Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Home of XP I challenge-hez kell megvenned a World of Football kitet.
Játsz, nyerj és lőj gólt ebben a szettben- már ha megkapnám amiért fizettem...
-
stilo18
addikt
Na...megvettem a kit-et 50k-ért ami kell a challenge-hez, csak a játék nem adta oda....

Nevetséges, hogy nem lehet rendesen megcsinálni...
-
thebigK
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
hogyne. max a loan lapját rakd ki XP miatt
-
Sirandrish
legenda
Jól sejtem hogy ez a Torres (SBC) gyengébb mint Figo?
-
Mrguba
őstag
Na honnan eri meg ezt a fost megrendelni?
Es meddig kell hogy mindent is megkapjak? -
Woodslave
félisten
válasz
evibly
üzenetére
A pressing kiakaszt sztem az baxxa el a játékot a legjobban és nem is érdemli meg. Jó mondjuk azt is kell kezelni mert ha én bekapcsolom akkor kb nem marad hátul senki két passz és végem. A másiknál meg a 16-osrol nem tudok kijönni. Néha ki tudom használni de az a ritka.
Már mindegy mondjuk ezt a kis időt már kibirom
-
evibly
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Erre reagálnék, mert nagyon jó kérdés, hogy miét cseszi fel az embert az agyát a sok ezredik meccs után is
Hogy kezelem? Szarul!
De ennek intenzitása nagyban függ az általános fáradtságomtól, kedvemtől, alkohol szinttől. Ha nagyon felkúr, csak arra gondolok, ami tegnap volt a kupában: jött egy csávó, szoros, jó meccsen lenyomott 2-1-re. A következőn ismét ő jött, nyertem aránylag simán, 3-1-re. Ez mindent elmond: semmilyen realitást nem tükröznek a szorosabb, ki-ki meccsek, és (MÉGIS) ezek tudnak felcseszni. Az, amikor valaki valószínűleg 100-szor egymás után is megverne, nem érdekes.A WL-ben egyetlen winre voltam a 14-től, de a csávó 3-1 után olyan mesteri szinten tolta a presst, hogy képtelen voltam megtartania az előnyt. Na, az kiidegelt

Egyébként panaszom nem nagyon lehet - elég masszív a csapat, ha már a gameplay ótvar. Plusz szépen estek mindenféle kártyák is, például ők:

De Jongról szó volt itt nemrég, úgyhogy beépítettem és nem csoda, ha annyi, amennyi, tényleg brutál. Messikét meg nincs szívem kitenni, mert nagyon élvezem vele a játékot, de full chem fetisiszta vagyok, úgyhogy megoldottam, íme, Ligue 1, Bundes, La Liga, Premium lapok, van itt minden:

De jött két Fantasy Fut lap is ezüst csomagokból, meg egy full random, eladható mid Icon Rush (nem is értem, hogy lehet az a pakkokban), akit el quickselleztem, easy 65k

-
chop
őstag
Mi az istenfszaval lehet vedekezni a szogletet beivelos-ollozos glitch-csel szemben? Mar rohadtul felkur, h 2 vedom all ott es beollozza. Sokadjara. En meg a masik oldalon fejelni sem tudok.
Kbsztt EA.. iden kibirtam nyarig, hogy ne vegyem meg ezt a szart, de mar banom.
-
toxicjew
addikt
Sztem egyáltalán nem érdemes, ha játszol sem. 1 hét előny semmi, én általában 2 hónap késéssel szoktam elkezdeni a játékot és mindig brutál csapattal fejezem be, illetve hamar utól lehet érni az átlagot. Gondolkoztam, hogy most kivételesen előrendelem, de letettem róla, nem éri meg.
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes megvenni az EA Sports FC 24-et Ultimate verzióban, ha az Ultimate Team-el nem játszok minden nap? -
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Így már jó kell hogy legyen
4321-hez éppen ideális, Modric, Bellingham, Capde/Roby a középpályán, a csatársorod meg maradna változatlan. -
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kezdésnek mondjuk itt van ez. A képen amit küldtél nem látszik hogy Bellingham loan-e, de ha nem, őt mindenképpen beraknám. Illetve nem tudom, mi az ingame felállásod, ha ugyanaz mint az alap, akkor itt mondjuk nem nagyon van CAM-od. Ha Insigne helyett Shaqirit hagynád meg a csapatban, az is sima, ugyanez a kezdő, csak a 4-4-1-1 (2) felállásban, Insigne helyett Shaq. De persze lehet még variálni rajta.
-
EA's hit
addikt
Nálam tegnap La Liga napot tartott a játék, esett egy Carvajal (meg kakukktojásként egy Ruben Neves), aztán az ss/futties pickből egy ss Rüdiger, plusz kiraktam Koundét is. Próbálgattam mindet, hát Rüdiger egy okádék nagy foshalom az eddigiek alapján, pedig ellenem mindig brutál, nem értem... Carvajal eddig tök átlagos, Zahánál nem érzem jobbnak, de még próbálgatom. Neves viszont meglepően jó eddig, mozgékony, mindenhol ott van (bár Nainggolan gang, szóval annyira nem lehet meglepő
). Koundé meg egy állat, úgy tüntette el a pályáról a toty Benzemákat, tots Mbappékat, futties Rodrygokat, mintha muszáj lenne 
Sirandrish: mutasd a csapatod, hátha ki tudunk belőle hozni valami okosat.
-
thebigK
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Cap tud lm/lw posztot, szóval kezdéskor van azért így opció, Carlos ingame meg fasza CM
-
Sirandrish
legenda
Meeeh...84+ból kinyitottam Capdevilat, de pár napja megcsináltam Carlost
-
Woodslave
félisten
Gondoltam season lből a 84+ 7*-et veszem ki abban lesz a ravasz annyi xar 85 után. Aha. 4db 84-es
-
homerhamm
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mindent elmond a színvonalról, hogy mennyien nézik. Erre van igény. Mint a valóvilágban. No komment.

Böfög, fungik, káromkodik, üvöltözik. Mint a valóvilágban. -
bodnar123
őstag
A kupa játékmenete most a legjobb. Már nem csak két másodperces a reakció idő, hanem mind 20 mezőnyjátékos átrendeződik pár milisec alatt (teleportál). Kíváncsi lennék, hogy az én flipes netem szar ilyenkor, vagy mindenki egy pentium 2es szervergéphez csatlakozik alaszkára.

Persze a COD se jobb. Soha nem tudok vele játszani, mert mindig ha megakarom nyitni jön egy frissítés
-
bodnar123
őstag
Egyre jobb packok jönnek. 85x5: 3x86, 2x85

-
|AP|
veterán
ez az Ansu pont akkor fog érkezni, amikor full üres lesz a klub, se játékos, se coin...
...pedig eléggé illene a végső koncepcióba
Lehet most leállok Dinhoval, és inkább először Fati lesz. Dinho-ra több idő van -
skroy
senior tag
Az mitől van, hogy online friendlies-ben azt az üzenetet kapom, hogy this session is no longer available ? Egyik nap még simán tudtunk egymással játszani, másnap már ezt üzenetet kapjuk. Pc és Xbox SS.
-
Woodslave
félisten
Ez a két wl nem tesz jót a mentális egészségemnek. Ti amúgy hogy kezelitek vannak akik hozzám hasonlóan meccseik felét tudják mondjuk megnyerni. Nem frusztrál titeket mint az állat? Vagy xar a játék ez van? Jó mondjuk utána már 5 perc és lexarom de teljesen idegbe jövök még mindig
-
Aguinaga
őstag
Kicsit elszaladt a paci Kanadában, nem? 30 db 84+-os játékosért kérnek 4 csapatot, ahol a 84-es ratingűb a legrosszabb....
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Companionban betudod állítani hogy a legkisebbektol kezdje. De sajnos ez sem az igazi mertha egy adott posztra csak mondjuk 88as lapod van akkor beteszi
-
thebigK
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tudod úgy szűrni, hogy a legkisebb ratingeket rakja bele goldból is, vagy untrade lapokat csak pl
-
Sirandrish
legenda
Amúgy SBC-re nincs valami Quick opció?
Mármint pl arra gondolok hogy a 80+ player pickból ha csinálnék (megint) párat ne kelljen egyesével pakolgatni a playereket befele. Tudom hogy van az a Builder, de az meg berakja a legnagyobb gold lapokat a francba
-
Woodslave
félisten
Na most volt egy meccs emiatt éri meg játszani néha. 5-ik percben vezet 2-0 lepausolja. Aztán 20-ik percben 2-3-nál megállitom neki majd 35-ikben 2-5-nél magának és kilép
Sajnos ritkán jön össze az ilyen de a legjobb -
stilo18
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ugyanez volt velem a hétvégén...wl-be...srác ment 3:0-ra, döntetlen lett a vége...majd a hosszabbításban megfordítottam a meccset, végül visszadobott a menübe...mondom jól van, kilépet...aztán ott volt a +1 vereség..
Tuti valami PC cheat...
-
Sirandrish
legenda
Olyan van hogy 2:0ról felhozzuk 2:2re, majd elmegy 4:2re...ezt a 70. perctől MEGFORDÍTJUK 5:4-re a 89.percben, majd a játék kiírja hogy feladtam a meccset, és loss...
Ez mi a k*rva anyja???
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sandros112
üzenetére
Mindenkit ujra beraktam a csapatba...ugyanaz. A Futties nem megy
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sandros112
üzenetére
Elvileg nincs, de megnézem
-
Sandros112
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nincs a csapatodban olyan játékos (akár a padon) aki kijött duplicate-ben és sbc-be raktad? Olyankor szokott meghülyülni és az adott játékost újra be kell tenni a csapatba a klubból.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hja..nincs más csapatom..
Futtiesnál ha rányomok, azonnal bontja a duot, és kilép UT-ből pl.. -
Kristof_94
nagyúr
Na már meg is lett Musa.
-
bodnar123
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Csak nekünk egész évben
Amúgy eljutott oda ez a játék, hogy gyakorlatilag nagyobb eséllyel szerzed meg a labdát, ha passzsávtól messze helyezkedsz, vagy a labdától távol, mintha ott állsz a sávban, vagy egy centire van a labda a lábadtól. Zseniális. A gólok 90% kb ebből van nálam. Oda és vissza is. Én értem, hogy nem lehet fizika a játékban, de nem lehetne az, hogy ha a labda útjában állsz kb egy lábnyira akkor megszerzi. Mindenki esztelenül nyomja a passzt amerre lát, mert lényegtelen, hogy üres az ember vagy nem. Ugyanez a csel. Sokszor az a jó ha elcseszi, mert akkor úgy marad nála a labda, hogy a játékosod elszáll 15 méterre. Midnegy. 3. osztályban így is a meccsek 80%át nyerem. Szóval kevés a bosszantó. -
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Tegnap elutazas előtt, mondom csinálok 3 wint rivalsban. De 1 winre voltam a div5-tol. Kezdtem egy vereséggel és utána hiába akartam nyerni egy sem ment. Jött egy ötös sorozat vereség. Máskor ha akartam innen div négyig simán meneteltem. Most meg div hatban simán szivattak. A gameplay mondjuk kritikán aluli volt.
-
bodnar123
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Szegény... Előbb abból lőttem gólt, hogy a csatárom ziccerben állt a labdával három másodpercig és nem csinált semmit, de így pont mindenki elsuhant és végül belőttem. Persze aztán kick off glitchel visszavette a vezetést, mert sajnos az emberváltás is ilyen ütemben ment. Szánalmas
-
|AP|
veterán
én ezzel már nem foglalkozok.
Ürítem a klubbot, nincs már miért tartogatnom. Ha megvan Dinho, akkor részemről végigjátszottam az idei részt, nem fog már érdekelni a fut champs objective, meg úgy nagyjából egyik objective sem
Az a terv, hogy a kezdő megmarad, egy erős cseresorral, plusz pár játékos, akiket érzelmi alapon megtartok, de ennyi. Mindenki más mehet.
A harmadánál járok, a legnagyobb squadokat már megcsináltam, most már a laptemető 89-90-es squadok jönnek. Itt az a baj, hogy a mennyiség óriási, és kezdek kifogyni az ilyen ratingből. Vagy nagyobb, vagy kisebb lapok vannak már csak a klubban.
De egy párat még biztos ki tudok hozni, plusz van még kb. 900k, amit szintén lelkiismeretfurdalás nélkül elverek fodderre, remélem ezzel túlleszek a nehezén. Aztán még egy utolsó grind és hátha megleszek.
WL-en is a vége felé inkább játszok már a kedvenc csapatommal, mint hogy objectivek miatt olyanokkal játsszak, akikkel egyébként sosem tennémszerk: na, az a De Jong nagyon kéne nekem. Megvan ugyan, de piacról. Eladni nem fogom, mert helye van az endgame teamben, pedig nagyon jól jönne a coin Dinho-hoz
-
gjoe
addikt
válasz
stilo18
üzenetére
Akkor kirakom, plusz mellé abrahamot.
Másképp nem lesz futties lapom.
Bodnar : én is osszeszamoltam és van a fő csapaton kívül 220 db 90 + lapom, de ha most mindenkit berakok dinhoba akkor üres lesz a klubb, és az objektíveket felejthetetlen.
Most meg bármelyik ligat, nemzetet ki tudom rakni ha kell -
Gabeszfoci89
senior tag
Megvolt az idei leggyengébb wlem 14win..vicc volt megint első 10meccs 9win aztán elfelejtettek az emberek mozogni óriási késések amatőr hibák...leraktam másnap reggel folytattam ugyanonnan...vicc volt 14win után maradt 2 meccs egxiken megint kaptam 2 bug olló gólt meg kickoffot és 3-3 nál kiléptem utolsót is leadtwm nemvolt kedvem elengedtem...kupában is a gameplay kritikán aluli rohangálós full speedes meccsek 2 nap 7win katasztrófa..lehet én felejtettem el játszani úgylátszik. Puskast kiraktam tudom ilyenkor már ő gyenge de nem veszem komolyan ezt a részt ha kezd idegelni kilépek és hagyom kövi részt komolyra veszem újra...addig div1 ben megálltam amint megvan a 8 win offolom nem megyek vissza elitbe.Kiállok full futties teammel +puskás és röhögnék meg élvezném a meccseket csak hiába húzom a cseleket nem csinálja tök sok az ütemkésés ..lövik le a szervereket vagy nemtudom de nagyon szar már 1 hete nekem pedig eddig mindig jó volt pingem továbbra is 18-24 tehát nem nekem lett rossz a net
-
gjoe
addikt
Cole - t kirakta valaki? Megeri?
Guba? -
Mrguba
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Sajnallak tesa

-
Gabeszfoci89
senior tag
86+ player pick beadta 97 jesust
már tudok konkrétan egy futties teammel menni kapus nélkül. -
Woodslave
félisten
Persze nem lett meg 19/10 ben is olyan faxit kell kapni aki mindent is zölden lő
. Jutalom is ennek megfelelőDe legalább fb Barnest kétszer is kinyitottam
-
Woodslave
félisten
Na legközelebb csak olyan foci játékot veszek ahol kottekt skill osztály van és nincs semmi gépi taktika. Komolyan belefajdul a fejem ebbe a pressingbe. Nem tudom hogy fullba nyomja mindenki vagy ennyire jól presselnek manuális de akkor le a kalappal
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy az EA Sports FC 24 Ultimate verzióját EA App-ra hogyan lehet megvenni a legolcsóbban?
Köszi! -
Woodslave
félisten
-
toxicjew
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Majd este kipróbálom, tegnap konkrétan elfáradtam a kirakasaban...
Fél 8 körül kezdtem el és 10 előtt végeztem kicsivel. Nagy gecik amúgy, hogy ilyen batchet tettek be hozzá, nyilván szándékosan, hogy minél nehezebb legyen kirakni. Ha nincs alapból kurva sok fodderetek, ne is remenykedjetek, hogy most ki tudjátok rakni. Embertelen sok nagy lap kell hozzá
Nekem kb éppen kijott, kellett hozzá a sok elrakott 85+ és egyéb csomag.Ja az kimaradt tegnap, hogy a packokbol jött egy FB Veron meg egy Futties Sancho is.
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Amúgy hiába rakod be, mivel kb mindenki berakja. Előbb nem vagy vele. Amúgy szerintem tuti nem csak az adott ligából dob. Persze nem dob bármit, de simán lehet ilyen tól-ig. Pl div 3ban 2-4ig...na meg nem segít, hogy a casual játékosok szerintem nem is kezdenek neki. Nekem 6/4 jött. De igazából szinte mind szoros, nehéz meccs volt. Általában korai hátránnyal.
-
EA's hit
addikt
Valami botrányosan szar volt most a wl, tegnap este lepörgettem, hát nem tudom, mikor volt utoljára olyan, hogy nem lett meg a 9 win
9/5-ös kezdés után jött sorozatban 7 vereség, aztán 3 győzelem, az utolsón pedig természetesen nem hagyott nyerni a gép. Undorítóan lehúzott passzolás, borzalmasan helyezkedő/mozgó játékosok, tragédia volt az egész.Kiraktam kétszer az ikon upot is, bd Rush és toty Müller, nevetséges
-
Woodslave
félisten
Kedden nyaralni megyünk szóval ezt a kupát elengedem. Most is 5-ből egyet tudtam nyerni. Egyszerűen undorító hogy elvileg hasonló képességű játékosok ellen kellene játszani de qrvara nem igy érzem persze én vagyok hülye faxert nem maradtam div 6-ba ahová való vagyok
-
Kristof_94
nagyúr
Alig várom, hogy meglegyen ez a Musa.

Már csak a megfelelő ingame pozíciót kell megtalálni. -
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ott ez az új Carvajal. Most még 350 fölött van, de be fog az esni pár napon belül 150-200 alá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért kérdeztem, mert nem túl drága egyébként
De ennek intenzitása nagyban függ az általános fáradtságomtól, kedvemtől, alkohol szinttől. Ha nagyon felkúr, csak arra gondolok, ami tegnap volt a kupában: jött egy csávó, szoros, jó meccsen lenyomott 2-1-re. A következőn ismét ő jött, nyertem aránylag simán, 3-1-re. Ez mindent elmond: semmilyen realitást nem tükröznek a szorosabb, ki-ki meccsek, és (MÉGIS) ezek tudnak felcseszni. Az, amikor valaki valószínűleg 100-szor egymás után is megverne, nem érdekes.