Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszfoci89
senior tag
Kiraktam haalandot vicc az ember hozta nekem a wlt.úgy voltam vele elkezdem aztán első vereségnél abbahagyom ha megvan az object végül a 19. Meccsen kaptam ki 20.at megnyertem gyorsan így 19-1 el rank 1et sikerült behúzni bár kiderült hogy már semmi értelme mert ugyanazt adja a wl reward mint a 84×10 packok.pickek közúl egy 99 donnadrumma ami azért jó mert nekem a tots messi semmit nem ért csak mbappe miatt volt a csapatban így megoldódott.Sanét megnézem rw ben vagy a murdyk sbc gondolokodom valaki kirakta?
Packokból egy cordobát fogtam meg egy donovant mindkettő fodder lesz.Lacroix Konaté nekem bejött nagyon cb be. -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
botrány
-
|AP|
veterán
válasz
bodnar123
üzenetére
nálam is nagyon furcsán viselkedik a játék, de most kivételesen a szerszám jobb oldalára kerültem. Megint sokszor nem én irányítok, viszont 8/7-tel tettem le ma estére a WL-t.
Még +5-ös mérlegnél is bőven verhető ellenfeleket kaptam (vagy csak nem hagyta őket játszani a gép).
Máskor meg még nullás mérlegnél is szétszopatnak néha... -
Kristof_94
nagyúr
Megjött a 3. R9 is...
-
bodnar123
őstag
Nem tudom mit alkottak az utolsó szerver "karbantartás" alatt, de nálam mostmár teljesen játszhatatlan a dolog. méltán mutatja, amikor szerelés gombbal elveszem a labdát, majd rá két másodpercre elbikázza a fenébe. Ráváltok a hátvédemre, aki abban a pillanatban 15 métert teleportál máshova, általában surprise nem jó helyre. A netem ugyanaz, a játék ugyanaz. Persze a 28 ping ott virít minden meccs előtt. Undorító hazug banda.
Sebaj rámegyek a 11 winre azt kész, de lehet elég lesz a 7 win is a két pack miatt. -
stilo18
addikt
Kivették a bronz, silver daily upgradet?
-
Aguinaga
őstag
Haalandot megcsináljátok?
-
Szigma70
addikt
Jahh, jött egy Donna, egy Grealish
de a lényeg,, SS Henry
-
ThuG4LifE
senior tag
Csinalom Zizu-t, alig ad promo lapot az eladhato csomag. Bar teny, hogy alig ernek valamit. Daily upgrade viszont jo volt
:
-
Sirandrish
legenda
Halaaaand
-
|AP|
veterán
remélem Lewa lapja be fog esni gyorsan, mert nagyon nem normális érte így ez az ár, hogy egy Haalandot gyakorlatilag ingyen ki lehet venni
-
kapeti07
senior tag
Nekem a Top nyitások a héten: CR Moments lapja, Florenzi (3x), Ginola, SS Etoo, AL owarian. De továbbra sem jött De Jong, vagy valamelyik top lap, Araujo-t pedig megvettem.
De amúgy nem is kellenének, Ronaldinho úgyis megvan, Zizu meg érkezőben.Az angol objective miatt jobbszélre kirakatam Beckham-et aki meglepően jól muzsikál egyébként és reaktiváltam Kane Tots lapját. Hát az a lap még mindíg agyonveri nálam a legtöbb Futties csatárt. Rivalsoztam kicsit, hogy 8-ból feljöjjek legalább Div4-re. Ontka a gólokat az angol!
-
toxicjew
addikt
Azért vicc, hogy egyik drágább lapot se bírom kinyitni ebből a batchből, se icont, se Futtiest
Alisson persze kiesett már 15x, de ennyi... -
Woodslave
félisten
na nézem még meg tudom csinálni Vinit ha mindent is megcsinálok ezen a héten.
-
gjoe
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Mobilon jól működik. Ott fehér konfetti van.
De ez a mez baromság is kikeszit. Utálom a kék színt.
Alapból van kedvenc mez egy fehér és egy vörös.
De adott mezben jatsz ha akarsz plusz csomagot.
Elég lenne pedig azt mondani jatsz 3 meccset egy nap és kapsz alamizsnat. -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Köszi de arra gondoltam hogy miért nem lehet játszani?nem enged be...elvileg megint estére írja a rajtot?akkor megint el lesz tolva a wl?én ilyenkor szoktam letolni a felét gyorsan...bár a rewardok már nemérdekelnek gyorsan az objectes wineket kiszedem 10 meccs kb aztán bohockodom
-
bodnar123
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
A Pentium 2es szervergépek dolgozzák fel az információt.

-
losilee1337
aktív tag
Üdv level 40 vette valaki ki az icon picket jobb mind az sbcs?
-
Szigma70
addikt
Olyan kiábrándító ez a pakknyitás
Most nem az ömlesztett fosra gondolok, hanem a módjára.
Miért nem lehet megoldani, hogy ha nyitsz egy pakkot, akkor ne a 89-es fos TOTS hemperegjen be a kártya elé, majd amikor elnyomod, valahol a pakk végén ott sunnyog pld. egy R9, vagy egy Pelé, vagy bármi milliós lap, akinek tudnál örülni.
Legalább ezt a kis örömöt megadhatnák.
Gondolom nagyon nehéz ezt megoldani, legalább annyira, mint a ratingre keresést.
Biztos kimeríti az erőforrásokat a momentum programozása, meg , hogy legyen sok tifó, sok szar.
Az, hogy "élhetőbbé" tegyék a játékot az másodlagos, vagy is inkább harmadlagos projectBár csak lenne alternatíva, de ebben én nem bízok
-
Gabeszfoci89
senior tag
Wl miért késik ?
-
Aguinaga
őstag
Ez új Thuram lap nekem marhára bejött.
-
Mrguba
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Attol hogy trade vagy untrade
-
Sirandrish
legenda
Mitől függ hogy el tudom-e adni a pozíció modositot? Tegnap simán eltudtam, most meg untrade..
-
Woodslave
félisten
Gyerek szerintem egy hónapja nem játszik. De ezeket a 85-öket nyomja néha flexel mit nyit. Gondoltam kipróbálom a csapatot de meglepődtem én is
-
Mrguba
őstag
KURVA JOL ADTA EZ AZ UPGRADE....
ENNYI CSAPATERT 8 dupli....
Danke -
evibly
senior tag
Kit vennétek ki? Del Piero, Vini, Rodrygo, Okocha, kábé ők a támadók nálam, egyik nagy, drága lap sem esett ki eddig:
-
bodnar123
őstag
Jó alapvetően neymarnak örülök, alaba-t meg tudom venni, de lassan már luciot is. De grízes helyett már inkább védő. Bár neymar is péntek 7ig lesz jó, aztán jön R9... Nagyon nagy a dönping jó csatárban. Most hogy szinte bárki elérhető (cover iconok) jobban kijön, hogy igazából azért játszik mindenki 1000 órát mert nem kaphatja meg. Ha könnyű lenne megkapni, akkor jó játék kéne.
-
bodnar123
őstag
Másodszorra Al owi és Griezmann. A második még nem volt meg. Egy alaba vagy lucionak örültem volna.
-
david368
aktív tag
Na végre Granola is megjött
-
bodnar123
őstag

Épp ma kezdtem megunni a szélmalomharcot... Bár a védekezésben nem sokat segít. De legalább jó drága.

-
Szigma70
addikt
Ilyen nincs ba...meeeeegg

-
Krytec
tag
Mindenki azonnal rakja ki az új 94+ futties picket mert jókat ad

-
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Zidanet kurvara nem cdm, jó hogy nem vált be
Vanja mellé kéne, hogy tedd. -
skroy
senior tag
Ide is jött egy 99-es Pelé végre. Érdemes csinálgatni, kb. minden 100. ad valami értelmeset.
-
bodnar123
őstag
válasz
david368
üzenetére
Amúgy a vicces, hogy a blokkolásoknál rendszerint az animáció sántít. Ugye ha egyenesen futna azonos léptekkel, akkor elvenné a labdát. De legtöbbször a lépésben megakad. Valami visszahúzza... Megáll. Másik lábbal nyúl a labdáért, úgy hogy lépésben nem is az lenne a következő. A miért meg már conteo. De itt nem a kevés vagy sok animációval van a gond.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
sztem senki. Próbáltam Xabi Alonsot ő se tudja helyettesíteni. Néha megy cbbe de sztem alap kpMax egy Vieira de sztem ő se jobb
-
Kristof_94
nagyúr
Próbáltam Zidanet Vanja helyett, mint cdm, de nem igazán jött be. Lehet megy vissza a szerb. Vagy van bárki, akit ajánlanátok?
-
-
bodnar123
őstag
Mint múltkor írtam, én is a védekezést tartom a legszarabbnak az egészben. Nem kiegyensúlyozott. Szerintem a kapcsolati anomáliák itt jönnek ki az egyik legjobban. Bár ez nem csoda. Ha egy játékos 20 ms alatt megtesz 5-10 métert, akkor ha ennyivel később reagál az sokat számít. Mintha célzásnál jobbra húznád a célzást és egy lakóháznyit menne odébb. Nem lehetne célozni. Kicsit itt is néha ezt érzem. Aztán néha a játék ha úgy akarja, akkor rásegít. Csak azt nem érzem érdememnek.
-
|AP|
veterán
ok, akkor valamennyire megnyugodtam, hogy nem én felejtettem el védekezni

Rengeteg gólt kapok mostanában és katasztrófa a jobb stickes váltásom, ami régen azért jobban ment.
Amikor botrányos a gameplay, akkor az AI vezérelt védők is átmennek kreténbe. Amikor meg tol a játék, akkor mindenhová odaérnek maguktól is.Néha olyan jó lenne azt érezni, hogy én irányítom a játékot
-
gjoe
addikt
A védekezést amúgy is szétcseszték.
Passzsávot szinte hiába fogod ha 10 méterről kötényt kapsz.
Jobb stick váltás katasztrófa. Hiába rángatod vált mindenhová, csak oda nem ahová húzod.
Normál váltás is katasztrófa. Próbáltam a ball relatívval is, de az is olyan amilyen. Sokszor úgy kapok gólt, hogy nem enged arra az emberre váltani akivel szerelni tudnék..
Második emberrel védekezés RB-vel. Tavaly le is támadott, most csak megközelít max 2 méterre. De itt is sokszor olyan embert jelöl ki akinek esélye sincs semmir. Rendszeresen nem a szemben lévő játékos indul meg hanem a támadó mögött lévő.
Szerelés, na azt haggyuk is. Vagy mellé lép 5 métert és utána lemarad 10-et, vagy felrúgja az ellenfelet és örülhetsz ha nem piros. -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
legalább nem 50 squadot kell kirakni
-
Dzsoki92
senior tag
-
david368
aktív tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Kár lenne hozni, ott van Lucio VVD Araujo Konate Kounde Gomez. Az újabb versionoknel elég ha leteszed a kontrollert és az AI levédekezi helyetted. Eleve szerintem a védekezésnél van a legerősebb AI, sokkal jobban túl vannak húzva a védők mint bármelyik támadó. Arról nem is beszélve ha még át is húzod magad rajtuk akkor a kis patkány div1 jürgenek és társaik úgy ráncigálják a kapust ide oda mintha nem lenne holnap, s az AI ezt is rengetegszer segíti, még ha nem is jól húzza el a kapust.
-
-
bodnar123
őstag
Amúgy 98 99es védőket hozhatnának már. Hátha akkor jobban lehetne védekezni.
-
Kristof_94
nagyúr
Néztem pár predictiont és Lewa, Odegaard, Cuadrado akiket írnak.
-
EA's hit
addikt
Na gépen már be sem enged ez a fos, azt írja hogy leálltak a szerverek, de a telefonos app meg simán működik
-
Szigma70
addikt
Végre
jöttek gold lapok
Készül a brazil gépsor -
homerhamm
veterán
Ez most hülye kérdés lesz, de 85x10 sbcből jöhet Puskás?
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nagyon jó lap, de nem nekünk való. Elit szinten, a lassabb játékmenethez, cselezgetesekhez camba jó.
De ebbe a rohanó, darálóba nem való. -
Woodslave
félisten

Jó a matchmaking 5/4-ben voltam kvali..
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tanuljunk angolul!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

jó döntés. Mondjuk csak hallottam milyen jó