ 5 ilyen teamert …

Ezek mit szivnak? -
bodnar123
őstag
Na végre jött egy SS Henry
Utolsó 85x10ből... -
bodnar123
őstag
Na visszarakták a 84x10et szóval lehet pörgetni. Én ma is két órát pörgettem. Allison és Falcaon kívül nem jött semmi. Szerintem már a 300hoz közelítek. 1 jött Keane, Ochoa Pár Mascherano, 2 Florenzi és a többi. Ilyenkor látszik, hogy mennyire esélytelen, hogy bizonyos lapokat kinyiss. Kivétel akinek minden is lejön, mert most úgy gondolja az algoritmus.
-
Woodslave
félisten
20 meccsből egyet tudok nyerni. Ezt hogy a qrva anyamba lehet élvezni?
-
Mrguba
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
En mar meguntam annyit raktam ki..84x10 ...kb ugyanazok jonnek vissza...aki kellene RASHFORD o persze nem...Ez az OWARIAN jott de nem akartam nem is tetszik a jateka.
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kristof van vagy 5 kontrollerem elado...

Series s hez -
Gabeszfoci89
senior tag
Énis abbahagytam már a 84×10 eket igazából már meguntam
Rashford beesett még az egész teamből csak araujo és benzema nem jött ki de nemis kellenek már.Én csinálok 2 sort és játszogatok velük meg tök vicc hogy 1-2 óra bohockodás után bármilyen ikont ki lehet rakni
-
Kristof_94
nagyúr
Series S kontrollerhez tud valaki egy megbízható kábelt? Néha elmozdul és olyankor cseszhetem a meccset, mert kidob... Mondjuk alapból elég fura a csatlakozó, mármint a kontrolleren, döntve van.
-
stilo18
addikt
Van a fórumon itt olyan, akinek jött futties Benzema?
Tegnap este grindoltam pár órán át, SS ikon Garrincha jött, meg TOTS Mbappe...
-
EA's hit
addikt
14 Alissonnál tartok, meg vagy 10 Mertensnél és 8 Falcaonál, de jött már mindenki Benzemán kívül a mostani futtiesből, reggel Rashford is megérkezett. Kár, hogy padra is gyenge már
Del Piero 1,5 óra alatt kész lett este, Govou volt még fél óra, de kiraktam már Beckhamet, Rui Costát, Shevát, Zizout, Dinhot, Rooneyt és ki tudja, kiket még

Egyet tanuljatok meg: nem létezik olyan, hogy endgame team, mert ebben a szakaszban naponta jön minimum 3 olyan lap, amit beraksz legalább a padra
Én is bajban leszek majd, ha jön még egy Pelé, Cruyff, R9 és Gullit sbc, de hát kellemes gondok ezek. Del Pieroval elkészült nálam is a majdnem-endgame team, íme:Összeraktam egy fun futties teamet is (valahol csak használjam már Rashfordot, Ginolát és társait
), meg egy fun ikon teamet is (Rui Costa, Beckham, Baresi, Sheva, stb.). SS Dembelé és pár hasonló lap meg már a resek közé sem fér be 
Amit szeretnék még: egy eoae Buffon, egy Lúcio a védelembe, illetve Xabi helyett vagy egy Yaya, vagy ha kapna futties lapot Marchisio vagy Szoboszlai, akkor ők. Más vágyam nem maradt idénre, én most már rengeteget meccsezek, és veletek ellentétben baromira élvezem a meccseket, még a vesztes meccsek nagy részét is
Iszonyat nagy élmény ezzel a Dinhoval, Del Pieroval, Zidane-nal, stb. játszani. Élvezzétek ti is a végét, ne stresszeljetek rajta
-
Woodslave
félisten
kirakom Rooneyt is legalább jön be némi coin
-
sz_abika
addikt
Kiraktam Zizut, de hogy minek? Tartalék kontrollerrel tolom, ezen nem 100%-os a sprint gomb rugója...hol beragad, hol nem veszi teljesen...rég ordítoztam ennyit lüktető agyérgörcs közepette mint most, mindezt 10-6ért, a 14W helyett.
Mindezt egy TOTS Kimmichért, akiből 2 ül a transfer listemen.
-
Woodslave
félisten
véletlenül exchange squadra nyomtam pedig volt benne pár aki nem akartam
Shevinek annyi
Nem tudok már annyi lapot rakni squadba amennyit nem akarok sbcbe rakniviszont jött egy Pogba ez is új.
-
Woodslave
félisten
na most esett egy Neymar tots. legalább most ki lehet próbálni lapokat ami amúgy elérhetetlenek voltak.
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
szerintem direkt szivatnak
Nem vágytam nagy értékű lapokra (Araujo, Eto, De Jong már mind 200-300k alatt van), de véletlenül sem adta be egyiket sem.
Folyamatosan ugyanazok a lapok. Ha Futties, akkor Allisson, ha SS akkor Frankowsky, TOTS-ból meg igazából mindegy. Ja, ikonból meg Campbell és Lahm felváltva.
Ugyanezek megszámlálhatatlan mennyiségben.
Sikerült ki is égnem, miért toljam akár a kupát, akár az SBC-ket, ha ugyanezeket adja.
Tele a klub magas fodderrel, de már nem is tudom mibe tenni.
Már csak azokat az sbc-ket fogom csinálni, ami adhat Messit -
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Köszi.
Elég nehezen találtam meg. Még lekell nyomni a bal stikket ,hogy előjöjjön egy plusz menü. Ezek az első builder menübe is befértek volna. Eddig a bronz, silver gold upgradeket tableten csináltam ott rögtön lehetett válaszatni low to high, common/rare stb.
Mindig tanulok valamit. -
|AP|
veterán
Tegnap megcsináltam az összes, jelenleg a játékban lévő objectivet.
Rengeteg 85x10 és hasonló fixen 80+-os pack jött ezekből.
Viszont a packokból jellemzően semmi, ugyanazok a lapok ismétlődtek. Rohadt unalmas volt már egy idő után. Természetesen se Araujo se De Jong nem jött egyikből sem, úgyhogy ők maradnak eladhatók.
Unalmamban kiraktam Rooney-t és Govout, előbbi a padra még befér (21-ben klublegenda volt, ezért a nosztalgiafaktor), utóbbi tényleg csak pótcselekvés volt. Összejött viszont a QS nyitásokból egy kis zseton, így megvettem Eto-t, ha már ilyen nevetségesen olcsó.
Nálam ez a végleges csapat, SBC-kre ráuntam, tényleg nincs kedvem már senkiért sem grindolni. Max a Futties picket fogom csinálni, mert egyedül egy rózsaszín Messi miatt változtatnék már ezen:
-
Woodslave
félisten
Amúgy van vmi titkos kelet vs nyugat fifa bajnokság? Vagy vmi szabály hogy innen csak holland német francia ellenfél ellen lehet játszani? 10/9 tuti nyugati
-
Woodslave
félisten
Ez a legundoritobb hogy semmivel nem lesz élvezetesebb teljesen mindegy. Jó volt ebaxni erre az egész vasárnapot. Se Zidane se Ronaldinho xar se csinál. Tegnap 6/5 ma reggel 5/2. Biztos tegnap a nyomorekok kupaztak aki tud játszani az wlezett

Minden alkalommal gyomorideggel állok fel a játék elől.
Elég lenne az app.
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Jó lenne valami másolás funkció.
Ilyenkor a nyitott lapokat rögtön egybe bemasolni sbcbe. Legalább haladna. De ez a fotozom, sbc kikeresem berakom túl sok idő. Nagyon elegem lett most ebből is. Na mindegy nemsoká nyaralás 1 hétig pihi aztán már kezdődik is a 24. Elég volt nincs több wl. Max rivals megnezem meddig jutok. -
Woodslave
félisten
Tegnap este pár óra alatt kipörgettem 12 squadot belőle most kell még a bronz meg silver de azt csak este.
Mielőtt megvettem a packot csak annyi játékos volt hogy squad builderrel appon nagyon gyorsan tudtam nyomni a 84+t. Minden harmadik negyedik után egy Dp squad.
De tök mindegy olyan heavy volt most a kupa játékmenet teljesen mindegy R10 egy stepovert nem tud csinálni
-
gjoe
addikt
-
Woodslave
félisten
El qseztem mindenkit sajnos 400k nem jött össze csak 300. Megvettem azt a gyász packot hát legalább gold töltelékkel nem lesz probléma
Dp félig kész annyit porgettem a qrva 84+. De ezzel már befejezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

). Ezután kirpóbáltam egy 91es ellen és 5:2re nyertem... Valahogy ott az a gond, hogy tudod kb, hogy akkor lő a gép gólt amikor akar. A kérdés mit akar 
én se szeretem ezt a gondolatot de hátha