Hirdetés
- Yettel topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabyka95
őstag
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit
üzenetére
Röhej tényleg. Mindenki eldobta az agyát Nkunkutól egész évben. Az fb lapja vmi 800k volt most meg gyakorlatilag ingyen van. Ronaldo meg teljesen vicc ár. Akinek hoz ennyit annak sztem teljesen mindegy ki a csatára. Aki meg olyan mint én az nincs vele ennyivel előrébb. Sztem amikor kijött se lettem volna
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit
üzenetére
reggel játszottam 3 kupa meccset, már csak egy kell a 15-höz nem mintha lenne jelentősége a 85+ packnak.
4-3-2-1-ben játszottam visszaraktam Vanját cdm Yaya és Jude két oldalt. Hát nem tudom. Yaya qrv jó. Lehet amúgy a lengthy hiánya miatt nem annyira op-k az új "ex-lengthy" játékosok mint Jude vagy Haaland. (mármint nekem)
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit
üzenetére
lehet kipróbálom foddernek meg semmi jelentősége.
Gyerek is nyitott egy wc Ronaldinhot, na az már tényleg fodder,

A két accounton cssak Mbappet nem láttunk az igazán nagyok közül.
Ronaldo (tots és futties), tt Ronaldo, Messi (tots és futties) Neymar (tots és futties) Pele megvolt. Yaya, Virgil (ss) Lucio is megvan. De Marchisio nincs. Dybala, Di Maria mondjuk ők már futtottak még kategória
-
bodnar123
őstag
-
Sirandrish
legenda
válasz
EA's hit
üzenetére
Jó..nem bírtam magammal, és megnéztem!
Megyek sírok a sarokba...
Én még csak 190nél járok (Az előzővel összesen lehet 4-500között valahol), szóval ha neked 1000 try alatt nem jött Henry vagy Ronaldo akkor én mit akarok?
Mondjuk Ronaldo már nem is kell 
Köszi szépen a magyarázatot

-
K.J
senior tag
-
evibly
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Tényleg, a jó öreg Gonzalo!
Vele én is sokat nyomtam.Kellett agyalni, mire eszembe jutott a válasz az eredeti kérdésre: WC Eto'o, aki valamilyen ikon pikkből esett aránylag korán a játékban. Akkor elég drága volt, és vele brutál mennyiségű meccsem volt, és imádtam! Mindent is mindenhonnan is bevert, gyors, technikás lap volt, élvezet volt vele játszani.
-
|AP|
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
"bárki és bármi kifarmolható/kinyitható"
a kifarmolással egyetértek, a nyitáshoz viszont szerencse kell.
Megszámlálhatatlan 84 és 85x10-et csináltam már, de továbbra is ugyanazok jönnek minden egyes rohadt pakkból. Volt olyan 85x10, amiben 8db dupli volt. Egy idő után rohadt unalmas.
Pedig továbbra sem a legdrágább lapokra vágyom
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Köszi.
Elég nehezen találtam meg. Még lekell nyomni a bal stikket ,hogy előjöjjön egy plusz menü. Ezek az első builder menübe is befértek volna. Eddig a bronz, silver gold upgradeket tableten csináltam ott rögtön lehetett válaszatni low to high, common/rare stb.
Mindig tanulok valamit. -
EA's hit
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Megtaláltam a 2 évvel ezelőtti módszert, elég bonyolultan, de most is működik. 247x raktam ki eddig a 84x10-et
Ha valakit még érdekel, ez alapján lehet megnézni. -
Zyelor
aktív tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Sztm amúgy fixeltek valamit, mert sokkal kevesebb TOTS lap jön, mint tegnap. Tök jó, hogy akinek volt ideje meglovagolni az faszán járt, aki meg kevesebbet tudott vele este foglalkozni az beszopta. Annyira szeretem az EA ilyen húzásait.
#12763 gjoe: Szerintem Te is azért haladsz lassan, mert tegnaphoz képest letekerték a tots lapok számát ami a pakkban van.
-
Sirandrish
legenda
-
|AP|
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
én úgy értelmezem, hogy nem muszáj Co-opban játszani, de úgy is elfogadja, ha neked nincs meg a mez, viszont ha co-opban játszol és a társadnak megvan, az is okés.
Más: remélem holnap már jön Fati, mert addig nem merem befejezni Dinhot, amíg nem látom, hogy mennyibe fog kerülni. Nagy lapégetésben vagyok, a fut champs bonus objectek asszem már tárgytalanok lesznek
De már csak 6db 89-es team kell, meg pár 88-as -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Én kiraktam mert de ligtet egyre nehezebben tudtam összelinkelni meg elkezdett esni az ára úgyhogy eladtam 650k ért amiből vettem packokat így tudok sbcket rakni.Nekem div1ben elég jól bevállt eddig mellé raktam st justet jól lehozzák.2 -3 hét és meglesz a 35 wl wines Konate end game cbnek
meg akartam is frissíteni a teamen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Milyen széket vegyek?
- XMLTV EPG letöltő progi
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Yettel topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tény hogyha valaki a "fifa" élményt akarja az fc 24-el kell játszani. Ez már teljesen "mindegy" játék.
ja tényleg

Park Ji Sung eddig a best de az is pickbol. Na de van még 30+ ilyen upgrade pack