Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bodnar123

őstag

válasz Woodslave #12961 üzenetére

én a szerelés részét nem értem a dolognak. Abban nem látom a konzisztenciát. Mármint nálam nem látom, mert ilyen is olyan is. Náluk látom. A játékos előtt sasszézik összevissza a játékos, de mint egy bólya egy centit nem nyúl a labdáért. Aztán vagy kötény vagy láb között vagy visszapattan. Persze igazából csak a helyzeteiket látom, szóval lehet, ha én is spammelném ügyesen a cseleket, aminek a tudáson kívül van egy olyan akadálya is, hogy néha egy passzt 1 másodpercig csinál a játék, de ha menne, akkor lehet én is sorra lőném az ilyen gólokat. Ami csak egyedül azért érdekes, mert azért van néha olyan meccs, ahol sorra lövöm az ilyen gólokat. A tudásom ott sem érzem jobbnak. Ne érts félre, én nem cselezni szeretnék, és nem ilyen góloat lőni. Hanem azt, hogy ne legyenek olyan meccsek, ahol körbe futkosom a labdát 8szor, de nem veszi el. Ha van valakinek pro tippje, hogy hogyan kell én szívesen fogadom. A szerelés gombot próbáltam, az nem jön be. A second man press meg szintúgy röhejes, mert most is kaptam egy olyan gólt, ahol nyomtam, de hiába, mert hátrált a védő és gól, pedig a bogyó előtt állt fél méterre, de tartotta a távolságot, pedig ha megállt volna akkor a csatár belefut. Persze valszeg nem kéne első osztályba feljutni, és akkor nem 4 meccsből 3 lenne ilyen hanem 1.

Amúgy a div 5-6ban is volt ilyen fele fele arányban nekem, de persze ha valaki szarul játszik, akkor hiába lő két ilyen gólt, ha utána lövök neki 5öt.

Új hozzászólás Aktív témák