Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
igazából pár évvel ezelőtt jelentett nagyobb kihívást a MM, mint most, szerintem semmi értelme a futbint nézegetni, egyedül az utolsó csapat, ami magas összhangot meg ratinget kér, azt kell szinte egy ligából megoldani, a többit kvázi bárhogy össze lehet legózni ilyen követelményekkel
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Futbinen találsz kombinaciokat.
-
Sirandrish
legenda
Az eheti Marquee Matchupsról, van már valamerre "recept"?
Hogy jó gazdaságos legyen ugye
-
Dzsoki92
senior tag
Best birthday kártyája mennyire használható még ? Tegnap jött 84+x25 ből.
-
|AP|
veterán
a Jota helyett választott packból jött egy rózsaszín Owairan.
A fentebb bemutatott koncepcióba nem igazán fér bele, de padról lehet kipróbálom.
Ez még egy érv Fati ellen, pedig komolyan gondolkodtam rajta, hogy kivegyem (az ára ellenére) -
|AP|
veterán
jöhetne egy olyan újítás is jövőre, hogy ha böngészed a csapatod (pl. egy SBC-hez), akkor ki lehessen kapcsolni a loan lapokat.
Lassan már több loan van a klubban, mint rendes lap
Eldobálni meg egyelőre nem merem őket, hátha kellenek majd objective-hez -
bodnar123
őstag
Nekem TOTY Theo jött a 30x84ből... Nekem nem igen akar normális futties esni. Eddig is csak kettő jött. Diego Carlos és Ruben neves... Cserébe szépen haladok Dinhoval. Még nem tartottam nagy véráldozatot, de csak 10 csapat kell. Kár hogy a nagyobb 10

-
taylorp
senior tag
Köszi mindenkinek. Pakk lett, 92-es Barella volt a csúcs, de volt mellette még pár 90+-os lap.
-
|AP|
veterán
-
-
taylorp
senior tag
Futties Jota, vagy pakk?
Jota: H/H work rate, average body type, semmi trait. Nem tűnik extra lapnak. -
sz_abika
addikt
Igazán kár hogy nem lehet 20 emberrel kiállni egyszerre

Csak LB/RB posztra van 15 olyan, akit szívesen játszatnék...mondjuk a Futties kupában poén volt kiállni mindegyikkel és nem mondom hogy a minőség rovására ment
[link] -
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Akkor ma valami megfordult.
Trade pakkokat vettem most kirivalsbol és megerte.
Egy 89es if, 88,87,86 eladhatoba.
Meglett a kupa. Még a maradék 5 meccset leadtam ajándékba.
85x10 meg dobott egy carvajalt. És egész értelmes volt a csomag, mert eddig mindig max 88 volt bennük. De legjobban az if lapnak örülök
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hogy megy a multi? nem rég kezdtem de nem merek bele vágni😃
-
|AP|
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
tegnap jött belőle egy TOTY VVD, szóval nem panaszkodom.
Sőt, lassan már a 83-asoknak is örülök, mert semmi gold lapom nincs már.
4db 88-as squad választ el Dinhotól, még mindig van egy csomó 90+-os fodderem, de most már inkább 85-88 kellene, hogy ne kelljen beleszórni a sok nagy ratinges lapot.
Nagyon jó lenne a hétvégi WL előtt befejezni, szóval lehet befektetek egy 400k-s pakkba, 250db rare golddal feltölteni a klubot -
Sirandrish
legenda
Dejó...Sancho is kiesett másodszor is
Annyi hogy PP-ből jött egy 97es Benzi..kipróbálom Figo helyett
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kiraksz egy sbc podolskit kb ugyanaz
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Biztosan jó, de ha nem kapom meg akkor hiába

-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem jesust egy 80 as player pick beadta elég jó nekem a totsos verzió is jó volt de ő nagyon gyors és jól mozog jól lő elég brutál lett
-
Mrguba
őstag
Na olyan 20. 84x10-re beadta vegre G.Jesust....elotte csak a szines moslek amit forgattam vissza,,,3 szor jott DIEGO CARLOS..most hogy asszem 2000 xp es johetett volna JOTA

-
Aguinaga
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Köszi a megerősítést, akkor hagyom is, sőt, most nézem, már 3 milla felett megy, annyiért tuti nem kell..
-
Aguinaga
őstag
gjoe: Hát neked lehet, hogy jobb a div 5, de én vagy rosszkor játszom,(általában késő éjjel érek rá 22-23 után), vagy ennyire balfasz lettem a végére, de a divriv 3 winhez kellett vagy 20 meccs most, a kupa meg pláne egy kész kínszenvedés, 6 meccs, 1 win. Előtte nem is foglalkoztam vele, így ez a teljes állás is nálam, tehát Musa fixen nem lesz meg, ha még 2 win összejön a 12 meccsből, akkor lehet, hogy a 3 wines spanyol csóka meglesz.
A 80+ pickek viszont úgy adják, mint neked: általában 4 db 80-83-as csóka a max.. szóval elengedem.
Az viszont érdekelne, hogy ki mit vett ki: Kent vagy
Barbie-ta packot, mert van futties Insigne-m, Forlanom, Messim és Shaqiri-m, de Kent az mégiscsak Kent...Lehet, veszek egy Yaya Toure-t középpályára, bár mikor próbáltam, nem voltam elájulva tőle.
-
kapeti07
senior tag
Nálam is hasonló a koncepció, bár van egy holland kakuktojás is a csapatomban, de őt nem tudom kihagyni. Miatta Koundé is csak Gavi helyére jöhetett.
Eddig idén sikerült még a legjobban a katalán vonalat elkapni. Dinho nekem is kell, de kellene még egy jó Puyol Van Dijk helyére ami használható is.
Mondjuk Lewa-t a héten lecseréltem Futties Forlan-ra, az a fickó elképesztően jó.
A kvalit 6-0-ra megcsináltam vele többi meccset leadtam. Nagyon jól kerül helyzetbe, megérte azt a 100 ezret. -
|AP|
veterán
nekem meg voltak idén jó nyitásaim (3 TOTY például), de akikre igazán vágytam, azokat sosem sikerült kinyitni. Szerencsére voltak nekem való SBC-k/objectivek, így a csapatom nagy része ezekből van. Az utolsó láncszem Kroos helyére Dinho, és akkor azt hiszem össze is állt a nem túl nehezen beazonosítható koncepció
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Rajottem. Mert valami musa nevű lap jött a 12 winre.
Amugy boxon még mindig nem megy nálam az objektív menü.
AP: hát messinek én is örülnék. De valami jó drága támadó lapnak főleg. Már az összes kozeppalyast kinyitottam. Idén cm cdm jön csak.
Bár jobb mint tavaly, mert mindenből is csak kapus jött. -
|AP|
veterán
én a kupában használtam és nekem sem váltotta meg a világot.
Ennek ellenére nem kérdés, hogy kiveszem. Kedvenc játékosom (Iniesta mellett), minden évben ott kell lennie az endgame csapatban. A kupa gameplay-ből meg nem szabad sok következtetést levonni
Bár nálam az elmúlt napokban pont ott volt játszhatóbb (div2-ben vagyok és tegnap már az első meccsen meg is lett a 15. win), cserébe a rivals az valami botrány...
Szerintem az SS/Futties pickekkel én is próbálkozni fogok, bár konkrétan két játékos van (De Jong vagy Messi), akiknek igazán örülnék is -
Woodslave
félisten
Lehet amúgy az is számít hogy adott div vége vagy a következő eleje. Mármint lehet hogy div 6 végén olyanokkal dobott össze mint te akik mondjuk jobbak de nem akartak feljutni most meg tryhardok div 5-ben akik viszont nem olyan jók. Bár itt semminek semmi értelme kár volt agyalnom
Amúgy Mikit wlben kapod
-
gjoe
addikt
Na majd most csinálok egy SS futties pikket. Kíváncsi vagyok mit dob. Tegnap felmentem div5be. Eskü könnyebb ellenfelek vannak. Még a kupa is könnyebb, ma eddig 4/4. Kvali is könnyű volt 7/6 a többit le is adtam. Kivettem dinho loan lapját, hát egyenlőre nem vagyok tőle elajulva.
-
|AP|
veterán
megcsináltam én is párat, és most nekem is jól adta. 4db 89-91-es lap, az utolsó volt csak hasonló, mint amit gjoe mutatott.
Több alacsony goldom viszont már nincs, kicsit felborult a klub a Dinho SBC miatt.
Még mindig van egy valag 90+ -os lap, de 75-89 között szinte semmi -
Woodslave
félisten
Kis coin mozgatásával megvettem ezt a 400ks packot úgyis csak webappolgatni tudok nyaralás alatt. Semmi egetrengető de sbczgetni pont jó.
93+ ss futties pick Bennacer Insigne Rudi meg még egy ss. Rudi már másik accounton megvan itt meg két torony Cech és Tammy nem kell több lett Benna.
Icon pick hagyjuk
Viszont ezek a 80+ pickek adják. Fele mindig spec lap bár szintén nem használható de talán őt kipróbálom majd
-
|AP|
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
igen, már számolja vele a meccseket (nem kell co-opban játszani)
-
Sirandrish
legenda
Szabad már megvenni a World of lufasz mezt?

-
|AP|
veterán
válasz
sz_abika
üzenetére
láttam már ezt, van belőle kezdetleges gameplay is
hát ez még nagyon messze van bármi értékelhetőtől...Más: lesz pénteken újabb Futties team? Fati ma sem jött, attól tartok nem SBC lesz, hanem nyitható lap
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gyenge nagyon
-
Sirandrish
legenda
Amúgy marja jó...Diego Carlos futties lapját harmadszorra nyitom ki
Nem mintha nem lenne 8-10 futties ami kéne is, neeem...ezt kell még 86szor.
Amúgy pickeltem egy 94es Bestet is..
Insigne/Shaqiri helyett érdekes lehet, vagy már gyenge? -
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Max ötöt lehet. Minden elhasznalt lehetőség 30 napra bezar. Így 30 naponta újra aktiválódik. Felül mutatja mennyi lehetőséged van, ha meg az nulla akkor visszaszámol mennyi nap múlva lesz megint aktív.
Remélem érthetően írtam. -
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Több xp lesz, de a márkit pont érdemes kirakni minden héten, 5 trade packot ad, hátha belenyitsz valamibe.
-
Sirandrish
legenda
Valaki említette hogy akit Quicksellezek, azt valameddig vissza lehet venni. (recover)
Most néztem appon, és nem aktív a recover "gomb". Az mitől lehet? -
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen. Általában 30-50 százalékkal több XP szerezhető meg mint ami kell.
-
Sirandrish
legenda
-
|AP|
veterán
én eladtam a lelkem jövöre is

28k-ért belevágtam a következő részbe. Sajnos úgy gondolom a következő egy évben nem lesz még érdemi konkurencia. -
bodnar123
őstag
Adtak már ki valami közleményt, hogy mi lesz a csodás 50ezres augsburg mezekkel?
-
Dzsoki92
senior tag
Srácok aki megcsinálta az összes XP-t az hol tart most ? Nekem 3 hét kimaradt lvl15 nél vagyok. Igazából csak érdekelne, hogy van e esélyem Vinire még.
-
|AP|
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
én úgy értelmezem, hogy nem muszáj Co-opban játszani, de úgy is elfogadja, ha neked nincs meg a mez, viszont ha co-opban játszol és a társadnak megvan, az is okés.
Más: remélem holnap már jön Fati, mert addig nem merem befejezni Dinhot, amíg nem látom, hogy mennyibe fog kerülni. Nagy lapégetésben vagyok, a fut champs bonus objectek asszem már tárgytalanok lesznek
De már csak 6db 89-es team kell, meg pár 88-as -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem már ki is vették. Hihetetlenül amatőr banda.
Ezt a totw és tots követelményt igazán el lehetne már felejteni. Gyakorlatilag extinct. -
bodnar123
őstag
Augsburg kit lett belőle... Tényleg röhejes... Na ezt hogy teszik jóvá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest