Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
jött egy joe gomez is, szóval most a 2 cb-m konate-gomez. Ez United szurkolóként kurva boldoggá tesz...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a legutóbbi 85x10 duplái, ez már kemény
-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Haaland egész évben hulladék volt
Legalábbis nálam. Nekem idén a magas csatárok teljesen használhatatlanok voltak, mindegyikkel csak szenvedtem. Haaland, Cech, Neuer, másoknál gusztustalanul jók voltak, de az én stílusomhoz idén a magas csatárok borzasztóan nem passzolnak. Pedig tavaly pl. Cantonát imádtam. CDM-ben meg ugyanez fordítva, ott az alacsony játékosok nem jöttek be idén, pl. Kessié, csak a magas playerek, Vieira, Vanja, Thuram stb.Egyébként a kupával mi értelme van szenvedni ilyenkor, amikor a rewardjai sem érnek már semmit? Komolyan kérdezem, nem támadásból
Csak mert nekem év közben is az volt mindig a leggusztustalanabb, legszenvedősebb játékmód, az esetek 90%-ában bele sem kezdtem, amikor igen, akkor meg csak a rewardok miatt, de most már a rewardjai miatt sincs értelme. -
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit
üzenetére
reggel játszottam 3 kupa meccset, már csak egy kell a 15-höz nem mintha lenne jelentősége a 85+ packnak.
4-3-2-1-ben játszottam visszaraktam Vanját cdm Yaya és Jude két oldalt. Hát nem tudom. Yaya qrv jó. Lehet amúgy a lengthy hiánya miatt nem annyira op-k az új "ex-lengthy" játékosok mint Jude vagy Haaland. (mármint nekem)
-
homerhamm
veterán
Azért a karrier mód se hibátlan.
-
thebigK
addikt
Ahj csak nem akar egy nagyhal esni, 4 futties picket raktam ki, alisson-grealish-park-ginola. Nyilvan az utobbi nem szar de csak tartalekos
-
Woodslave
félisten
Na egy szezonos packból megjött Yaya is. Bár nem tudom Mattheus vagy Jude helyett befér-e
-
EA's hit
addikt
Egyébként a múltkori elcseszett 85x10-ek és 86x10-ek kompenzációjáról van valami hír, vagy azt is annyi ideig várhatjuk majd, mint 2 éve a showdown Nani dynamic image-ét?
Ja, meg a level up picket is elcseszték egyszer, mondjuk az meg aztán pláne nem érdekel

-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ilyenkor kell ikon pickbe vagy futties pickbe tolni a duplákat. Még ha egy 1000. toty Makelelet ad is a pick, csak jobb, mint qs-ezni 6 totsot
Én folyamatosan így pörgetem, 2-3 84 vagy 85x10, aztán egy team valamilyen pickbe, vagy ha van bent éppen játékos/ikon sbc, akkor abba. -
Woodslave
félisten
utóbbi fél órában 5x nyitottam Insignet. Sztem van vami idősáv amikor gyakoribbak. Délelőtt folyton Carcajal meg Capdevilla jött
-
homerhamm
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Csak az ellenfél kapusaira nem érvenyes ez.
A sajátodra igen. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem és az ellenfélnek is 96-os Courtois volt a kapusa, 9-1-re kikaptam. Mi ez ha nem unfairség? Gondolom azért mert 3 hete vettem meg a játékot, és meg újonc vagyok. Előtte a Fifa 17-el játszottam utoljára. De az NFS Unbound is ott tol ki veled, ahol tud.
-
homerhamm
veterán
-
stilo18
addikt
válasz
Dzsoki92
üzenetére
Én arra is gondoltam, hogy akik megkapták, nem volt annyira fullra tele a klubjuk..
Néztem facebookon...van aki kitette a Messit és, hogy 3 órás grindolás...
Na, meg ne sajnáljalak....hétvégén ha elfekszik a család, képes vagyok éjjel 3ig, kb 6 órán keresztül csinálni....és csinálom hetek óta
(én balfaxx....
) -
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezek miatt gyűlnek a pakkok. 2-3 nyitás után plusz pakkot tudok kirakni. Van már vagy 30. Jöhetne mondjuk pele sbcbe.
De tényleg nagyon unalmas, pláne szállodai wifivel. 5 perc egy nyitás és új sbc kirakása. Látom egyesével a bitek mozgását kb. -
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem de amikor már be volt készítve 3 db 86+ akkor a faxnak volt kedve csinálni még egy 85+-t
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
De még ha csak 2-3 dupla...ki fog kidobni 2 90+lapot is? Senki...
én már simán qs-eztem el 6 dupli totsot -
Sirandrish
legenda
válasz
Dzsoki92
üzenetére
Ezt én is így gondolom, de nagyon nem akarja, így én már nem is pörgetem. Naponta párat azért csinálok sose lehet tudni alapon, de már beleuntam. Ha el lehetne tenni a duplákat, az más lenne, de egyszerüen 2 packot nem lehet egymás után elnyitni mert a fele tuti dupla.
De még ha csak 2-3 dupla...ki fog kidobni 2 90+lapot is? Senki...
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jogos Jogos
De a 800. kísérletre lehetne valami változás 
-
Dzsoki92
senior tag
Pörgetem ezt a 85+x10 et, kb az össze player sbct megcsináltam már
Már nem tudom hova tenni a sok duplát. Egy Futties Messi kellene a csapatba és akkor teljes lenne. Tots már érkezett viszont nekem az MLS-es lapja kellene a link miatt. Viszont ez a 85+x10 mindig ugyan azokat dobja vissza
-
Peter1885
friss újonc
Hello!
Hogy a f...ba létezik az, hogy 56. percben 4-1-re megyek, félidőben a kapura lövések 18-4 ide, a passzok 96-52 ide, a kapura lövéseim olyanok, hogy kapufák, méterről fejelek, a kapus visszaér, és persz van pár elszórt távoli is... Na most ezzel szemben a végeredmény 4-1-ről, 4-5 oda, (ok az utolsó kettőnél letettem a konzolt már), úgy hogy a lövéseim felmentek 28-ra (ellenfélnél 12 lövés) a passzaim 119-re. Lényeg: Emberünk ugyanolyan f.os, mint eddig, DE hátamról hozzápattan, nagy keresztpasszom (amivel sokat operálok) úgy néz ki, hogy épp belerúg az emberem, miközben seggre ül, induló emberem helyett máshova passzol... Mi ennek az oka??? Volt pár ilyen meccsem, de most volt zsinórban 3 és az utolós adatait jegyeztem le ide... -
gboszi
senior tag
Sziasztok segítsetek légyszives
Xbox-on játszanánk ketten. De ez a kontroller beállítás az istenért sem megy
Azt szeretném, hogy a két kontroller két külön beállítással menjen.Egyiken több az "assist" a másikon inkább manual stb. Illetve hogy a gomb kiosztás alternativ legyen.
Vannak itt ilyen link, meg gamertag meg minden cucc, de mindig kér egy másik xbox felhasználót, ami értelemszerüen nincs. Szóval elvesztem. Bármit beállítok nem az lesz játék alatt

Remélem jól fogalmaztam, előre is köszi. -
Woodslave
félisten
Feljutós meccsek ugyanolyanok
előtre 8-1-re vertem el a srácot. Feljutós meccs ugyanaz a gyerek. Teljesen más a meccs éppen vezetek 3-2-re. Igaz nem akartam feljutni szóval rúgtam egy öngólt de utána csak tudott rúgni még egyet.Skill based
. Nem mondom hogy nem az első meccs volt a bunda de tök mindegy -
D.Bergkamp
tag
Újra kapható két féle promó pack! Ráadásul kettőt nyitottam eddig, mindkettőben volt eladható futties lap.
-
skroy
senior tag
Csak egy Messi lap miatt nyomom folyamatosan az sbc-ket, erre dob egy Futties C. Ronaldo-t, akit soha nem raknék be a csapatba. Nincs igazság.
-
Woodslave
félisten
Ebből a 86+-bol se tudnék kettőt nyitni egymás után 6 dupli mindig
-
Kristof_94
nagyúr
Hasít a mai kontent is.
-
imateee93
lelkes újonc
Asszem én most kaptam meg a jelet, hogy ideje szüneteltetni a 85+ grindot

-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Nekem Dagi nem esett meg mindig, kb. mindenki masnak jott valamelyik jo lapja. Oke, toty Dinhot vagy ss Henryt sem nyitottam meg, de a cover lap miatt ok nem is kellenek
Futties CR, Neymar, Bampe es Lewa sem jottek meg, de nekik volt a tots lapja. Tegnap megjott Yaya is 2x, Lucio is van, Marchisio 3x, Dybala 2-3x. Futties Di Maria nincs, de o is csak fodder lenne. Igazabol egy Dagi, plusz futties CR, Neymar, Lewa, Bampe nevsornal mondanam azt, hogy tenyleg ki van maxolva a dolog, bar ezekbol valoszinuleg egyik sem kerulne mar kezdobe, csak azert megis nyissam mar ki oket egyszer
-
|AP|
veterán
néha úgy gondolom, hogy nem kéne ezzel játszani, csak megnézni Boras videóit.
Nézem most az ezévi Bestof videót tőle és sokkal jobban szórakozom rajta, mint egész évben bármikor a játékon.Valahol meg azért el is keserít, hogy én miért nem tudok így játszani... akkor lehet én is jobban élvezném
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit
üzenetére
lehet kipróbálom foddernek meg semmi jelentősége.
Gyerek is nyitott egy wc Ronaldinhot, na az már tényleg fodder,

A két accounton cssak Mbappet nem láttunk az igazán nagyok közül.
Ronaldo (tots és futties), tt Ronaldo, Messi (tots és futties) Neymar (tots és futties) Pele megvolt. Yaya, Virgil (ss) Lucio is megvan. De Marchisio nincs. Dybala, Di Maria mondjuk ők már futtottak még kategória
-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ebből a pickből én biztosan Eto'o-t vettem volna ki, jobb a ratingje
Sőt, 2-3 napja nekem is beadta egy pick toty Gullitot, de a mellette lévő random 95-öst vettem ki, mert Gullitot már úgysem használnám, a 95-ös meg jobb fodder. Persze ha kapna Gullit egy 97-99 közötti lapot, az már más lenne
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
semmit nem várok már. Mondjuk annak örülnék, ha a 99-es dribbling meg passzing érezhető lenne a másik játékosaitól függetlenül. Persze lehet a 99-es interception miatt szerzik meg a labdát, szóval ez a stat is mindegy.
Szerencsére nem élvezem magát a játékot, mert nem ezt az érzést keresem "szórakozás" címén, csak sajnos van valami dacos akármi hogy meg kell mutatnom magamnak, de sajnos többször mutatják meg nekem
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Na jó de mit vársz amúgy? Azért a játékban egymáshoz képest vannak valamennyire viszonyítva a játékosok. Pl volt, hogy Futties Konateval nyomtam valami fordulós cselt és kb 2 másodperc volt még megcsinálta. Mert csak 87 a dribling, de pl év elején egy jobb 87es driblinges gold lap meg tök fasza és gyorsan cselez. Egyszerűen az egész promós dolog az egyre magasabb értékű lapokkal csak arra jó, hogy folyamatosan kelljen játszanod, hogy szinten tartsd a csapatot, de ezt megteszi más is, így ugyanott vagy. Kb mint egy rpg-be, ahol fejlődsz, de valójában ugyanott vagy, csak egyre nagyobb számokat látsz, mert az ellenfelek is egyre nagyobb számot mutatnak. Ez ilyen. Ami viszont a játék sajátja, hogy az elején egy top icon mondjuk 200%al jobb, mint az átlag. Év végén meg egy Futties Ronaldo jó ha 10%-al jobb. Ezért nagyobb értéke van az októberben elköltött fél milláknak, mint a játék végén. Hidd el, ha futties Ronaldoval mennél neki gold Koundénak, akkor valszeg extrának éreznéd a lapot. Kb 2 percig, mert az ellenfél 3:0nál kilépne.
Ezért a seasons mód lenne a legértelmesebb,csak ott meg rá vagy kényszerítve egy szint fölött, hogy a legjobb csapattal menj (City,PSG...), mert minek szivatnád magad feleslegesen. Szerintem a legjobb az lenne, ha nem lennének promók, és lenne egy nagyon jó, kompetitív játékmenet. Eljátszanál vele évi 1000-1500 órát? Nem. Viszont talán nem is kéne annyit.
Persze ez a mód még mindig jobb (ha nem versz bele pénzt), mintha kaszinóban ülnél, de itt a lényeg a szerencsejáték. Sokan ezért ölünk bele rengeteg időt. Legalábbis én biztos ezért. A komptetitív része sosem lesz fair. Persze tehetnének egy lépést felé. Valós kiírt pingel, meg jobban lokalizált kereséssel, és követhető (ellenőrizhető) matchmakingel. Ezzel, ha van türelmed percekig keresve kaphatnál fair ellenfelet. Csak nekik fontosabb, hogy éreztessék, hogy 5 másodperc alatt találsz ellent. -
Woodslave
félisten
válasz
thebigK
üzenetére
tényleg röhej már ez a játékos állomány ami bárkinél összjön. Persze qrva jó ilyeneket nyitni, aztán meg csetlik botlik Ronca is majd elesik a labdában
Messi se csinál semmi extrát. Ok tudom hogy user error, de pont én várnám el, hogy az ilyen lapok akkor is adják ha a én nem vagyok jó, de inkább még jobban kijön hogy mennyire béna vagyok.
Közben meg 99.es lapok padoznak, mert 10-ből jó ha 2 meccs végigmegy, cserére nincs túl nagy igény
-
Sirandrish
legenda
Én már elengedtem ezt a végtelen nyitást..
Egyszerúen nem adja a TOP lapokat...
Egy 842. tomorira meg nem vágyom....inkább D4be farmolok most a semmit
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Erre inkabb nem is irok semmit
az utolso 30db 85x10 kb ugyanazokat dobalgatja sajna, en is meguntam mar -
gjoe
addikt
Közel egy év és nyitottam top lapot
Na majd hétvégén kiprobalom de már csak annyi.
Már csak unalombol porgetek sbcket.
Azért jó lett volna ha év közben is beadott volna valamit -
Woodslave
félisten
Megérkeztünk gyerekek. Siuu
-
Woodslave
félisten
Már nem tudtam mibe rakni a sok duplit a porgetest meg unom
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem tegnap 3x egymas utan Futties Jezuska.
-
Sirandrish
legenda
Tegnap írtam hogy 5 darab 87es pickbe is Dumfries jött...
Most csináltam kettőt...
Nem mondok semmit
-
Woodslave
félisten
Na gyk accjan csak megjött Messi is
Mondjuk div 7-ben lefociznak
-
homerhamm
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Unfairség a köbön.
-
skroy
senior tag
A 85x10 is végtelenítve lett, jött 86x10. Lesz mit nyitogatni.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Direkt nem jutottam fel elitbe előző szezonban most így div3 ra lerakott qualiban megcsináltam 9wint gyorsan meg rivalsba is gyorsan megy div3 gyenge...kilehet farmolni sbt már nem játszom nincs kedvem végigjátszani a meccseket.
Így hamar ki lehet farmolni a wineket lement nekem 1 nap alatt -
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na ma a 84x10 rendesen szopatott. Volt egy kb 10 darabos széria aminél egyben sem volt tots lap. A végén már piacról vettem tots lapot.
-
TrueGooner
senior tag
OFF!
Ha valakit a Fifás uborkaszezonban esetleg érdekel, akkor annak mondom, hogy a mai napon kezdetét vette az éves nagyszabású karbantartás az eFootballnál. Hamarosan tölthető a játék 2024-es (3.0.0) változata.Akit érdekel, az 6.-án (Szerdán) tudja frissíteni/letölteni az eFootball 24-et Konzolokra és PC-re, de csak OFFLINE tud vele játszani, hogy megnézze milyen az új játékmenet. Aztán várhatóan 7.-én a délelőtti órákban megnyílnak a szerverek is.
-
Kristof_94
nagyúr
Ez a pick amúgy nem rossz, csak az a gáz, hogy 3 naponta indul újra. Ti ezeket a pre season objectiveket megcsináljátok? 4 meccseket kér mind az ötért...
-
Sirandrish
legenda
Insignet sokáig játszattam..imádtam. Konkrétan sajnáltam amikor kikerült a csapatból, de már hányni tudnék tőle. Túlzás nélkül, minimum 20at kaptam belőle csak tegnap!!!
Dumfries a másik akitől rosszul vagyok. Kaptam egyet, meg sok goldot. Csináltam belőle 87+picket, amiből őt szedtem ki a rating miatt, és csináltam belőle még egy picket, akiből SZINTÉN őt kellett kiszednem, és ez így ment 5!!!!ször (IGEN 5) egymás után..
Utána inkább csináltam egy 84x10et, mert már készültem beleverni a fejemet a falba
-
sz_abika
addikt
Múlthéten 9-9nél szálltam ki WLből, iszonyat szenvedés volt egy rainbow squaddal.
Most full pinkben 7-0s kezdés után csak gyors lepörgettem kickoff gólokkal, 11-7re. Érthetetlen mi történik, de 99es Zizou továbbra is szar szerintem és nekem jobban bejött TOTS VDS, de amit ellenem védett Donnarumma az nem semmi. A 11es környékéről rúgott labdákat (nem 1v1) iszonyat hatékonysággal fogta.
-
homerhamm
veterán
Mi a f***nak vannak a játékba kapusok, ha védeni se tudnak??????

-
evibly
senior tag
-
|AP|
veterán
tegnap pickeltem egy 99-es Benzemát. Most már tényleg jöhetne Messi, is, az ex-Realosokból már van elég
Amúgy meg tényleg mindegy. Hiába van tele a csapat 99-es lapokkal, ha szar a játék és nem tudnak megmozdulni a játékosok
-
Woodslave
félisten
válasz
david368
üzenetére
most reggel nagyon felqrtam magam megint. Persze 5 perc múlva nyilván már lexarom, csak hiába szeptember, szeretnék még játszani néhány jó meccset ha már szétgrindeltem az agyam, hogy minden qrva 99-es játékos meglegyen, aztán meg két jó passz nincs egész meccsen, mindent is kivéd a másik, 3 méterről kapufát rúg bárki, vagy a kapus kezébe, és sorolhatnám, de tudjátok. Nyilván nem tudok játszani ezt is elismerem, de azért van pár olyan momentum ami nem feltétlenül csak ezen csúszik el.
-
Woodslave
félisten
Ezt az igazságtalan unfair undorító játékot nem tudom elhinni tényleg. Megmergezi a napom komolyan. Nem hiszem el hogy nem tudom letenni amikor úgy kezdem a napom hogy ordibalok.
Bár legalább ennél rosszabb nem lehet bármi lesz ma. Miért nem tudom letenni ezt a xart
-
Sirandrish
legenda
Amúgy promo packok már nem várhatóak? Direkt kuporgattam a zsét, oszt sehun semmi

-
Kristof_94
nagyúr
Jött egy Toure is, bár nem ér már túl sokat. CR, Mbappe, Neymar jöhetne még...
-
Woodslave
félisten
Na végre
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mikrotik routerek
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pele érkezett.
(én balfaxx....
nem de amikor már be volt készítve 3 db 86+ akkor a faxnak volt kedve csinálni még egy 85+-t